-
-
-
-
Mια modena εχει κερδίσει και ένας ελληνας!
-
Ναι μια ωραια Ferrari με standar εξαρτηματα FIAT μεσα της μπα.. φχαριστω δεν θα παρω...
Dimitris..
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Ναι μια ωραια Ferrari με standar εξαρτηματα FIAT μεσα της μπα.. φχαριστω δεν θα παρω...Dimitris..
Ναί, καλά . . . . .
-
Το οτι ειναι Ferrari δεν σημαινει οτι ειναι και αυτοκινητο...
Dimitris...
-
Το οτι ειναι Ferrari δεν σημαινει οτι ειναι και αυτοκινητο...Dimitris...
Εντάξει τώρα, μη λέμε και ακρότητες...
-
Το οτι ειναι Ferrari δεν σημαινει οτι ειναι και αυτοκινητο...Dimitris...
Πορσάκιας, πορσάκιας;
-
--
![](file:///D:/Documents%20and%20Settings/Mini/Τα%20έγγραφά%20μου/Dimitris%20Files/Pictures/Dimitris%20Paulos/MiniMonte14tapa.jpg) -
--
![](file:///D:/Documents%20and%20Settings/Mini/Τα%20έγγραφά%20μου/Dimitris%20Files/Pictures/Dimitris%20Paulos/MiniMonte14tapa.jpg)Ε, εντάξει. Άμα έχεις Mini, έχεις κλείσει σαν οδηγός. Τι να την κάνεις μετά τη Ferrari; Αι αι... Μου φαίνεται ότι έχουμε ξεφύγει λίγο...
-
Μην τα λέτε απότομα αυτά ρε παιδιά...
Ο άλλος αντι για Supra Calibra εσύ αντί για Ferrari Mini Cooper τι γίνεται ρε παιδιά σας πείραξε η υγρασιά -
Οταν ομως το Mini αφηνε και αφηνει τις Ferrari και τις Porche πισω του στα διαφορα rallye τοτε..
Dimitris....
-
Οταν ομως το Mini αφηνε και αφηνει τις Ferrari και τις Porche πισω του στα διαφορα rallye τοτε..Dimitris....
Φίλε, ψάξτο λίγο το θέμα σε παρακαλώ... Μπορεί να είναι σοβαρό και να σου αφήσει κουσούρι. Εκτός αν μιλάς για το NetKar ή αν οδηγούσες εσύ στα 'rallye' αυτά τόσο το mini όσο και τη Ferrari.
-
Look dude the Mini is the Mini.. nobody pits agaist the king ...
Dimitris...
-
Look dude the Mini is the Mini.. nobody pits agaist the king ...Dimitris...
Εντάξει αρχηγέ! Και ο Elvis ζει!!!
Ε ρε βίδα που έχει φάει ο άνθρωπος βραδιάτικα...
-
Minοβιδα. ...Α! και πριν πας για υπνο βαλε και λιγη σιλικονη στο αμαξι σου για τα τριξιματα του πρωΪνου....τι ειπαμε οτι ειναι..?
Dimitris...
-
Ρε, έλα στην παλαίστρα, τώρα! Θα δεις τι θα σου κάνω! Φέρε τα γάντια και την κάσκα σου. Και θα δεις τι θα πάθεις!
Λοιπόν, εγώ έχω Golf (δηλαδή η μάνα μου έχει Golf, εγώ έχω ποδήλατο) αλλά θέλω να πάρω ένα R6 ή ένα CBR600RR. Τώρα, αν πρέπει οπωσδήποτε να έχω αμάξι, θέλω ή ένα Α3 ή το MG ZR 160.
-
Πού ακούστηκε Mini να αφήνει πίσω του Ferrari, αν το Mini δεν έχει μηχανή Ferrari απάνω;
-
Και ομως αυτος ο κινητηρας εχει αφησει και Ferrari και Porche πισω του:
![](file:///D:/Documents%20and%20Settings/Mini/Τα%20έγγραφά%20μου/Dimitris%20Files/British%20Leyland%20Corporation/Mini%20pics/Mini%20Racing/Mini%20Monte%20Carlo/33ejbenginenow.jpg)
Dimitris...
μια Ferrari δική σου !