-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παιδια δεν εχει καμια σημασια πλεον των 'φιλοσοφικων' συζητησεων ποσο γυριζε ο'ταδε' πρι 'τοσα' χρονια κλπ...αυτο που μετραει ειναι ποσο γρηγορα γυρνας την ιδια μερα σε σχεση με τους υπολοιπους εφ'οσον εχεις τα ιδια ελαστικα....
Να περνάς καλά.
Σε ευχαριστω Νικο και εσυ.
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Καλησπέρα σας!
Θεσσαλονίκη έχετε να προτείνετε νοικιάρικα καρτάκια με 'σωστή' πίστα;
Επίσης τα καρτάκια να έχουνε ψυχή... να παραδώσουν!Κανένας δεν γνωρίζει κάτι; Drive Park ή Go Kart?
-
-
-
Ποπο βλεποντας την φωτο απο τον καρτοδρομο θυμαμαι πως ενα φιεστακι σε ενα gtcc εφυγε απο την πιστα και εσκασε στον δρομο!!!!!
-
-
Παιδια αν καποιος εχει το arai sk6 με το πισω σποιλερ... θα ηθελα να μου πει πως το τοποθετουμε.
-
Ο χρήστης nulispa έγραψε:
Παιδια αν καποιος εχει το arai sk6 με το πισω σποιλερ... θα ηθελα να μου πει πως το τοποθετουμε.Ναι, το κολλάς.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παιδια αν καποιος εχει το arai sk6 με το πισω σποιλερ... θα ηθελα να μου πει πως το τοποθετουμε.
Ναι, το κολλάς.
Οι δυο αεραγωγοι που υπαρχουν πρεπει να βγουν;; Και αν ναι πως βγαινουν;;
-
Ναι, το κολλάς.
Οι δυο αεραγωγοι που υπαρχουν πρεπει να βγουν;; Και αν ναι πως βγαινουν;;
Ναι πρέπει. Τους τραβάς με προσοχή.
-
Ευχαριστω για τη βοηθεια Νικο. Επισης αν μπορει να μου πει καποιο τι συνδυασμος γραναζιων ταιριαζει καλυτερα στο καρτοδρομο(αναποδη φορα) για rotax 125. Ειμαι 88 κιλα.
-
Ευχαριστω για τη βοηθεια Νικο. Επισης αν μπορει να μου πει καποιο τι συνδυασμος γραναζιων ταιριαζει καλυτερα στο καρτοδρομο(αναποδη φορα) για rotax 125. Ειμαι 88 κιλα.Εγώ είμαι ~80 κιλά και είμαι στο 12-76. Ίσως ένα δόντι παραπάνω να σε βόλευε αλλά κάνε δοκιμές γιατί αλλάζει αυτό από την κατάσταση των ελαστικών, οδηγικό στυλ, κατάσταση πίστας κτλ.
-
Καλησπέρα παιδιά. Νεο μέλος στο forum. Υπάρχουν ενεργά μέλη που να ασχολούνται με το karting ;;
-
καλησπερα ,
ναι υπαρχουν αρκετα ενεργα μελη που ασχολουνται με karting.
Δυστηχως δεν ειμαι ενα απο αυτα , αλλα πιστευω οτι θα εχεις αρκετες πληροφοριες εαν κανεις ερωτησεις.Καλως ηρθες,
Δημητρης
Σερρες -
Ευχαριστώ Δημήτρη να σαι καλά. Οπότε αναμένω να γνωρίσω τα υπόλοιπα μέλη, να συζητήσω και να ανταλλάξω πληροφορίες και γνώσεις
-
Ο χρήστης Christos_Mitsakos έγραψε:
Ευχαριστώ Δημήτρη να σαι καλά. Οπότε αναμένω να γνωρίσω τα υπόλοιπα μέλη, να συζητήσω και να ανταλλάξω πληροφορίες και γνώσειςChristos welcome to the nuthouse. Ξεκινα εσυ τις ερωτησεις σου κλπ και θα ξεπεταχτουν και οι υπολοιποι γεροξεκουτηδες εεεε συγνωμη μελη ηθελα να πω που ασχολουμαστε λιγουλακι...
-
Γειά σας παιδιά. Ανοίγω το θέμα περί ελαστικών. Απο που προμηθεύεστε ;; και με τι τιμές ;; μιλάω για MG και Vega . Είμαι κάτοχος ενός 6ταχυτου kosmic mercury KZ2 TM K9. Το οποίο ανήκε στον Κ.Θοδωρή πανταζοπουλο. Οι περισσότεροι θα τον ξέρετε πιστεύω.
Karting -
Παιδιά κανένας ;;
-
Για Ελλαδα δεν ξερω τι γινεται κα8ως λειπω τα τελευταια 10 χρονια.
Το θεμα ειναι τι ακριβως θες απο το λαστιχο για να καταληξουμε σε γομα οπου εκει ειναι που κανει μια μικρη διαφορα στην τιμη (και σε χρονους εννοειται) αλλα στο long run υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πορτοφολι σου.
Νομιζω οτι MG και Vega τα εχει ακομα το AKS (ο κ. Μιχαλοπουλος) οπου τον βρισκεις στο Καρτοδρομο αλλα λογικα και ολες οι ομαδες μπορει να εχουν στοκ που να πουλανε στους πελατες τους. Αν παλι 8υμαμαι καλα για τσεκαρε και την CRG (κ. Μπαϊρακταρης) που ειναι στην Ανοιξη Αττικης (νομιζω οτι ετσι την λενε την περιοχη που ειναι μετα το Αρσακειο στην Εκαλη).Τιμες δεν γνωριζω καθως οπως ειπα λειπω αρκετο καιρο απο την Ελλαδα.
-
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου παρείχε ο κ.hanibal. Ήταν πολύτιμη. Θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με την εξάτμιση γιατί μου σκουριάζει συνεχώς. το καρτ εννοείτε πως το έχω σε γκαράζ , σκεπασμένο με σεντόνι και μουσαμά. πάντα υπάρχει ένα ποσοστό υγρασίας όμως. έχω δει βελτίωση όταν τυλίγω την εξάτμιση με πανί δεν σκουριάζει τόσο πολύ. όταν μαζεύει αρκετή σκουριά την βγάζω και την τρίβω με πολύ ψιλό σύρμα που είναι σαν μαλλί και έτσι βγαίνει η σκουριά. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει το σκούριασμα εκτός απο το να την βάψω μαύρη ή να την στείλω για χρώμιο?? Υπάρχει λύση ?? η εξάτμιση είναι απο εξαταχυτο μοτέρ κ μιλάω οχι για το τελικό της την υπόλοιπη.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ