-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Aγαπητοί φίλοι είσαστε απίθανοι.
Ομολογώ πως απορούσα,πριν ανοίξω το θέμα μας, πως και δεν έχουμε φανατικούς εδω μέσα, που οχι απλά να τους αρέσει το καρτ αλλά να τρελλαίνονται με το θέμα. Όμως βλέπω πως σιγα-σιγα βγαίνουν οι φανατικοί και γίνεται παιγνίδι. Ελπίζω πως και άλλοι θα δούν πολύ φως και θα μπούν.
Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί έμπειροι εκεί έξω που μας διαβάζουν και είναι στο παραπέντε να μπούν.Μακάρι.........
Παρέα θέλουμε,οδηγίες,πληροφορίες και να ξεμπουκώνουμε με ασφάλεια εκεί που μας πέρνει με άνεση.
Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη η παρέα μας και θα διασκεδάζουμε μπόλικα.Χρόνοι για τα Σπάτα ανάμεσα 27 και 28 με καλύτερο το 27:45.Ακόμη μαθαίνουμε,είμαστε στην αρχή.Για τον Αγ.Κοσμα,όταν............... ,γύρω στα 48
Παίδες μήπως με μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενο,το κουρεύουμε στα kerbs ????????????????
Αφού φρενάρει τέλεια τι το σκαλίζεις ???????????
Νάμαστε καλά μόνο και '..πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε'
Ευχαριστώ για την παρέα σας.Αγγελος.
Για Αγ.Κοσμά με έχει 'φάει' ένας φίλος από θεσσαλονίκη να πάμε.Τόσο καλά είναι?μου λέει για 130-140 χλμ στην ευθεία....
Υ.Γ
Τελικά δεν κατάλαβα,πήρες καρτ ή είσαι στο ψάξιμο?
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος,περίπου τόσο το είχα πάρει πριν 2 χρόνια.Δυστυχώς ,δεν βρήκα το σάιτ να το τσεκάρω.380 ευρώ μαζί με το καλώδιο για να κατεβάζεις δεδομένα ή χωρίς?Πάντως εδώ έχει γύρω στα 500 ευρώ κομπλέ(και πάλι δεν είμαι σίγουρος).Αυτά δεν πάνε πακέτο,και μπορεί να θέλει κάποιος το plus π.χ με μεγαλύτερη μνήμη οπότε να το μετ/νο
γιατι θελει ειδικο καλωδιο για να κατεβαζεις τα data ?? ενα απλο usb δεν ειναι ??? Δεν θυμαμαι να αναφερει κατι για καλωδιο.. Στο configuration ειναι με αισθητηρα νερου και τον μετρητη με τις υπερυθρες...
Για αγιο κοσμα να μην ερθετε, γιατι η πιστα ειναι κλειστη πλεον για τα αγωνιστικα!
Οσο για την απορια σου για το αν πηρε, η απαντηση ειναι πηρε!
-
ρε παιδια πολλα τα λεφτα.κοιταξτε μια και αυτο το site,αν και δεν ειναι λιγοτερα.
http://www.kkccartshop.com
αργοτερα θα το αποκτησουμε και εμεις.πιστες που αξιζουν να κανεις ειναι καλαματα και πατρα!λιγο μακρια αλλα πολυ καλες και γρηγορες.ειδικα της καλαματας μαζευεις αρκετα 140χιλ.στον αγιο κοσμα δεν εχει τοσα.δεν την εχω κανει με διχρονο αλλα δεν πιστευω να μαζευεις τοσα.αν ξερει κανενας μας λεει.τις αλλες που αναφερω τις εχω κανει και ειναι τρελα.αξιζει.
-
Καλημεριζω απαντες!!
Γιαννη, η τιμη που ανεφερα ειναι απο το συγκεκριμενο site! αν και νομιζω οτι το url ειναι λαθος (εχω τα links στο σπιτι, δυστυχως!)....
Το μαγαζι αυτο ειναι τσεκαρισμενο! Απο εκει εφερα εγω μια μπαταρια για το καρτακι μου καινουργια, το rpt, το εργαλειο για τοποθετηση γραναζιου στον συμπλεκτη και κατι αλλα ψιλοπραγματα! το μεγαλο ατου του, βεβαια, ειναι οτι απο ενα ορισμενο ποσον και πανω, η αποστολη ειναι δωρεαν και ειναι και πολυ γρηγορη! (νομιζω εκαναν 1-2 μερες να ερθουν!! κατι τετοιο!!!) -
Παίδες ΄στον Αγ.Κοσμά τότε στα καλά του με υπολογισμούς σχέσεων γραναζιών με μήκος ευθείας,με 100αρι είχαμε υπολογίσει 100-110 κμ.
Πως σας ακούγεται η ιδέα να βάλουμε τα καρτ σε ένα όχημα και να πάμε σε κάποια πίστα εκτός Αττικής.???? Πάντως γίνονται πολλοί φιλικοί αγώνες στην επαρχία
Έχουμε πληροφορίες για καρτ,μαγαζιά,πίστες για Παρίσι - Γαλλία ????
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημεριζω απαντες!!
Γιαννη, η τιμη που ανεφερα ειναι απο το συγκεκριμενο site! αν και νομιζω οτι το url ειναι λαθος (εχω τα links στο σπιτι, δυστυχως!)....
Το μαγαζι αυτο ειναι τσεκαρισμενο! Απο εκει εφερα εγω μια μπαταρια για το καρτακι μου καινουργια, το rpt, το εργαλειο για τοποθετηση γραναζιου στον συμπλεκτη και κατι αλλα ψιλοπραγματα! το μεγαλο ατου του, βεβαια, ειναι οτι απο ενα ορισμενο ποσον και πανω, η αποστολη ειναι δωρεαν και ειναι και πολυ γρηγορη! (νομιζω εκαναν 1-2 μερες να ερθουν!! κατι τετοιο!!!)tm μας βοηθησες αρκετα.ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω κατι απο internet .Εχω βρει αρκετα που σε σχεση με ελλαδα εχουν αρκετα λεφτα διαφορα και ελεγα να τα παραγγειλω.
ANGEL σε ενα οχημα αποκλειεται να μπουνε.πολυ καλη η ιδεα παντως. 4 απριλιου εχει στα σπατα φιλικο,
γιατι να τρεχουμε επαρχια?αφου ολοι εκει παμε.
ερωτηση:εχει δουλεψει κανενας σας τα λαδια τα elf LUB-HTX 909?η εστω να εχει δει.ειναι για καρτ 100αρι αλλα βγαζει και για αλλα μοτερ. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
tm μας βοηθησες αρκετα.ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω κατι απο internet .Εχω βρει αρκετα που σε σχεση με ελλαδα εχουν αρκετα λεφτα διαφορα και ελεγα να τα παραγγειλω.ANGEL σε ενα οχημα αποκλειεται να μπουνε.πολυ καλη η ιδεα παντως. 4 απριλιου εχει στα σπατα φιλικο,
γιατι να τρεχουμε επαρχια?αφου ολοι εκει παμε.
ερωτηση:εχει δουλεψει κανενας σας τα λαδια τα elf LUB-HTX 909?η εστω να εχει δει.ειναι για καρτ 100αρι αλλα βγαζει και για αλλα μοτερ.γιαννη, μη σε φοβιζει το γεγονος! Η καλυτερη δουλεια που εχεις να κανεις (αν φοβασαι) ειναι να εχεις εναν λογαριασμο στην τραπεζα χωρις λεφτα (ή ενα ελαχιστο ποσον), για τον οποιον να εχεις electron visa και οποτε θες να παραγγειλεις, απλα βαζεις τα χρηματα της παραγγελιας πριν την κανεις! Ετσι και να κλαπει η καρτα σου (χλωμο) δεν θα εχουν να παρουν παραπανω λεφτα, μια και τα λεφτα που εχεις καταθεσει ηδη, θα ειναι δεσμευμενα απο την παραγγελια!!! Το να σε χρεωσουν και να μη στα στειλουν, δεν υπαρχει περιπτωση! Κανεις μια αρνηση χρεωσης στην τραπεζα! Απλα εχει μπλεξιμο ΑΝ κατι τετοιο!! Εχω παραγγειλει αρκετα πραγματα απο το internet και ποτε μου δεν ειχα προβλημα! (υπ' οψιν, visa κανονικη ουτε εχω, ουτε θελω να βγαλω!!)
Σε οτι αφορα στα λαδια, αυτα τα αναφερεις δεν τα ξερω.. Δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα περα απ' τις προδιαγραφες που πρεπει να εχει το λαδι για τον Rotax που ειναι full synthetic! Το λαδι με το οποιο λειτουργει τωρα το μοτερ ειναι Motul φτιαγμενο για καρτ, αλλα προσεχως θα χρησιμοποιησω το full synthetic της Cyclon! Αληθεια τι λαδι θελει ο κινητηρας σου??
Α! επισης, θα αλλαχτουν τα υγρα του κυκλωματος φρενων με blue racing της ate!
(εντωμεταξυ, καπου εδω, εγω θα πρεπει να λυσω και δαγκανα, ας πουμε) -
χμ.... εκανα μια ερευνα για το συγκεκριμενο λαδι και παραθετω τις διαφορες πληροφοριες!
ELF HTX 909
Typical Characteristics
Specific Gravity @ 15°C, kg/dm³ 0.948
Kinematic Viscosity @ 40°C, mm 2/S (cSt) 157
Kinematic Viscosity @ 100°C, mm 2/S (cSt) 17
Flash Point, °C 288
Pour Point, °C -24
Sulphated Ash, % 0.2
Colour red
Package
1 Litre Pot - £10.64 (£12.50 inc vat).
20 Litre Case - £170.21 (200.00 inc vat).
Next day nationwide delivery (£15 per case delivery charge).
Description
ELF HTX 909 is a synthetic lubricant designed to meet the most severe requirements of kart engines.
Applications
All two-stroke kart engines (Rotax, Parilla, RKD ... ) operating under severe conditions. Particularly suited for high output and high RPM engines (18,000 to 21,000).
Recommended oil/fuel ratio:
4 to 5 % for 125cc and 250cc
5 to 7 % for 100ccProperties
ELF HTX 909 is a racing lubricant which gives maximum performance and optimum protection:
Maximum efficiency demonstrated in leaded and unleaded gasoline engines.
Good miscibility and stability of oil/fuel mixture (2 months and over).
Exceptional anti-seizure protection.
Absence of piston ring sticking and spark plug fouling.
High resistance to elevated engine operating temperatures, due to its remarkable thermal stability and antioxidation ability.
Its low ash content keeps the combustion chamber free from deposits giving easier piston reading and reducing pre-ignition occurrence and its destroying consequences.
Exhaust port cleanliness.
... εγω παντως 'ψαρωσα'! κανενας ειδικος να μας εξηγησει τι διαβαζουμε ??
η τιμη του site της αγγλιας, παντως, μαζι με φπα το δινει 18,6 ευρω χονδρικα... οχι και ασχημα!
-
Πω,πω,πω τι εξυπηρέτηση είναι αυτή,τι ενημέρωση.
Οπως έγραψε αλλού και μια ψυχή......ερώτηση έχεις ? στο forum,απορία έχεις ? στο forum,αμφιβολία έχεις ? στο forum,αγωνία έχεις ? στο forum,αγαπάς ........στο forum........
Πολύ μας αρέσω.........!!!!!
Απ'οσα ξέρω και μπορώ να καταλάβω ακούγεται φοβερό.Είναι συνθετικό,ημισυνθετικό ή τι ?????????
-
...εχμ... γραφει οτι ειναι συνθετικο ... (δεν προσεχεις στην παραδοση)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ.... εκανα μια ερευνα για το συγκεκριμενο λαδι και παραθετω τις διαφορες πληροφοριες!ELF HTX 909
Typical Characteristics
Specific Gravity @ 15°C, kg/dm³ 0.948
Kinematic Viscosity @ 40°C, mm 2/S (cSt) 157
Kinematic Viscosity @ 100°C, mm 2/S (cSt) 17
Flash Point, °C 288
Pour Point, °C -24
Sulphated Ash, % 0.2
Colour red
Package
1 Litre Pot - £10.64 (£12.50 inc vat).
20 Litre Case - £170.21 (200.00 inc vat).
Next day nationwide delivery (£15 per case delivery charge).
Description
ELF HTX 909 is a synthetic lubricant designed to meet the most severe requirements of kart engines.
Applications
All two-stroke kart engines (Rotax, Parilla, RKD ... ) operating under severe conditions. Particularly suited for high output and high RPM engines (18,000 to 21,000).
Recommended oil/fuel ratio:
4 to 5 % for 125cc and 250cc
5 to 7 % for 100ccProperties
ELF HTX 909 is a racing lubricant which gives maximum performance and optimum protection:
Maximum efficiency demonstrated in leaded and unleaded gasoline engines.
Good miscibility and stability of oil/fuel mixture (2 months and over).
Exceptional anti-seizure protection.
Absence of piston ring sticking and spark plug fouling.
High resistance to elevated engine operating temperatures, due to its remarkable thermal stability and antioxidation ability.
Its low ash content keeps the combustion chamber free from deposits giving easier piston reading and reducing pre-ignition occurrence and its destroying consequences.
Exhaust port cleanliness.
... εγω παντως 'ψαρωσα'! κανενας ειδικος να μας εξηγησει τι διαβαζουμε ??
η τιμη του site της αγγλιας, παντως, μαζι με φπα το δινει 18,6 ευρω χονδρικα... οχι και ασχημα!
Καλημερα σε ολους.Φιλε tm εσυ μας βρηκες τα παντα!thanks και φαινεται οτι με το ψαξιμο στο internet εχεις τον τροπο σου.
Αμα ειναι ολα αυτα που λεει,πρεπει να ειναι πολυ καλο λαδι.Εχω τροπο να τα παρω χονδρικη και δεν βλεπω πλεον κανενα λογο τωρα να μην το κανω.
Μηπως φτιαχνει ο καιρος???
ευχαριστω και παλι ολους. -
Να σας εξηγησω οτι δεν υπαρχει λογος να φοβαστε. Ο μονος τροπος να σας παρουν ΠΙΝ κλτπ ειναι αν καποιος εχει προσβαση στον υπολογιστη σας. Γινεται αλλα πρεπει να εχετε δεκτει καποιο αρχειο απο αυτων. Οποτε δεν εχει να κανει με την συναλλαγη, απλα η συναλλαγη θα του δωσει την ευκαρια να μαθει τα ΠΙΝ σας. αυτα.
Οσο για την αγγλια- με παραξενευει το πως γινεται να ειναι μια χωρα με ακριβωτερο επιπεδο ζωης να τα εχει ποιο φτηνα?
ετσι για να επανελθουμε για τα λαμογια -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ.... εκανα μια ερευνα για το συγκεκριμενο λαδι και παραθετω τις διαφορες πληροφοριες!καλημέρα,
καλα εσύ έχεις ξεφύγει τελείος.
και για να ανάβουν τα αίματα
**tm τα δέκατα κατεβαίνουν στην πίστα και όχι στο λύσε δέσε **
φτιάχνει ο καιρός... at the pista λοιπον...
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
και για να ανάβουν τα αίματα
**tm τα δέκατα κατεβαίνουν στην πίστα και όχι στο λύσε δέσε **
φτιάχνει ο καιρός... at the pista λοιπον...
Xε χε...Σωστός ο μάστορας...Όταν θα πάτε πίστα βγάλτε και καμιά φώτο να δούμε.....
-
ρε μαγκες,αμα δε το λυσεις να το συντηρησεις λιγο,θα το δεις να σκορπιζει στην πιστα.Αφηστε που βλεπω οτι γουσταρουμε να το λυνουμε και να το δενουμε ετσι για την κ@@λα μας(και την τσεπη μας).
Οσο για τα δεκατα κατεβαινουν πλεον σε αρκετα καλο επιπεδο.Αντε να φτιαξει ο καιρος να δουμε που ειμαστε. -
Kkot, ελπιζω να συνειδητοποιησεις τι ειπες .... !!!
Δις μινς γουρ!!!!!!
Θα τα πουμε στην πιστα, οταν ειμαι ετοιμοπολεμος (αληθεια, εσυ σε τι σταδιο βρισκεσαι ?)Γιαννη μην τους ακους!!! εμεις το χαβα μας!
StAz, ειχαν βγει κατι φωτο απο την προηγουμενη 'μινι' μαζωξη.. Θα κοιταξουμε να δουμε πως θα τις ανεβασουμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δις μινς γουρ!!!!!!Θα σου πέταγα και το γάντι αλλά το χρειάζομαι για να .....στρίβω .
Αρα δεν μένει τίποτε άλλο από την εχθροπραξία .Σχετικά με φωτο κ.λ.π. υπάρχει βιντεο με προπονηση και κοντρα, μαζι με το έτερο 125cc σασμανατο τις φωτο του avatar, όχι για χρονους αλλά για το καλύτερο παντιλίκι... πολύ γέλιο!! Φυσικά τα 'γυρίσματα' 'εχουν γίνει με λάστιχα 'κοντά στα λινά'.
φυσικα προσφέρεται για προβολή free of charge. .ANGEL13 και.....αυτός με το μαυρο το αυτόματο που το έχει κάνει 'βίδες' ΑΚΟΥΤΕΕΕΕ??
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
ρε μαγκες,αμα δε το λυσεις να το συντηρησεις λιγο,θα το δεις να σκορπιζει στην πιστα.Αφηστε που βλεπω οτι γουσταρουμε να το λυνουμε και να το δενουμε ετσι για την κ@@λα μας(και την τσεπη μας).
Οσο για τα δεκατα κατεβαινουν πλεον σε αρκετα καλο επιπεδο.Αντε να φτιαξει ο καιρος να δουμε που ειμαστε.Και αυτό σωστό.!!.. Ειδικά το σχόλιο περί τσέπης..... εμένα συνήθως με 'πονάει' ... εσας??
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Οσο για τα δεκατα κατεβαινουν πλεον σε αρκετα καλο επιπεδο.Αντε να φτιαξει ο καιρος να δουμε που ειμαστε.Και αυτό σωστό.!!.. Ειδικά το σχόλιο περί τσέπης..... εμένα συνήθως με 'πονάει' ... εσας??
Για μένα αυτό που πονάει ποιό πολύ είναι τα λάστιχα....Τα ποιό πολλά 'παρελκόμενα' τα αγοράζεις μια φορά και τελειώνεις..Αλλά τα λάστιχα ρε γμτ.....ΠΙΚΡΑ
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Δις μινς γουρ!!!!!!Θα σου πέταγα και το γάντι αλλά το χρειάζομαι για να .....στρίβω .
Αρα δεν μένει τίποτε άλλο από την εχθροπραξία .Σχετικά με φωτο κ.λ.π. υπάρχει βιντεο με προπονηση και κοντρα, μαζι με το έτερο 125cc σασμανατο τις φωτο του avatar, όχι για χρονους αλλά για το καλύτερο παντιλίκι... πολύ γέλιο!! Φυσικά τα 'γυρίσματα' 'εχουν γίνει με λάστιχα 'κοντά στα λινά'.
φυσικα προσφέρεται για προβολή free of charge. .ANGEL13 και.....αυτός με το μαυρο το αυτόματο που το έχει κάνει 'βίδες' ΑΚΟΥΤΕΕΕΕ??
Ακούει,ακούει οβερ.!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ ειμαι καιεγώ αγαπητοί,άργησα αλλά δεν 'φύσαγε' σήμερα στη δουλειά και δεν μπορούσα να σερφάρω. Ομολογώ οτι μου λέιψατε.Παίδες εγω τρέχω με οτι καρτ βρεθεί στα χέρια μου,αρκεί να χωράω Λόγω μήκους και οχι φάρδους εχω ένα χωραταξικό προβληματάκι.
Καλό το μπλά,μπλά αλλά τον καλό λόγο τον λέμε at the pista.........
Σαββατοκύριακο θα είμαι εντός αν υπάρχει διάθεση μπορούμε να τα πούμε και απο κοντά.Λείπει ο συνοδοιπόρος αλλά νοητά θα είναι σίγουρα κοντά μας,εν ανάγκη του κάνουμε και ένα τηλέφωνο για να ακούσει μοτερ και να ζηλέψει
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ