-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ηταν οπως εχουν γινει τωρα...Παλια ακουγες πολλα ατομα που το μονο που εκαναν στο αυτοκινητο ηταν να αλλαζουν λαδια και εβγαλαν απερια χλμ ακομα με τα μαμισια πραγματα απανω...
Άντε καλά, ποιος είμαι εγώ που θα σου πώ πως δεν τα λές καλά
Δε μιλαω για αυτοκινητα 20ετιας...30ετιας και ανω.
-
Καλά... Δες τι συντήρηση ήθελαν τα αυτοκίνητα τότε (και πάλι έμεναν).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά... Δες τι συντήρηση ήθελαν τα αυτοκίνητα τότε (και πάλι έμεναν).Ου αμ τι.Ποτε δεν προκειται να ξεχασω την εσκορτια που ειχε ο πατερας μου και τοτε που αρχισε να ζηταει ηταν στα 280.000χλμ.Εμεις το ειχαμε αγορασει με 120.000χλμ και το αμαξι εκανε προκαθορισμενα(Ναι δεν ειχε αλλαξει δισκοπλατο).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ου αμ τι.Ποτε δεν προκειται να ξεχασω την εσκορτια που ειχε ο πατερας μου και τοτε που αρχισε να ζηταει ηταν στα 280.000χλμ.Εμεις το ειχαμε αγορασει με 120.000χλμ και το αμαξι εκανε προκαθορισμενα(Ναι δεν ειχε αλλαξει δισκοπλατο).
Ρε αγόρι μου η φθορά του δισκοπλατώ εξαρτάται από ένα σωρό διαφορερικούς παραγοντες. Υλικά τριβής είναι και φθείρονται. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως ουδεμία σχέση έχει με την αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ου αμ τι.Ποτε δεν προκειται να ξεχασω την εσκορτια που ειχε ο πατερας μου και τοτε που αρχισε να ζηταει ηταν στα 280.000χλμ.Εμεις το ειχαμε αγορασει με 120.000χλμ και το αμαξι εκανε προκαθορισμενα(Ναι δεν ειχε αλλαξει δισκοπλατο).
Ρε αγόρι μου η φθορά του δισκοπλατώ εξαρτάται από ένα σωρό διαφορερικούς παραγοντες. Υλικά τριβής είναι και φθείρονται. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως ουδεμία σχέση έχει με την αξιοπιστία.
Καλα νταξει οκ οτι πεις.
-
Εν την παλεύκεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εν την παλεύκεις.Οχι γιατι εχω κοιμηθει στις 6 και εχω ξυπνησει στις 8:30 και εφαγα ενα δυωρο μαθηματικα στη μαπα.
Το γ@μημενο το αμαξι εξω απο το σπιτι μου το ειχα ψεματα λεω ρε μαγκες???
-
Καλα νταξει οκ οτι πεις.
μην είσαι ξεροκέφαλος...
βλέπεις οτι έχουν διάθεση να σου εξηγήσουν παρόλου που λες αρλούμπες... -
και εμείς τακάκια δεν αλλάξαμε ποτέ. Τέλειο αμάξι ΣΕ λέω...
λίγο η πατούσα μας πόναγε αλλά δεν βαριέσαι...
-
Εν την παλεύκεις.
Οχι γιατι εχω κοιμηθει στις 6 και εχω ξυπνησει στις 8:30 και εφαγα ενα δυωρο μαθηματικα στη μαπα.
Το γ@μημενο το αμαξι εξω απο το σπιτι μου το ειχα ψεματα λεω ρε μαγκες???
Δεν αμφισβήτησε κανείς αυτό που ανέφερες.
Στο 406 άλλαξα συμπλέκτη κάπου στα 240.000. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το παλιό/καινούριο/αδύναμο μοτέρ ή εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Όλα εξαρτώνται από την χρήση.
-
Οχι δε καταλαβες τι ειπα!Εννουοσα οτι με τα μοτερ που βγαινουν τωρα λιγα κυβικα/πολλα αλογα δε προκειται να αντεξουν στον χρονο τοσο πολυ οσο τα παλια (π.χ. Το citroen του ανθρωπου ποιο πανω που ειναι 1.600 κυβικα με 90 αλογα).Και εφερα σαν παραδειγμα οτι το δισκοπλατο παλια δεν ηταν τοσο αναλωσιμο οσο ειναι σημερα.Βεβαια δε λεω το αυτοκινητο(εκεινο εκει το πραμα με τις 4 ροδες ) εχει προχωρησει τεχνολογικα να μην καταναλωνει πολυ βενζινη,να δινει παραπανω,να ειναι ποιο ανετο,ποιο ασφαλες και πολλα αλλα.
-
Λοιπόν το δισκοπλατώ είναι αναλώσιμο.Η φθορά του εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο οδήγησης το συντελεστή φθοράς του υλικού κατασκευής του και από πολλούς άλλους παράγοντες ο μόνος λόγος που μπορεί να μην αλλάζει αραιά σ' ένα αυτοκίνητο έιναι ότι είναι πρώτον καλός ο δίσκος σαν κατασκευή(καλό υλικό εννοώ) και ότι αυτός που οδηγέι το αυτοκίνητο το προσέχει δεν κάνει μ@λ@κίες και ξέρει να αλλάζει ταχύτητες.Απλά και κατανοητά
-
Τα υλικα εννοω και εγω οτι ολα αρχιζουν και γινονται ποιο χαλια σαν ποιοτητα(μηχανικα παντα λεω) και μας βελτιωνουν την εσωτερικη ποιοτητα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως ουδεμία σχέση έχει με την αξιοπιστία.+1
Ναι παλια δεν αλλαζαν δισκο/πλατο, πηγαιναν κυριες ολοι και μπαμπα μην τρεχεις... Τοτε ηταν που τους επιναν το αιμα, αναλογικα με σημερα! -
Τα υλικα εννοω και εγω οτι ολα αρχιζουν και γινονται ποιο χαλια σαν ποιοτητα(μηχανικα παντα λεω) και μας βελτιωνουν την εσωτερικη ποιοτητα.ρε γιώργο που τα ξέρεις αυτά??
έκανες ποιοτικό έλεγχο στις γραμμές παραγωγής?? -
Ναι, μαλλον αυτος κανει τη μελετη για το ISO!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα υλικα εννοω και εγω οτι ολα αρχιζουν και γινονται ποιο χαλια σαν ποιοτητα(μηχανικα παντα λεω) και μας βελτιωνουν την εσωτερικη ποιοτητα.
ρε γιώργο που τα ξέρεις αυτά??
έκανες ποιοτικό έλεγχο στις γραμμές παραγωγής??Ε τώρα, ξέρεις, δεν φτιάχνονται όπως παλιά κλπ.
+ντουκ ντουκ στην λαμαρίνα
-
Οι τελευταιες 3 σελιδες δε παλευονται..
-
Σήμερα έκανα το δεύτερο μπάνιο της Berli... παιδιά... δεν παει και τρίτη φορα
Δεν φτάνω... ειναι πιο ψιλή απο εμένα -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σήμερα έκανα το δεύτερο μπάνιο της Berli... παιδιά... δεν παει και τρίτη φορα
Δεν φτάνω... ειναι πιο ψιλή απο εμένασε καταλαβαίνω....είχα πλύνει το Zafira (2010) του θείου από καλοσύνη μία φορά και από τότε ποτέ ξανά.
μου βγήκε ο πάτος και για τον ουρανό έβαζα σκαμνί...νταξ δεν είμαι κ ο Φασούλας.
CITROËN FORUM