-
στην Ελλαδα τιποτα δεν θα ''παει''.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στην Ελλαδα τιποτα δεν θα ''παει''.......Εγω θα πω οτι πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε στενομυαλοι οι Ελληνες και να κοιταμε τα αμαξια με βαση την τσεπη μας και το αν θα πανε στην Ελλαδα και να δουμε τι εβγαλε η εταιρια αντικειμενικα , και εαν δεν μπορουμε να το παρουμε εμεις και δεν ειναι για την τσεπη μας προφανως δεν στοχευει εμας η εταιρια....
-
σου εχει συμβει να τρως κατι και καποιο αδεσποτο να καρφωνει την τροφη σου με τα ματια και να του τρεχουν τα σαλια;;;;;
ετοιμασου να κανεις-ουμε το αδεσποτο.........
τι να το κανω να καμαρωνω την καθε αυτοκινηταρα που εβγαλε η καθε μαρκα οταν εγω θα παλευω για τα βασικα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σου εχει συμβει να τρως κατι και καποιο αδεσποτο να καρφωνει την τροφη σου με τα ματια και να του τρεχουν τα σαλια;;;;;
τι να το κανω να καμαρωνω την καθε αυτοκινηταρα που εβγαλε η καθε μαρκα οταν εγω θα παλευω για τα βασικαναι το εχω δει, αυτο τι σημαινει , οτι το φαγητο ειναι μαπα επειδη δεν μπορω να το φαω εγω??????
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
τι να το κανω να καμαρωνω την καθε αυτοκινηταρα που εβγαλε η καθε μαρκα οταν εγω θα παλευω για τα βασικαναι το εχω δει, αυτο τι σημαινει , οτι το φαγητο ειναι μαπα επειδη δεν μπορω να το φαω εγω??????
Σωστά και τα δύο. Αν δεν μπορώ να αγοράσω ή ακόμα και αν δεν μου αρέσει η Moet, δεν παύει να είναι άριστο προϊόν εξαιρετικής γεύσης που αρέσει σε χίλιους άλλους ανθρώπους.
Από την άλλη, δεν μπορείς παρά να κλαις τη μοίρα σου που δεν θα μπορείς να την αγοράσεις και βολεύεσαι με αφρίζον οίνο τοπικής προέλευσης
-
δεν ειπα οτι το προιον θα ειναι μαπα .....καθε αλλο,αλλα οχι για μας
ειμαι 99.9% σιγουρος οτι το νεο 6αρι δεν θα το φερουν Ελλαδα,οποτε θα καθομαι να το σχολιαζω και να ξερογλυφομαι απο φωτογραφιες στο εξωτερικο;;;;ποιο το νοημα;;;;
τωρα το μεσημερι ακουγα οτι η ford κλεινει 2 εργοστασια σε Αγγλια και Βελγιο και η fiat απολυει κοντα στις 4000εργαζομενους!!!τα πραγματα ειναι δυσκολα για ΟΛΟΥΣ πλεον..... -
το οτι θα το φερει Ελλαδα θα το φερει , αλλα οχι σε Stock (μας καλοεμαθε η Mazda με τα ετοιμοπαραδοτα και τωρα γκρινιαζουμε) , αλλωστε ολες οι εταιριες ετσι κανουν , εχουν καποια μονο δειγματα στις εκθεσεις και τα υπολοιπα κατα παραγγελια σε κατι μηνες , ετσι θα γινει και το 6αρι , θα το παραγγελνεις και θα το περιμενεις μεχρι να ερθει απο τα κεντρικα της Ευρωπης η και ακομη απο την Ιαπωνια....
και στο κατω κατω αμαν ποια κανατε τα 2.0 χρυσα δισκοποτηρα λες και ειναι τιποτα το Θεικο.....
περα απο τεκμηριο ηψηλο , που και παλι αυτο δεν εχει δα και μεγαλη διαφορα απο ενα 1.8 δεν θα εχει τιποτα αρνητικο αυτο το αμαξι , γιατι και τελη εχει πολυ πιο φθηνα λογο ρυπων, ακομα πιο φθηνα απο τα 1.8 μας....
τωρα οσον αφορα την ασφαλεια μην ακουσω ατοπα πραγματα οτι ειναι ακριβες , το ιδιο ακριβες ειναι και για 1.8....
και ποσο μαλλον οταν το καινουριο θα καει ακομα λιγοτερο , θα παει καλυτερα και θα προσφερει περισσοτερα....
δεν βρισκω τον λογο να μην το αγορασει κανεις εφοσον εχει λογικη τιμη και ανταποκρινεται στην αγορα.... -
το οτι θα το φερει Ελλαδα θα το φερει , αλλα οχι σε Stock (μας καλοεμαθε η Mazda με τα ετοιμοπαραδοτα και τωρα γκρινιαζουμε) , αλλωστε ολες οι εταιριες ετσι κανουν , εχουν καποια μονο δειγματα στις εκθεσεις και τα υπολοιπα κατα παραγγελια σε κατι μηνες , ετσι θα γινει και το 6αρι , θα το παραγγελνεις και θα το περιμενεις μεχρι να ερθει απο τα κεντρικα της Ευρωπης η και ακομη απο την Ιαπωνια....και στο κατω κατω αμαν ποια κανατε τα 2.0 χρυσα δισκοποτηρα λες και ειναι τιποτα το Θεικο.....
περα απο τεκμηριο ηψηλο , που και παλι αυτο δεν εχει δα και μεγαλη διαφορα απο ενα 1.8 δεν θα εχει τιποτα αρνητικο αυτο το αμαξι , γιατι και τελη εχει πολυ πιο φθηνα λογο ρυπων, ακομα πιο φθηνα απο τα 1.8 μας....
τωρα οσον αφορα την ασφαλεια μην ακουσω ατοπα πραγματα οτι ειναι ακριβες , το ιδιο ακριβες ειναι και για 1.8....
και ποσο μαλλον οταν το καινουριο θα καει ακομα λιγοτερο , θα παει καλυτερα και θα προσφερει περισσοτερα....
δεν βρισκω τον λογο να μην το αγορασει κανεις εφοσον εχει λογικη τιμη και ανταποκρινεται στην αγορα....Το ετοιμοπαραδοτο ειναι πολυτελεια;
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... azda-6-ala
-
Υπερβολη μου φαινεται να μην εισαγει τα διλιτρα.Δεν ειναι και τοσο τραγικα πια τα 2000cc.Η διαφορα στο τεκμηριο ας πουμε με ενα 1,8 ειναι πολυ μικρη.Ενταξει εχει ενα μειονεκτημα το 6αρι γιατι δεν εχει turbo,αλλα ο κινητηρας του μπορει να εχει καλα χαρακτηριστικα αποδοσης.
Αν κρινω απο το ποσα Q3 βλεπω στο δρομο παρα πολλοι αγοραζουν διλιτρο... -
στο 2.0 δεν ειναι μονο η διαφορα τεκμηριου αλλα και ο φορος πολυτελειας που το 1.8 δεν εχει........
οσοι πηραν Q3 ηταν αυτοι που ειχαν και θα εχουν τον παρα,αν και δες τις πωλησεις του σημερα.....
ακομη αν θεωρησουμε τα 2.0 αποδεκτα,ποιος εγγυατε οτι αν οι κυβερνοντες ψαχνουν ακομη λιγα μυριακια δεν θα ξεσπασουν εκει;;; -
Μα τα κυβικα δε παιζουν ρολο στο φορο πολυτελειας.Μονο η εργοστασιακη τιμη.
-
Είμαι σίγουρος ότι θα εισαχθεί. Μπορεί να μην έχει ετοιμοπαράδοτα αλλά εκθεσιακά και test drives σίγουρα θα έχει.
zougla.gr για αυτοκινητιστική ενημέρωση =
-
Τα τέλη κυκλοφορίας τι σχέση έχουν με τα κυβικά;
Δεν έχουν μάθει στη zougla πως πλέον πάνε με τις εκπομπές CO2; -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μα τα κυβικα δε παιζουν ρολο στο φορο πολυτελειας.Μονο η εργοστασιακη τιμη.Δηλαδή άν αγοράσεις 2λιτρο δεν θα πληρώσεις το 600άρι επιπλέον ;
-
Ποιο 600αρι?Αφου ο φορος πολυτελειας βγαινει επι τις εκατο τις τιμης του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ποιο 600αρι?Αφου ο φορος πολυτελειας βγαινει επι τις εκατο τις τιμης του αυτοκινητου.Μάλλον αναφέρεται στα τέλη κυκλοφορίας. Όχι, τα ΤΚ είναι βάσει εκπομπών CO2.
-
τα 2.0 δεν εχουν φ.π 360ευρω;;;
-
360 ευρω οχι.Αν η εργοστασιακη τιμη ειναι πανω απο 15000 ευρω μπαινει 10%.Αν και μπορει να εχουν αλλαξει λιγο τα ποσα.Τον Απριλιο ετσι ηταν.
Επισης αμα περασει τις 18000(Δεν ειμαι σιγουρος) η εργοστασιακη τιμη οφορος πολυτελειας παει 20%.
Μπορει το 6αρι ,αν προσπαθησει πολυ ηαντιπροσωπεια,να μην εχει καθολου φορο πολυτελειας στις βασικες τουλαχιστον εκδοσεις. -
αν δεν εχει φ.π και οι ρυποι ειναι σε νορμαλ επιπεδα τοτε οντως δεν θα ειναι θεμα η αποκτηση του,αλλα παντα υπαρχει η επιφυλαξη για το τι θα σκεφτουν ξαφνικα οι κυβερνοντες για τα 2.0
MAZDA 6