-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
οχι...
γιατί βαράς το κεφάλι σου??
προσωπική άποψη είναι...Πολυ πολυ προσωπικη ομως...
Αληθεια εχεις μπει σε καποια ή εχεις δει απο κοντα για ωρα..?? Γιατι δεν αρεσει αλλα δεν εχουν δει και ποτε απο κοντα..απλά προσωπική...
μάλλον άσχημο θα το έλεγα..
δεν έχω μπει μέσα ,αλλά είχε ένας στην γειτονιά μου για χρόνια... -
Τα υδροπνευματικα μονο για ανεση και τρομοκρατησε με xantia II...
Μ αρεσει που εχεις οδηγησει και xantia εσυ ιδιως..
Μην απορεις αν ο τροπος σου συνεχισει να σου δημιουργει προβληματα εδω μεσα...Αποχωρω για αποψε γιατι μπορει να μη κρατηθω και να πεσει το επιπεδο πολυ χαμηλα και ολοι οι υπολοιποι δε μου χρωστανε τιποτα..
-
@Blanc Ange
Δηλαδή, δεν ήξεραν τι έκαναν όσοι καταργούσαν την ελαστική στήριξη στον πίσω άξονα ώστε να μην πηγαίνει το αμάξι όπου το στέλνει ο ελαστικός σύνδεσμος και όχι ο οδηγός.Τόσο καλή ιδέα η ελαστική τετραδιεύθυνση που κανένας δεν την (ξανα)τίμησε.
-
Ηρεμια λεμεεεεεεεε!
Παντως να πω την αμαρτια μου θα γλυκοκοιτουσα και μια συγχρονη μικρη υδροπνευματικη κι εγω...Ετσι κατι για καθημερινη μετακινηση και να κραταγα τις ''σουστες'' μονο για καφριλικια...
Οπως λεει και το τραγουδι : 'Δεν φταιω εγω που μεγαλωωωωωνωωωωω!'leonp
Παρα πολυ καλη ιδεα που καταργηθηκε για τον ΥΠΕΡΟΧΟ ημιακαμπτο για λογους κοστους κτλ και σιγουρα οχι αποτελεσματικοτητας...Κανενα ''συγχρονο'' κοπανιστο δεν μπορει να ακολουθησει αμαξι με ραβδους και ουτε ειναι τοσο ανετο.
-
-
@leonp
Μη μπαινεις σε zx-xsara εσυ γιατι ειναι επικινδυνα αμαξια... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
@leonp
Μη μπαινεις σε zx-xsara εσυ γιατι ειναι επικινδυνα αμαξια...Ναι ρε συ,στρίβουν σαν τα κλάρκ
-
Και ειδικα η νεα Laguna coupe GT που εχει και ενεργητικη 4διευθυνση ειναι δολοφονικο!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
@Blanc Ange
Δηλαδή, δεν ήξεραν τι έκαναν όσοι καταργούσαν την ελαστική στήριξη στον πίσω άξονα ώστε να μην πηγαίνει το αμάξι όπου το στέλνει ο ελαστικός σύνδεσμος και όχι ο οδηγός.Τόσο καλή ιδέα η ελαστική τετραδιεύθυνση που κανένας δεν την (ξανα)τίμησε.
Μια χαρα την τιμάνε τα ημιάκαμπτα και όχι μόνο
Περι τρομοκρατίας...
Νομίζεις οτι η ZX δεν γέρνει αγαπητέ ,δεν μπορώ να μεταφράσω δεν βγαίνει νόημα έτσι πως το γράφεις
Πίστεψε με μια χαρά γέρνει και τρομοκρατεί κάποιον που έχει συνηθίσει σε αμάξια τραπέζια. Για να μην μιλήσω για τον ζωηρό πίσω άξονα...
Τεσπα στα είπα και αλλού χαλάρωσε. ΔΕΝ ταιριάζει το στυλ γραφής σου με το στυλ του φόρουμ της Ψιτροεν εδώ πέρα. Τι να κάνουμε τώρα... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
@leonp
Μη μπαινεις σε zx-xsara εσυ γιατι ειναι επικινδυνα αμαξια...Ναι ρε συ,στρίβουν σαν τα κλάρκ
Τι ναι αυτοες ρε σεις? Ιταλακιας? Δεν εχει μπει σε ΖΧ και Xsara???
Ατιμη αμαθεια μου!Για πε για πε.....
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Είναι 8 σελίδες με μεγάλο ενδιαφέρον και έχει και πολλά άλλα.http://www.citroenet.org.uk/miscellaneo ... ics-1.html
-
Ο leοnp...κανα Leon εχει?
Ακου ημιακαμπτο!Μπορει να τον λενε και Λεωνιδα
-
ημιυστερούντες βραχίονες δν είχαν πίσω ΖΧ xsara 206 306 ;
-
Ολόκληρους όμως όχι μισούς
-
Υστερούντεs βραχίωνεs με ράβδους στρέψης...
-
ξεφυγατε απτο θεμα που ηταν ,τα ομορφα και τα ασχημα μοντελα της σοτροεν.
-
Δεν ειπα για ομορφια. Αλλα και παλι μια CX 25 GTI turbo ειναι πολυ πιο ομρφη σχεδιαστικα απο μια ZX 16βαλβιδη (πολυ συμβατικη απο μακρια ευκολα την μπερδευες με astra της εποχης)
Ασε μας ρε GeZ να πουμε τωρα που ηταν ομορφη η βαρκα με τις μισες ροδες!!!
Μονο εσυ την βλεπεις ομορφη και κατι πορωμενοι με τα υδροπνευματικα του 1800!!!
Η 5αδα ομορφιας που προανεφερα παραπανω ειναι αποδεκτη σχεδον απ ολους!
Πες μας οτι και η BX ηταν πανεμορφη να τραβηξω τα βυζακια μου...
Και στην 5αδα δεν αναφερω το δικο μου αμαξι! Αλλα ΖΧ 2λιτρη με τα φουσκωματα + οτι ειναι 3πορτη!Υπαρχει στη λιστα των ομορφοτερων εστω ενα αμαξι που να μη το εχεις???
Γινε λιγο πιο αντικειμενικος! Δεν βλαπτει!εεεεεεεεεεεεπ.
μπορείς να τα τραβήξεις τα βυζάκια σου όσο θέλεις αλλά κανε και λίγο κρατεί. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Blanc Ange
Το προβλημα με 'σενα κολλητε δεν ειναι η γνωμη σου που βεβαιαως και ειναι σεβαστη και ας μην συμφωνουμε σε ολα, αλλα ο τροπος που την εκφραζεις. Οπως εχεις καταλαβει ενοχλει και οχι μονο εμενα ή το Χρηστο αλλα ολα τα παιδια που συμετεχουν εδω και θελουν το τοπικ αυτο να ειναι ''κυρια''...Αν θες να το αναλυσουμε περαιτερω μπες MSN ή ελα την Κυριακη στο επισκεπτηριο μου να σε κραξω απο κοντα...Μην πεσει κανενας στην παγιδα και στο τριπακι και αρχισει να απανταει και να αντιτιθεται στην αποψη του Ιταλακια γιατι θα το μαμησουμε εντελλως το τοπικ...
Ειναι φοβερος σε αυτο που κανει και σας ειδε αρπαγμενους και βρηκε ευκαιρια...Μην τσιμπατε!κυριακη και επισκεπτήριο. υπηρετούμε zx lover.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Δεν ειπα για ομορφια. Αλλα και παλι μια CX 25 GTI turbo ειναι πολυ πιο ομρφη σχεδιαστικα απο μια ZX 16βαλβιδη (πολυ συμβατικη απο μακρια ευκολα την μπερδευες με astra της εποχης)
Ασε μας ρε GeZ να πουμε τωρα που ηταν ομορφη η βαρκα με τις μισες ροδες!!!
Μονο εσυ την βλεπεις ομορφη και κατι πορωμενοι με τα υδροπνευματικα του 1800!!!
Η 5αδα ομορφιας που προανεφερα παραπανω ειναι αποδεκτη σχεδον απ ολους!
Πες μας οτι και η BX ηταν πανεμορφη να τραβηξω τα βυζακια μου...
Και στην 5αδα δεν αναφερω το δικο μου αμαξι! Αλλα ΖΧ 2λιτρη με τα φουσκωματα + οτι ειναι 3πορτη!Υπαρχει στη λιστα των ομορφοτερων εστω ενα αμαξι που να μη το εχεις???
Γινε λιγο πιο αντικειμενικος! Δεν βλαπτει!εεεεεεεεεεεεπ.
μπορείς να τα τραβήξεις τα βυζάκια σου όσο θέλεις αλλά κανε και λίγο κρατεί.Αφηστε τα citroen visa στην ησυχια τους..
-
ξεφυγατε απτο θεμα που ηταν ,τα ομορφα και τα ασχημα μοντελα της σοτροεν.
Ναι γιατι τελειωσε η συζητηση ασχημου-ομορφου!
Εσεις αραγε εχετε και κανα ασχημο??? Ή ολα ομορφα τα βλεπετε???
Ουπσσσσ ξεχασα, Ιταλακιας! Αρα ολα ομορφα!ΛΑΘΟΣ
πολλά αυτοκίνητα που αναφέρονται εδώ μέσα μου είναι από αδιάφορα έως εμετικά,(δικό μου γούστο) αλλά αν αρέσουν σε εσενα (δικό σου γούστο) σεβαστό και τα σκυλιά δεμένα.
το έπιασες.
CITROËN FORUM