-
Ο χρήστης nulispa έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/4274337/ ειναι δυνατον???Εννοείς ότι είναι πολύ χαμηλή η τιμή; Γιατί νομίζω ότι αφορά μόνο το σασί.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/4274337/ ειναι δυνατον???
Εννοείς ότι είναι πολύ χαμηλή η τιμή; Γιατί νομίζω ότι αφορά μόνο το σασί.
εννοειται πολυ χαμηλη τιμη, δεν αναφερει καπου μονο το σασι. πηρα τηλ και πουληθηκε 2.000 τελικα.
-
εννοειται πολυ χαμηλη τιμη, δεν αναφερει καπου μονο το σασι. πηρα τηλ και πουληθηκε 2.000 τελικα.
Επειδή δεν αναφέρει κανένα στοιχείο του κινητήρα θεώρησα ότι είναι μόνο το σασί.
Αν σου είπε ότι πουλήθηκε 2000 ευρώ RS10 του 2012 με ΤΜ 6τάχυτο κινητήρα (από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες σχετικά καινούριο) με alfano, είναι πράγματι πάρα πολύ χαμηλή τιμή (δηλαδή και χωρίς το alfano προφανώς είναι πολύ χαμηλή τιμή, απλά το αναφέρω επειδή φαίνεται στις φωτογραφίες).
-
Είναι γνωστό το συγκεκριμένο καρτ...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Το ΣΚ που περασε ηταν ο πρωτος αγωνας του Πανελληνιου Πρωταθληματος. Οργανωτικα εμαθα οτι πηγε καλα και οτι ηρθανε και Ιταλοι για να εκπαιδευσουνε τους Ελληνες αλυταρχες/κριτες και τεχνικοους εφορους. Αλλα διστυχως εμαθα οτι οι συμμετοχες ηταν πολυ λιγες. Και ειδικα στην ΚΖ μονο μια οπου ο Ξυνος ετρεξε στην Senior μονο και μονο για να κανει αγωνα το παιδι. Γιατι τετοια απαξιωση απο τους υπολοιπους οδηγους? Που ηταν ολες οι ομαδες και ολοι αυτοι που λεγανε δεν κανουνε αγωνες σωστους στην Ελλαδα, με σωστα στελεχη κλπ?
1 χρονο πεταγανε λασπη παταγανε λασπη αριστερα και δεξια και απειχανε απο ολους τους αγωνες εκτος των δικων τους. Τι εγινε τωρα?EDIT: Ξερω οτι ορισμενοι λειπανε εξωτερικο για το ευροπαϊκο του ROTAX.
Ακρα του ταφου σιωπη.....
-
Σασσι μονο ,
Φυσικα οχι και μοτερ μαζι -
-
Καλημεριζω και ευχομαι καλη βδομαδα.
Το πηρα αποφαση πως ηταν καιρος να κανω λιγι καρτακι..... Το καρτακι ομως σς τι κατασταση ειναι ? Λαδια αλλαγη, καθαρισμα power valve,καθαρισμα carb, αλλαγη λαστιχακια που ειχαν κολλησει - καει και για να δουμε θα παρει? κατι εγινε αλλα οχι ζωηρα. Καινουργια πηγη ενεργειας και το μοτερ κελαιδουσε....... Μετα απο τοσο καιρο το εργαλειο πανετοιμο. Να δουμε και τι θα κανει εν δρασει,γιατι εγω εχω σιγουρα σκουριασει.
Φορτωνω και βουρ για την πιστα, ησυχια και σταθμευση μακρυα σχετικα απο το parc ferme που εχει φτιαχτει.Τσουλαω λογω κατηφορας προς τα εκει και ετοιμος. εγιναν οι απαραιτητες προσωπικες επαφες με τον πισταρχη και βουρ to the pista...Ομορφο αγαπημενο συναισθημα ...... Λιγοι γυροι και εξω για οπτικο ελεγχο. Ολα οκ και ξανα μεσα για περισσοτερο και γνωριμια με την πιστα. Ενδιαφερουσα χαραξη, απολαυστικες οι παρατεταμενες ανοικτες με τερμα γκαζι.Ασφαλτος φρεσκια με τελεια κρατηματα.Μετα τα διαλλειματα για να μπουν οι παρτακιδες ,και οι πολυ μικροι οδηγοι, ξανα μεσα και οσο αντεξω.Ευτυχως η συχνοτητα που εμπαινα με βοηθησε να μην ξεπατωθω. Οι καρποι αρχιζαν να κανουν την παρουσια τους αισθητοι και ο λαιμος να μην πολυκαθεται εκει που πρεπει.... Την επομενη μερα εμφανιστηκαν και οι αλλοι .................πλευρα,χερια,διαφοροι μυες και αλλα τετοια.. Ευτυχως δεν ειχε πολυ ζεστη και αντεξα χωρις οργανωση, την αλλη φορα θελει τεντα και καθισμα.Οι ανθρωποι της πιστας τυπικα σωστοι οποτε δεν υπαρχει θεμα. Βελτιωσεις γινονται και αλλες στον χωρο και γινεται πιο πλουσιος.Τα απαραιτητα υπαρχουν προς χρηση και οτι αλλο χρειαστει απο ανταλλακτικα για ολους.
Πριν την αναχωρηση περασα απο το ταμειο για την καταβολη των 25€ πιστικα. Εδω θα ηθελα την γνωση σας για τα πιστικα και στις αλλες πιστες στην Ελλαδα, αλλα και............... εκτος.
Για μας δεν ειναι και συχνη επισκεψη γιατι με απολα θελουμε ενα πενηνταρακι χωρις προβληματα.Καλα να ειμαστε να ξαναπαμε. Αυτην την φορα θα παμε καθημερινη και απογευματοβραδυ για να την απολαυσουμε με τα προβολια....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πριν την αναχωρηση περασα απο το ταμειο για την καταβολη των 25€ πιστικα. Εδω θα ηθελα την γνωση σας για τα πιστικα και στις αλλες πιστες στην Ελλαδα, αλλα και............... εκτος.
:Καλησπέρα!
Στον Ασπρόπυργο πλήρωσα 20 ευρώ καθημερινή και 25 Σάββατο.
Στο Καρτόδρομο μέχρι πριν 2 μήνες περίπου Σάββατο παρά Σάββατο άλλαζε η τιμή: το ένα Σάββατο ήταν 20 και το επόμενο 25 ευρώ. Τις Παρασκευές πριν τους δύο αγώνες (Πανελλήνιο και Rotax) ήταν 25 ευρώ.Άγιο Κοσμά (έχω βέβαια αρκετό καιρό να πάω) ήταν 25 ευρώ (αλλά και εκεί έπαιζε ανάλογα τι συμφωνία έκανες).
Στην πίστα της Βάρης (Speed Force) κατάλαβα ότι αναφέρεσαι. Σωστά;
-
:Καλησπέρα!
Στον Ασπρόπυργο πλήρωσα 20 ευρώ καθημερινή και 25 Σάββατο.
Στο Καρτόδρομο μέχρι πριν 2 μήνες περίπου Σάββατο παρά Σάββατο άλλαζε η τιμή: το ένα Σάββατο ήταν 20 και το επόμενο 25 ευρώ. Τις Παρασκευές πριν τους δύο αγώνες (Πανελλήνιο και Rotax) ήταν 25 ευρώ.Άγιο Κοσμά (έχω βέβαια αρκετό καιρό να πάω) ήταν 25 ευρώ (αλλά και εκεί έπαιζε ανάλογα τι συμφωνία έκανες).
Στην πίστα της Βάρης (Speed Force) κατάλαβα ότι αναφέρεσαι. Σωστά;
Ναι η αναφορα ειναι για αυτην την πιστα.Δεν το ανεφερα γιατι ειχα και προσφατο θεμα γιαυτην. Μαλιστα αρα η τιμη ειναι εναρμονισμενη με τις υπολοιπες πιστες. Τωρα κατα ποσο ανταποκρινεται στα σημερινα και κατα ποσο ειναι 'δελεαστικη' για τον κοσμο να πηγαινει και να καρταρει συχνα είναι αλλο θεμα. Η κοστολογηση που εχουν κανει φαινεται οτι τους βγαινει για τετοιο ποσο. Μαλλον ψυχολογικα θα μου αρεσε να εδινα λιγωτερα......
Προχωραμε ετσι ή αλλιως με................... υποκειμενικη συχνοτητα.
-
Άγιο Κοσμά (έχω βέβαια αρκετό καιρό να πάω) ήταν 25 ευρώ (αλλά και εκεί έπαιζε ανάλογα τι συμφωνία έκανες).Τι ειδους συμφωνια μπορει να γινει εκει?
-
Θα θελα να μου πει καποιος τι γραναζι(αυτοματο καρτ) ταιριαζει καλυτερα στην αναποδη φορα στο καρτοδρομο. Εχω προβλημα γιατι το καρτ μου τερματιζει στα μισα της μεγαλης ανηφορικης και με 78αρι και με 76αρι λιγο πιο μετα.
-
Θα θελα να μου πει καποιος τι γραναζι(αυτοματο καρτ) ταιριαζει καλυτερα στην αναποδη φορα στο καρτοδρομο. Εχω προβλημα γιατι το καρτ μου τερματιζει στα μισα της μεγαλης ανηφορικης και με 78αρι και με 76αρι λιγο πιο μετα.Είναι λίγο σχετικό αυτό γιατί εξαρτάται από τα κιλά σου και το μοτέρ σου.
Αν στο 76 του τερματίζει πιο μετά, δοκίμασε 75 και 74 και 73 για να βρεις τη καλύτερη ισορροπία. Λογικά με 74 θα είσαι ΟΚ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα θελα να μου πει καποιος τι γραναζι(αυτοματο καρτ) ταιριαζει καλυτερα στην αναποδη φορα στο καρτοδρομο. Εχω προβλημα γιατι το καρτ μου τερματιζει στα μισα της μεγαλης ανηφορικης και με 78αρι και με 76αρι λιγο πιο μετα.
Είναι λίγο σχετικό αυτό γιατί εξαρτάται από τα κιλά σου και το μοτέρ σου.
Αν στο 76 του τερματίζει πιο μετά, δοκίμασε 75 και 74 και 73 για να βρεις τη καλύτερη ισορροπία. Λογικά με 74 θα είσαι ΟΚ.
Κινητηρας rotax και ειμαι 87 κιλα , εβαλα 74αρι ελπιζω να ναι καλα..
-
Θα θελα να μου πει καποιος τι γραναζι(αυτοματο καρτ) ταιριαζει καλυτερα στην αναποδη φορα στο καρτοδρομο. Εχω προβλημα γιατι το καρτ μου τερματιζει στα μισα της μεγαλης ανηφορικης και με 78αρι και με 76αρι λιγο πιο μετα.Στις πόσες στροφές σου τερματίζει;
-
Στις πόσες στροφές σου τερματίζει;
δεν εχω οργανακι για να το δω αυτο. αλλα απο τον ηχο ακουγεται οτι ανεβαζει πολυ ψηλα. δεν φαινεται να μην 'τραβαει' το μοτερ.
-
δεν εχω οργανακι για να το δω αυτο. αλλα απο τον ηχο ακουγεται οτι ανεβαζει πολυ ψηλα. δεν φαινεται να μην 'τραβαει' το μοτερ.
Ε τότε έτσι φίλε μου είναι δύσκολο να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μου καλοεμαθες απο τα οργανακια.... Νοσταλγω εποχες που δεν ειχες τιποτα και ταπωνες στο τερμα της ευθειας να μην κολησει κανοντας την προσευχη σου οτι προλαβες...
Εσυ οταν αλλαζεις στο ΚΖ κοιτας το οργανο?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Μου καλοεμαθες απο τα οργανακια.... Νοσταλγω εποχες που δεν ειχες τιποτα και ταπωνες στο τερμα της ευθειας να μην κολησει κανοντας την προσευχη σου οτι προλαβες...
Εσυ οταν αλλαζεις στο ΚΖ κοιτας το οργανο?
Για να δεις αν τερματίζει το μοτέρ σου, χρειάζεται το όργανο ρε. Υπό αυτή την έννοια.
Όταν αλλάζω ταχύτητες υπάρχουν φορές που κοιτάω τα led.
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
Αφτι και παλι αυτι... Ειδικα στην εδω πιστα οχι led ουτε χρονο δεν προλαβαινεις να δεις γιατι κοντευεις να γινεις αφισα....
Το οργανο το κοιταω οταν γυριζω στα ΡΙΤ μαζι με τον μηχανικο μου. Χθες παντως ελιωσα.... Και βαλαμε και 2ο ψυγειο για να ριξουμε τις θερμοκρασιες.
Τις θερμοκρασιες του οδηγου να δουμε πως θα ριξουμε...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ