-
Προδοσία θα ήταν να έλεγα ότι θα πάρω για οικογενιακό ένα Avensis ας πούμε...
Δεν είναι προδοσία να λες ότι θα ήθελες μια 911, ή ένα TR5 ή ένα Χ 1/9 (μόνο σε μένα αρέσει τελικά το τελευταίο )
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Προδοσία θα ήταν να έλεγα ότι θα πάρω για οικογενιακό ένα Avensis ας πούμε...Δεν είναι προδοσία να λες ότι θα ήθελες μια 911, ή ένα TR5 ή ένα Χ 1/9 (μόνο σε μένα αρέσει τελικά το τελευταίο )
Says who..?
Με το συγκεκριμένο μεσσαίο της Σιτροέν δεν είναι προδοσία αλλά σωστή λογική για την τσέπη μου...
Είπαμε δεν φοράμε παρωπίδες...ή μήπως φοράμε..? -
delete
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προδοσία θα ήταν να έλεγα ότι θα πάρω για οικογενιακό ένα Avensis ας πούμε...
Δεν είναι προδοσία να λες ότι θα ήθελες μια 911, ή ένα TR5 ή ένα Χ 1/9 (μόνο σε μένα αρέσει τελικά το τελευταίο )
Says who..?
Με το συγκεκριμένο μεσσαίο της Σιτροέν δεν είναι προδοσία αλλά σωστή λογική για την τσέπη μου...
Είπαμε δεν φοράμε παρωπίδες...ή μήπως φοράμε..?Εντάξει από ένα σημείο και μετά...πρέπει να σταματήσουμε να σε πειράζουμε γιατί και εγώ αυτό ίσως έκανα με λεφτά που είχα....
Άλλα λεφτά το Avensis και άλλα το C5
-
Δεν με πειράζει Κώστα...
-
Σε είδα! Σε είδα τι έκανες, πριν το σβύσεις...
Χωρίς πλάκα τώρα, για μένα η C5 είναι όντως πολύ καλό αυτοκίνητο, την έχω ζήσει 3 χρόνια τώρα, και αν στην αρχή μας ταλαιπώρησε με τα προβλήματα νεότητας (όπως και σε όλα) τώρα είναι πολύ καλή. Υπόψην ότι έχουμε το 2.0 exclusive, που δεν έχει καμία σχέση με το 1.8, ούτε σε επιδόσεις, ούτε (κυρίως) σε ανάρτηση. Χωρίς να είναι κάτι εκπληκτικό, είναι ένα ασφαλέστατο, σβέλτο, άνετο και σταθερό οικογενειακό αυτοκίνητο, με αίσθηση πολυτέλειας και τρομερή ευρυχωρία. Δυστυχώς, αυτό που έκανε το μοντέλο να πατώσει (κυριολεκτικά) σε πωλήσεις ήταν ο ανεπαρκής ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες παραγωγές, ο αδιάφορος σχεδιασμός (εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου, Σάββα) και η έλλειψη καλής τιμής μεταπώλησης.
Τώρα όμως, ενόψει του νέου (όχι απλά facelifted, απ'ό,τι λένε οι πληροφορίες μου) C5, και με τις νέες εκπτώσεις τιμών, είναι επιπλέον μια πολύ συμφέρουσα αγορά. Εκτός από τις 2.500 ευρώ έκπτωση, τώρα θα υπάρξει και άλλη μία, διόλου ευκαταφρόνητη μείωση, προκειμένου να υποδεχτεί η αγορά το νέο μοντέλο.
Από την άλλη, Σάββα, μπορείς να αρνηθείς ότι αυτό είναι πολύ όμορφο?
Και κοίτα τι θα έχουν τα καινούρια:
-
δεν πρόλαβα...
Νίκο ωραία όλα αυτά...αλλά βάλε και 6 χρόνια εγγύηση, το άριστο after sales service και θα καταλάβεις ότι μετράνε και άλλα...
Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου..
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Προδοσία θα ήταν να έλεγα ότι θα πάρω για οικογενιακό ένα Avensis ας πούμε...Δεν είναι προδοσία να λες ότι θα ήθελες μια 911, ή ένα TR5 ή ένα Χ 1/9 (μόνο σε μένα αρέσει τελικά το τελευταίο )
Οχι δεν αρέσει μόνο σε σένα το Χ 1/9
Νίκο ωραία όλα αυτά...αλλά βάλε και 6 χρόνια εγγύηση, το άριστο after sales service και θα καταλάβεις ότι μετράνε και άλλα...
Πωπω για 6 χρόνια θα ανέχεσαι να οδηγάς Αβένσις για την εγγύηση????
-
Oui Χρήστο έχω μεγάλες 'ανοχές'...
Ακόμα στην σκέψη είμαι παιδιά...δεν αλλαξοπίστησα ακόμα!
Αλλά το σίγουρο είναι ότι C5 δεν παίρνω ούτε και αν με πληρώσουν...Παντελως αδιάφορο, άχρωμο και ξενέρωτο αμάξι...δεν κρατώ καλύτερα το Saxo μου ως βασικό αμαξάκι..?!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλλά το σίγουρο είναι ότι C5 δεν παίρνω ούτε και αν με πληρώσουν...
Ούτε εγώ είναι ενάντια στις αρχές μου αμα γίνει 15 χρονών μπορει
Παντελως αδιάφορο, άχρωμο και ξενέρωτο αμάξι...δεν κρατώ καλύτερα το Saxo μου ως βασικό αμαξάκι..?!
Την κορυφαία υποστήριξη της Τογιότα την αναγνωρίζω το ίδιο και την αξιοπιστία της αλλά το Αβένσις δεν είναι 'Παντελως αδιάφορο, άχρωμο και ξενέρωτο αμάξι...'?
-
Να ευχαριστήσω πρώτα για την φιλοξενία στο Forum σας και να ζητήσω τη βοήθεια σας για ένα πολύ καλό φίλο. Η Ξαρά του χρειάζεται αμορτισέρ και ψάχνει τι να προτιμήσει. Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς και κόστος φυσικά. Υπάρχει τίποτα σε ρυθμιζόμενα; Αν ναι θα μπορέσει σε λίγους μήνες να τοποθετήσει ελατήρια χαμηλώματος και ποια; Δεν είναι φυσικά πανάκια τα ρυθμιζόμενα απλά θα ήθελε να ξέρει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Μανώλη, ένας φίλος μου εδώ προτείνει Bilstein Sport ή Sprint. Κάτι παίζει και με τα De Carbon, αλλά δεν ξέρω περισσότερα.
Χονδρικά, υπολογίζω το κόστος γύρω στα 500 ευρώ, χωρίς να μπορώ προς το παρόν να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Σε άλλο θέμα αναφέρθηκαν τα Monroe Reflex για fiat stilo μπαίνουν και στο Ξαρά; Αναφέρθηκε από φίλο συνφορουμά ότι τα βρήκε στο ηράκλειο σε τιμή 230 ευρώ ενώ αντίστοιχα άλλος φίλος τα δίνει προσφορά από Πάτρα 150 ευρώ!!!!
Αξίζουν τον κόπο;;; Αν μας παρακολουθεί ο φίλος back1 ας μας πει που τα βρήκε να κάνουμε μια κρούση. Φυσικά αν τα τοποθετήσει θα περιμένω μήνυμα με εντυπώσεις. -
Εγώ Μανώλη δε μπορώ να συστήσω τη Monroe σα μάρκα. Είχα τα Sensatrac κι ήταν βάρκα-βαρκούλα.
-
Διάβαζα ένα κείμενο κάποιου κατόχου SM και DS ο οποίος οδήγησε πρόσφατα ένα 2cv.
Το βρήκε τρομερό!!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Διάβαζα ένα κείμενο κάποιου κατόχου SM και DS ο οποίος οδήγησε πρόσφατα ένα 2cv.
Το βρήκε τρομερό!!!Τρόμαξε, εννοείς?
Μανώλη, ο Θανάσης (mirage) έχει τα DeCarbon Performance στην Xsara του και είναι πολύ ευχαριστημένος. Εγώ δεν μπορώ να πω για aftermarket γιατί κατάφερα να μου κάνουν αντικατάσταση με τα εργοστασιακά στις 60.000 χλμ, οπότε αργώ ακόμη.
Αν πας κάμποσες σελίδες πίσω θα βρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες.
Σάββα, κάτσε παιδί μου να βγει η καινούρια C5 το φθινόπωρο, θα είναι εντελώς διαφορετική.
EDIT: Βέβαια, αν μπορεί να βρει τα Monroe για 150 ευρώ μόνο, τότε τι να πω... Ας τα δοκιμάσει κι αν δεν του αρέσουν τα πετάει.
-
Ελπίζω μόνον η νέα C5 να μην έχει αυτό το κακάσχημο ταμπλώ που είδα κι έφριξα.
-
χθες ειδα αμι station σε κυπαρισσι χρωμα σε αρκετα καλη κατασταση στο κολωνακι....
Sirgus???
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
χθες ειδα αμι station σε κυπαρισσι χρωμα σε αρκετα καλη κατασταση στο κολωνακι....Sirgus???
Κυπαρισσί χρώμα??
Στο Κολωνάκι υπάρχει ένα station αλλά καφέ...
Μήπως το μπερδεψες?
Δεν πήρες πινακίδες
-
οχι κυπαρισσι ηταν και μου εκανε και εντυπωση, ηταν σε πολυ καλη εξωτερικη κατασταση...
οχι πινακιδες δεν πηρα , δεν το σκεφτηκα....
CITROËN FORUM