-
Το αντίθετο φυσικά . Το έχω πει πολλάκις Το 6 έιναι ότι καλύτερο παρουσιάζουν οι Ιάπωνες στην κατηγορία , απλά δεν έχει τους κινητήρες που του αξίζουν . Αν είχε ίσως είχα 1 και εγώ .
-
Ειπα κι εγω...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος ντροπής . Ο κάποιος είμαι εγώ . Αν και θα προτιμούσα το Κανένας , είναι κάπως Ιστορικό
Όσο για το 2 . Είναι αδιάφορο για μένα . Δεν το σχολιάζω καν . Πως να το πω . Δεν με ενδιαφέρει.Το κάποιος δεν ήταν υποτιμητικό ή οτιδήποτε. Διάβασα καμμιά 10αριά σχόλια και βαρέθηκα να συνδέσω κείμενο με χρήστη.
Το ότι σου είναι αδιάφορο το 2 δεν μου λέει κάτι. Κάνα επιχείρημα, γιατί ας πούμε πχ το yaris είναι καλύτερο, έχουμε ή να αρκεστούμε στο ότι το Μάζντα δεν κατάφερε να σε κάνει να ενδιαφερθείς ; Ή αλλιώς τι θα έπρεπε να έχει για να σε κάνει ενδιαφερθείς ; Κάτι φυσικά που έχουν όλα τα υπόλοιπα και σ ενδιαφέρουν.Κοίτα που θα συμφωνούσαμε αν αντί για moter έγραφες πόσο καλύτερα αυτοκίνητα είναι . Που αντικειμενικά είναι.
Το έγραψα λίγο πιο πριν.Αντικειμενικά δεν υπάρχει σ αυτήν την κουβέντα.
Για μένα δεν είναι καλύτερα. Εχουν χειρότερη οδική συμπεριφορά, το ίδιο χάλια μοτέρ και από εξοπλισμό είναι μία η άλλη.
Και υποκειμενικά είναι και πιο άσχημα. Ειδικά το avensis.Κρίμα θα είχαμε διαδηλώσεις .
Ναι καλά λες .Τα ΜΑΤ είναι απασχολημένα αυτόν τον καιρό. Δεν θα προλάβαιναν...
Με έχασες . Need more Info plz or else GIGO .
Nα το κάνω λίγο πιο λιανά. Κατηγορείς τη Μάζντα πως δεν έχει σοβαρά μοτέρ. Και είπα κι εγώ πως μέχρι χθες, οι ιστορικοί Ευρωπαίοι και μη κατασκευαστές είχαν καταπληκτικά μοτέρ με 75 ολόκληρα παρακαλώ άλογα. Η 159 που δεν είχε σχέδιο santa barbara, είχε ηχομόνωση, είχε και turbo moter, ξεπούλησε. Δεν προλαβαίνουν ακόμα και σήμερα τις παραγγελίες ...
Οσο για τα σήματα, και σκ@τά να πούλαγε η ΤΟΥΟΤΑ και το vag, ο κόσμος θα τα αγόραζε. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος ντροπής . Ο κάποιος είμαι εγώ . Αν και θα προτιμούσα το Κανένας , είναι κάπως Ιστορικό
Όσο για το 2 . Είναι αδιάφορο για μένα . Δεν το σχολιάζω καν . Πως να το πω . Δεν με ενδιαφέρει.Κάνα επιχείρημα, γιατί ας πούμε πχ το yaris είναι καλύτερο, έχουμε ή να αρκεστούμε στο ότι το Μάζντα δεν κατάφερε να σε κάνει να ενδιαφερθείς ; Ή αλλιώς τι θα έπρεπε να έχει για να σε κάνει ενδιαφερθείς ; Κάτι φυσικά που έχουν όλα τα υπόλοιπα και σ ενδιαφέρουν.
Δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία , δεν ασχολούμαι , δεν με νοιάζει , πως αλλιώς να το γράψω . Δεν έχω γνώμη για όλα τα αυτοκίνητα , ούτε για το σύνολο των πεπραγμένων στην ανθρωπότητα .
Κοίτα που θα συμφωνούσαμε αν αντί για moter έγραφες πόσο καλύτερα αυτοκίνητα είναι . Που αντικειμενικά είναι.
Το έγραψα λίγο πιο πριν.Αντικειμενικά δεν υπάρχει σ αυτήν την κουβέντα.
Για μένα δεν είναι καλύτερα. Εχουν χειρότερη οδική συμπεριφορά, το ίδιο χάλια μοτέρ και από εξοπλισμό είναι μία η άλλη.
Και υποκειμενικά είναι και πιο άσχημα. Ειδικά το avensis.Μάλλον, δεν πρόλαβες να το διαβάσεις .
Το έχω πει πολλάκις Το 6 έιναι ότι καλύτερο παρουσιάζουν οι Ιάπωνες στην κατηγορία , απλά δεν έχει τους κινητήρες που του αξίζουν . Αν είχε ίσως είχα 1 και εγώ .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μάλλον, δεν πρόλαβες να το διαβάσεις .
Το έχω πει πολλάκις Το 6 έιναι ότι καλύτερο παρουσιάζουν οι Ιάπωνες στην κατηγορία , απλά δεν έχει τους κινητήρες που του αξίζουν . Αν είχε ίσως είχα 1 και εγώ .
Και ρωτάω...
Πως γίνεται να είναι ότι καλύτερο με σχέδιο santa barbara, χωρίς ηχομόνωση, χωρίς καλό κινητήρα ;
(αυτά πρόλαβα να τα διαβάσω...)
Επίσης όταν δεν μας ενδιαφέρει κάτι δεν γράφουμε : Το 2 είναι αδιάφορο. Γράφουμε : το 2 ΜΟΥ είναι αδιάφορο.
Αλλά θα δεχτώ πως μάλλον έκανες τυπογραφικό λάθος. -
Eχουν το καλυτερο συστημα διευθυνσης(ηλεκτρουδραυλικο)
Συστημα αναρτησης πολλαπλων συνδεσμων
Ακαμπτο αμαξωμα με ενισχυμενο χαλυβα
Σχεδιαση που βραβευτηκε απο το Αutobuild (Germania)
τεστ αξιοπιστιας πρωτες θεσεις στο ΤUV -
Η λέξη Ηχομόνωση έκανε 10 χρόνια να φτάσει στην Ιαπωνία .
Κάτι φίλοι ιδιοκτήτες του '6' ακόμα έχουν πονοκέφαλοΗ λέξη 'downsizing' μάλλον δεν έχει μεταφραστεί ακόμα.
Δεν θα ξεχάσουμε φυσικά το απόλυτο COUPE . RX8 .
Που βγήκε χωρίς κινητήρα. . .
Πόσοι από εμάς δεν ευχήθηκαν να είχε ένα moter σαν το S2000 ή ένα 1,6Τ ή ένα 2.0Τ , ? ?
Μιλάμε για αυτοκτονία οι ιδιοκτήτες .
Τρελή ΑπαξίωσηΚαι για να φτάσουμε δια ταύτα.
Το 6 είναι όμορφο , καλοφτιαγμένο , διασκεδαστικό , αλλά δεν έχει κινητήρα .
Το 3 sedan (μόνο) επίσης .
Το 2 είναι αδιάφορο .
Το CX-7 την πάτησε μαζί με τα υπόλοιπα +2λιτρα .Οι SKYACTIV-G δεν είναι για την Ελλάδα ακόμα
Αλλά εμάς μας αρέσει να λέμε ότι είναι τα καλύτερα γιατί φτιάχνονται στην Ιαπωνία .
θα συμφωνησω με τον φιλο καθως μετα τα 210χλμ μετραω τις πιστονιες ξεκαθαρα (ελειψη ηχομονωσης)
δεν παει με τιποτα πανω απο 235χλμ(ελειψη ιππων)
εχω μεση καταναλωση 7,5λιτρα (ελειψη μικρου turbo κινητηρα)
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ........ -
Δειτε λιγο στο παρακατω link
τα τεστ οδηγησιμοτητας , κρατηματος , ευελιξιας ,ασφαλειας ,μεταξυ 4αρων ιαπωνικων οχηματως ιδιας κατηγοριας
-
Έχει πλάκα έως ένα σημείο αλλά μετά από αυτό καταντάει γραφικότητα .
Ποιος υποστηρίζει ότι το προηγούμενο 6 δεν είχε προβλήματα ηχομόνωσης που δεν έλυσε ούτε με το Facelift ?
Ποιος υποστηρίζει ότι στο ίδιο μοντέλο το πίσω μέρος με τα ' υπερβολικά ' φώτα ήταν καλοσχεδιασμένο ?Ποιος υποστηρίζει ότι το 3 hatchback είναι όμορφο ? προηγούμενο και νέο ?
Ποιος υποστηρίζει ότι έχουν αμφότερα 3 και 6 κινητήρες που έστω να πλησιάζουν τον Μέσο όρο ?
Ποιός υποστηρίζει ότι έχουν τους χαμηλότερους ρύπους ?Ποιος υποστηρίζει ότι είναι γρήγορα ?
Αν θέλετε μπορείτε να καταλάβετε ότι σχολιάζουμε μία μικρή εταιρεία που έχει μείνει πίσω σε αυτά που την έκαναν ιδιαίτερη.
ΑΝ όχι , τότε θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε το ZOOM ZOOM .π.χ. ας δούμε τα χαρακτηριστικά .
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=CompareModels&a=6774&m1=5849&m2=1076&m3=6287&m4= -
Αδέρφια και ξαδέρφια,έχω μια πρόταση:Επειδή δεν έχουμε όλοι εμείς κάτι να αχοληθούμε,σας παρακαλώ,να ασχοληθούμε όλοι μαζί με το τί αυτοκίνητο έχει ο sprsk..........
SPRSK....τσσςς.....(2)
ΥΓ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ MAZDA,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ.... -
Το όμορφο είναι υποκειμενικό ρέεεεεεε.............enough...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Έχει πλάκα έως ένα σημείο αλλά μετά από αυτό καταντάει γραφικότητα .Ποιος υποστηρίζει ότι το προηγούμενο 6 δεν είχε προβλήματα ηχομόνωσης που δεν έλυσε ούτε με το Facelift ?
Ποιος υποστηρίζει ότι στο ίδιο μοντέλο το πίσω μέρος με τα ' υπερβολικά ' φώτα ήταν καλοσχεδιασμένο ?Ποιος υποστηρίζει ότι το 3 hatchback είναι όμορφο ? προηγούμενο και νέο ?
Ποιος υποστηρίζει ότι έχουν αμφότερα 3 και 6 κινητήρες που έστω να πλησιάζουν τον Μέσο όρο ?
Ποιός υποστηρίζει ότι έχουν τους χαμηλότερους ρύπους ?Ποιος υποστηρίζει ότι είναι γρήγορα ?
Αν θέλετε μπορείτε να καταλάβετε ότι σχολιάζουμε μία μικρή εταιρεία που έχει μείνει πίσω σε αυτά που την έκαναν ιδιαίτερη.
ΑΝ όχι , τότε θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε το ZOOM ZOOM .Τα περισσότερα είναι υποκειμενικά που αναφέρεις, πέρα των κινητήρων όπου εκεί υπάρχει θέμα.
Υπερβάλεις γενικά σε πολλά πράγματα και στο θέμα του σχεδιασμού που αναφέρεις καιγια το 6 1ης γενιάς και το 3 ΗΒ .
-
Και για να μην είμαστε εκτός θέματος , ας δούμε το 6
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=CompareModels&a=7638&m1=6537&m2=5515&m3=1086&m4=
-
ωπ ωπ τι γίνεται εδώ μέσα;
ναι αλλα σε 10 χρονια το mazda θα είναι σαν καινούργιο ενώ στα αλλα θα έχεις αλλάξει δυο τουρμπίνες
-
Τι συγκρινεις ρε sprk??
Aτμοσφαιρα με turbo?
Πας καλα ?δηλαδη ελεος πια !Δε σε κοβω για κανα εφηβο που μαθαινει τωρα απο αυτοκινητα!Μου θυμιζεις οταν ειμασαν μικρα που λεγαμε πωωωωωωω ρε αμαξι πωωωωω ρε αλογα και δεν ειχαμε καν μπει σε θεση οδηγου!
Ελεος
Ειπαμε να πρωταξουμε γνωση στο αντικειμενο και οχι να παιζουμε -
Τι δεν θέλεις να καταλάβεις που το έγραψα 100 φορές .
Η MAZDA έχει μείνει πίσω στο θέμα κινητήρων .
Και επειδή είμαστε ενήλικοι περιμένω κάποια στιγμή να το καταλάβετε .
Οι πολύ αναμενόμενοι SKYACTIVE-G μπορεί να είναι καλοί και χρυσοί , αλλά στην Ελλάδα με το φορολογικό μας Δεν.
-
χα αχα χα..το καλύτερο πάντως ήταν η σύγκριση του Υποφτέρουγου(MPS) με το Type-r...
Πώς και δεν είπες κάνα Golf(με τα μαλακά και αφρώδη υλικά του ταμπλό)... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τι δεν θέλεις να καταλάβεις που το έγραψα 100 φορές .Η MAZDA έχει μείνει πίσω στο θέμα κινητήρων .
Και επειδή είμαστε ενήλικοι περιμένω κάποια στιγμή να το καταλάβετε .
Οι πολύ αναμενόμενοι SKYACTIVE-G μπορεί να είναι καλοί και χρυσοί , αλλά στην Ελλάδα με το φορολογικό μας Δεν.
Τελικά....
Δεν σου αρέσουν εμφανισιακά τα MAZDA;
Δεν σου αρέσουν οι κινητήρες της MAZDA;
Ή δε συμφωνείς με το φορολογικό μας σύστημα;Άν είναι έτσι...να αγοράζουμε όλοι από μία εταιρεία και να βγάλουμε ένα ....διαρκείας του συνεργείου...........
ΥΓ.Δεν αρέσει σε όλους το turbo.....πάρτο χαμπάρι....... -
Αν δεν κατάλαβες , δεν φταίω εγώ . . .
Βγάλε τα γυαλιά και μετά μιλάς .
Εκτός αν τα χρειάζεσαι για να δεις τις συγκρίσεις που παρέθεσα παραπάνω ' take your time ' -
στο πα και παραπανω
Συγκρινεις ανομια
Ατμοσφαιρα με turbo
Σε [ποια αλλη γλωσσα να στο πουμε !???/
MAZDA 6