-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτο που περιγράφω είναι η κανονική λειτουργία του οργάνου. Τωρα αν λειτουργεί ή όχι στην προκειμένη περίπτωση δεν το ξέρωΚακως!!Επρεπε να το ξερεις!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειναι δείκτης στάθμης λαδιού. Λειτουργεί για λίγη ώρα μετά την εκκίνηση και μετά μηδενίζειμάλιστα-μάλιστα.
και να μην ξεχνιέσαι.
-
Δεν θα το ξανακάνω
Υ.Γ Αν δουλεύει το οργανάκι σωστά κάνει αυτό που λέω
-
δεν με έπιασες,κοίτα την δεξιά περιστρεφόμενη εικόνα.
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Υ.Γ Αν δουλεύει το οργανάκι σωστά κάνει αυτό που λέω
Αυτο θα πει Ψιτροεν! Ενα οργανακι για 5 δευτερα δουλεια και μετα dead!
Αιντε ρε με παλιοψιτροεν έμπλεξα κι εγώ με τις παπαριές μαζί σας
αγορασες citroen?
-
όχι, ψιτροεν αγόρασε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
όχι, ψιτροεν αγόρασεΝαι ρε το γ@μημένο Ψιτροεν είναι δεν το πρόσεξα
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αγορασες citroen?
Εκανα το ίδιο έγκλημα 2η φορά ακριβώς με το ίδιο αμάξι κι ομολογώ ότι μου αρέσει......είμαι ερωτευμένος με την ZX όπως με τη γυναίκα μου
-
Η δικιά μου το είδε και λέει αι με την παλιατζούρα
Τι λες ωρεεεεεεεεεε?
Κάτσε να το ετοιμάσω να το πας μια βόλτα κι έλα να με πεις που θα πάει ο παλιοσέατΑλλά πρέπει να τη βὰλω εγώ μέσα
Της είπα για την ΧΜ,είναι επόμενος καημός,εσύ πάρε λέω και μερσεντέ
Αι δεν είσαι καλά εσύ μου λέει
Γυναίκες τώρα..... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αγορασες citroen?
Εκανα το ίδιο έγκλημα 2η φορά ακριβώς με το ίδιο αμάξι κι ομολογώ ότι μου αρέσει......είμαι ερωτευμένος με την ZX όπως με τη γυναίκα μου
βασικά είσαι μαζόχας.
(για το πρώτο σκέλος) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειναι δείκτης στάθμης λαδιού. Λειτουργεί για λίγη ώρα μετά την εκκίνηση και μετά μηδενίζειΤην καλησπέρα μου σε όλους τους λάτρες της ...ιδιόρυθμης Citroen, παρόλου που άργησα να μπω στην παρέα... (sotoszx από ggc).
Σχετικά με το παραπάνω, το συγκεκριμένο όργανο κάνει δύο εργασίες, αρχικά μετράει την στάθμη και μετά την πίεση λαδιού. Μάλιστα πρόσφατα μου χάλασε και μένα στην ΖΧ ο εν λόγω αισθητήρας και από το δύκτυο της Citroen ζητούσαν 83Ε και 7 ημέρες από Γαλλία, ευτύχως βρέθηκε από φίλο στην φρατζή 10Ε μτχ!!
-
Ωχ μας την επεσε και αλλος 2λιτρος..
-
Ο χρήστης typeA έγραψε:
Ειναι δείκτης στάθμης λαδιού. Λειτουργεί για λίγη ώρα μετά την εκκίνηση και μετά μηδενίζει
Την καλησπέρα μου σε όλους τους λάτρες της ...ιδιόρυθμης Citroen, παρόλου που άργησα να μπω στην παρέα... (sotoszx από ggc).
Σχετικά με το παραπάνω, το συγκεκριμένο όργανο κάνει δύο εργασίες, αρχικά μετράει την στάθμη και μετά την πίεση λαδιού. Μάλιστα πρόσφατα μου χάλασε και μένα στην ΖΧ ο εν λόγω αισθητήρας και από το δύκτυο της Citroen ζητούσαν 83Ε και 7 ημέρες από Γαλλία, ευτύχως βρέθηκε από φίλο στην φρατζή 10Ε μτχ!!
καλός τον και ας άργησε.
τότε η ΖΧ πήγαινε με 155 μίλια και με 0 πίεση λαδιού. -
Δεν είναι απαραίτητο οτι έχεις και τις 2 ενδείξεις. Εγώ πχ έχω οργανάκι με ποσότητα και θερμοκρασία λαδιού 2σε1 αλλά δεν έχω ένδειξη για την θερμοκρασία γιατί δεν έχω τον αντίστοιχο αισθητήρα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ειναι δείκτης στάθμης λαδιού. Λειτουργεί για λίγη ώρα μετά την εκκίνηση και μετά μηδενίζει
Την καλησπέρα μου σε όλους τους λάτρες της ...ιδιόρυθμης Citroen, παρόλου που άργησα να μπω στην παρέα... (sotoszx από ggc).
καλός τον και ας άργησε.
τότε η ΖΧ πήγαινε με 155 μίλια και με 0 πίεση λαδιού.Απλούστατα το εν λόγω όργανο είναι εκεί ...για να θυμήζει το προηγούμενο μοτέρ και τίποτα άλλο
Η ένδειξη με την πίεση και την ποσότητα στα ΖΧ 16ν δουλεύει με ένα αισθητήρα που εκτελεί 2 χρέη.. η θερμοκρασία στο εν λόγω μοτέρ έχει άλλο αισθητήρα. -
Ο χρήστης typeA έγραψε:
Καλως τον
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Καλημερα, κανενας Ψιτροενακιας για κουβεντουλα και παρεα?
Ουδεις?
..Για μπεκατσες πηγες
-
Συζητηση δε θελατε..ξεκινατε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συζητηση δε θελατε..ξεκινατε...Tωρα με τις βενζινες εκει που φτασανε θα τα χαριζουν στο τελος
CITROËN FORUM