-
ε μα ... μην χασω την ευκαιρία και εγω να αρπαξω την μυγα και να απανταω για αμαξια
ειτε μπαλα ειτε αμαξια κλασικη μυγα
κριμα για το thread των γαλλιδων
-
ΖΧ και Break και diesel αραζει στην γειτονια μου.Δεν πρεπει να ειναι και πολυ φορεμενος συνδυασμός .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΖΧ και Break και diesel αραζει στην γειτονια μου.Δεν πρεπει να ειναι και πολυ φορεμενος συνδυασμός .Φοράει και Energy? Αν μου αποκαλύψεις και αυτή την λεπτομέρεια θα σου δώσω ένα απολύτως ακριβές ποσοστό που θα το βγάλω εκείνη την στιγμή από το μυαλό μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΖΧ και Break και diesel αραζει στην γειτονια μου.Δεν πρεπει να ειναι και πολυ φορεμενος συνδυασμός .
Φοράει και Energy? Αν μου αποκαλύψεις και αυτή την λεπτομέρεια θα σου δώσω ένα απολύτως ακριβές ποσοστό που θα το βγάλω εκείνη την στιγμή από το μυαλό μου
Θα ελενξω και θα σου πω.
ΖΧ break εχω δει ελαχιστες,αυτη ηταν ντιζελ οπως την ακουσα χθες.Εχει πινακιδες πενταετιας,ισως ειναι εισαγωγης
-
Ειχε πουλήσει αλλά όχι τόσο οσο η Xsara Break, βγάζω τις μπατσικές από τον αριθμό. Πετρέλαιο λίγο χλωμό ειδικά τότε. Μάλλον εισαγωγής είναι αλλά περιμένω απάντηση για τα λάστιχα για να σου δώσω το τυχαίο αλλά απολύτως ακριβές νούμερο μου
-
Και στην δικια μου γειτονια χτες υπηρχε μια ΖΧ, νιομιζω σειρα Ι, καταλευκη Break.
-
Κι εγω σημερα που ημουν κομοτηνη ειδα μια ΖΧ Break 1.4(αν δεν κανω λαθος...)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειχε πουλήσει αλλά όχι τόσο οσο η Xsara Break, βγάζω τις μπατσικές από τον αριθμό. Πετρέλαιο λίγο χλωμό ειδικά τότε. Μάλλον εισαγωγής είναι αλλά περιμένω απάντηση για τα λάστιχα για να σου δώσω το τυχαίο αλλά απολύτως ακριβές νούμερο μουΤουρανζα φοραει.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;; ---> Συμμετειχε η Citroen στην Φορμουλα;
-
Google is your friend
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Google is your friendΕυχαριστω φιλος... Δηλαδη ηταν ενα πρωταθλημα αποκλειστικα μ' αυτα τα αυτοκινητα και μονο Citroen;
-
Νεο αμαξάκι από την εταιρεία .
Μικρό - παιχνιδιάρικο και fashion victim
Citroen Lacoste (L-10) σε συνεργασία με την γνωστή φίρμα .
Σχετικά στο λίνκ που ακολουθείhttp://www.planete-citroen.com/forum/sh ... ost1862509
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:inlove:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/932107/καλό φαίνεται
-
Ειναι απο εμπορο...μακρια!
-
Σαφως αλλα για να δουμε το αμαξι το εβαλα..
Κατα τα αλλα μπηκε,ειδε αν εγραψα κατι, εγραψε, βγηκε....
Ρε παιδιά αν τα έχετε σπάσει μεταξύ σας βγείτε και πείτε τα σε ένα καφέ αφου γνωρίζεστε κι όλας. Ποιος ο λόγος να πετάτε μπηχτές ο ένας για τον άλλο στο φόρουμ mod -
Αυτές είναι αμαξάρες λέμε!!!
Μίλαγα προχθές με έναν φίλο, αυτός είναι κολλημένος με την Τουότα (έχει ενα σκατο άουρις) και πιστεύει οτι είναι πιο άνετο σε σχέση με τα γαλλικά
Ρε δεν παει καλά ο κόσμος! -
Ναι και μετά βγήκε η αρκούδα και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα πάνε πες του...Κάτι τέτοια λέγονται και μας βγαίνει το όνομα!(μην βρίζεις το αγγούρις,θα θυμώσει ο Blanc... )
-
όταν του κάψει λαδάκι θα τον δώ...
-
Ε;Δεν σε πιάνω...
CITROËN FORUM