-
Ρενακι μου η λυση ειναι τελειως προσωρινη μεχρι να βρεθει το τερας (2000cc) και να εγκατασταθει στο 'μωρο μου'! απο μονη της η ροικη εξελιξη που του εχω κανει δεν λεει και πολλα Ολα τελικιαζουν καλα.Ξεκινας απο Αθηνα και στην Λαμια εχεις στο κοντερ 200. Χαμηλα ομως τι γινεται?? Οσο για τα λεφτα...1000.
Περιμενω νεα σου οποτε μπορεσεις ωστε να τα πουμε απο κοντα!ΜΑΡΙΑ
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
...Τωρα που το 'μωρο μου'θα αποκτησει και νιτρο.....τρεμετε,ερχεται η πανικος της ασφαλτου.Τώρα πραγματικά θα έλεγα 'τι τα θες αυτά κοπέλα μου', αλλά δεν ταιριάζει απόλυτα καθώς στο αντικείμενο αυτό δεν υπάρχει μεγάλη εξοικείωση από όλους (άντρες-γυναίκες).
Η αγορά δεν έχει προηγούμενη εμπειρία και οι απατεώνες δεν είναι λίγοι.Γιάννης
-
.....Ðñåðåé íá êáôáëáâåôå ê.ê ïôé ìðïñïõìå íá åéìáóôå êáé ïìïñöåò êáé ðõñïâïëçìåíåò!!!Ôùñá ðïõ ôï 'ìùñï ìïõ'èá áðïêôçóåé êáé íéôñï.....ôñåìåôå,åñ÷åôáé ç ðáíéêïò ôçò áóöáëôïõ. !êáé ïëá áõôá ìå øçëïôáêïõíá!Öëïãåñü êïñßôóé (øçëïôÜêïõíá ãáñ...) êáé íéôñï
êáôáóôÜóåéò ... -
Nifitsa που μπορουμε να σε γνωρισουμε?
Dimitris....
-
Ο χρήστης η..άδικη κοινωνία τί είναι τα μπουζί έγραψε:
δεν φταίμε εμείς που ανέκαθεν θεωρούμαστε υποδιαίστερες / ασθενές φύλο στο συγκεκριμένο θέμα και παρόλες τις προσπάθειες μας να μάθουμε, μας αντιμετωπίζετε με το γνωστό στύλ...'τι τα θές εσύ αυτά' κλπ...τόκιο, ξημερώματα,στο ρισέρτς και ντιβέλοπμετντ της χόντα συλλαμβάνεται άλλη μια γυναίκα που προσπάθησε να μάθει το μυστικό της..φλάντζας. Η τιμωρία αδυσώπητη . Νο τσόγκο(παντού υπάρχει ένας χόντος) σέντερ για δυο ώρες.
να σου θυμίσω πάλι οτι οι περισσότεροι δάσκαλοι οδήγησης είναι άρρενες κλπ.κλπ..και επίσης την αξιοκρατία που επικρατεί στον τρόπο απόκτησης διπλώματος, γιατι αν κάποια πράγματα σαν αυτά που αναφέρεις ήταν υποχρεωτικά και έπρεπε όλοι να τα γνωρίζουμε ανεξαρτήτως φύλου και έπαιζαν ρόλο στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης και οι εξετάσεις ήταν αξιοκρατικές ίσως και να μην είμασταν και τόσο άσχετες με το θέμα...
τα ίδια μαθήματα κάνουμε, τις ίδιες εξετάσεις δίνουμε, αλλά εμείς ξέρουμε πιο πολλά από εσάς, το ψάχνουμε πιο πολύ, γουστάρουμε να μαθαίνουμε πιο πολύ. Μα ανοίξτε επιτέλους αυτό το πορτοπαγκάζ, σηκώστε τη μοκέτα. Ναι έχει εργαλεία (όχι ραψίματος, αλλά εργαλεία). Και όχι...μη πάρεις
τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, δεν τα ξέχασε αυτός που έφτιαχνε το αμάξι -
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ (ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ)ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, **ΑΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.** Μπορεί οχι ΚΑΡΟΥΤΕΣ 1 και ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ 2 όπως γράφει ο kook, αλλά κοντά είμαστε.
-
κανονιστε συναντηση να γνωριστουμε ολοι απο κοντα αν θελετε.Παρεπιπτοντως ευχαριστουμε για την εκτιμηση στο προσωπο μας!Λυπαμαι αλλα καποια απο τα σχολια σας πραγματικα με στεναχωρεσαν.
ευχαριστω για τη φιλοξενια -
κανονιστε συναντηση να γνωριστουμε ολοι απο κοντα αν θελετε.Παρεπιπτοντως ευχαριστουμε για την εκτιμηση στο προσωπο μας!Λυπαμαι αλλα καποια απο τα σχολια σας πραγματικα με στεναχωρεσαν.
ευχαριστω για τη φιλοξενιαΜαρία,δέν νομίζω τά σχόλια νά ήταν κακοπροαίρετα.Απλά νομίζω ότι 'μπήκες στά βαθιά' μέ τή μία,καί πρίν καταλάβεις τό χιούμορ πού επικρατεί στό φόρουμ πάνω σέ αυτό τό θέμα,θίχτηκες.
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ HUNTER ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ 'ΙΔΙΟΤΗΤΑ'ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ Η ΠΟΛΛΕΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ)ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ.ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΒΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ¨ΤΕΤΟΙΑ 'ΚΟΥΦΑ'ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑΤΗΣ Κ10.ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
-
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ............................
-
ANTE NA ΔΟΥΜΕ!!!ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!!ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ Η ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ !!
ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
-
ευχαριστω για τη φιλοξενιακαι καλά κάναν,αφού δεν είσαι υποχρεωμένη να 'καταλαβαίνεις' το χιούμορ μας, μια και δεν έχουμε 'γνωριστεί' εντός ή γνωριστεί εκτός.
Συγγνώμη, λοιπόν και βέβαια, τίποτα δεν γράφτηκε με μειωτική χροιά από τα δικά μου. Τα σβήνω ολοταχώς πάντως, αφού ίσως αυτα είναι που σε πειράξαν -
ANTE NA ΔΟΥΜΕ!!!ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!!ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ Η ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ !!ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
Μπααα, δεν παθαίνει κανείς τίποτα με το τσίπουρο.
Εξάλλου, τι nitro τι τσίπουρο!!
Και τα δύο φωτιές προκαλούν!! -
να γραψω οτι χαρηκα πολυ που ειδα γυναικες στην εκθεση στο ελληνικο να περιεργαζονται τα αυτοκινητα...
-
KAΛΗΣΠΕΡΑ!Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 38 ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ CHEMIC ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ (Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ.
ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ.....ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΑΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να γραψω οτι χαρηκα πολυ που ειδα γυναικες στην εκθεση στο ελληνικο να περιεργαζονται τα αυτοκινητα...Ναι ναι έτσι είναι αν και δεν μπόρεσα να πάω. Η αδελφή μου πήγε (την πήγαν θα ήταν η πιο σωστή έκφραση) αλλά παρόλο που κουράστηκε δήλωσε ότι πέρασε πολύ ωραία και ήταν ενθουσιασμένη από αυτά που είδε και περιεργάστηκε! Και τα σχόλια και οι επιλογές της. αν είναι αντιπροσωπευτικά, δείχνουν μια γενική ωρίμανση στις αυτοκινητικές επιλογές του γυναικείου φύλου!
-
Μαρία,πρώτα απ'όλα περαστικά σου.
Θά ήθελα νά σέ ρωτήσω κάτι αδιάκριτο.
Ο πυρετός είναι από 'ρεύματα' αέρα στόν αγώνα,ή από τό πείραγμα τού 'χημικού' μας;
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ 'ΧΗΜΙΚΑ' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!!! -
XAXA!KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ HUNTER.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΑ.
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ -
Μαρία, με την πρώτη ευκαιρία, σε περιμένουμε κι απ'τη λεβεντογέννα Κρήτη... Μόνο φρόντισε να έχεις κάνει δίαιτα πριν, γιατί απ'την Κρήτη θα φύγεις δέκα κιλά βαρύτερη απ'το φαγητό!
-
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!ΤΙ ΔΙΑΙΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 58 ΚΙΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 1,80?????ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΧΥΝΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΩ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
-
Ωπα !!!
Εχω να μπω καμποσο καιρο και βλεπω ωραια πραγματα ...
Μεγαλωσε η γυναικοπαρεα ?
Χαχαχαχαχα....
Και απο οτι βλεπω πολυ δυναμικομελος ...
'Η παραδοση συνεχιζετε .... '
ΤΡΕΜΕΤΕ !!!
Ιδιαιτερότητες των δύο φύλων στην οδήγηση