-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για να καταλαβαιβετε τι τιμες παιζουν με τα νεα c5.. Μιλαγα αυτες τις μερες με εναν κυριο που απο εκει που ηταν να παρει καποιο μικρομεσαιο πηρε μια ετοιμοπαραδοτη THP ολολευκη στην εκδοση ambiente αλλα με navi και xenon δινοντας και ενα παλιο huyndai στα 18800 με τα εξοδα φακελου-παραλαβης κτλπ..18800? !!! Τι λες τώρα? Με 'σιδερένιες' αναρτήσεις να υποθέσω;
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Για να καταλαβαιβετε τι τιμες παιζουν με τα νεα c5.. Μιλαγα αυτες τις μερες με εναν κυριο που απο εκει που ηταν να παρει καποιο μικρομεσαιο πηρε μια ετοιμοπαραδοτη THP ολολευκη στην εκδοση ambiente αλλα με navi και xenon δινοντας και ενα παλιο huyndai στα 18800 με τα εξοδα φακελου-παραλαβης κτλπ..
18800? !!! Τι λες τώρα? Με 'σιδερένιες' αναρτήσεις να υποθέσω;
Ναι με μεταλλικη..Ε δε μπορεις να τα εχεις και ολα σε τετοια τιμη..Σε τετοια τιμη δε παιρνεις καν καλοεξοπλισμενα μικρομεσαια σε καποιες μαρκες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για να καταλαβαιβετε τι τιμες παιζουν με τα νεα c5.. Μιλαγα αυτες τις μερες με εναν κυριο που απο εκει που ηταν να παρει καποιο μικρομεσαιο πηρε μια ετοιμοπαραδοτη THP ολολευκη στην εκδοση ambiente αλλα με navi και xenon δινοντας και ενα παλιο huyndai στα 18800 με τα εξοδα φακελου-παραλαβης κτλπ..
Ναι με μεταλλικη..Ε δε μπορεις να τα εχεις και ολα σε τετοια τιμη..Σε τετοια τιμη δε παιρνεις καν καλοεξοπλισμενα μικρομεσαια σε καποιες μαρκες..
VW Jetta
-
Από ELEGANCE, AMBIANCE, DYNAMIQUE, DYNAMIQUE PLUS, PRESTIGE και PRESTIGE PLUS, μόνο οι δύο τελευταίες έχουν υδροπνευματική;
Α, υπαρχουν και οι EXCLUSIVE.
Έτσι είναι;
Δηλαδή αυτό ίσχυε όντως; Prestige 1.6T, κάτω από 22k ( 21700 αν θυμάμαι καλά;) , με σημερινή τιμή καταλόγου 25335€; -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
VW Jetta
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
VW Jetta
Ναι δεν παίρνεις καλο εξοπλισμένο Jetta με 18800.Θες αρκετά παραπάνω.Δεν τα συγκρίνω.Το Jetta είναι χρέπη μπροστά στο C5.
-
Nikzhk.. Ξηλωσου..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/954973/ -
Υγραεριο
εχω δει πολλους που λενε εχω 1-2 μηνες το συστημα ( ) 'τρομερη οικονομια καυσιμου!!! '
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Nikzhk.. Ξηλωσου..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/954973/Αυτο ειναι που ειχε ο πατερας μου οποιος το θελει μου λεει να παμε μαζι να το δουμε οταν το ειχε δωσει ο πατερας μου ηταν σε πολυ καλη κατασταση τωρα εχω 3 χρονια + να το δω αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι γιατι αυτος που το πηρε μετα απο κανα χρονο πεθανε και εμεινε στον γιο ο οποιος δεν το κυκλοφορησε σχεδον ποτε
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Nikzhk.. Ξηλωσου..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/954973/Αυτο ειναι που ειχε ο πατερας μου οποιος το θελει μου λεει να παμε μαζι να το δουμε οταν το ειχε δωσει ο πατερας μου ηταν σε πολυ καλη κατασταση τωρα εχω 3 χρονια + να το δω αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι γιατι αυτος που το πηρε μετα απο κανα χρονο πεθανε και εμεινε στον γιο ο οποιος δεν το κυκλοφορησε σχεδον ποτε
το ξέρω το αμάξι αυτό έχω μπει μέσα 2-3 φορές. Άριστο εσωτερικά, πολύ καλό εξωτερικά, έχει αρκετά προβληματάκια και τα χεράκια που το έχουν φτιάξει θα του εχουν δημιουργήσει κι άλλα τόσα, γι αυτό και αυτός θα το δίνει όσο όσο έχει χαλάσει αρκετά λεφτά ο άνθρωπος για να το χαρίζει θα έχει απογοητευτεί. Δεν φτάνει η τσέπη μου για να το σώσω με τίποτα αυτό
-
Οχι που δε θα ξεραμε ποια ειναι.. Ελα Νικο αφου στο τελος θα την παρεις..
-
Ο Νικος ειναι σαν εσενα, αλλα μονο για τα ΧΜ..... μαφια σκετη.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/940725/ Καλοοοοοοοο......
-
Γίνεται συζήτηση στο γαλλικό φόρουμ , αν τα LED φώτα στη C5 μπαίνουν στα υπάρχοντα .
Δεν έχουν καταλήξει ακόμη .Δεύτερη σελίδα , το φόρουμ ντροπή
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/940725/ Καλοοοοοοοο......Πολυ καλο το βρισκω
-
Ρε παιδια εχω μια απορια αλλα μη με κυνηγησετε...
Ως γνωστον καποια αυτοκινητα της Citroen εχουν αναρτησεις που 'σηκωνονται' οταν ξεκινησει το αυτοκινητο. Γιατι το κανουν αυτο??? Δηλαδη να καθονται οταν δεν λειτουργει το αυτοκινητο και να σηκωνονται οταν λειτουργει??
Ευχαριστω!!! -
Γιατι οτι πεφτει πρεπει και να σηκωνεται
Τωρα σοβαρα την ερωτηση δεν την καταλαβα ,γιατι καθονται ή γιατι εχουν τετοια αναρτηση ??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια εχω μια απορια αλλα μη με κυνηγησετε...
Ως γνωστον καποια αυτοκινητα της Citroen εχουν αναρτησεις που 'σηκωνονται' οταν ξεκινησει το αυτοκινητο. Γιατι το κανουν αυτο??? Δηλαδη να καθονται οταν δεν λειτουργει το αυτοκινητο και να σηκωνονται οταν λειτουργει??
Ευχαριστω!!!Το θέμα αυτό υπήρχε μέχρι το 1993 οπότε προστέθηκε μια ακόμα σφαίρα που είχε σαν ρόλο να κρατάει σταθερή την πιέση στο κύκλωμα ακόμα και όταν το αυτοκίνητο παρέμενε σταθμευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. H σφαίρα αυτή ονομάζεται SC-MAC (Système Citroën de Maintien d'Assiette Constante) και ο ρόλος της είναι καθαρά αισθητικό δεν να διατηρεί το αυτοκίνητο σηκωμένο. Δεν διατηρεί όμως την πίεση σε όλο το υδραυλικό κύκλωμα.
Αν υπάρχουν κι άλλες απορίες να τις λύσουμε -
Και πρακτικός θα έλεγα. Αν δεν είναι επίπεδο το έδαφος που έχεις παρκάρει, μπορεί άνετα να βρει κάτω η κοιλιά όταν σβήσεις τον κινητήρα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και πρακτικός θα έλεγα. Αν δεν είναι επίπεδο το έδαφος που έχεις παρκάρει, μπορεί άνετα να βρει κάτω η κοιλιά όταν σβήσεις τον κινητήρα...Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Να ακουμπήσει μπορεί ζημιά δεν θα γίνει πάντως και οταν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο θα σηκωθεί πάλι στην αρχική θέση.
CITROËN FORUM