-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
εχετε την παραμικτη ιδεα??????Την παραμικτή όχι κι όποιος την έχει να τη φέρει πίσω έτσι;
εγώ βάζω το 508 απλά έχω μόλις 500 khm αν και φαντάζομαι και χωρίς στρώσιμο θα ρίξω εξάρες
-
-
https://skydrive.live.com/view.aspx/web^_MAZDA 6 1.8 MZR^_TOPSPEED.xlsx?cid=29eb1be13cff8de2&app=Excelδειτε και παραπανω σχεσεις-χιλιομετρα......
εσυ στειλε πμ να κανονισουμε και ελα με οτι θες.....TO ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .-
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
εγώ βάζω το 508 απλά έχω μόλις 500 khm αν και φαντάζομαι και χωρίς στρώσιμο θα ρίξω εξάρεςκαλυτερα να το στρωσεις σωστα το αμαξι σου,παρα να το σκισεις σε ενα ανοιγμα απο τωρα....
οταν το εχεις ετοιμο εδω ειμαστε δεν χανομαστε....ποιος θα ανοίξει με άνθρωπο που δεν ξέρει να γράφει σωστά ούτε το ΣΤΡΟΦΕΣ ???
μα ναι φυσικα,πως μπορεις να ανοιξεις με εμενα,κρητιριο στις κοντρες ειναι η ορθογραφια....
διαβασες για αυριο????
ετσι μπραβο αγορι μου,παλι 10 με τονο να παρεις.... -
εσυ με το Q5 θες να φερω κανα cx7 διπλα η μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου????ουυυ τι λέει θα φέρει παρέα ο μαμάκιας... στις 6 στο παρκάκι χωρίς παρέα...
-
α δηλαδη θεωρεις δικαιο να ανοιξει ενα 6αρι με ενα q5??????
μιας και απευθυνονται στην ιδια κατηγορα.....
(εχετε την παραμικτη ιδεα??????)
φερε το q5 να φερω cx7,το 6αρι θα ερθει ουτος η αλλως,εσας δεν βλεπω να βαζεται αμαξι της κατηγοριας του 6αριου απεναντι...
και ακομη κανενα μυνημα.....μπλα μπλα μπλα....
δεν ηταν γκρεμος το κομματι εκεινο....θα ηθελες να ηταν....αλλα τεσπα....φυσικα κοκοκοκοκοκοκο οταν λεμε να ερθετε,λες και δαγκωνουν τα mazda και φοβαστε.....
Εγώ σου φέρνω και 1600αρι 9ετίας αν θες με την προϋπόθεση όμως αν τον πιείς να φτιάξεις πανό που να λέει ότι 'ΤΟ ΜΑΖDA 6 EINAI TAΦΟΣ' και να το κρεμάσεις στις 3 γέφυρες. Τα έξοδα του πανό δικά μου.
Εναλλακτικά πληρώνω οφθαλμίατρο για να μπορείτε να βλέπετε ξεκάθαρα τι γράφει το κοντέρ σας.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κι αλλο χαλασμενο...Πωπω ζόρια...δεν θα χε βάλει καλή βενζίνη μωρέ ντάξει. Μην βγάνουμε βιαστικά συμπεράσματα.
-
με τις κοτες που βαλατε πρι τις γατες και τους χιμπατζιδες τι σχεση εχετε
ο αλλος θελει με τα 200 και κατι αλογακια του και τους 2 και τονους να περασει το cx7
γιαννη ειναι απο αυτους που γραφουν γραφουν στα φορουμ και μετα κοκοκο στο δρομο
ο αλλος με το 508 θελει να ρθει που ενω δεν ξερει τι κανει στο δρομο μιλαει
ο αλλος με το clio,ιδια κατηγορια ρε σχετικε,να σου φερω και γω και ενα 2αρη 1.3 με 950 κιλα να δεις πως θα τρεχεις ρε εισαστε νουμερα
οποτε θελετε παντως μιας και τα βιντεο μου ειναι ψεμματα,φορεστε τα παντελονακια σας και κανονιζουμε να δουμε ειναι οντως 120 αλογα το 6αρη
ο αλλος θα ρθει με μεγκανε,και γω θα ρθω με πατινι
ο αλλος κοροιδευει ο φαπας για τα ταξι
γαμω τα ατομα εισαστε
διαβαστε κανα νουμερο απο τα περιοδικα απο το διαδικτυο μιας και απο ανοιγμα οτι σας λενε ισχυει -
εγώ βάζω το 508 απλά έχω μόλις 500 khm αν και φαντάζομαι και χωρίς στρώσιμο θα ρίξω εξάρες
καλυτερα να το στρωσεις σωστα το αμαξι σου,παρα να το σκισεις σε ενα ανοιγμα απο τωρα....
οταν το εχεις ετοιμο εδω ειμαστε δεν χανομαστε....ποιος θα ανοίξει με άνθρωπο που δεν ξέρει να γράφει σωστά ούτε το ΣΤΡΟΦΕΣ ???
μα ναι φυσικα,πως μπορεις να ανοιξεις με εμενα,κρητιριο στις κοντρες ειναι η ορθογραφια....
διαβασες για αυριο????
ετσι μπραβο αγορι μου,παλι 10 με τονο να παρεις....ΚΡΙΤΗΡΙΟ ...
αν αλλάζεις σχέσεις με τον ίδιο τρόπο που γράφεις... -
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
να σου φερω και γω και ενα 2αρη 1.3 με 950 κιλα να δεις πως θα τρεχεις ρε εισαστε νουμερα :μην μας το κάνεις αυτό...
-
τα ήθελες , δεν τα ήθελες ??? άρπα τώρα , στην είπε ...
-
ρε με το 508 μιλησμε για ατμισφαιρα 1.6 και 1.8 και οχι τοουρμπο,τι πεταχτηκες
-
Οπότε έχουμε μέχρι στιγμής:
Q5 vs, CX-7
Clio TCE vs Mazda 2 1.3
508 vs mazda 6Που μπορούμε να ποντάρουμε;;;
Υ.Γ. Epic thread ομως! Πιο τυφλωμένους οπαδούς δε παίζει να έχω ξαναδεί
-
Είπε οτι θέλεις ίδια κατηγορία . Ε αυτό έχω τι να φέρω το γάιδαρο μου τον Αναστάση θα ήταν unfair.. για το 6 πάντα..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο τόπικ είχε τόσο γέλιο δίχως τη συνδρομή του Γρηγόρη.
Ειδες τελικα...υπαρχουν κι αλλοι τροποι να γινει διασκεδαστικο το φορουμ...
Renault megane CC
-
Είπε οτι θέλεις ίδια κατηγορία . Ε αυτό έχω τι να φέρω το γάιδαρο μου τον Αναστάση θα ήταν unfair.. για το 6 πάντα..απο τις τοσες σελιδες και τα τοσα ποστ δεν εχεις καταλαβει στη ελλ.γλωσσα που μιλαμε οτι λεμε για ατμοσφαιρικα 1.6,1.8 γαμω τα παιδια μιλαμε
-
οχι ίδιας αξίας και χρονολογίας σεντάν ??? δικός σου είναι ο κανόνας αυτός ???
φτιάξε μερικούς ακόμα να σε βολεύουν...
-
μιας και απευθυνονται στην** ιδια κατηγορα**.....
(εχετε την παραμικτη ιδεα??????)
το 6αρι θα ερθει ουτος η αλλως,εσας δεν βλεπω να βαζεται** αμαξι της κατηγοριας του 6αριου απεναντι.**..Ο φίλος είπε για κατηγορία δεν ξέρω αν για εσένα αυτά είναι κινέζικα (το πιθανότερο) εγώ Ελληνικά τα βλέπω και σε αυτόν απάντησα
Επίσης ,
Είπε οτι θέλεις ίδια κατηγορία . Ε αυτό έχω τι να φέρω το γάιδαρο μου τον Αναστάση θα ήταν unfair.. για το 6 πάντα..
απο τις τοσες σελιδες και τα τοσα ποστ δεν εχεις καταλαβει στη ελλ.γλωσσα που μιλαμε οτι λεμε για ατμοσφαιρικα 1.6,1.8 γαμω τα παιδια μιλαμε
ΣΤΗΝ Ελληνική γλώσσα με Ε κεφαλαίο και Ν στο στην.
Και χρησιμοποιούμε τόνους όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο ΈΧΕΙ η γλώσσα μας.
Και ευχαριστώ για το κομπλιμέντο είμαι όντως -
σε ποια περιοχη βρισκεται το παιδι με το μαζντα 6?να δω αν με βολευει .θεσσαλονικη βρισκομαι.με μια λαντσα ντελτα 1.4 150,παει το στοιχημα?210 δινει τελικη ο κατασκευαστης.1450γκ ειναι στο περιπου νομιζω.για τελικες μιλαμε παντα.εκτος κ αν πιστευεις οτι κ στην επιταχυνση θα υπαρχει θεμα.(πλακα κανω,ειμαι κοτα,δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κοντρες σε δημοσιο δρομο.περασα την ηλικια των 17,προ πολλου.
περα απο την πλακα τωρα,ειπες τι θελεις απο τον ηττημενο σε περιπτωση που βγαλεις μεγαλυτερη τελικη.αν χασεις ομως?εσυ τι δινεις?
υ.γ.
διπλη μαλακια.πρωτη που μενω πανω κ χανω τα ωραια κ δευτερη οτι δεν πηρα οικογενειακο ατμοσφαιρικο κ τωρα δεν μπορω να στηνω κοντρες..
MAZDA 6