-
Ποια κοκκινη παλι...?
-
Που θα βρουμε δυο σποιλερ για το zx που μου λειπουν
Το ενα ειναι δεξια πορτα και το αλλο δεξι φτερο μπροστα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Που θα βρουμε δυο σποιλερ για το zx που μου λειπουνΤο ενα ειναι δεξια πορτα και το αλλο δεξι φτερο μπροστα
Θέλεις νόμιμη ή ημί-νόμιμη λύση;
-
Oτι να ναι
-
αγοράστε μου κι εμένα ένα ποτήρι να πίνω LHM όπως θα παίρνετε τα σπόιλερ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αγοράστε μου κι εμένα ένα ποτήρι να πίνω LHM όπως θα παίρνετε τα σπόιλερExω κι εγω αγορασμενα πολλα σφηνοποτηρα
-
Δες πρωτα τις φωτογραφιες γιατι και απο αυτο καποια λειπουν.. Και μετα παρε τηλ. να δεις αν τα δινει..Καθολου απιθανο να σου ζητησει οσο πουλαει ολο το αυτοικινητο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/33355/ -
Μην ασχολεισαι με τα ΖΧ Βαγγελη...Ασε και θα ερθω εγω να σε απαλλαξω απο το μισο bodykit του διλιτρου που εχεις...!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δες πρωτα τις φωτογραφιες γιατι και απο αυτο καποια λειπουν.. Και μετα παρε τηλ. να δεις αν τα δινει..Καθολου απιθανο να σου ζητησει οσο πουλαει ολο το αυτοικινητο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/33355/Αυτος ειναι ψιλοτρομπας θελει 1300ευρω για σκετο μοτερ χωρις σασμαν κτλ και για τα φρυδακια μου λεει μονο αν παρεις το μοτερ θα στα δωσω τσαμπα
Μην ασχολεισαι με τα ΖΧ Βαγγελη...Ασε και θα ερθω εγω να σε απαλλαξω απο το μισο bodykit του διλιτρου που εχεις...!
Βρες μου ρε συ το ασημι μαρεσει σε εμφανιση τουλαχιστον και λεω να το κρατησω
-
Κοιτα, ειχα βρει καποια στιγμη στο ebay.fr oλο το look του διλιτρου με 100€...Για καινουργια δεν εχω ιδεα ποσο να πηγαινουν τα σποιλερακια αλλα ξερω ενα παρατημενο γνησιο διλιτρο που ειναι παρκαρισμενο καπου , μηπως θελεις να το....χαζεψεις να δεις πως ειναι με ολοκληρωμενο bodykit...
-
Παρατημενο?
φυγαμε
Θελω και μοτερ +μπροστινα ομως
-
Ε παρτο ολοκληρο τοτες ρε Βαγγελη να τελειωσεις...! 2.000€ το ζηταει ο κυριουλης...Και με ηλιοροφη!
-
Στειλε μου πμ.
-
-
-
Παιδια φιλαρακι με bx το οποιο και αγορασε προσφατα με aftermarket bucket καθισματα.. θελει να βαλει κατι πιο γηινο οχι απαραιτητα εργοστασιακο (για καθισματα απο gti θελει βασικα αλλα δε βρισκει..) Ξερουμε αν ταιριαζει απο αλλα μοντελα κατι? Κυριως citroen βεβαια..
-
RESPECT στα αδελφια μας......αγωνιστικοι χαιριτισμοι σε ολους τους κολλημενους !!!!
Σε ολους τους 'Γαλλους''... μας κανατε υπερηφανους** και παλι**!!!! -
έπρεπε να πέσει το κράξιμο πρώτα
-
None στο κοινο μας φιλαρακι του εχω χαρισει κομπλε σαλονακι απο Saxo VTS που ειχα στην ΖΧ πριν βαλω τα δερματινα..Ας αρχισει τα κοψε-ραψε να τα προσαρμοσει μην πανε και χαμενα, κριμα ειναι, ειναι σαν καινουργια!
Συγχαρητηρια στην αγωνιστικη μας ομαδα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
-
CITROËN FORUM