-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
οχι κυπαρισσι ηταν και μου εκανε και εντυπωση, ηταν σε πολυ καλη εξωτερικη κατασταση...οχι πινακιδες δεν πηρα , δεν το σκεφτηκα....
Άσχημο νέο αυτό...
Άλλος ένας που θα ψάχνει για ανταλλακτικά δηλαδή...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σάββα, κάτσε παιδί μου να βγει η καινούρια C5 το φθινόπωρο, θα είναι εντελώς διαφορετική.
Nικόλα είδα το C4 στους 4Τ...και μου άρεσε πάρα πολύ...τόσο που αναθεωρώ αποφάσεις περί ιαπωνίας...καλό?
EDIT: Βέβαια, αν μπορεί να βρει τα Monroe για 150 ευρώ μόνο, τότε τι να πω... Ας τα δοκιμάσει κι αν δεν του αρέσουν τα πετάει.
OΧΙ τα Monroe μακρυά...
-
Ο mirage έγραψε πολύ καλά λόγια για τα decarbon performance.
Μια καλή λύση για τα περισότερα αυτοκίνητα είναι τα Bilstein Sport που με τα νορμάλ ελατήρια δεν είναι υπερβολικά σκληρά. Αν θέλουμε χαμήλωμα πρέπει να βάλουμε τα σπριντ αλλά αναλογα το αυτοκίνητο και το χαμήλωμα κοπανάνε από ανεκτά εως πολύ. -
Ρε παιδιά έπαθα μια νήλα και θέλω την γνώμη σας...
Πήγα να πλύνω το καημένο το Saxακι μου σήμερα και αφού μου το έκανε λαμπίκο ο Πακιστανός διαπίστωσα από τα δεξιά σχεδόν σε όλη την πόρτα πιτσιλιές όπως όταν πέφτουμς σε λασπόνερα αλλά με ένα υλικό που δεν βγαίνει εύκολα...
Προσπάθησα με τα νύχια να δω πόσο ανθεκτικό είναι κ με δυσκολία βγαίνουν ελάχιστα...αλλά πολύ ελάχιστα..
Μου μοιάζει σαν μπετόν...Τι να κάνω...?...Με τι μπορώ να το βγάλω..?
Ηelp δεν μπορώ να το βλέπω έτσι...όλο πεντακάθαρο και σε εκείνο το σημείο λες και έχω πέσει σε λακκούβα με νερά... -
Να αλλάξεις πόρτα! Χιχιχιχι
Πλάκα πλάκα… δοκίμασε με λίγο (αλλά πολύ λίγο) διαλυτικό, αυτός ίσος να είναι αρκετό για να ¨Διαλύσει¨ τους λεκέδες που σε ταλαιπωρούν!
Θα πάρεις λίγο διαλυτικό και θα το βάλεις σε ένα πανάκι, έπειτα θα αρχίζεις να τρίβεις με αυτό μόνο τα σημεία που έχεις το πρόβλημα, η μπογιά του αυτοκινήτου δεν έχει πρόβλημα, βλέπεις κάποτε είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Αν δεν φεύγει και με αυτό, τότε πρέπει να πάρεις μια φαλτσέτα και με αυτή, να αφαιρείς με προσοχή τα σημαδάκια, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το χρώμα, αλλά αν έχεις με λίγη κρέμα θα τα καθαρίσει…
-
Να αλλάξω πόρτα..? Θα αλλάξω αμάξι αλλά εώς τότε τι κάνουμε..?:P
Χμμμ...κάνει να βάλω οινόπνευμα..?
Είναι στο πλαστικό φούσκωμα της πόρτας...όπως είναι στο αβατάρ μου κάτω από την μαύρη γραμμή...
Με αυτά τα κωλο-έργα τους την πάτησα γαμώ την ατυχία μου... -
Δεν ξέρω βρε συ, αν το οινόπνευμα είναι αρκετά δυνατό για αυτή την δουλειά…
Αλλά από την άλλη φοβάμαι και το διαλυτικό γιατί εκεί που είναι οι ¨λάσπες¨ είναι πλαστικό.
Τι να πω… δοκίμασε το οινόπνευμα και αν δεν κάνει τίποτα… εδώ ήμαστε. -
Moυ έκανες την καρδιά ΠΕΡΙΒΟΛΙ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Moυ έκανες την καρδιά ΠΕΡΙΒΟΛΙ...Ξέχνα τα διαλυτικά , οινοπνεύματα κλπ. !!!!
Θα κάνεις ζημιά !!!Αν είναι κάποιο είδος λάσπης , χρησιμοποίησε μια πλαστική ξύστρα σαν κι αυτή που καθαρίζουν τα τζάμια από τα χιόνια , μαζί με νερό ή coca-cola
Δεν κάνω πλάκα , η coca-cola βοηθάει να βγαίνουν εύκολα πολλές βρωμιές.
-
Σε ευχαριστώ Βασίλη...θα το δοκιμάσω, καλού κακού θα έχω και μία Coca στην άκρη..τόσο τρίψιμο θα ρίξω, δεν θα διψάσω..?
-
coca cola χρησιμοποιει μια φιλη αεροσυνοδος για να καθαριζει τον εμετο από τις μοκετες του αεροπλανου.,... και να φανταστειτε οτι αυτο το πραγμα το πινουμε
ααααα!!!! συμφωνα με αλλο θρεντ, τα σιτροεν βγήκανε τα πιο στρεϊτ αυτοκινητα (δηλ. τα αυτοκινητα που προσελκυουν λιγοτερο τους ομοφυλοφιλους!)
-
coca cola χρησιμοποιει μια φιλη αεροσυνοδος για να καθαριζει τον εμετο από τις μοκετες του αεροπλανου.,... και να φανταστειτε οτι αυτο το πραγμα το πινουμεααααα!!!! συμφωνα με αλλο θρεντ, τα σιτροεν βγήκανε τα πιο στρεϊτ αυτοκινητα (δηλ. τα αυτοκινητα που προσελκυουν λιγοτερο τους ομοφυλοφιλους!)
Να κι ένα καλό των Citroen.. ...τα ακούτε παιδιά..?
-
Oταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτό για να δείτε τις πιτσιλιές...
-
Ο χρήστης elteo
[quote έγραψε:
ααααα!!!! συμφωνα με αλλο θρεντ, τα σιτροεν βγήκανε τα πιο στρεϊτ αυτοκινητα (δηλ. τα αυτοκινητα που προσελκυουν λιγοτερο τους ομοφυλοφιλους!)Να κι ένα καλό των Citroen.. ...τα ακούτε παιδιά..? [/quote]
Μονο αυτο το καλο εχουν?? Τα παραλες... το δικο μου σιτροεν, αδειαζει γρηγορα την τσεπη μου και ετσι δεν εχω βαρη πανω μου!@!!!!!!
-
coca cola χρησιμοποιει μια **φιλη αεροσυνοδος **για να καθαριζει τον εμετο από τις μοκετες του αεροπλανου.,... και να φανταστειτε οτι αυτο το πραγμα το πινουμεΓια πες για πες!!!!
-
coca cola χρησιμοποιει μια φιλη αεροσυνοδος για να καθαριζει τον εμετο από τις μοκετες του αεροπλανου.,... και να φανταστειτε οτι αυτο το πραγμα το πινουμεΔηλαδη εγω τωρα που ηπια 2 κουτια το εκανα καινούργιο το στομαχι μου
Φαρμακο η coca cola βρε παιδι μουΒαγγελης
P.S. Αν και δεν εχω citroen παρακολουθω το topic γιατι γράφουν ανθρωποι με μεράκι
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
coca cola χρησιμοποιει μια φιλη αεροσυνοδος για να καθαριζει τον εμετο από τις μοκετες του αεροπλανου.,... και να φανταστειτε οτι αυτο το πραγμα το πινουμε
Δηλαδη εγω τωρα που ηπια 2 κουτια το εκανα καινούργιο το στομαχι μου
P.S. **Αν και δεν εχω citroen παρακολουθω το topic γιατι γράφουν ανθρωποι με μεράκι **
LOL φυσικά δε εννοείς εμένα ε;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδη εγω τωρα που ηπια 2 κουτια το εκανα καινούργιο το στομαχι μου
P.S. **Αν και δεν εχω citroen παρακολουθω το topic γιατι γράφουν ανθρωποι με μεράκι **
LOL φυσικά δε εννοείς εμένα ε;
Τα καλυτερα παιδια σε ενα απο τα πιο ωραια και ευχαριστα topic του forum
Να πιω ρε παιδια και μια sprite???
-
Tι θελεις προεδρε??? Ακουσες φιλη και τσίμπησες??? φτιαξε πρωτα τα φωτα απο το ΑΜΙ και μετα θα σου τη στειλω να τη βγαλεις βόλτα!!!
-
Καλά σου λέει βρε Πρόεδρε... Σε πήρανε χαμπάρι!
Σάββα, εύγε παιδί ,μου, βρίσκεσαι σε καλό δρόμο (πάνω που είπα ότι παραιτούμαι από την προσπάθεια).
Η Coca Fola είναι το πιο γνωστό οξύ για όλες τις δουλειές.
Α, και σε περίπτωση που δεν το είχατε καταλάβει... Eίμαι καρα-straight (apparently)!
EDIT: Αντε, μας άνοιξα τη σελίδα 99!
CITROËN FORUM