-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για τι αυτοκίνητο μιλάμε ;
Αλήθεια όπως λέει και ο πρόεδρος, πήρες κανένα τηλεφωνάκι την φίλη σου να της πείς αυτήν την ιστορία ;Μάλλον δεν παρακολουθείς επιμελώς το μάθημα...
Citroen Xsara MkII VTS.
Μίλησα μαζί της στο MSN, στενοχωρήθηκε πολύ αλλά αφού μου το πέρασαν στην εγγύηση...
Μάλιστα προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, δεν είναι φυσιολογικό, και μάλλον κατέληξα σε ένα συμπέρασμα... Τις προάλλες χάζευα ένα αρκετά όμορφο Golf στο δρόμο, και το αυτοκίνητό μου ζήλεψε και θέλησε να μου υπενθυμίσει ένα από τα πράγματα που πάσχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα...
Πάντως ένα είναι σίγουρο πλέον. Το αυτοκίνητό μου είναι γένους θηλυκού.
Εσυ φταις!!!!Αν ησουν gentleman ,της ανοιγες την πορτα και μετα την εκλεινες,τιποτα απο αυτα δεν θα συνεβαινε .
-
Απολογισμός ζημιάς απο top mounts :
2 top mounts: 300 euro
καπώ ιμιτασιόν: 175 euro
εργατικά: 140 euroβάψιμο καπώ : 120 euro
σύνολο : 735 euro
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για τι αυτοκίνητο μιλάμε ;
Αλήθεια όπως λέει και ο πρόεδρος, πήρες κανένα τηλεφωνάκι την φίλη σου να της πείς αυτήν την ιστορία ;Μάλλον δεν παρακολουθείς επιμελώς το μάθημα...
Citroen Xsara MkII VTS.
Μίλησα μαζί της στο MSN, στενοχωρήθηκε πολύ αλλά αφού μου το πέρασαν στην εγγύηση...
Μάλιστα προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, δεν είναι φυσιολογικό, και μάλλον κατέληξα σε ένα συμπέρασμα... Τις προάλλες χάζευα ένα αρκετά όμορφο Golf στο δρόμο, και το αυτοκίνητό μου ζήλεψε και θέλησε να μου υπενθυμίσει ένα από τα πράγματα που πάσχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα...
Πάντως ένα είναι σίγουρο πλέον. Το αυτοκίνητό μου είναι γένους θηλυκού.
Εσυ φταις!!!!Αν ησουν gentleman ,της ανοιγες την πορτα και μετα την εκλεινες,τιποτα απο αυτα δεν θα συνεβαινε .
Χεχε σωστά!
Άσε που μπορεί να το έκανε και επίτηδες γιατί δεν της άνοιξες την πόρτα -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Απολογισμός ζημιάς απο top mounts :2 top mounts: 300 euro
Κρίμα βρε φίλε...
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι:
Αλλαξα σήμερα σε Sh*ll βενζινάδικο μπρος πίσω υαλοκαθαριστήρες γιατί η ζέστη και το χιόνι τους προηγούμενους τους εξαφάνισε και πλήρωσα
-
δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα.... δεν λες καλα που δεν ετρεχες?
οι υπολοιποι κατοχοι χανθια, να το τσεκαρουν το θεμα με τα τοπ-μαουντς...
scientist τα εχεις αλλάξει εσυ;; -
scientist τα εχεις αλλάξει εσυ;; -
Είμαι κάτοχος σαξούμπας 1,4 vts ενδιαφέρομε για τουρμπάκι κοντα στα 0,8 μπαρ λειτουργεία.
Μπορείτε να μου πείτε σε πιό συνεργείο να απευθυνθώ που να γνωρίζεται οτι κάνει σωστή και αξιόπιστη δουλειά.
Αν ξέρεται περι τα πόσα θα μου στοιχήσει η δουλειά μαζι με όλα τα παραλκόμενα. Ευχαριστώ -
ll
-
[quote='elteo']Παιδιά να ρωτήσω κάτι:
Αλλαξα σήμερα σε Sh*ll βενζινάδικο μπρος πίσω υαλοκαθαριστήρες γιατί η ζέστη και το χιόνι τους προηγούμενους τους εξαφάνισε και πλήρωσα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δίκιο έχει ο Χρήστος... Καλύτερα που έγινε έτσι... Κρίμα βέβαια, αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα...
Οσο για την πόρτα (άπιστοι Θωμάδες) την άνοιξα εγώ για να μπει η κοπέλα, αλλά μετά έπρεπε να βγει και να ξαναμπεί ενώ ήμουν ήδη μέσα στο αυτοκίνητο. Τι να έκανα, μπες-βγες συνέχεια?
-
Δίκιο έχει ο Χρήστος... Καλύτερα που έγινε έτσι... Κρίμα βέβαια, αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα...
Οσο για την πόρτα (άπιστοι Θωμάδες) την άνοιξα εγώ για να μπει η κοπέλα, αλλά μετά έπρεπε να βγει και να ξαναμπεί ενώ ήμουν ήδη μέσα στο αυτοκίνητο. Τι να έκανα, μπες-βγες συνέχεια?
Hλία με λένε...!!!
-
Hλία με λένε...!!!Και αν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη φορά που σε μπερδεύουμε, ε? Τι ντροπή...
Μα κι εσείς βρε παιδιά, με αυτά τα περίεργα usernames (κοίτα ποιος μιλάει )...
-
Hλία με λένε...!!!
Και αν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη φορά που σε μπερδεύουμε, ε? Τι ντροπή...
Μα κι εσείς βρε παιδιά, με αυτά τα περίεργα usernames (κοίτα ποιος μιλάει )...
Ο sirgus (κωστας) φταιει... αυτος με πρωτοβαπτισε Χρήστο!!!
-
scientist τα εχεις αλλάξει εσυ;;Να ναι καλά ο μηχανικός που πήγαινα τότε (και ακόμα έχω πει για καλές βλάβες εκεί όχι στο εξουσιοδοτημένο μιας και τα ξέρει πιο καλά απο αυτους) μου το είχε πει. Η Citroen λέει στο XANTIA οπωσδήποτε αλλαγή στα top-mountain μετά τα 80.000 χλμ. Επίσης ο άνθρωπος μου είχε πει πρόσεξε αν δεν τα αλλάξεις και τύχει και κοπεί κανέναν παρακάλα να μην τρέχεις γιατί θα σκοτωθείς αφού δεν θα έχεις τιμόνι πλέον και ανάρτηση απο εκεί που θα κοπεί ενώ στην καλύτερη περιπτωση θα θες top-mountain και καπώ αλλαγή.
Αρα φίλε Χρήστο να λές πάλι καλά, άγιο είχες αφού δεν σε είχαν ενημερώσει να τα αλλάξεις. Κριμα βέβαια τα 735 Ευρώ, αλλά φαντάσου τι θα μπορούσε να είχε γίνει (ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω)
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
scientist τα εχεις αλλάξει εσυ;;Να ναι καλά ο μηχανικός που πήγαινα τότε (και ακόμα έχω πει για καλές βλάβες εκεί όχι στο εξουσιοδοτημένο μιας και τα ξέρει πιο καλά απο αυτους) μου το είχε πει. Η Citroen λέει στο XANTIA οπωσδήποτε αλλαγή στα top-mountain μετά τα 80.000 χλμ. Επίσης ο άνθρωπος μου είχε πει πρόσεξε αν δεν τα αλλάξεις και τύχει και κοπεί κανέναν παρακάλα να μην τρέχεις γιατί θα σκοτωθείς αφού δεν θα έχεις τιμόνι πλέον και ανάρτηση απο εκεί που θα κοπεί ενώ στην καλύτερη περιπτωση θα θες top-mountain και καπώ αλλαγή.
Αρα φίλε Χρήστο να λές πάλι καλά, άγιο είχες αφού δεν σε είχαν ενημερώσει να τα αλλάξεις. Κριμα βέβαια τα 735 Ευρώ, αλλά φαντάσου τι θα μπορούσε να είχε γίνει (ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω)
Αν είμουν εν κινήσει μάλλον θα τα γλίτωνα τα 735.Εκεί που θα είμουν δεν θα μπορούσα να πληρώσω
Χθές που πήγα στο σπίτι του φίλου που ήταν μαζί μου συνοδηγός οταν κόπηκε μου λέει : 'πάλι με την σκοτώστρα ήρθες?'
-
Χθές που πήγα στο σπίτι του φίλου που ήταν μαζί μου συνοδηγός οταν κόπηκε μου λέει : 'πάλι με την σκοτώστρα ήρθες?'Για πλάκα στο είπε ή όχι?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χθές που πήγα στο σπίτι του φίλου που ήταν μαζί μου συνοδηγός οταν κόπηκε μου λέει : 'πάλι με την σκοτώστρα ήρθες?'
Για πλάκα στο είπε ή όχι?
οχι δεν το ειπε για πλάκα.Γιατι ξέρει τα εεεενα σωρο προβλήματα μικρά και μεγάλα που έχω με την xantia τα τελευταία 3 χρόνια. όπως πχ
-καμμένο μοτέρ στα 190.000 χλμ(!!!!) εβαλα καινούριο.
-χαλασμένος συναγερμός
-χαλασμένες κλειδαριές ΚΑΙ ασύρματο κλείδωμα
-2 φορες χαλασμένος αισθητήρας 'λ'
-2 φορες χαλασμένος ρυθμιστής ρελαντύ
-τρομπα υδραυλικού (πανάκριβη!!!!)
-κομμένος σωληνας υγρών ψυγείου (πανάκριβος)
-ρουλεμαν ψαλιδιών
-διάφορα δοκάρια στο σύστημα διευθυνσης
-ελλατωματικό εδω και καιρό ρελαντύ που δεν βρίσκουν τι φταίεικαι αρκετα άλλα που δεν θυμάμαι.
αυτο που θυμάμαι ειναι οτι τα τελευταία 3 χρόνια έχω δώσει 3.500.000 δραχμές για τις ζημιές και τα νορμαλ αναλώσιμα. Ενα καινούριο αυτοκινητο δηλαδή.
Αλλα σε 2 περίπου μήνες που έρχεται η Alfa GT μου την ξεφορτώνομαι επιτέλους την xantia η οποία μου φαίνεται έχει στοιχιώσει!!!
Χθές την πήρε η μάνα μου και την τράκαρε.άλλα 600 ευρώ
Θα μου λείψει η άνεση και η ποιότητα κύλησης της αλλα την βαρέθηκα πια με ολα αυτά.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για πλάκα στο είπε ή όχι?
Mετα απο 3 χρονια που οδηγω τη ξανθουλα εχω μαθει να ακουω χαρακτηρισμους οπως:
-Ερχεται ο Ηλιας με τη μαούνα του
-Ερχεται ο μαουνιερης
-Ο Ηλίας σαν ασφαλιτης ειναι μεσα σε αυτο το ασπρο ξανθια
-Καλώς τον πολυτεκνο..!!Αλλα δεν πτοουμαι!! απλα ζηλεύουν~!!!!!
-
Παντως ειναι λαχειο τελικα τι θα σου τυχει. εμενα στη δικια μου 200.000 το μοτερ δεν εχει κανενα προβλημα και το μονο που εβγαλε χοντρο τον τελευταιο καιρο ειναι η τρομπα υψηλής που ειναι και πανακριβη οπως αναφερθηκε και πιο πανω, και η αντικατασταση του διακοπτη καθως ειχε χαλασει... αυτα.. ελπιζω να μην χρειαστει τιποτε αλλο και να ειμαι περισσοτερο τυχερος!
CITROËN FORUM