Feb 18, 2004, 7:38 PM

Ο χρήστης sjx έγραψε:
tm μας βοηθησες αρκετα.ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω κατι απο internet .Εχω βρει αρκετα που σε σχεση με ελλαδα εχουν αρκετα λεφτα διαφορα και ελεγα να τα παραγγειλω.

ANGEL σε ενα οχημα αποκλειεται να μπουνε.πολυ καλη η ιδεα παντως. 4 απριλιου εχει στα σπατα φιλικο,
γιατι να τρεχουμε επαρχια?αφου ολοι εκει παμε.
ερωτηση:εχει δουλεψει κανενας σας τα λαδια τα elf LUB-HTX 909?η εστω να εχει δει.ειναι για καρτ 100αρι αλλα βγαζει και για αλλα μοτερ.

γιαννη, μη σε φοβιζει το γεγονος! Η καλυτερη δουλεια που εχεις να κανεις (αν φοβασαι) ειναι να εχεις εναν λογαριασμο στην τραπεζα χωρις λεφτα (ή ενα ελαχιστο ποσον), για τον οποιον να εχεις electron visa και οποτε θες να παραγγειλεις, απλα βαζεις τα χρηματα της παραγγελιας πριν την κανεις! Ετσι και να κλαπει η καρτα σου (χλωμο) δεν θα εχουν να παρουν παραπανω λεφτα, μια και τα λεφτα που εχεις καταθεσει ηδη, θα ειναι δεσμευμενα απο την παραγγελια!!! Το να σε χρεωσουν και να μη στα στειλουν, δεν υπαρχει περιπτωση! Κανεις μια αρνηση χρεωσης στην τραπεζα! Απλα εχει μπλεξιμο ΑΝ κατι τετοιο!! Εχω παραγγειλει αρκετα πραγματα απο το internet και ποτε μου δεν ειχα προβλημα! (υπ' οψιν, visa κανονικη ουτε εχω, ουτε θελω να βγαλω!!)

Σε οτι αφορα στα λαδια, αυτα τα αναφερεις δεν τα ξερω.. Δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα περα απ' τις προδιαγραφες που πρεπει να εχει το λαδι για τον Rotax που ειναι full synthetic! Το λαδι με το οποιο λειτουργει τωρα το μοτερ ειναι Motul φτιαγμενο για καρτ, αλλα προσεχως θα χρησιμοποιησω το full synthetic της Cyclon! Αληθεια τι λαδι θελει ο κινητηρας σου??
Α! επισης, θα αλλαχτουν τα υγρα του κυκλωματος φρενων με blue racing της ate!
(εντωμεταξυ, καπου εδω, εγω θα πρεπει να λυσω και δαγκανα, ας πουμε)