-
Κύριοι (Nikos!, Dr-racing, Γιώργος Παπαμιχάλης) το προσωπικό/pissing contest κατάντησε κουραστικό. Σταματήστε το αμέσως τώρα [Mod]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κύριοι (Nikos!, Dr-racing, Γιώργος Παπαμιχάλης) το προσωπικό/pissing contest κατάντησε κουραστικό. Σταματήστε το αμέσως τώρα [Mod]Έχεις δίκιο Νάσο.
Τέλος από μένα, ζητώ συγγνώμη αν κούρασα.
-
Ο χρήστης Γιώργος Παπαμιχάλης έγραψε:
Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το καρτ και αφήστε τις προσωπικές σας αντιπαλότητες... Μπορείτε να συνεχίσετε με PM... Έλεος ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ!!! Κύριε Παπαμιχάλη γράφετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! Σε κάποια έχετε δίκιο και μπορεί να γράφτηκαν ανακρίβειες για θέμα που αφορά το καρτ αλλά αρκεί μία παρατήρηση... Εξάλλου εσείς που είστε αντιπρόσωπος ξέρετε κάτι παραπάνω από εμάς τους χομπίστες, αλλά ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!
giorgos_4, επειδή μάλλον έχεις χάσει επεισόδια, δεν απηύφθηνα τον λόγο στον Nikos ποτέ, ούτε τον ανέφερα ποτέ λέγοντας ανακρίβειες για το πρόσωπο του.
Αντιθέτως εκείνος, χωρίς καν να με γνωρίζει, χωρίς ποτέ να έχουμε κάνει κάποια συναλλαγή επιτέθηκε αναίτια στο πρόσωπο μου λέγοντας δημοσίως ότι έχει ακούσει τα χειρότερα για εμένα και συνεχώς δυσφημίζει και κάνει ανυπόστατες αναφορές για τα Μaranello Karts παραπληροφορώντας τον κόσμο!Και πίστεψε με αδιαφορώ για τον Nikos, αδιαφορώ για το ποιός είναι και τι κάνει. Ο μόνος λόγος που απαντάω σε αυτό το μέλος που λέγεται Nikos είναι γιατί συνεχώς είναι ανακριβής στις τοποθετήσεις του και υποκειμενικός στις συμβουλές του και προσπαθώ να προστατεύσω κάποια μέλη που ίσως αν δεν ακούσουνε και την άλλη πλευρά/άποψη να παραπληροφορούνται και να κάνουν λάθος επιλογές.
Σε μια δημόσια κουβέντα/αντιπαράθεση που διακυδεύεται το όνομα μου δεν μπορεί κανείς να μου πεις ΕΛΕΟΣ και ότι τον κουράζω και δεν μπορεί κανείς να μου πει πως και να μου ορίσει πόσο και μέχρι πότε θα υπερασπίζομαι τον ευατό μου.
Όσο κάποιο μέλος μου απευθύνει τον λόγο είναι υποχρέωση μου να του απαντάω, όσο και αν κουράζονται κάποιοι άλλοι!
Ναι, είμαι αντιπρόσωπος και ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω αλλά ποτέ δεν μάλωσα κανέναν που προσπαθεί να κάνει έναν εποικοδομητικό διάλογο και να ανταλλάξει απόψεις και εμπεριστατωμένες γνώσεις. Ίσα, ίσα που μου αρέσει να κάνω διάλογο με ομαδικοποιημένους καρτίστες και να ανταλλάζονται απόψεις.
Κύριε Παπαμιχάλη δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο, σας διαβάζω και εσάς και τον Νίκο από την αρχή της αντιπαράθεσής σας και έχω σχηματίσει γνώμη που θα την κρατήσω για τον εαυτό μου. Το έλεος προφανώς πάει και στους δύο σας όπως και το ότι κουράζετε! Δεν έγραψα ότι κουράζετε τον Νίκο, είπα γενικά ότι με αυτή σας την αντιπαράθεση κουράζετε τον κόσμο του φόρουμ!!! Ίσως να τα γράφω κι εγώ δυσνόητα τι να πω...
-
Να σαι καλα φιλε Δημητρη..
Μεχρι τωρα πηγαιναμε στην Παραλια και εχουμε προπονηθει καλα εγω και ο αδερφος μου. Βαλαμε καινουρια γομα 'SL6' στο top kart και πετυχαμε καλους χρονους. Τωρα θελω να δοκιμασω και το birel εκει με καινουρια -μεσαια- γομα και να το παω Ρυσιο.
Ας φυγει και ο Ιουνιος και θα κανονισουμε μια συναντηση στην πιστα καρτ Σερρων. Θα ερθω με τον αδερφο μου και θα παρουμε και το σκαστο μαζι. Μικρη πιστα, το 100αρακι θα κατσει καλα.. Εσυ εχεις διαθεσιμο καρτ..? Μεσα στον Ιουλιο θα προπονουμαι στο Νεο Ρυσιο με το birel/rotax. Αν ειναι να κανονισουμε και εκει καμια συναντηση. Καποια στιγμη θελω να κατεβω και Αθηνα αλλα θα πρεπει να σκεφτω αν θα κατεβασω και το καρτ μαζι η αλλιως να κανω συμφωνια με καμια ομαδα για να μου εχει διαθεσιμο καρτ.Να κανω μια ερωτηση περι ελαστικων.. Υπαρχει καποιος εμπορος/αντιπροσωπος που θα μπορει να μου στελνει ελαστικα απο Αθηνα..? Κατα προτιμηση μεσαια γομα και απο μαρκες : heidenau, vega, mg, bridgestone, dunlop, mojo..
-
Παιδια, γεια σας.Είμαι νέο μέλος ,είμαι 18 με λενε Αλέξανδρο κ είμαι από Θεσσαλονίκη.
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος,αν κάνω λάθος πειτε μου.
Ο λόγος που γράφω είναι γιατί μου φαίνεται πως κόλλησα κι εγω το μικρόβιο του καρτ.
Αφού έκανα 3 φορές με νοικιάρικο στο Ρύσιο, έφαγα κόλλημα.
Γενικά γουστάρω ταχύτητα όπως όλοι γι αυτό κ ημουν εδω και καιρό μπροστά στο δείλημμα της μηχανής.Τελικά το καρτ μου φάνηκε σαν από μηχανής θεός (κ τη μηχανή πιο πολυ για χόμπυ την ήθελα).Βρίσκω πως έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως ότι έχει μεγάλες συγκινήσεις ,ότι ειναι πολύ ασφαλέστερο από μηχανή κ ότι σ μαθαίνει να οδηγάς καλύτερα αμάξι.Συν είναι το ότι είμαι κ αρκετά καλός( για νουμπας πάντα...).
Τεσπα,πολλά είπα.
Μ'αυτα και μ'αυτα κατέληξα να το ψήνω για καρτάκι.Αρχικά για χόμπι 1 φορά τη βδομάδα,7 μήνες το χρόνο(όντας και φοιτητής) και αργότερα βλεπουμε.
Από φράγκα μέτρια πράματα κ αυτό με προβληματίζει τόσο για αγορά όσο κ για συντήρηση.Έχω προίκα από τη μηχανή κοντα στα 2 χιλιάρικα για αγορά κ ενα πολύ καλό κρανάκι Avg.Και για συντήρηση γυρω στο 1-1,5 χιλιάρικο το χρόνο μπορώ να το δώσω.
Ρίχνοντας μια ματιά από car.gr είδα ότι η ψαλίδα είναι τεράστια (500-6000Ε+),γεγονός που βρωμάει πολυ, .Γι αυτό κι χρειάζομαι τη βοήθεια σας, αλλά και γιατί ελπίζω το καρτ να γίνει το νεο μου χόμπυ και αυτή να είναι η αρχή μιας καρτοφιλίας.
Χάρηκα για τη γνωριμία! -
Ο χρήστης stairway έγραψε:
Παιδια, γεια σας.Είμαι νέο μέλος ,είμαι 18 με λενε Αλέξανδρο κ είμαι από Θεσσαλονίκη. Γι αυτό κι χρειάζομαι τη βοήθεια σας, αλλά και γιατί ελπίζω το καρτ να γίνει το νεο μου χόμπυ και αυτή να είναι η αρχή μιας καρτοφιλίας.
Χάρηκα για τη γνωριμία!Καλησπερα φιλε Αλεξανδρε..! Κ εγω ευχομαι το καρτ να γινει το νεο σου χομπυ και να ξερεις ηδη απεκτησες εναν καλο φιλο - εμενα - και θα ηθελα να κανονισουμε ενα Σ/Κ να παμε Ρυσιο καποια παιδια να κανουμε καρτ με τα 270αρια για πλακα. Και ο αδερφος μου ειναι rookie στο καρτ και μετραει μολις εναν μηνα. Εγω κ αυτος βαλαμε τα μισα λεφτα (700 στο συνολο) και πηραμε ενα 100αρι αεροψυκτο χωρις συμπλεκτη που χαιρεσαι να το ακους και να το σπρωχνεις.. (καλα τ τελευταιο μονο εγω τ χαιρομαι.. )
Τεσπα, υπαρχουν απειρες επιλογες για να διαλεξεις.. Απο φτηνα αεροψυκτα μοτερ με οποιοδηποτε σασι που θα σου βγουν φτηνα μεχρι τα ακριβα υδροψυκτα μοτερια που καθονται πανω στις φιρμες που μπορεις να τα στησεις με απειρους συνδυασμους. Εγω οταν ημουνα στην θεση σου ειχα διαλεξει ενα καλο σασι (birel) και ενα αξιοπιστο μοτερ (ροταξ) το οποιο θα εβγαζε ανετα αρκετες ωρες λειτουργιας χωρις να χρειαζεται καθε τρεις κ λιγο σερβις.. Το πακετο μ βγηκε στα 3700 συνολικα, οχι πολυ φτηνα αλλα στο συνολο του ειναι αρκετα καλο και ανταγωνιστικο καρτ. Μπορεις να βρεις εφαμμιλο με πολυ λιγοτερα χρηματα, στα 2000 + μπορεις να βρεις κατι πολυ καλο κ αξιοπιστο. Καλυτερα ομως αυτα να τα συζητησουμε απο κοντα. Στο Ρυσιο υπαρχουν αρκετα Tony με ροταξ κινητηρες που οι ιδιοκτητες των τα εχουν ξεχασει.. Μπορει να βρουμε καποιο διαθεσιμο σε καλη τιμη. Ο Ρομπερ (παικτης του Παοκ) εχει ενα τετοιο αλλα το ειχε αγορασει πριν καμποσους μηνες. Θα τον ρωτησω αν το πουλαει γιατι εχει 3 καρτ. Ενα ακομη Tony πουληθηκε προσφατα αποτι εμαθα απο εναν φιλο μου Κατερινιωτη.. Μπορει να βρουμε κατι αν ρωτησουμε..
Σου στελνω το κινητο μου με pm. Και να κανονισουμε για Ρυσιο αυτες τις μερες. Τα λεμε -
Απιστευτη ζεστη σημερα, ΛΙΩΣΑΜΕ αλλα το καταχαρηκα!
Πολυ consistent laptimes διαφορας απο 0,01 μεχρι 0,20!
Sent from a mobile device
-
Παίδες...βοήθεια, δε ξέρω αν μπορεί να γίνει και ξεχωριστό τόπικ για να τραβήξει τη προσοχή.
Χθες το βράδυ στη περιοχή του Νέου Ψυχικού (Πεντάγωνο) κλάπηκε το φορτηγό του Κώστα Μαϊτού με όλα τα καρτ της ομάδας του και όλον τον εξοπλισμό.
Αν δει κάποιος κάτι ας βοηθήσει:
Εδώ και η ανακοίνωση με στοιχεία επικοινωνίας:
http://www.car.gr/classifieds/vans/view/1976599/ -
Το έβαλα και στο θέμα με τις κλοπές viewtopic.php?f=11&t=33113&p=2837527#p2837527
-
Συμφορουμίτες συνκαρτίστες, να ρωτήσω κάτι: πού μπορεί να βρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το Loux Cup? Στο site της εταιρείας πρακτικά μιλάει... για την πίστα στα Βραχνέικα. Κανονισμοί, κατηγορίες, τύποι καρτ κτλ?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Συμφορουμίτες συνκαρτίστες, να ρωτήσω κάτι: πού μπορεί να βρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το Loux Cup? Στο site της εταιρείας πρακτικά μιλάει... για την πίστα στα Βραχνέικα. Κανονισμοί, κατηγορίες, τύποι καρτ κτλ?ΕΔΩ και ΕΔΩ έχει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον κανονισμό του 2013. Βέβαια η ανακοίνωση αυτή έγινε τον Ιανουάριο και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
-
Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Πάντως αν κατάλαβα καλά... για να τρέξεις με μοτέρ Rotax πρέπει να μην έχεις μπροστινά φρένα
-
Συμφορουμίτες συνκαρτίστες, να ρωτήσω κάτι: πού μπορεί να βρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το Loux Cup? Στο site της εταιρείας πρακτικά μιλάει... για την πίστα στα Βραχνέικα. Κανονισμοί, κατηγορίες, τύποι καρτ κτλ?Εδώ είναι το site των διοργανωτών http://www.kartmania.gr/
Στην κατηγορία LOUX, που τρέχουν τα Rotax, τα Rok, τα Komet και τα Leopard δεν επιτρέπεται η χρήση μπροστινών φρένων επειδή απευθύνεται σε νέους οδηγούς με όχι μεγάλη εμπειρία σε αγώνες και για λόγους οικονομικούς για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και αυτοί που δεν έχουνε μπροστινά φρένα.
Για τους πιο έμπειρους που θέλουνε να τρέχουνε με μπροστινά φρένα υπάρχει η κατηγορία MASTER που τρέχουνε τα KF2 με DELLORTO καρμπυρατέρ, τα BMB HAT και τα IAME X30.
-
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση κ. Παπαμιχάλη. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να κάνω κάποια τέτοια κίνηση, για την εμπειρία, θα το έχω υπόψη μου.
-
Παιδιά καλησπέρα, γράφω για πρώτη φορά στο τόπικ αυτό. Πήγαμε χθες με φίλους για καρτ στην πίστα της Αγ. Μαρίνας και ενθουσιαστήκαμε, μιας και ήταν η πρώτη μας φορά. Πάνω στην τρέλα σκεφτόμαστε να αγοράσουμε κάποιο καρτ μεταχειρισμένο, ίσως κάποιο από αυτά των 500 - 800 ευρώ από το car.gr και να το έχουμε για να κάνουμε το χόμπυ έτσι για την πλάκα και όχι για συμμετοχή σε αγώνες κλπ. Πιστεύω πως συμφέρει περισσότερο από το να πληρώνεις κάθε φορά τα άθλιας κατάστασης νοικιάρικα. Θα ήθελα την γνώμη των πιο έμπειρων καθώς δεν ξέρουμε ούτε τι να προσέξουμε κατά την αγορά, ούτε πιο είναι ένα ρεαλιστικό κόστος συντήρησης για μια λογική χρήση, ας πούμε μια φορά την εβδομάδα.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, γράφω για πρώτη φορά στο τόπικ αυτό. Πήγαμε χθες με φίλους για καρτ στην πίστα της Αγ. Μαρίνας και ενθουσιαστήκαμε, μιας και ήταν η πρώτη μας φορά. Πάνω στην τρέλα σκεφτόμαστε να αγοράσουμε κάποιο καρτ μεταχειρισμένο, ίσως κάποιο από αυτά των 500 - 800 ευρώ από το car.gr και να το έχουμε για να κάνουμε το χόμπυ έτσι για την πλάκα και όχι για συμμετοχή σε αγώνες κλπ. Πιστεύω πως συμφέρει περισσότερο από το να πληρώνεις κάθε φορά τα άθλιας κατάστασης νοικιάρικα. Θα ήθελα την γνώμη των πιο έμπειρων καθώς δεν ξέρουμε ούτε τι να προσέξουμε κατά την αγορά, ούτε πιο είναι ένα ρεαλιστικό κόστος συντήρησης για μια λογική χρήση, ας πούμε μια φορά την εβδομάδα.Αγωνιστικό καρτ με 500-800 θα βγάλει άλλα τόσα σε ζημιές.
Η άποψή μου είναι ότι για να πάρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να έχεις ένα budget άνω των 1.800.
Απ'εκεί και πέρα, ρώτα σε κοντινές σου πίστες πόσα χρήματα είναι τα φύλακτρα το μήνα και υπολόγισε ότι χρειάζεσαι ένα 50-60άρι τη προπόνηση για πίστα, βενζίνες, λάδια κλπ + ένα 140-160άρι τα λάστιχα. Στην αρχή λογικά κάθε 20-25 προπονήσεις θα χρειάζεσαι λάστιχα (πολύ χοντρικά).
-
Ο χρήστης HatmanMotorsport έγραψε:
Να σαι καλα φιλε Δημητρη..Μεχρι τωρα πηγαιναμε στην Παραλια και εχουμε προπονηθει καλα εγω και ο αδερφος μου. Βαλαμε καινουρια γομα 'SL6' στο top kart και πετυχαμε καλους χρονους. Τωρα θελω να δοκιμασω και το birel εκει με καινουρια -μεσαια- γομα και να το παω Ρυσιο.
Ας φυγει και ο Ιουνιος και θα κανονισουμε μια συναντηση στην πιστα καρτ Σερρων. Θα ερθω με τον αδερφο μου και θα παρουμε και το σκαστο μαζι. Μικρη πιστα, το 100αρακι θα κατσει καλα.. Εσυ εχεις διαθεσιμο καρτ..? Μεσα στον Ιουλιο θα προπονουμαι στο Νεο Ρυσιο με το birel/rotax. Αν ειναι να κανονισουμε και εκει καμια συναντηση. Καποια στιγμη θελω να κατεβω και Αθηνα αλλα θα πρεπει να σκεφτω αν θα κατεβασω και το καρτ μαζι η αλλιως να κανω συμφωνια με καμια ομαδα για να μου εχει διαθεσιμο καρτ.Να κανω μια ερωτηση περι ελαστικων.. Υπαρχει καποιος εμπορος/αντιπροσωπος που θα μπορει να μου στελνει ελαστικα απο Αθηνα..? Κατα προτιμηση μεσαια γομα και απο μαρκες : heidenau, vega, mg, bridgestone, dunlop, mojo..
Αν ερθετε Σερρες , να ερθετε μετα απο καναδυο βδομαδες για προπονηση γιατι τωρα γινονται εργασιες στην πιστα καρτ.
Εγινε ενας αγωνας super motard , το σαββατοκυριακο για ενα επαθλο που ειχαν οργανωσει και μετα ξεκινησαν οι εργασιες για την ασφαλτο.Εαν υπαρχει διαθεσιμο καρτ? Ναι φυσικα , ετοιμοπολεμο.Το τηλεφωνο μου το εχεις?Πριν ξεκινησετε να ερθετε , παρε με τηλ 2-3 μερες πιο νωρις για να δουμε σε τι κατασταση ειναι η πιστα.
Για Ρυσιο θελει προγραμματισμο.θα το κανονισουμε ομως και αυτο
-
Βρέθηκα για άσχετο λόγο στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο και δεν έχασα την ευκαιρία να περάσω κι από την πίστα, που είχε αγώνες Λουξ. Πολύ ωραίο θέαμα, πολλοί και καλοί οδηγοί. Μακάρι να έχουμε περισσότερους αγώνες στη χώρα...
-
Βρέθηκα για άσχετο λόγο στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο και δεν έχασα την ευκαιρία να περάσω κι από την πίστα, που είχε αγώνες Λουξ. Πολύ ωραίο θέαμα, πολλοί και καλοί οδηγοί. Μακάρι να έχουμε περισσότερους αγώνες στη χώρα...Μολις εκανα την αγορα του αιωνα....
Μοτερ X30 (κοπλε με ολα τα γυρω γυρω) μονο με 2 ωρες στο δευτερο πιστονι (συνολικα εχει 24 ωρες) 200 ευρο.Το πουλαγε ενας μπαμπας, επειδη εδω κατω παιζουν τρελλα παιχνιδια στο χωρο του καρτ (ναι εχουμε μονο πρωταθλημα ROTAX) και ο αντιπροσωπος της ΙΑΜΕ τον παιζει και με τα δυο χερια (εχει το ονομα της αντιπροσωπιας και μονο) και το εργοστασιο δεν ξερει τι κανει ο τυπας εδω κατω και μετα απο γρηγορη συζητηση με το εργοστασιο καταλαβα οτι καποιος τους δουλευει για την αγορα και τους αγωνες εδω κατω....
Anyway 200 ευρο για 2ο μοτερακι κομπλε μια χαρα μου εκατσε.
-
Όντως!
Η αγορά του αιώνα!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ