-
Ρε σεις, οχι αυριο, δεν προλαβαινω να ερθω μαζι με ποπκορν. Δεν το κανονιζετε για καμια αλλη μερα;
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Γατάκι...
για ποιον απ ολους εδω μεσα τους χεραδες-κοντραδες απο φυλλαδες δεν μας ειπες
οσο για το φορουμ mazdaclub χωρις να ξερεις-ετε γραφετε οτι ειμαστε για ενα μοντελο,πορωμενοι κλπ
μπραβο ρε μαγκες ειστε φοβεροι,ειστε αυτοι που στη καθε συζητηση μιλατε και φωναζετε επειδη εχετε διαβασει μια φυλλαδα,η ενα κειμενο στο διαδικτυο,και φυσικα τα ξερετε ολα
και φυσικα αν καποιος σας πει να κανετε ενα φιλικο ανοιγματακι ετσι για να δειτε πως παει το αργο 6αρη και να αποδειξετε οτι εινα αργο οντως την κανετε με ελαφρα πηδηματακια
μπραβο παντως το ενδεχομενο να σε περασει ενα 6αρη εαν γινει πραγματικοτητα,τι θα κανεις?
θα μπειτε ολα τα λουλουδια που γραφετε εδω και θα ξεκινησει η ειρωνεια
http://youtu.be/eSTZW9VvoYE
καπως ετσιμε τι αυτοκίνητο πατάς ?? θεσε αναλογία kg/hp , 0-100 ότι θες να βρούμε ...
αν μπορείς να πας μέχρι την φάγε σε περιμένει ο φιλάρετος για πατήματα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γατάκι...
οσο για το φορουμ mazdaclub χωρις να ξερεις-ετε γραφετε οτι ειμαστε για ενα μοντελο,πορωμενοι κλπ
μπραβο ρε μαγκες ειστε φοβεροι,ειστε αυτοι που στη καθε συζητηση μιλατε και φωναζετε επειδη εχετε διαβασει μια φυλλαδα,η ενα κειμενο στο διαδικτυο,και φυσικα τα ξερετε ολα
και φυσικα αν καποιος σας πει να κανετε ενα φιλικο ανοιγματακι ετσι για να δειτε πως παει το αργο 6αρη και να αποδειξετε οτι εινα αργο οντως την κανετε με ελαφρα πηδηματακια
μπραβο παντως το ενδεχομενο να σε περασει ενα 6αρη εαν γινει πραγματικοτητα,τι θα κανεις?
καπως ετσιΈλα, βάλε μια φωτογραφία από το αμάξι σου να γελάσουμε
Ούτε το φιατάκι μου δεν περνάει το 6άρι. Μιλάμε για 400άρι. Μόνο το 50ράκι που έχω, αλλά και μ'αυτό στην εκκίνηση θα φύγω.
εγω σε ρωτησα αν ειχες κολτ κυριακο σε προηγουμενο ποστ
αν το βαλω θα κατλαβεις ποσο αργο ειναι
τοσο εξυπνος εισαι και γι αυτο στο κρικο σου πηραν για 5 πραγματα 250ε
εγω κανω εξυπνε ολο το σερβις των 30000 στο 6αρη στη mazda με 120 ε,και δεν κανω τον εξυπνο,και στα 100000χλμ παλι 150 ε θα πληρωσβ,επειδη ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα και το σερβις mazda -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γατάκι...
καπως ετσιμε τι αυτοκίνητο πατάς ?? θεσε αναλογία kg/hp , 0-100 ότι θες να βρούμε ...
σε σενταν εχεις κατι ατμοσφαιρα
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Γατάκι...
καπως ετσιΈλα, βάλε μια φωτογραφία από το αμάξι σου να γελάσουμε
Ούτε το φιατάκι μου δεν περνάει το 6άρι. Μιλάμε για 400άρι. Μόνο το 50ράκι που έχω, αλλά και μ'αυτό στην εκκίνηση θα φύγω.
εγω κανω εξυπνε ολο το σερβις των 30000 στο 6αρη στη mazda με 120 ε,και δεν κανω τον εξυπνο,και στα 100000χλμ παλι 150 ε θα πληρωσβ,επειδη ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα και το σερβις mazdaαλλάζεις όλα τα υγρά και φίλτρα πιθανός και μπουζί με 120 στην επίσημη ??
-
συνονοματε,εσυ που πεφτεις κ πιο κοντα απο μενα,αν μπορεσεις να πας,θελω κ βιντεο!!οκ?
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Δεν το είδα, μπαρδόν. Ε και που είχα, τί να λέει;;
τα @@@ μου πήρανε. τα άλλαξα μόνος μου
εγω κανω εξυπνε ολο το σερβις των 30000 στο 6αρη στη mazda με 120 ε,και δεν κανω τον εξυπνο,και στα 100000χλμ παλι 150 ε θα πληρωσβ,επειδη ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα και το σερβις mazda
120 θα πληρώσεις για λάδια-φίλτρα. Και λαδάκι ημισυνθετικό dexelia, αν δεν τους έχει μείνει καμιά καραβιά με λαδάκια ford. Έτσι κάνει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος της mazda στη Θεσ/νίκη -
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
εγω κανω εξυπνε ολο το σερβις των 30000 στο 6αρη στη mazda με 120 ε,και δεν κανω τον εξυπνο,και στα 100000χλμ παλι 150 ε θα πληρωσβ,επειδη ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα και το σερβις mazdaΝα υποθέσω ότι μόνο εσένα σε κόβει να ψαχτείς λίγο παραπάνω ώστε να σου βγαίνει φθηνά η συντήρηση ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι άλλων μοντέλων πάνε και τα σκάνε σαν τα πρόβατα στις αντιπροσωπείες...
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Γατάκι...
σε σενταν εχεις κατι ατμοσφαιρα
σενταν ατμοσφαιρικό δεν έχω με πινακίδες...
θες κάτι που να έχει παρόμοιο 0-100?? πες μου πόσο το εκτιμάς του 6αριου να σου πω -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εγω κανω εξυπνε ολο το σερβις των 30000 στο 6αρη στη mazda με 120 ε,και δεν κανω τον εξυπνο,και στα 100000χλμ παλι 150 ε θα πληρωσβ,επειδη ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα και το σερβις mazdaΝα υποθέσω ότι μόνο εσένα σε κόβει να ψαχτείς λίγο παραπάνω ώστε να σου βγαίνει φθηνά η συντήρηση ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι άλλων μοντέλων πάνε και τα σκάνε σαν τα πρόβατα στις αντιπροσωπείες...
τι υποθεση ,τι ποστ,το ιδιο αποτελεσμα
οχι απλα θυμαμαι απο το κολτ κλαμπ τα ποστ σου
ε τοτε τι μας λες τι σου ζητησανε,αφου εισαι και μαστορι,και ξερεις τι βαζεις στο αυτοκινητο σου,και μενα στο κολτ στο σαρακακη μου ζηταγανε 300ε τοτε,τι σημαινει οτι εχει ακριβο σερβις ενα κολτ120 θα πληρώσεις για λάδια-φίλτρα. Και λαδάκι ημισυνθετικό dexelia, αν δεν τους έχει μείνει καμιά καραβιά με λαδάκια ford. Έτσι κάνει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος της mazda στη Θεσ/νίκη
ε εκει πανω εχετε αλλο καθεστως ασε που τα ξερετε και καλυτερα
-
ποιο ειναι αυτο το καθεστως που εχουμε εδω πανω φιλε μου?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ποιο ειναι αυτο το καθεστως που εχουμε εδω πανω φιλε μου?Εκει κολλησες εσυ? Το οτι το σερβις δεν κοστιζει οσο ζηταει ο αντιπροσωπος δεν σου λεει κατι?
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Μπράβο έχεις καλή μνήμη για να θυμάσαι τι έγραφα 6 χρόνια πριν
ε τοτε τι μας λες τι σου ζητησανε,αφου εισαι και μαστορι,και ξερεις τι βαζεις στο αυτοκινητο σου,και μενα στο κολτ στο σαρακακη μου ζηταγανε 300ε τοτε,τι σημαινει οτι εχει ακριβο σερβις ενα κολτ
Μαστόρι ρε τσακαλάκο δεν είμαι, αλλά αέρα φράγκα στην ΕΛΜΑ δε δίνω120 θα πληρώσεις για λάδια-φίλτρα. Και λαδάκι ημισυνθετικό dexelia, αν δεν τους έχει μείνει καμιά καραβιά με λαδάκια ford. Έτσι κάνει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος της mazda στη Θεσ/νίκη
Έλα πες αλήθεια. Ήσουνα και εσύ ένας από τους 200.000 του πασοκΦωτογραφία από το αμάξι σου θα βάλεις;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μπράβο έχεις καλή μνήμη για να θυμάσαι τι έγραφα 6 χρόνια πριν
ε τοτε τι μας λες τι σου ζητησανε,αφου εισαι και μαστορι,και ξερεις τι βαζεις στο αυτοκινητο σου,και μενα στο κολτ στο σαρακακη μου ζηταγανε 300ε τοτε,τι σημαινει οτι εχει ακριβο σερβις ενα κολτ
Μαστόρι ρε τσακαλάκο δεν είμαι, αλλά αέρα φράγκα στην ΕΛΜΑ δε δίνω120 θα πληρώσεις για λάδια-φίλτρα. Και λαδάκι ημισυνθετικό dexelia, αν δεν τους έχει μείνει καμιά καραβιά με λαδάκια ford. Έτσι κάνει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος της mazda στη Θεσ/νίκη
Έλα πες αλήθεια. Ήσουνα και εσύ ένας από τους 200.000 του πασοκναι αλλα δεν πληρωσα 2ε ειχα μεσον
Φωτογραφία από το αμάξι σου θα βάλεις;οχι φοβαμαι το καρφιτσωμα απο σατανιστες
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
- Mazda 2 5.2%
- Mazda MX-5 6.4%
- Mazda 3 6.6%
αυτα δεν τα ειδες πιο πανω?????
επισης απο ολες τις ερευνες της TUV ειναι τυχαιο οτι διαλεξες την λιστα που εχει το 6αρι πιο κατω...????
το οτι το Mazda 2 και το Mx5 ειναι σταθερα μεσα σε 10αδα και 20αδα παντα δεν το ειδες???
μηπως φορας παρωπιδες????
εδω το 6αρι ειναι πανω απο αυτα που αναφερεις-----http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2011-2-3/298αυτο που κανεις δεν νομιζω πως ειναι καθολου αντικειμενικο....
και οταν καποιος φιλος μιλησε για τα ιταλικα και οτι ολα πλεον ειναι αξιοπιστα και οτι δεν υπαρχει πλεον προβληματικο αμαξι συνεχισει να το πιστευει μετα απο αυτες τις ερευνες????1- Η λιστα για αυτοκινητα 5-6 χρονων δεν επιλεχθηκε τυχαια. Ειναι κοντα στο μεσο ορο ηλικιας των οχηματων στη Γερμανια (αντε να ειναι 8 ). Τα πρωτα 2-3 χρονια που δινεις εσυ ετσι κι αλλιως ειναι ολα εγγυηση....ασε που 2 χρονια δεν ειναι σεβαστο διαστημα για εξαγωγη συμπερασματων..
2- Το 2 δεν ειναι η κουβεντα μας...ουτε το MX5...Εσεις ειπατε οτι το 6 ειναι τερας αξιοπιστιας σε σχεση με τον ανταγωνισμο..το TUV δεν συμφωνει..so simple!
3- Στα μοντελα που αναφερεις μπορεις να δεις οτι απο το 6ο 2 μεχρι το 21ο 3 (Ford-Mazda-Volvo, για ψαξτο) ειναι μολις 1.4%...Ποσο διαφορα πιστευεις οτι θα υπαρχει στην πραγματικοτητα? Κανε αναγωγη και στα υπολοιπα στις αλλες λιστες και θα δεις οτι τελικα παιζει αρκετα το θεμα τι θα σου κατσει οσον αφορα την αξιοποστια...To the point...η Μαζντα συνολικα, ναι βγαζει αξιοπιστα αυτοκινητα....δεν εχει το αποκλειστικο προνομοιο, ουτε καμια τεραστια διαφορα απο τους λιγοτερο αξιοπιστους...TUV speaking!
PS Στα 8-9 χρονια το Α4/Golf/C5 ειναι πανω απο το 626/323...go figure
σχετικα με το υστερογραφο σου φιλε μου δεν θελω να σε αμφισβητησω ,αλλα τα δικα μου βιωματα με μαλιστα αυτα συγκεκριμενα τα αυτοκινητα που προανεφερες φανταζουν εντελως ουτοπικα!μπορει βεβαια να μας ετυχε,αλλα ιδιως αυτα τα 3 με παραδειγμα το Audi που και μονο το εσωτερικο του στην 3ετια ξεφτιζει...τελος παντων,μου φανταζει καπως!
στα μεταχειρισμενα 10ετιας και βαλε μαλιστα η mazda σε διεθνη ερευνα ηταν πρωτη σε αξιοπιστια!
και μαλιστα τωρα για βιωματα που λεγαμε σας παραθετω ενα απο την δουλεια μου...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Πατησα εγω χτες βραδυ με μελος σας εδω στα Χανια..
Απο στάση και μέχρι 190 κοντερίσια, 2 καροτσες πισω η μαουνα σας..!!avensis 1,6 MY'00 VS mazda 6 1,8
1-0ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ με τα χρεπια σας!!
φιλαρακο μου μπραβο σου που το περασες,συγχαρητηρια για το αυτοκινητο σου!εμενα τωρα ομως με ενδιαφερει ποιο μελος και φιλος του κλαμπ ηταν και δεν τον βλεπουμε στην παρεα μας να συζητησησουμε!μετεφερε του σε παρακαλω οτι τον περιμενουμε να μας λεει νεα απο το 6αρι του και την ωραια Κρητη!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σενταν ατμοσφαιρικό δεν έχω με πινακίδες...
θες κάτι που να έχει παρόμοιο 0-100?? πες μου πόσο το εκτιμάς του 6αριου να σου πωφώτη μην με ξεχνάς ...
-
Φωτη αμα φοβασαι με τη xsara κατεβαινω και με xantia II 1.8 αν το αποφασισεις ποτε... Μονο με τη zx μη μου πεις ,εκει ρε γμτ μ εχεις..
-
Αν δεν ήταν Αθήνα, θα έσπαγα πλάκα με το δικό μου πλοίο της αγάπης
-
MAZDA 6