-
Το δικο μου εκανε ενα σκασιμο στο τιμονι.... Νομιζω περυσι πρεπει να εγινε.Σπαστικο...Και ο λεβιες εχει αρχισει να ξεθωριαζει το χρωμα που ειναι βαμενος...Παντος εκτος απο το σκασιμο το τιμονι ουτε εχει αλιωθει ουτε τιποτα.
-
@ g60 γιατι δεν πηρες xsara αντι για ζχ? πιο καινουργια καροτσα κ λογικα θα ηταν σε καλυτερη κατασταση
εκτος και αν ηθελες φτηνο αμαξι με 1 χιλιαρικο για να κανεις την φαση σου ,οποτε οκρε μαγκες μου εχει γινει εμμονη τα ψιτροεν ,θελω οποσδηποτε να οδηγησω ενα ζχ βχ χσαρα ψαντια
τοσο καλα στρηβουν??? καλυτερα απο το ε30 μου??
ειχε η πρωην μου ζχ , να την παρω τηλεφωνο δλδ?? -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
ρε μαγκες μου εχει γινει εμμονη τα ψιτροεν ,θελω οποσδηποτε να οδηγησω ενα ζχ βχ χσαρα ψαντια
ειχε η πρωην μου ζχ , να την παρω τηλεφωνο δλδ??Για test drive περνα απο την εκθεση μου
-
Καιρος για επανασυνδεση... Αν δε θες, μου τη γνωριζεις να τα ζευγαρωσουμε εμεις..
Η zx ειναι πιο 'Pure' αν μπορω να σου το δωσω να καταλαβεις αφου η xsara ειναι λιγο πιο βαρια και γι αυτο η zx εχει λιγο καλυτερη αισθηση..Βεβαια οπως λες ειναι σημαντικα φθηνοτερη και με το πολυ 2 χιλιαρικα βρισκεις αστερια αν βρεις γιατι αυτες δε τις πουλανε.. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
ρε μαγκες μου εχει γινει εμμονη τα ψιτροεν ,θελω οποσδηποτε να οδηγησω ενα ζχ βχ χσαρα ψαντια
ειχε η πρωην μου ζχ , να την παρω τηλεφωνο δλδ??Για test drive περνα απο την εκθεση μου
ελιωσα
-
εκθεση σου γτ ποσα ζχ εχεις?
ειναι ισορροπημενο στο δρομο και στρηβει ταπα? ή ειναι παιχνιδιαρικο(τιμονιες ,αφημα γκαζιου κλτ) και στρηβει ταπα?
νονε κατω τα χερια απο το μαντρι μου ( ηταν ψηλη και λεπτη κορμακι! )
-
Εισαι νεος στο ψιτροενοτοπικο
15 ψιτροεν στο συνολο
3 zx
-
για να εχεις τοσα ψιτροεν παιζουν δυο τινα
ή ειναι πολυ καλα ή χαλανε συνεχεια και εχεις εφοδιαστει με ανταλλακτικα
ή συμβαινουν και τα δυοπαντως η πρωην οποτε εβλεπε λακουβα εμπαινε μεσα, και μου ειχε κανει εντυπωσει οταν ειχαμε πεσει σε ενα κρατηρα με το ζχ και πραγματικα δεν καταλαβα τπτ
εχω πεσει και με το δικο μου σε αυτη την λακουβα και πραγματικα κοπανηθηκα
αρα?
αρα τα ζχ ειναι μαλακά και θα γονατιζουν στις στροφες οποτε μου λετε μ@λΚι@ς ή θα παιζει κατι αλλο -
Βασικα ειναι πολυ καλα...αμα τα δεις τα κουκλια του βαγγελη δε θα ξερεις με πιο να πρωτοκανεις βολτα..3λιτρα,2λιτρα τουρμπατα ιστορικα συλλεκτικα κοινα οτι τραβαει η ορεξη σου..
Αυτη ειναι η μαγκια και ανετα και στριφτερα..
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
εκθεση σου γτ ποσα ζχ εχεις?ειναι ισορροπημενο στο δρομο και στρηβει ταπα? ή ειναι παιχνιδιαρικο(τιμονιες ,αφημα γκαζιου κλτ) και στρηβει ταπα?
νονε κατω τα χερια απο το μαντρι μου ( ηταν ψηλη και λεπτη κορμακι! )
Παιχνιδιαρικο εδω εγω με την Xsara II που εχω σε εσακια οταν θελω να περασω πολυ γρηγορα (καποτε το εκανα κι αυτο) μπαινω με γκαζι τοσο οσο να μην υποστρεφει στην πρωτη στροφη και μετα στην αρχη της αλλης στιγμιαια αφηνω γκαζι (τετραδιευθυνση on, γυρναει το πισω μερος) και το ξαναπαταω τερμα και εχω φυγει σφαιρα απο το εσακι με σεβασμο κιολας στην διπλη διαχωριστικη Βεβαια μπορεις να πας πιο γρηγορα εχοντας γκαζι παντου αλλα ΔΕΝ πρεπει να πατησεις φρενο
Μονο η ΒΧ ηταν απολυτα ουδετερη και εστριβε ταπα (οιμεσαιες μεγαλες εκδοσεις οχι η ATOUT και η 1,4 kat ) κοινως οταν ειναι στο οριο νοιωθεις οτι θα γλιστρισει με τα τεσσερα και αργα αργα κιολας οχι με μουτρα η κωλο!!!! Δοκιμασμενο κι αυτο!!!
α κι εννοειται οτι οι μικρες εκδοσεις δεν στριβουν ταπα αλλα ειναι πολυ ανωτερες απο ανταγωνισμο!!!! -
Ακόμα και οι μικρές εκδόσεις ξυρίζουν στις στροφές
Εκεί που δεν μπορώ να πιέσω με την ''μικρή'' ΖΧ, την 1.6 δλδ, είναι σε στροφές με ανάποδη κλίση, εκεί η τετραδιεύθυνση με μπερδέυει και προτειμώ τον ημιάκαμπτο του megane! Βέβαια οπουδήποτε αλλού η ΖΧ απλά υπερέχει και είναι απίστευτα άνετη, σχεδόν σαν υδροπνευματική!! -
Ο χρήστης typeA έγραψε:
Ακόμα και οι μικρές εκδόσεις ξυρίζουν στις στροφές
Εκεί που δεν μπορώ να πιέσω με την ''μικρή'' ΖΧ, την 1.6 δλδ, είναι σε στροφές με ανάποδη κλίση, εκεί η τετραδιεύθυνση με μπερδέυει και προτειμώ τον ημιάκαμπτο του megane! Βέβαια οπουδήποτε αλλού η ΖΧ απλά υπερέχει και είναι απίστευτα άνετη, σχεδόν σαν υδροπνευματική!!αυτη που εχεις πληροφοριακα ειναι μεσαια εκδοση η 1,1 και η 1,4 ειναι μικρες αλλα και παλι κανουν θαυματα. Βεβαια και μια καλοσυντηρημενη μικρη ΒΧ μπορει να παει αρκετα καλα
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
...
Μη μιλησουμε για Activa!
Ισως χωρις υπερβολες ειναι το καλυτερο αμαξι που βγηκε ποτε για στριψημο!
...Σάσα Μπάστα.
-
Με μια διατύπωση του τύπου: 'το καλύτερο του τότε ανταγωνισμού του' δεν θα είχα λόγο να μη συμφωνήσω.
Τώρα γενικότερα...
-
Τα 1400άρια ΖΧ φορούσαν απ τη μάνα τους 13άρες ή 14άρες ζάντες?
Στο μάνουαλ αναφέρει για 13άρες -
Μα δεν είμαι από αυτούς, που πιστεύουν ότι όσο αυξάνεις σε ίντσες, κερδίζεις και σε πρόσφυση/κράτημα.
Ίσως να χάσει την ομοιογένεια και την ισορροπία ,που έχει ακόμα και ένα τόσο καλοστημένο εκ φύσεως αυτοκίνητο, όπως η Ξανθιά, αν του έβαζες κάποιος 17άρες και άνω.Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου δηλαδή και προσθέτω πως το balance μεταξύ σωστού ελέγχου του αμαξώματος και άνεσης, που επιτυγχάνουν τα Γαλλάκια (ακόμα και σε τέτοιες κατηγορία αμαξώματος), είναι αξεπέραστος!
-
ΑΡχικα 13αρες και μετα τους εβαλαν 14αρες...δλδ καπου στο 95-96 νομιζω!165/65R14 δηλ?
-
Τώρα αυτό κοιτούσα κι εγώ,με πρόλαβες
Εργοστασιακά φοράει 175/65R14 κι αυτή τη διάσταση έχει πάνω αλλά με ζάντες αλουμινίου οι οποίες πρέπει να έχουν διαφορετικό όφσετ απ τις εργοστασιακές σιδερένιες -
Οχι
-
http://www.youtube.com/watch?v=2v1CF_fY4nE
Youtube VideoΝαι γενικοτερα αγαπητε, γιατι ουτε σημερα μπορει να το συναγωνιστει καποιος!
Ποιος παταει σε 15αρες και στριβει ετσι???
Ναι αν πατας σε 19αρες και εχεις κουτσουρο αναρτηση ισως κατι κανεις!κ@βλα
h xantia η απλη δεν στριβει καλα?
CITROËN FORUM