-
Ο χρήστης alipkok έγραψε:
παιδιά κιαλησπέρα και καλή χρονιά..Έχω το c2 vtr 2004, και ειμαι στα 90000km.Γνωρίζει κανείς τι περιλαμβάνει αυτό το σέρβις και πόσο είναι το κόστος περίπου εκτός αντιπροσωπείας; ΕυχαριστώΕάν στα 60,000 χλμ,είχες αλλάξει ιμάντες,τότε περιλαμβάνει λάδια,φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρος,φίλτρο καμπίνας,μπουζί,έλεγχο φρένα(αν δεν θέλουν αλλαγή).
Για τιμές αντιπροσωπείας,δεν γνωρίζω καθόλου,γιατί πολύ απλά δεν έχω πάει ποτέ μου. -
θελει ιμαντες στα 60.000?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θελει ιμαντες στα 60.000?Ε λιγοοο...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
θελει ιμαντες στα 60.000?
Ε λιγοοο...
Δεν έχεις αλλάξει καθόλου?
-
ελα μωρε ποιος ασχολειται
μαλλον πρεπει να ασχοληθω εγω, γιατι θα χασω το χαμαλι μου
στα 80 ειμαι τωρα , δε νομιζω να κινδυνευω
και αμορτισερ θελει το παλιοσαπιδι , γερνει σα βαρκα, αλλα μαλλον αυτα θα κατσουν αλλα 2-3 χρονακια πανω
-
ελα μωρε ποιος ασχολειταιμαλλον πρεπει να ασχοληθω εγω, γιατι θα χασω το χαμαλι μου
και αμορτισερ θελει το παλιοσαπιδι , γερνει σα βαρκα, αλλα μαλλον αυτα θα κατσουν αλλα 2-3 χρονακια πανω
Η Peugeot δίνει μεγαλύτερα διαστήματα αλλά καλό είναι να αλλαχτεί. Ειδικά αν έχει περάσει και την 5ετια.
-
ελα μωρε ποιος ασχολειταιμαλλον πρεπει να ασχοληθω εγω, γιατι θα χασω το χαμαλι μου
Καντο το γρηγορότερο.Εκτός των χλμ,θα έχει σκουριάσει κιόλας.Και μια και θα το ανοίξεις,ρίξε μια ματιά στην αντλία νερού.
-
ελα μωρε ποιος ασχολειταιΟ μηχανικος που θα σου μαζευει αργοτερα το μοτερ!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
ελα μωρε ποιος ασχολειται
Ο μηχανικος που θα σου μαζευει αργοτερα το μοτερ!
Μαλλον δεν εχεις ακουστα τη γαλλικη αξιοπιστια...
-
Η Citroen λεει 60000 ενω η Peugeot 80000 συνηθως στ ααμαξια τους. Περαν των 4 χρονων ειναι κακο ανεξαρτητως χιλιομετρων. Αντε 5. Αν εισια και 5 ετη και κοντα ή πανω απο 80000 ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα, αν δεν εχεις ελεγξει και ποτε την τανυση του... Οσο τρωγεται ο ιμαντας χαλαρωνει.
-
Η αληθεια ειναι οτι τα χρονια συντομα γινονται 6, οπου να ναι ξαναπερναει Κτεο δλδ
-
Η αληθεια ειναι οτι τα χρονια συντομα γινονται 6, οπου να ναι ξαναπερναει Κτεο δλδΏρα για αλλαγή
-
θα τον αλλαξουμε , ετσι κι αλλιως θα ξαναμπει σε λιγες μερες συνεργειο για τα περιεργα που εκανε το γκαζι..
θα πρεπει να αλλαξουμε ξανα βαλβολινες στο κιβωτιο γιατι μαλλον εχει ερθει και αυτων η ωρα τους, θα πρεπει να καθαριστει και η πεταλουδα του γκαζιου
extreme makeover θελει το c2 μου
(αν και ετσι οπως το χει καταντησει η μανα μου , θελει ενα καρο στοκο και νεες ζαντες για να το πεις και εμφανισιμο )
τωρα πιστευω οτι θυμιζω πρεζακι οποτε το οδηγω
-
θα τον αλλαξουμε , ετσι κι αλλιως θα ξαναμπει σε λιγες μερες συνεργειο για τα περιεργα που εκανε το γκαζι..θα πρεπει να αλλαξουμε ξανα βαλβολινες στο κιβωτιο γιατι μαλλον εχει ερθει και αυτων η ωρα τους, θα πρεπει να καθαριστει και η πεταλουδα του γκαζιου
extreme makeover θελει το c2 μου
(αν και ετσι οπως το χει καταντησει η μανα μου , θελει ενα καρο στοκο και νεες ζαντες για να το πεις και εμφανισιμο )
τωρα πιστευω οτι θυμιζω πρεζακι οποτε το οδηγω
Γυναικες ...Και η δικια μου μανα την ειχε αποτελειωσει την ΖΧ...
-
Η δικη μου μανουλα κατεβαινε κατι εποχες την Ευρωπη με simca 1500 και πισω τροχοσπιτο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η δικη μου μανουλα κατεβαινε κατι εποχες την Ευρωπη με simca 1500 και πισω τροχοσπιτο..nonos και λοιποι συγγενεις:Επισημοι χορηγοι του PSA εδω και 30 χρονια!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
το χει κανει συγκρουομενο λεμε
φευγουν κομματια απο λαστιχο στο πεζοδρομιο.. δραμα..
αναγκαζομαι να παιρνω το καλο μου αμαξακι στο κεντρο και γενικα σε κεντρικες περιοχες και να ψαχνω να βρω 10 ωρες να παρκαρω καπου 'καλα' αντι να το χω να κανει μονο βολτες (οπως θα πρεπε) και να καιω ενα σκασμο βενζινη γιατι αμα της το αφησω κι αυτο για να παιρνω το c2
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ο βαγγελης εχει τη σκουροχρωμη ,νομιζω πρασινο σκουρο, η οποια ειναι v6 και μια απλη μπορντω 2λιτρη χωρις πινακιδες.
Λες να ηταν πρασινη;Παντως ηταν αυτοματη,αυτο το θυμαμαι
Ειχε αρκετες αραγμενεςΜπλε σκουρα σκουρα
Πρασινη σκουρα ειναι τελικα στανταρ..
-
το χει κανει συγκρουομενο λεμε
φευγουν κομματια απο λαστιχο στο πεζοδρομιο.. δραμα..
αναγκαζομαι να παιρνω το καλο μου αμαξακι στο κεντρο και γενικα σε κεντρικες περιοχες και να ψαχνω να βρω 10 ωρες να παρκαρω καπου 'καλα' αντι να το χω να κανει μονο βολτες (οπως θα πρεπε) και να καιω ενα σκασμο βενζινη γιατι αμα της το αφησω κι αυτο για να παιρνω το c2
Κεντρο Θεσσαλονικης, ετσι; Εγω λεω παρε και το C2 (μαζι με το S3...αυτο δεν ειχεις; ) Παρε στην μαμα σου ενα C2/206/C3 1100 και θα εισαι ξενιαστος!
-
Το συγκεκριμενο c2 παιρνει αυτο που του αξιζει..
CITROËN FORUM