-
oυπς σορρυ!!!!!!!!!!!!
-
Και ο τύπος έχει κάνει και cd. Τρομερή φωνή και ωραίος χαρακτήρας.
-
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
drift απο παλιά opelascona και kaddet
Youtube Videoβαρελια δεν ειχαν να βαλουν να καθοριζουν τα ντριφτ και χρησιμοποίησαν ανθρωπους?
κατά τα άλλα -
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Damm εντελως ομως!! -
Μούφα μου μυρίζει.
-
εμένα μου μύρισε λίγο καμμένο λάδι, αλλα του Πάσχου θα είναι, οπότε το προσπερνώ...
-
-
-
Τέτοιες πατέντες ΔΕΝ τις κάνεις με οποιοδήποτε αυτοκίνητο, πόσο μάλλον με μια Carrera GT
Απλά τραγικοί...
-
Αυτός είναι ο τρόπος για να ανέβει στην πλατφόρμα χωρίς να βρει ένα χαμηλό αυτοκίνητο, αλλά τον υλοποίησαν κατά 50%. Έπρεπε να σταθεροποιήσουν και να δέσουν τις τάβλες που έβαλαν ως προέκταση για να φορτωθεί στην κανονική πλατφόρμα. Αν δεν τις δέσεις σε μια σταθερή βάση, μόλις λίγο χάσει πρόσφυση ο τροχός και σπινιάρει φεύγουν πίσω με τα αποτελέσματα που είδαμε...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτός είναι ο τρόπος για να ανέβει στην πλατφόρμα χωρίς να βρει ένα χαμηλό αυτοκίνητοΥπάρχουν αυτοκίνητα οδικής βοηθείας με ανυψωτικό μηχανισμό της πλατφόρμας και μεταλλικές τάβλες μεγάλου μήκους για αυτό το σκοπό... (δημιουργώντας πρόσβαση με πολύ μικρή κλίση)
Οι πατέντες κατ' εμέ και ειδικά οι προχειροδουλειές είναι ανεπίτρεπτες για αυτοκίνητα αυτής της αξίας. Καλά να πάθει βέβαια και ο ιδιοκτήτης που το δέχτηκε...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αυτός είναι ο τρόπος για να ανέβει στην πλατφόρμα χωρίς να βρει ένα χαμηλό αυτοκίνητο
Υπάρχουν αυτοκίνητα οδικής βοηθείας με ανυψωτικό μηχανισμό της πλατφόρμας και μεταλλικές τάβλες μεγάλου μήκους για αυτό το σκοπό... (δημιουργώντας πρόσβαση με πολύ μικρή κλίση)
Οι πατέντες κατ' εμέ και ειδικά οι προχειροδουλειές είναι ανεπίτρεπτες για αυτοκίνητα αυτής της αξίας. Καλά να πάθει βέβαια και ο ιδιοκτήτης που το δέχτηκε...
Αν προσέξεις καλά το βίντεο, τέτοια φαίνεται να είναι η πλατφόρμα. Προφανώς δεν είχε μαζί όμως μεταλλικές ράμπες προέκτασης για να φορτωθεί ένα χαμηλό αυτοκίνητο. Την ευθύνη έχουν τόσο ο οδηγός της πλατφόρμας όσο και ο οδηγός του οχήματος για την αποτυχημένη εκτέλεση της φόρτωσης του αυτοκινήτου.
-
Το ερώτημα είναι τώρα ποιος πληρώνει τη νύφη;
-
μα φυσικά ο γαμπρός...ως είθισται
-
δυο 'σπεσιαλ' βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=QsmiIeAkE-o
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0613&hl=en -
-
-
Πως γλιτώνει την τούμπα δεν μπορώ να καταλάβω...
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)