-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά. Σήμερα θα κάνω την πρώτη ορεινή διαδρομή με την Picasso μου και θα δω τη συμπεριφορά της σε συνεχόμενα στροφιλίκια, ανηφόρες και τα συναφή. Θα είναι full load οπότε θα δω και την απόδοση του κινητήρα (1,6 vti ).
E, καλά... μην περιμένεις και τίποτα το ιδιαίτερο ούτε από το στροφιλίκι, ούτε από τον κινητήρα. Μια χαρά αμάξι είναι, αλλά φτιάχτηκε για άλλες δουλειές... Ασφαλές στις στροφές, ακολουθεί ότι μ@λ@κί@ μπορεί να σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό κάποιου που νομίζει ότι οδηγεί 206, αλλά στο λέει ότι δεν θέλει να το συνεχίσεις...
Αλήθεια, κανένα αξιόπιστο συνεργείο για τη Νίτσα στη Θεσ/νίκη (κατά προτίμηση προς ανατολικά);;; Γιατί να με ξαναδεί η αντιπροσωπεία για καλό δεν παίζει...
Citroen Fessas
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Citroen Fessas
Τα κρύα αστεία παρακαλώ να λείπουνε... όπως και το μαύρο χιούμορ!
Επίσης, άμα πάρεις C6, ξέχασα ν' αναφέρω πιο πριν, ότι χρωστάς ήδη test drive...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Citroen Fessas
Επίσης, άμα πάρεις C6, ξέχασα ν' αναφέρω πιο πριν, ότι χρωστάς ήδη test drive...
Σε ανθρώπους που δεν εκτιμάνε το χιούμορ μου δεν δίνω ούτε ένα ποτήρι νερό, ποσο μάλλον test-drive
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Citroen Fessas /quote]
Σε ανθρώπους που δεν εκτιμάνε το χιούμορ μου δεν δίνω ούτε ένα **ποτήρι **νερό, ποσο μάλλον test-drive
δε χρειάζεται παίρνω και μόνος μου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Citroen Fessas /quote]
Σε ανθρώπους που δεν εκτιμάνε το χιούμορ μου δεν δίνω ούτε ένα **ποτήρι **νερό, ποσο μάλλον test-drive
δε χρειάζεται παίρνω και μόνος μου
What a klampanos
-
από την μια σας ξινίζει η C6 και από την άλλη ψάχνεστε όλοι.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
από την μια σας ξινίζει η C6 και από την άλλη ψάχνεστε όλοι.Qui a dit ça?
-
Να ρίξω λίγο το επίπεδο της κουβέντας...
C2 1,1 μεταχειρισμένο... Έχω μια εντύπωση ότι C2, C3 έχουν μια κάποια κακή σχέση με τα ηλεκτρονικά τους. Τι πρέπει να τσεκάρει κάποιος που ενδιαφέρεται γενικότερα; -
Ρώτησα εγώ νωρίτερα έντι για το ψ3 και μου είπαν μακριά
κοίτα σε πεζώ αν δε σε χαλάει το σουλούπι, αυτό ήταν το απαύγασμα της κουβέντας -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να ρίξω λίγο το επίπεδο της κουβέντας...
C2 1,1 μεταχειρισμένο... Έχω μια εντύπωση ότι C2, C3 έχουν μια κάποια κακή σχέση με τα ηλεκτρονικά τους. Τι πρέπει να τσεκάρει κάποιος που ενδιαφέρεται γενικότερα;ναι όντως ρίχνεις το επίπεδο.
κατά την γνώμη μου δεν μπορείς να τσεκάρεις αν υπάρχει πρόβλημα στα ηλεκτρικά.
παρά μόνο αν πετύχεις καποιο ενδεικτικό αναμένω. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρώτησα εγώ νωρίτερα έντι για το ψ3 και μου είπαν μακριά
κοίτα σε πεζώ αν δε σε χαλάει το σουλούπι, αυτό ήταν το απαύγασμα της κουβένταςπρόβλημα ηλεκτρικών ίσων peugeot................. και δεν δέχομαι κουβέντα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
από την μια σας ξινίζει η C6 και από την άλλη ψάχνεστε όλοι.
Qui a dit ça?
MOD παρακαλώ μετάφραση.
-
Ποιος το πε αυτο ;
-
Γειά σας αγαπητοί Ψιτροενάκιδες! Μια ερώτηση παρακαλώ: Πως μπορείς να ξεχωρίσεις τις υδροπνευαμτικές καινούρεις C5 από τις συμβατικές; Κάθονται όταν σβήνουν όπως οι παλιες υδροπνευματικές; Στις συμβατικές φαίνονται τα ελατήρια και τα αμορτισέρ; Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γειά σας αγαπητοί Ψιτροενάκιδες! Μια ερώτηση παρακαλώ: Πως μπορείς να ξεχωρίσεις τις υδροπνευαμτικές καινούρεις C5 από τις συμβατικές; Κάθονται όταν σβήνουν όπως οι παλιες υδροπνευματικές; Στις συμβατικές φαίνονται τα ελατήρια και τα αμορτισέρ; Ευχαριστώ.Moνο αν πεσεις απο κατω και τις δεις θα καταλαβεις
Αλλιως οταν βρισκεσαι μεσα θα το νιωσεις -
δεν πεφτουν
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δεν πεφτουνΠλεον ναι κανενα ακομα πολλες xantia και xm δεν επεφταν
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
δεν πεφτουν
Πλεον ναι κανενα ακομα πολλες xantia και xm δεν επεφταν
xm που δεν έπεφτε δεν το ήξερα αυτό
-
γουσταρω για οικογενειακο μεγαλο καπο και υδροπνευματικη.......παραλογοοοοοοοο?
-
Επισης ξεχωριζουν αν κοιταξεις μεσα στο χεριροφρενο...Οσες εχουν συμβατικη αναρτηση εχουν συμβατικο χειροφρενο ενω οσες ειναι υδροπνευματικες εχουν ηλεκτρικο με το μπουτον...!
CITROËN FORUM