-
Aρα Θανάση είσαι και με την βούλα : http://www.youtube.com/watch?v=yh3spEOI ... re=related
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aρα Θανάση είσαι και με την βούλα : http://www.youtube.com/watch?v=yh3spEOI ... re=relatedΣάββα, μα τον Θεο! Ενώ σε μήκος ειναι 11 εκατοστά μακρύτερο απο το 207, νιώθω οτι οδηγώ φορτηγάκι! Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει και το ύψος αλλά και η πλαδαρότητα χαχαχα
-
άντε καλορίζικο,καλά χιλιόμετρα.
πόσους τόνους ωφέλιμο έχει τι άδεια θα βγάλεις ΔΧ η ΙΧ -
Σε ευχαριστώ!!!
Σε έπαιρνα εχθές τηλέφωνο να σου πω τα νέα, αλλα εσύ δεν... και οπως λέει και το τραγούδι: Και έχω το φως να ανάβει, για να δεις πως δεν κοιμάμαι, αλλά τσάμπα καίει η λάμπα, τσάμπα σε θυμάμαι! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Aρα Θανάση είσαι και με την βούλα : http://www.youtube.com/watch?v=yh3spEOI ... re=related
Σάββα, μα τον Θεο! Ενώ σε μήκος ειναι 11 εκατοστά μακρύτερο απο το 207, νιώθω οτι οδηγώ φορτηγάκι! Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει και το ύψος αλλά και η πλαδαρότητα χαχαχα
πόσο το πήρες ; 90 άλογα βγάζει ;
πω πω θα γίνεις πολύ υπομονετικός στο εξής ...
-
Το έκανα ανταλλαγή με το 207... ούτε έδωσα, ούτε πήρα...
Άσε 1.4 με τα 75 είναι... και μου έκανε κάπως...
Κομπρέσορα παίρνει; -
Το έκανα ανταλλαγή με το 207... ούτε έδωσα, ούτε πήρα...Άσε 1.4 με τα 75 είναι... και μου έκανε κάπως...
Κομπρέσορα παίρνει;Uploaded with ImageShack.us
-
Χμμμ... Δεν κακό... έχει και μεγάλο πορτ-παγκαζ, θα βάλω βαρέλια... ταξίδι θα με βγάζει!
-
Χμμμ... Δεν κακό... έχει και μεγάλο πορτ-παγκαζ, θα βάλω βαρέλια... ταξίδι θα με βγάζει!αθηνα = σαλλονικα κατω απο μια ωρα
στην κατερινη θα κανεις μια σταση να σου αλλαξει κινητηρα ο G60 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Χμμμ... Δεν κακό... έχει και μεγάλο πορτ-παγκαζ, θα βάλω βαρέλια... ταξίδι θα με βγάζει!
αθηνα = σαλλονικα κατω απο μια ωρα
στην κατερινη θα κανεις μια σταση να σου αλλαξει κινητηρα ο G60Λιτοχωρο..
-
Θανο καλοταξιδο ρε συ, καλες δουλειες!!!
Με πισω καθισμα τελικα???
-
Σε ευχαριστώ!
Ναι ναι με καθισματάκια κανονικά, αλλά πέφτουν πολύυυυ εύκολα... -
Ετοιμοι να γελάσουμε ε??
Γνωστό γερμανοτραφές περιοδικό έβγαλε πιο άνετο το Golf 6 από την C5 με την υδροπνευματική σε συγκριτικό στον τομέα της άνεσης(ανάρτηση, καθίσματα,εξοπλισμός άνεσης κλπ)
Τώρα τι να πεις? Φταιω εγώ μετά που μου φταίει ο ειδικός τύπος -
Ναι γιατι τους βαζουν να νομιζουν οτι σφιχτο=ανετο αλλα φιλε μου δεν ειναι ετσι ας πανε να κανουν 450 χλμ σε επαρχιακο οδικο δικτυο και θα σου πω εγω τι σημαινει ανεση. Οτα το οδηγουν για 100 χλμ ειναι καλα αλλα δεν ξερουν πως ειναι οι real life δοκιμες
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Ναι γιατι τους βαζουν να νομιζουν οτι σφιχτο=ανετο αλλα φιλε μου δεν ειναι ετσι ας πανε να κανουν 450 χλμ σε επαρχιακο οδικο δικτυο και θα σου πω εγω τι σημαινει ανεσηΛοιπόν σου παραθέτω την βαθμολογία
Στον τομέα της ανάρτησης το C5 6/10 στην πολη 7 σε επαρχία 5 στον αυτοκινητόδρομο
Η Golfω 6 στην πολη 6 στην επαρχια 7 στον αυτοκινητόδρομο.Τέλος πάντω έχει κι αλλα κουλα αλλάόταν διάβασα το αποτέλεσμα του τεστ έψαχνα όπλο το οποίο ευτυχώς δεν βρήκα για να αυτοκτονήσω.Άκου λέει καλύτερή η ανάρτηση του Golf στον αυτοκινητόδρομο από την υδροπνευματική του C5 και εφάμιλες στην πόλη. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι γιατι τους βαζουν να νομιζουν οτι σφιχτο=ανετο αλλα φιλε μου δεν ειναι ετσι ας πανε να κανουν 450 χλμ σε επαρχιακο οδικο δικτυο και θα σου πω εγω τι σημαινει ανεση
Λοιπόν σου παραθέτω την βαθμολογία
Στον τομέα της ανάρτησης το C5 6/10 στην πολη 7 σε επαρχία 5 στον αυτοκινητόδρομο
Η Golfω 6 στην πολη 6 στην επαρχια 7 στον αυτοκινητόδρομο.Τέλος πάντω έχει κι αλλα κουλα αλλάόταν διάβασα το αποτέλεσμα του τεστ έψαχνα όπλο το οποίο ευτυχώς δεν βρήκα για να αυτοκτονήσω.Άκου λέει καλύτερή η ανάρτηση του Golf στον αυτοκινητόδρομο από την υδροπνευματική του C5 και εφάμιλες στην πόλη.πολυ καλο γελασαμε φαντασου ποσα πηραν!!!!!!!!!!!!!!! καντο κλχαρτο καλυτερα γιατι για αλλη χρηση δεν κανει
-
Ετοιμοι να γελάσουμε ε??
Γνωστό γερμανοτραφές περιοδικό έβγαλε πιο άνετο το Golf 6 από την C5 με την υδροπνευματική σε συγκριτικό στον τομέα της άνεσης(ανάρτηση, καθίσματα,εξοπλισμός άνεσης κλπ)
Τώρα τι να πεις? Φταιω εγώ μετά που μου φταίει ο ειδικός τύποςΠες και πιο μπου$^&λο το εγραψε να ξερουμε να του κανουμε 'διαφημιση'...
-
Ναι γιατι τους βαζουν να νομιζουν οτι σφιχτο=ανετο αλλα φιλε μου δεν ειναι ετσι ας πανε να κανουν 450 χλμ σε επαρχιακο οδικο δικτυο και θα σου πω εγω τι σημαινει ανεση
Λοιπόν σου παραθέτω την βαθμολογία
Η Golfω 6 στην πολη 6 στην επαρχια 7 στον αυτοκινητόδρομο.Τέλος πάντω έχει κι αλλα κουλα αλλάόταν διάβασα το αποτέλεσμα του τεστ έψαχνα όπλο το οποίο ευτυχώς δεν βρήκα για να αυτοκτονήσω.Άκου λέει καλύτερή η ανάρτηση του Golf στον αυτοκινητόδρομο από την υδροπνευματική του C5 και εφάμιλες στην πόλη.Δεν βλέπω να λέει για άνεση όμως... για ανάρτηση γενικότερα λέει. Αν το κριτήριο είναι και η σπορ συμπεριφορά τότε δεν είναι παράλογο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετοιμοι να γελάσουμε ε??
Τώρα τι να πεις? Φταιω εγώ μετά που μου φταίει ο ειδικός τύποςΠες και πιο μπου$^&λο το εγραψε να ξερουμε να του κανουμε 'διαφημιση'...
Γερμανοτραφές έγραψα Νονέ.
Κατάλαβες τώρα νομίζω.Βγαίνει κάθε Παρασκευή. -
AutoΤρίτη;
CITROËN FORUM