-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Χώρις να ειμαι βεβαιος, ακουγεται μεσα απ την καμπινα.
Δεν ανοιξα βεβαια καπω...Απο το πενταλ;
-
Απ την παντοφλα, ναι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απ την παντοφλα, ναιΔεν οδηγάμε ποτέ με παντόφλες!
Λίγο σπρέυ σιλικόνης στο μοχλικό του πεντάλ και καθάρισες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απ την παντοφλα, ναι
Δεν οδηγάμε ποτέ με παντόφλες!
Λίγο σπρέυ σιλικόνης στο μοχλικό του πεντάλ και καθάρισες!
Προσυπογράφω......και για τα δύο......
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Το μέλι το έβαλες στο τσάϊ που σε κέρασαν στο δρόμο;Είσαι αδιόρθωτος εσύ ...
Τσιμπημένη μου φαίνεται
Αλήθεια πώς μέτρησες ακριβώς τα 16 λίτρα . Φούλαρες, πήγες ήρθες και ξαναφούλαρες .
ναι,ετσι το μετρησα,εφυγα φουλ και με το που γυρισα το ξαναγεμισα εχοντας κανει 248χλμ οπου τα μισα περιπου ειναι εκτος εθνικης και σε δρομο με στροφες-ανηφορες-κατηφορες+κανα 10' σταματα-ξεκινα στην Αρτακη
Το trip τί λέει ;
-
το trip δειχνει 7.3l/100.......
-
-
την Παρακευη επεστρεψα απο Φοινικουντα εχοντας κανει με ενα ρεζερβουαρ 710χλμ συνολικα
τα χιλιομετρα εγιναν με ταχυτητες 120-140χλμ και συνεχη χρηση κλιματισμου +την οικογενεια και full μπαγκαζια......
το trip μου εδειξε ενα εκπληκτικο 6.6λ
το αυτοκινητο μια εβδομαδα πριν ειχε κανει το σερβις των 50Κ ....... -
Πόσα λίτρα ρεζερβουάρ έχει ? 64 ή κάνω λάθος ?
-
ναι 64λ εχει...
-
Ένα ρεζερβουάρ δεν θα έπρεπε με αυτή την κατανάλωση να σου βγάλει περίπου 1000 χιλιόμετρα ?
6,6 λίτρα / 100 χιλιόμετρα => 970 χιλιόμετρα / 64 λίτρα , Κάνω λάθος ?άρα ή δεν ήσουν γεμάτος ή η κατανάλωση είναι στα 9 λίτρα / 100
-
Σωστος sprsk.
Μαλλον την επιπλεον βενζινη την χρησιμοποιησε για να καμψει τον χωροχρονο. -
και ποιος σας ειπε οτι στεγνωσα απο βενζινη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ουτε λαμπακι αναψε και ξεχασα να βαλω στο trip να δω εναπομειναντα χλμ με το υπολοιπο ρεζερβουαρ.....
χωροχρονος και δεν εχουν θεση..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εχοντας κανει με ενα ρεζερβουαρ 710χλμ συνολικαΕιναι ολοφανερο οτι μας τονιζεις πως εχει μεινει κι αλλη βενζινη.
-
λες να ειχα υπολογισει και τις αναθυμιασεις μεχρι το γκαραζ μου;;;;;;;;
απλα ειπα οτι δεν ξαναγεμισα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
λες να ειχα υπολογισει και τις αναθυμιασεις μεχρι το γκαραζ μου;;;;;;;;
απλα ειπα οτι δεν ξαναγεμισαΟταν ξαναγεμισεις τοτε θα εισαι σιγουρος ποσο εκαψες.
Μου κανει εντυπωση παντως γιατι το κορολλα 1,6 που εχω στην διαδρομη Αθηνα- Καλαματα με 120-140 στον αυτοκινητοδρομο και
60-90 στο υπολοιπο καιει 7- 7,5. -
Αυτό που σου έγραψα εγώ, προκύπτει από τον υπολογισμό των λίτρων με την χωρητικότητα, πράγμα που εσύ δήλωσες.
Δηλαδή ότι με ένα ρεζερβουάρ έβγαλες 710 χιλιόμετρα , δηλαδή 9 λίτρα /100 ( κάτι που θεωρώ ικανοποιητικό για μέση ταχύτητα που πλησιάζει η ξεπερνάει οριακά τα 120) .
Τώρα το 6,6/100 μου φαίνεται εξαιρετικά μικρό για αυτόν τον κινητήρα. Αν οι ταχύτητες ήταν στα 70 - 90 θα ήταν αποδεκτό.Πάρα πολλοί εδώ μέσα μπερδεύονται στον υπολογισμό της μέση ωριαίας ταχύτητας.
Όταν σε μία διαδρομή πιάσω σε κάποιες στιγμές τα 120-140 δεν σημαίνει ότι η Μέση ταχύτητα είναι 120.
Ειδικά σε μία διαδρομή με στροφές και ανηφοροκατηφόρες , ίσως η ΜΟΤ είναι κοντά στα 70 .
Ενδεικτικά και έχεις trip θα μπορούσες να γράψεις και την μέση ωριαία του ταξιδιού. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
την Παρακευη επεστρεψα απο Φοινικουντα εχοντας κανει με ενα ρεζερβουαρ 710χλμ συνολικα
τα χιλιομετρα εγιναν με ταχυτητες 120-140χλμ και συνεχη χρηση κλιματισμου +την οικογενεια και full μπαγκαζια......
το trip μου εδειξε ενα εκπληκτικο 6.6λ
το αυτοκινητο μια εβδομαδα πριν ειχε κανει το σερβις των 50Κ .......Έκανες 710 km με ένα ρεζερβουάρ;;; Είδες αξιοπιστία τα Mazda, σε άλλο αυτοκίνητο θα το είχαν αλλάξει.
Α, την επόμενη φορά μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις πως δεν άλλαξες λάδια για 10000km...
-
Μην αρχίσουμε τις @@
Αν ο φίλος δεν διατύπωσε σωστά την πρόταση ή δεν υπολόγισε σωστά δεν είναι και έγκλημα ... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μην αρχίσουμε τις @@
Αν ο φίλος δεν διατύπωσε σωστά την πρόταση ή δεν υπολόγισε σωστά δεν είναι και έγκλημα ...Αν ήταν έγκλημα, δεν θα τρόλλαρα
Εξάλλου, ο καθένας έχει ένα παρελθόν εδώ μέσα και κάθε ποστ του εντάσσεται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, its so simple.
MAZDA 6