-
Και με τις ραλλόζαντες τα λάστιχα είναι ακριβα.Αν δεν κάνω λάθος πέρνουν μόνο μια διάσταση(185/55/14)
που δεν τη λες και φτηνή .... -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Και με τις ραλλόζαντες τα λάστιχα είναι ακριβα.Αν δεν κάνω λάθος πέρνουν μόνο μια διάσταση(185/55/14)
που δεν τη λες και φτηνή ....Περνει και αλλες διαστασεις...Εμενα φοραει 185-65-14
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
που δεν τη λες και φτηνή ....Περνει και αλλες διαστασεις...Εμενα φοραει 185-65-14
με τα 65 ειδες καμια διαφορα η μουφα???
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξέχασα πως εγώ δεν ήθελα ψηλότερο προφίλ ... Σόρρυ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Το 185 ειναι αυτο που κανει κυριως τη διαφορα απο το 70 στο 65 το εκανε να γερνει λιγοτερο..Γενικα πολυ καλη κινηση κατα τη γνωμη μου.Παντως ειναι και λιγουλακι πιο σκληρο το αυτοκινητο οχι ομως κατι το ενοχλητικο.Για αλλαγη ειναι και αυτα παντως..ειναι και kleber.. και στα 170 εχει κατι τρεμουλιασματα..
-
Eλεγα για 185/60/14 (Conti, Michelin) σε σιδερενια ζαντα.
Ποιες ζαντες ταιριαζουν? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το 185 ειναι αυτο που κανει κυριως τη διαφορα απο το 70 στο 65 το εκανε να γερνει λιγοτερο..Γενικα πολυ καλη κινηση κατα τη γνωμη μου.Παντως ειναι και λιγουλακι πιο σκληρο το αυτοκινητο οχι ομως κατι το ενοχλητικο.Για αλλαγη ειναι και αυτα παντως..ειναι και kleber.. και στα 170 εχει κατι τρεμουλιασματα..
εγω παω για αλλαγη αναρτησεων σινεμπλοκ και οτι αλλου μου κατσει στο μυαλο!!
μου την βαρεσε αγρια .........γερνει γαμωτο!!! δεν ξερω μου φαινεται χαλαρο ...η εχω τρελαθει ????
εβγαλαν και 35,000-40,000χλμ ...και αυτα ψηλοχαλαρα...που και που μονο το πιεζα!
τσπ σορρυ αν ειμαι -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eλεγα για 185/60/14 (Conti, Michelin) σε σιδερενια ζαντα.
Ποιες ζαντες ταιριαζουν?Πρωτα απ ολα οι σιδερενιες που φοραγαν τα zx monte carlo ,xsara mk1 και 306. Μονο τα πολυ πρωτα zx φοραγαν 13αρια.
-
το 185/55/14 πως σας φαινεται σαν διασταση?
απο εταιρειες??? -
το 185/55/14 πως σας φαινεται σαν διασταση?
απο εταιρειες???Εγώ πάντως στην επαρχία δυσκολεύτηκα πολυ ΄να βρω και όταν βρήκα μου πιάσαν τον ....
Τώρα για αίσθηση εμένα πάντα τέτοια φόραγε ... -
ρωτω για να παιρνω γνωμες απο διαφορους γιατι εγω δεν στεκω πολυ καλα..την μια μ αρεσει την αλλη μου βρομα καθε διασταση
-
Οποιος ψαχνει για xantia activa σειρα ΙΙ μου στελνει πμ για να του δωσω λεπτομερειες...
Nonos... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οποιος ψαχνει για xantia activa σειρα ΙΙ μου στελνει πμ για να του δωσω λεπτομερειες...
Nonos...την πουλα ο ξα σ???
-
Nonos...την πουλα ο ξα σ???
Την πουλαει ενας αγνωστος 10 τετραγωνα απο το σπιτι εδω στη πατρα..
Η δημοσιευση εγινε με αφορμη το γεγονος οτι μιλαμε για ενα σπανιο οχημα που και να θες δε βρισκεις ευκολα και δεν κρυβω τιποτα αλλο..Απο τη καλη μου την καρδια το αναφερω.. -
nonos Τελικα την πουλαει
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
nonos Τελικα την πουλαειΠοια πουλαει και ποιος??????
-
Tην Ξανθουλα
-
Και εμενα ο κολλητος μου αφου εριξε μεσα σε 2 χρονια 5.000€ για να αλλαξει τα παντα στην αναρτηση συν δισκο την πουλαει τωρα...Xantia Activa turbo 96' (1η σειρα) με 140.000km σε πραγματικα απιστευτη κατασταση μεσα και εξω!Ουτε γρατζουνιτσα δεν εχει! Την σκοτωνει 3.500€ γιατι πηρε C4 turbo...Καταλαβες φανταζομαι None σε ποιο ν αναφερομαι ε...?
O Tempora,O Mores! -
Και βεβαια καταλαβα και μιλαμε για ενα πολυ καλο αυτοκινητο. Αρα εχουμε 2 υποψηφιοτητες.. Παρτε κοσμε... διαλεχτε...απ ολα εχουμε και σειρα Ι και ΙΙ..
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Και εμενα ο κολλητος μου αφου εριξε μεσα σε 2 χρονια 5.000€ για να αλλαξει τα παντα στην αναρτηση συν δισκο την πουλαει τωρα...Xantia Activa turbo 96' (1η σειρα) με 140.000km σε πραγματικα απιστευτη κατασταση μεσα και εξω!Ουτε γρατζουνιτσα δεν εχει! Την σκοτωνει 3.500€ γιατι πηρε C4 turbo...Καταλαβες φανταζομαι None σε ποιο ν αναφερομαι ε...?
O Tempora,O Mores!Μπορει συντομα να βρει αγοραστη.......ονοματα δεν λεμε (GeZ αφου παρει την κοκκινη ΒΧ)
CITROËN FORUM