-
Δεν ειναι ορισμος sleeper. Μονο απο τον ηχο της εξατμισης και τη σκαστρα ... καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.
Sleeper Car για παραδειγμα, ειναι ενα RS6 Avant που μπορει να γραψει 3,5δλ για τα 100 χωρις κινησει υποψιες ... και θα κινουσε ακομα λιγοτερες εαν τα τελευταια μοντελα δεν ειχαν εξωτερικη εμφανιση διαστημοπλοιου.
Νομιζω εχει συζητηθει αυτο που λεμε στο παρελθον
-
sleeper ειναι δλδ το rs6 ,αλλα το συγκεκριμενο κολτ δεν ειναι.Μολις το βλεπεις κανει μπαμ οτι ειναι 970+ αλογα και 87 κιλα ροπης.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
sleeper ειναι δλδ το rs6 ,αλλα το συγκεκριμενο κολτ δεν ειναι.Μολις το βλεπεις κανει μπαμ οτι ειναι 970+ αλογα και 87 κιλα ροπης.Δεν ειναι δυναμομετρο τα ματια μου και τ'αφτια μου για να βγαλω τα νουμερα αλλα κανει μπαμ ξαναλεω οτι κατι παιζει.
-
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δεν ειναι ορισμος sleeper. Μονο απο τον ηχο της εξατμισης και τη σκαστρα ... καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.Sleeper Car για παραδειγμα, ειναι ενα RS6 Avant που μπορει να γραψει 3,5δλ για τα 100 χωρις κινησει υποψιες ... και θα κινουσε ακομα λιγοτερες εαν τα τελευταια μοντελα δεν ειχαν εξωτερικη εμφανιση διαστημοπλοιου.
Νομιζω εχει συζητηθει αυτο που λεμε στο παρελθον
Αεροτομή Morx βλέπουμε και σε κάτι χρέπια στο car.gr Το intercooler σε προδιαθέτει πως κάτι τρέχει αλλά ότι πρόκειται για 900+ άλογα δε νομίζω κανένας να το έπαιρνε χαμπάρι.
To roll cage για εμένα κάνει τη διαφορά. -
Ναι ισχυει οτι δεν παιρνεις ευκολα χαμπαρι τι μπορει να κρυβεται κατω απο το καπω.
Εξαρταται και τι οδηγας ετσι;Τωρα, τιποτα καγκουρεμενα του car.gr με σιδερωστρες, μαρσπιε φραχτες και μπλε φως για να σκανναρει μυρμηκια ... δεν αξιζει να τα γκαζωσεις και να φτυσεις 5ευρα για να τα ξεφτιλισεις.
Εξαρταται και τι οδηγας, ποσα καρφακια θα σου καιγοταν εαν ειναι sleeper car ή οχι εαν οδηγουσες ενα 1000άρι supersport?
Προσωπικα με το αυτοκινητο που οδηγαω, εαν εβλεπα το Coltάκι απο πισω και διεκρινα το διαφορικο, rollbar και σταματαγε με ρελαντι στις 2000rpm να γινεται πολεμος, ε κατι θα καταλαβαινα τι διαολο...anyway.
Νεκροφορα ....
-
-
Αντε και αλλο ενα που ειχε παιξει παλιοτερα ...
13sec το 400άρι με εργοστασιακη εξωτερικη εμφανιση.
Μεχρι να βγει η μαυριλα ...
-
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Αντε και αλλο ενα που ειχε παιξει παλιοτερα ...13sec το 400άρι με εργοστασιακη εξωτερικη εμφανιση.
Μεχρι να βγει η μαυριλα ...
Πολύ γρήγορο το Phaethon!
-
-
Πόσα άλογα είναι;
-
γυρω στα 1700 στους τροχους ειναι αυτο το πακετο.Τωρα στο μιλι θα ειναι λιγο παρακατω λογικα.
-
-
Αυνανες wannabe MotoGP riders ...
Αυνανο-hipsters που αραζουν με τις 4Κ super uber duper καμερες και βιντεοσκοπουν τα 'highlights'.Τραβαει χρονια τωρα αυτη η φαση, κατι πινουν εκει στο Los Angeles ...
-
ειναι γνωστο οτι οι αμερικανοι στις ευθειες πιανουν warp 11 και οταν φτανει η στροφη φρεναρουν σαν αγκυρα για να στριψουν με 20χλμ..
-
-
-
η εισαγωγη μου θυμισε λιγο Terminator 2 Judgment Day...
-
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)