-
ΕΕΕΕΕ!!!!ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΡΕΝΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ????ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 'ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕΣ' ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΑΣ.
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΡΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΠΑΡΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ.ΑΣΕ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!(ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΕ 1,80 ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ)ΜΑΡΙΑ
-
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ (ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ)
-
Αδέρφια......μάς περικυκλώσανε!!!!
Οπισθοχώρηση!!! -
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ (ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ)Και για όποιον δεν κατάλαβε ποιά Μαρία είναι...κακό του κεφαλιού του!!
Εκει θα είμαστε!!Καρούτες Ι και Δροσοχώρι ΙΙ!!Αν και δεν νομίζω οτι πολλοί απο το 'Περί Αυτοκίνησις' είναι φανατικοί των Ράλλυ!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ (ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ)
Και για όποιον δεν κατάλαβε ποιά Μαρία είναι...κακό του κεφαλιού του!!
Εκει θα είμαστε!!Καρούτες Ι και Δροσοχώρι ΙΙ!!Αν και δεν νομίζω οτι πολλοί απο το 'Περί Αυτοκίνησις' είναι φανατικοί των Ράλλυ!!Ποιά Μαρία;Η Πενταγιότησα μήπως;
Μαρία,τώρα πού μπήκες στό χορό..... -
KOUK καλισπερα και σε ευχαριστω που με εσωσες στα Μεγαρα!Καλισπερα και στον hunter κι ας αστειευεται μαζι μου.Θα ειμαι κι εγω ως κριτης αλλα ακομα δεν ξερω που.Το συμεργειο θα ενημερωθει σημερα - αυριο.
-
ΧΑΧΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ Η ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ! ΤΗ ΘΑΙΛΑΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΩΤΟΙ ΞΑΙΡΟ ΓΡΑΜΑΤΑ????
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!!ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. -
ΧΑΧΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ Η ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ! ΤΗ ΘΑΙΛΑΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΩΤΟΙ ΞΑΙΡΟ ΓΡΑΜΑΤΑ????
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!!ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.Γράφε όπως θές...αλλά γράφε!!
-
αντε βρε μάρω και είχα αρχίσει να απογοήτευομε...με εγκατέλειψαν όλες....salooooomeeeeee ακουυυυς???michellllllleeeeeeee... πάντως σήμερα με όλη αυτή την αναμπουμπούλα και περνώντας αρκετές μαρτυρικές ώρες μεσα σε αυτοκίνητο....ξεχώρισα...κοριτσάκι με pegeut 206 στην Κηφισίας στην αριστερή λωρίδα να πηγαίνει με 50-60 μιλώντας στο κινητό [σε ώρα που είχε σταματήσει η βροχή] και ουρά τα αυτοκίνητα πίσω της [άλλοι αυτοί απο κεί] καθώς και άλλη κοπελίτσα στην κηφισιά να παρκάρει σε μέρος που χωρούσαν άνετα 2 αυτοκίνητα στην μεση ακριβώς, καταλαμβάνοντας και τις δύο θέσεις...
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???? σας αρέσει να μας κοροιδεύουν οι male drivers γμτ -
Κamil πρωτη φορα συναντω γυναικα που ασχολειται με την αυτοκινηση εστω και στο web και πραγματικα συγκινουμε...εγω ειμαι ουδετερος τεχνολογια για ολους ασχημες συμπεριφορες γινονται απο ολους ασχετα αμα κατι παρτσολες το παρατραβανε...
Dimitris....
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Κamil πρωτη φορα συναντω γυναικα που ασχολειται με την αυτοκινηση εστω και στο web και πραγματικα συγκινουμε...εγω ειμαι ουδετερος τεχνολογια για ολους ασχημες συμπεριφορες γινονται απο ολους ασχετα αμα κατι παρτσολες το παρατραβανε...Dimitris....χρυσό μου με συγκινείς , αλλά στο συγκεκριμένο forum, θα συναντήσεις αλλες 3-4 τρελλαμένες και μάλιστα υπάρχει και μια πιο καταρτισμένη απο όλες μας
αν και δεν νομίζω οτι είμαστε οι μοναδικές....καλέ εκσυνχρονιζόμαστε κι εμείς στο πνεύμα των ημερών
καλημέρα. -
ήρθα και εγώ για συμπαράσταση!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
χρυσό μου με συγκινείς , αλλά στο συγκεκριμένο forum, θα συναντήσεις αλλες 3-4 τρελλαμένες και μάλιστα υπάρχει και μια πιο καταρτισμένη απο όλες μας
αν και δεν νομίζω οτι είμαστε οι μοναδικές....ε καλά μην ανοίγεσαι και πολύ! Βάλε και την φαμπιάτου, και αντε να υπάρχει και καμιά άλλη στην αφρική ή κάπου κει.
καλέ εκσυνχρονιζόμαστε κι εμείς στο πνεύμα των ημερών
πώς; έβαλε ο χόντος φωτοκύτταρα όπου ζείτε τις δικές σας τέλειες διαδρομές (με του... 'άλλου' τις πιστωτικές) και δεν ακούσαμε τίποτα;
εγω ειμαι ουδετερος τεχνολογια για ολους ασχημες συμπεριφορες γινονται απο ολους ασχετα αμα κατι παρτσολες το παρατραβανε
...
βασικά και εγώ ουδέτερος είμαι Τεχνολογία και γυναίκες δεν πάνε μαζί φίλε δημήτρη. Πάρε μια γυναίκα και ρώτα τη πόσους κυλίνδρους έχει το αμάξι της, ποιας γενειάς abs έχει (χαμένη γενιά σου λέω!) και αν το αυτοκίνητο της έχει εργαλεία( το τελευταίο σιγά σιγά γιατί παίζει να σε χαστουκίσει αν της πεις τίποτα για καρυδάκια και το πάρει αλλιώς)
Κάποια πράγματα έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα παραλάβουν οι επομενες γενιές. Είπαμε η φύση ξέρει καλύτερα, (σε αντίθεση με αυτές που δεν ξέρουν τίποτα ).
Και να σου πω και κάτι; Μακαριες είναι στη τελική. Τους αρέσει ο κώλος του τουτού(γιατί είναι γνωστό πως αυτό είναι το πρώτο που κοιτάνε γενικά ) το πήραν και τελειώσανε. Και κάτσε εσύ να κοιτάς εκατό συγκριτικά για να κάνεις την καλύτερη επιλογή. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
βασικά και εγώ ουδέτερος είμαι Τεχνολογία και γυναίκες δεν πάνε μαζί φίλε δημήτρη. Πάρε μια γυναίκα και ρώτα τη πόσους κυλίνδρους έχει το αμάξι της, ποιας γενειάς abs έχει (χαμένη γενιά σου λέω!) και αν το αυτοκίνητο της έχει εργαλεία( το τελευταίο σιγά σιγά γιατί παίζει να σε χαστουκίσει αν της πεις τίποτα για καρυδάκια και το πάρει αλλιώς)
Κάποια πράγματα έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα παραλάβουν οι επομενες γενιές. Είπαμε η φύση ξέρει καλύτερα, (σε αντίθεση με αυτές που δεν ξέρουν τίποτα ).
Και να σου πω και κάτι; Μακαριες είναι στη τελική. Τους αρέσει ο κώλος του τουτού(γιατί είναι γνωστό πως αυτό είναι το πρώτο που κοιτάνε γενικά ) το πήραν και τελειώσανε. Και κάτσε εσύ να κοιτάς εκατό συγκριτικά για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.Παναγιωτη κρυβε λογια .Για ρωτα και τον κυρ Σπυρο τον ψιλικατζη για καρυδακια και θα σου δωσει κανενα βαζακι γλυκο.
Αμα εχεις το αυτοκινητο απλως για σκεπαστρο στη βροχη η στον ηλιο τι να σου κανουν οι τεχνικοι οροι.Ευκολοτερα τα Κινεζικα. -
πέρνα απ'το ψιλικατζίδικό μου και τα λέμε!!!!!
Σπύρος
-
παναγιωτάκη πας φιρι-φιρι να τ' ακούσεις
πρωτα-πρώτα άσε κάτω το Χοντο, αυτός μας έμεινε άντε και τα Beauty Shop, τώρα που έκλεισε η Υβόννη άσε που είναι χρήσιμος και για στο αντρικό φύλο...απο εκεί καλέ δεν αγοράζουμε τις κολώνιες και τα αρώματα που σας κάνουμε δώρο κατα καιρούς και πάντα με την πιστωτική σας.... [γιατι όπως όλοι καλά ξέρετε, η πράξη είναι που μετράει ]
τώρα περι κυλίνδρων και abs και τουρμπίνων κλπ.κλπ...δεν φταίμε εμείς που ανέκαθεν θεωρούμαστε υποδιαίστερες / ασθενές φύλο στο συγκεκριμένο θέμα και παρόλες τις προσπάθειες μας να μάθουμε, μας αντιμετωπίζετε με το γνωστό στύλ...'τι τα θές εσύ αυτά' κλπ...
να σου θυμίσω πάλι οτι οι περισσότεροι δάσκαλοι οδήγησης είναι άρρενες κλπ.κλπ..και επίσης την αξιοκρατία που επικρατεί στον τρόπο απόκτησης διπλώματος, γιατι αν κάποια πράγματα σαν αυτά που αναφέρεις ήταν υποχρεωτικά και έπρεπε όλοι να τα γνωρίζουμε ανεξαρτήτως φύλου και έπαιζαν ρόλο στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης και οι εξετάσεις ήταν αξιοκρατικές ίσως και να μην είμασταν και τόσο άσχετες με το θέμα... -
Ρενακι μη με απογοητευεις τωρα που ζεσταινομαστε λιγακι!Στειλε μου μαιλ να κανουμε συσκεψη περι αυτοκινησης να τους κουφανουμε!Πρεπει να καταλαβετε κ.κ οτι μπορουμε να ειμαστε και ομορφες και πυροβολημενες!!!Τωρα που το 'μωρο μου'θα αποκτησει και νιτρο.....τρεμετε,ερχεται η πανικος της ασφαλτου. !και ολα αυτα με ψηλοτακουνα!χαχα οδηγειστε κι εσεις με ψηλοτακουνα τερμα γκαζι!ΜΠΟΡΕΙΤΕ?????ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ!!!Πως με βρισκεις Ρενακι??
-
οδηγειστε κι εσεις με ψηλοτακουνα τερμα γκαζι!Μόνο ο λεχρίτης ο Πρινς θα έκανε κάτι τέτοιο!
-
ΚΑΛΟΟΟ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟ!!!
ΜΑΡΙΑ
-
μάρω μου μια χαρά σε βρίσκω, νίτρο έ??? έχει καμια σχέση με τον Κωστόπουλο
βρε μάρω είναι πολλά τα λεφτά που έλεγε και ο αήμνηστος Ανέστης!!!
anyway δώστε μου λίγο χρόνο να τελειώσω τη 'ΒΙΒΛΟ' του ΚΚ και έλα μετά Παναγιωτάκη να ξηγηθούμε
Ιδιαιτερότητες των δύο φύλων στην οδήγηση