-
παντως εμενα επειδη εχει μπει ......μεσα μου λεω να το τολμησω. Σιγα το ποσο αλλωστε. Πειτε μου αν μπορειτε κοστος σερβις και τι παραπανω αλλαζετε σε σχεση με τα αλλα αυτοκινητα Π.χ απο λιγα που διαβασα βαλβολινες κτλ.Πιθανες βλαβες ή αδυναμιες; Για πειτε μου παρακαλω αν μπορειτε
-
Αφου δεν θες να ακούσεις τα παιδια που έχουν ΗΔΗ αυτό το αμάξι... κάνε του κεφαλιού σου...
Απλά να ξέρεις οτι θες ακόμα 1.000€ με 1.500€ για να την φέρεις σε κατάσταση ¨βόλτας¨.
Φιλικά
Θάνος. -
Εχεις πμ jaxws..Πραγματικα 1000e xantia δεν ειναι στα καλα της.. Θες αλλα τοσα για να τη φερεις στα ισα..
-
Και κλασικα ο nonos θα προσφερθεί να παει να την δει απο κοντά (σε οποια γωνία της ελλαδας και αν ειναι) και να την αξιολογήσει...! :σιφτι:
-
Μαλιστα η ζωη συνεχιζεται λοιπον.Παμε για αλλα.Καθοριστικη η συμετοχη σας και να πως ενα φορουμ μπορει να βοηθησει και να γλυτωσει απο λαθος επιλογες
-
Κοιταξε, να φαει το κεφαλι του, δεν θα το ελεγα, απλα θα δωσει τα 1000 της αγορας, μετα 200 για μεταβιβαση, και 300 για ασφαλεια, 500 για ενα καλο σερβις ολοκληρο με ιμαντες, καμια τσιμουχα κτλ, και αλλαγη LHM, και μετα βαλε 280+ για top mount, 80 για τον σωληνα της θερμανσης για αν μην μεινει ξαφνικα, νερα ψυγειου απαραιτητα, και αν αρχισουν οι επιστροφες να χανουν τις αλλαζεις ΟΛΕΣ και οχι μια μια, γιατι ολο και κατι θα πρεπει αν αλλαξεις και θα τρεχεις, αρα αλλα 250. Ολα αυτα χωρις εργατικα... Σφαιρες ιμιτασιον NFHS 120 ευρω. Αν θελει και τρομπα φρενου (που αν χασει οι εξυπνοι οι δικοι μας μηχανικαρες την αλλαζουν γιατι δεν ξερουν να την επισκευαζουν, ενω εγω εχω ανοιξει 3 με τον GeZ) αρα αλλα 180 μονο το ανταλλακτικο. Και μια στεγανοποιηση τρομπας υψηλης αλλα 50-100 αναλογως μαστορα... Επισης 3 ντιζακια ταχυτητων για να μην μεινει απο μλκιες, ακι επισης αλλαγη πλαστικου πενταλ συμπλεκτη για τον ιδιο λογο, αρα αλλα 80 με εργατικα.
Στα μισα αν φτασει να δωσει... θα το πουλησει για να 'ησυχασει'. Γιατι ποτε δεν εξρεις πως το εχει συντηρησει ο αλλος, ή γενικα δνε του αρεσει η κακομεταχειριση. -
Α! Τίποτα δηλαδή! Σκυλί το γαμηδι, σκυλι!
-
Ο χρήστης jaxws έγραψε:
Μαλιστα η ζωη συνεχιζεται λοιπον.Παμε για αλλα.Καθοριστικη η συμετοχη σας και να πως ενα φορουμ μπορει να βοηθησει και να γλυτωσει απο λαθος επιλογεςΘα σ τρωγε λεφτα μωρε αν την κανιβαλιζεις ετσι συνεχεια και στη νκατασταση που ακουγεται να ειναι.. Οσο καταπληκτικη ειναι μια με την τυπικη της συντηρηση αλλο τοσο μπελας μπορει να βγει για καποιον που απλα πεφτει στα χερια του και βεβαια κακοσυντηρημενη.. Και γενικα για ολα τα αμαξια ισχυει πανω κατω αυτο.. Απλα η υδροπνευματικη θελει αυστηρα στην ωρα της και απο ειδικευμενο συνεργειο citroen τη συντηρηση της..
O billaras υπερβολικος οπως παντα ωρες ωρες...
-
Να σου πω την αληθεια..σκυλι ειναι για εμενα. Και εχω αυτογνωσια γι' αυτο που λεω. Γιατι ξερει κανεις ενα οχημα (ακομα και σκαπτικο) που να μην χασει καποια στιγμη λαδια απο τα υδραυλικα του; Δεν υπαρχει. Αρα πως αυτο να μην ειναι οταν δουλευει για 180000-200000 χιλιομετρα με 65bar πιεση και πανω; Εδω ενα λαστηχο ποτισματος που εχει ~3,5-4bar και ολο σου χανει... Μηχανολογικα ειναι σκυλι, δεν μασαει. Για αυτα που του εχω κανει, μια χαρα ειναι. Ακομα δεν εχω ανοιξει καπακι (φτου φτου μην το ματιασω) και κανονικα δνε θα ειχα και θεμα με το σασμαν αν δεν ειχε αναψει απο μλκιες βαλβολινες... Απλα τα υδραυλικα και καποιες βλακειες (πατεντες και μοντες της Peugeot οπως το πλαστικο του συμπλεκτη, ή τα ντιζακια κτλ κτλ απο εποχη 205-405 που στο 406 facelift τις καταργησαν καποιες γιατι καταλαβαν τι εκαναν) θελουν μια προσοχη παραπανω, και γενικα οπτικο ελεγχο ακι απο τον ιδιοκτητη οπως οταν ελεγχει νερα-λαδια σε ενα 'απλο' αμαξι.
-
πω πω μου κοψατε τα ποδια. Το χοντα σταματησε μετα απο σχεδον 1.3 εκατ χιλιομετρα και μας κακοφανηκε κιολας.Μαλλον για εκει παω παλι .Καλο βραδυ
-
Εγω παντως δεν τα αλλαζω τα υδρο με τιποτα. Μονο ισως αν παρω επαγελματικο ή διπλοκαμπινο ισως συμβιβαστω στο θεμα αναρτησης, αλλα σιγουρα θα υπαρχει ενα υδρο για τις μετακινησεις και οχι για την 'δουλεια'. Ισως ειμαι και λιγο μαζωχας... Δεν ξερω...
-
ίσως να έχεις και καμία κυστη κοκκυγος... ποιος ξερει...
-
Ε, οχι..............δεν φτασαμε σε αυτο το σημειο...
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Ε, οχι..............δεν φτασαμε σε αυτο το σημειο...Δεν σε ειπα και αδερφη βρε ανθρωπε!
-
Δεν εννοω αυτο βρεεεεεεεεεε...........
Το πολυ καθισιο κανει κακο. -
Ο Σιτροβαγγέλης που χάθηκε;
-
Oι Ξανθιες ειναι μουλαρια
Λιγο πιο πανω υπαρχει και ενας κατοχος μιας...
(εχετε δει το πορτμπαγκαζ της συγκεκριμενης?) -
Υπαρχει περιπτωση να δουμε καποιο νεο μικρο μοτερ στο C3 στα 1000-1200 κυβικα?
-
τελικα εβαλα το c4 σε λεχια για το προβλημα που μου ελεγε το gear box faulty και εγραψε φευγαλαιο σφαλμα εγγεφαλου αυτοματου κιβωτιου και υδραυλικου τιμονιου και μου ειπε αυτος εκει οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα και τα διεγραψε.εφυγα απο την αντιπροσωπια και ξανααναψε το λαμπακι...δεν ξερω τι να πω να πω οτι δεν ειναι τιποτα???εσεισ τι λετε?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να δουμε καποιο νεο μικρο μοτερ στο C3 στα 1000-1200 κυβικα?Σε κάνα χρόνο . Τρικύλινδρο μοτέρ των 1.0 λίτρου με 65 , 85 και 105 αλογάκια με τα τουρμπάκια .
Το μοτέρ υπάρχει ήδη και δοκιμάζεται .Κυκλοφορεί φήμη ότι θα ενώσουν 2 τέτοια μοτέρ και θα τα κάνουν δίλιτρο εξακύλινδρο με 220 αλογάκια .
CITROËN FORUM