-
Δυστυχώς έτσι όπως έχει η βαθμολογία και η ελληνική νοοτροπία ότι και να γίνει στον τελευταίο αγώνα ύποπτο θα το θεωρούσαμε. Αν αφήσουμε τους δυο να τρέξουν μόνοι τους, τότε αυτομάτως παίρνει κούπα ο ένας μιας και δεν αρκεί στον Πάνο η νίκη με 2 τον Τσολακίδη. Από την άλλη η περίπτωση 'σάντουιτσ' λέτε ότι διαμορφώνει αποτέλεσμα. Τελικά η αποχή από την μάχη με τον τρόπο της και αυτή διαμορφώνει αποτέλεσμα. Ήξερα ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι άξιος. Δηλαδή επειδή η διαφορά στον τελευταίο γύρο δεν καλύπτεται με 1-2 πρέπει να πάρει ο Τσολακίδης το πρωτάθλημα? Αν είναι έτσι ας αλλάξουμε την προκύριξη και από του χρόνου να ορίζουμε αυτόματα ότι σε περίπτωση που στον προτελευταίο αγώνα η διαφορά είναι άνω των 3 βαθμών να απονείμεται τίτλος. Από την άλλη δέχομαι ότι μοιάζει (και ίσως είναι...) άρρωστο το να βλέπεις την 'συσπείρωση'. Δεν είναι τόσο απλό τελικά. Από τη μια είναι οι κόποι μιας χρονιάς και από την άλλη είναι η απόδειξη του κορυφαίου. Εντάξει είναι και η λογική ότι όλη την χρονιά τα αποτελέσματα δείχνουν τον κορυφαίο και αφού ο Τσολακίδης έφτασε εδώ με αυτή τη διαφορά το αξίζει, όμως ο αθλητισμός έτσι είναι, μέχρι την τελευταία κούρσα αποδεικνύεις ότι είσαι το αφεντικό, με ή χωρίς στρατηγική. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε καθαρή μάχη μεταξύ των δύο και αν στο κάτω κάτω μπουν σάντουιτς ένας Νασσούλας και ένας Μπίντζος, τι να κάνουμε... Αυτοί δεν έτρεχαν όλη τη χρονιά? Με συγχωρείτε αν κούρασα.
-
Ειναι και αυτά τα 'ιερα' χώματα του Ακροπολις που ΄φτιαχνουν΄τους οδηγούς και θέλουν να συμμετάσχουν!!! Ενα 'σπριντ' Ακροπολις είναι το Ολύμπιο! Flat out χωρις να υπολογίζεις οτι ακολουθουν 2 μέρες ακόμα αγώνα
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κώστα, φάουλ!
Πυροβολάς και φεύγεις... Δεν λέει!
αλοίμονο αν δεν μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας μετά από 30 χρόνια στο χώρο. Διάλογο κάνουμε...
Δεν ήξερα, απλά ένοιωθα τι σχέσεις έχεις με τον έναν ή με τον άλλο. Καμία σημασία. Ωραία τα λες... Μείνε να συνεχίσουμε την κουβέντα και άλλωστε υποσχέθηκες διάλογο μετά τον αγώνα. Απόλαυση και μετά κουβέντα και σχόλια...
Ξανασκέψουτο και για το θεό μην πέσεις στο λούκι της κουρτίνας... Θα θυμίζεις γραφικούς αγωνιζόμεους που ζουν με το φόρουμ αλλά δεν έχουν τα κότσια να μπουν και να τοποθετηθούν.. Οι ίδιοι όταν τους γίνεται κριτική από τα περιοδικά... σχολιάζουν με το στιλ δεν ξέρω δεν διαβάζω αλλά μου είπαν πως... Μπλιαχ-1. Δεν σου ταιριάζει. Εδω μαζί μας... Τα λέμε με αγάπη και τα αναλύουμε. Αλοίμονο αν δεν διαφωνούσαμε...
Δηλαδή τι θες να κάνουμε ο ΝΤ, ο ΣΧ και όποιοι άλλοι να επικροτήσουμε την προσπάθεια του οποιουδήποτε θα πάει να υποστηρίξει τον άλλον επειδή είναι από τη μέσο-χώρα και κινδυνεύει από το βορρά. Ο Νϊκος έγραψε για κράξιμο. Απλά σημειώνων μπλιάχ-2 ειδικώς αλλά και γενικώς. Εχασα τίτλους φιλαράκο αλλά ποτέ δεν πρόδωσα όσους μου επέτρεψαν να τους διεκδικώ. Ο νοών νοείτω!
Και βέβαια δεν πιστεύω πως ο φίλος μου ο τζέκος θα παίξει το παιχνίδι κανενός. Η καρδιά του πρωταθλητή δεν μιζεριάζει. Τον περασμένο χρόνο πήγε γκρουπ Α δηλαδή επειδή τα μπινελίκια του μπαμπά έκαναν αντίλαλο, ή επειδή πίστετευε πως δεν επρεπε να εμπλακεί στο όποιο παιχνίδι. Θεωρητική η κουβέντα. Ο Τζέκος είναι παλικάρι και μακάρι να πάει όπως αυτός ξέρει πως πρέπει να το κάνει ώστε και θεάμα να προσφέρει και με βαθμούς να μην συνδεθεί...Στις Καρρούτες λοιπόν...
(αντε πρόεδρε οργανώσου)
Στρ
ΥΓ... Δεν μιλάω σαν οικοδεσπότης, ούτε άλλη φορά σε αντίστοιχες περιπτώσεις πικρίας έχω επέμβει και σχολιάσει... Απλά δεν εχεις λόγους ώστε να μη μείνεις Κώστα. Εχουμε ακόμα πολλά να πούμε. Και αν έπρεπε να το κάνεις ή να επέμβεις ήταν όταν από ενθουσιασμό, πέρασαν κάμποσοι γενιές δεκατέσσερις το Νικόλα άδικα. Κατάλαβες!
Κε Στρατή
ποτέ στη ζωή μου δεν έμεινα μακριά απότην κριτική ούτε ποτέ μάσησα τα λόγια μου απόδειξη ότι διαφώνησα με σας και τον Ιβάν κάτι που λίγοι το κάνουν όμως ανοιχτά και επώνυμα
στο Φόρουμ μπήκα για να μιλήσω για την τρέλα μου αλλά δεν ζω από τους αγώνες όπως άλλοι οπότε δεν δέχομαι να με μειώνουν έτσι διάφοροι τυχαίοι και ανώνυμοι
αυτοί έδιωξαν πολλούς αγωνιζόμενους και ακόμα πιο πολλούς θεατές που αισθάνθηκαν την ίδια με μένα αηδία και γι΄ αυτό πέφτει και το επίπεδο
κάποτε το 60-70 στους αγώνες λάμβανε μέρος όλη η αφρόκρεμα της Ελλάδας ενώ κάποια στιγμή την δεκαετία του 90 όσοι ασχολούνταν με τους αγώνες τους έλεγαν ''αλήτες''
αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί?
μήπως γιατί όλοι αδιαφορούμε και λέμε ότι είμαστε υπεράνω και δεν ασχολούμαστε με τέτοια άτομα?
μέχρι λοιπόν να βγει και να πει επώνυμα ο εν λόγω άντρας τις απόψεις του εγώ θα απέχω εκτός από το συγκεκριμένο Topic
τέλος λοιπόν με την ανώνυμη φιλολογία και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους
λοιπόν για το Ολύμπιο πιστεύω τα παρακάτω:- ο Πάνος έκανε για μένα λάθος που δεν τρέχει με το Μεγκάν όσο κι αν ήθελε το πρωτάθλημα είναι πολύ νέος και υπάρχουν μπροστά του πολλά πρωταθλήματα Κανείς όμως εκτός από τον ίδιο τον Νίκο και τους ανθρώπους της Ρενώ δεν ξέρει το παρασκήνιο Και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πως θα αντιδρούσε αν αδικούταν όπως πιστεύω ότι καταφανέστατα έγινε στο ΕΛΠΑ (στη Ρενώ μάλιστα έχουν και το προηγούμενο του 84) Προς θεού σας δίνω τον λόγο μου ότι δεν ξέρω τίποτα για το παρασκήνιο όλα αυτά είναι προσωπικές μου σκέψεις
- δεν πιστεύω ότι ο Κύρκος είναι τόσο μικρός ώστε να τρέξει για να κάνει το παιχνίδι κάποιου
- για τον Θεργιάκη ο Πάνος το έμαθε από μένα και μάλιστα νόμιζε ότι του έκανα πλάκα
Ποιός λοιπόν επηρρεάζει το πρωτάθλημα?
ας βγει κάποιος να το πει ευθέως θα τα έλεγα εγώ αλλά δεν τον ξέρω γαμώτο
ο Σωκράτης είναι γνωστός μου και μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής και οι Νασούλας-Μαχαίρας το ίδιο έχουμε φάει και μαζί έχουμε γελάσει κτλ
όποιος λοιπόν και να πάρει το πρωτάθλημα θα χαρώ και θα είμαι εκεί να του σφίξω το χέρι
όλοι οι άλλοι θα είναι σε όλους?
όσο για την φιλολογία Βορράς-Νότος αυτά είναι για το ποδόσφαιρο και για να ξέρουν μερικοί είμαι δημότης Φερρών Έβρου άσχετα αν έζησα και ζω στον Πύργο σας λέει τίποτα αυτό?
θα τα πούμε λοιπόν μετά το Ολύμπιο ή στις Καρούτες (στο γνωστό ες πριν τον τερματισμό?) -
Ερωτηση:
Ο Θεριακης δεν το εχει πουλησει το 6αρι του? -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Στο χωμάτινο σπριντ της Σμέρνας μέλος του Φόρουμ είπε σε φίλο μου ότι θέλει να με δείρει γα΄αυτά που γράφω λυπάμαι που τον (σας) ενόχλησα αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να δέχομαι και να ζητάω την κριτική αλλά να μην ανέχομαι την αλητεία και τον τραμπουκισμό
Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους και θα παρακολουθώ πάντα με ενδιαφέρον τις απόψεις σας
Οποιος θέλει να τον κεράσω καφέ ή να με δείρει θα με βρει στον Πύργο στην αντ/πεία της BMW-RENAULT είστε όλοι ευπρόσδεκτοι εχθροι και φίλοι
καλούς αγώνες και ελπίζω να απολαύσουμε όλοι στο Ολύμπιο ένα καταπληκτικό τέλος ενός τργικού πρωταθλήματος
ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
φιλικά
Κ. ΔανίδηςMηπως χρησιμοποιηεί γυναικείο ψευδωνυμο;;;;;;;;
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ερωτηση:
Ο Θεριακης δεν το εχει πουλησει το 6αρι του?ναι αλλά σε κολλητό του οπότε...
-
Τώρα θα τρελλαθούμε!!!
Δηλαδή αν τρέξει ο Κύρκος Ν4 ευνοεί τον Πάνο; Μα τότε θα πρέπει να περάσει και τον Κύρκο! Και όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι!!Από την άλλη αν ο Πάνος τον περάσει και ο Τσολακίδης δεν τα καταφέρει να τον περάσει, φταίει ο Κύρκος; Και αν πάρει έτσι πρωτάθλημα ο Χ'τσοπάνης, γιατί λέτε πως ΔΕΝ είναι άξιος; Γμτ θα έχει περάσει τον πολυπρωταθλητή Ελλάδος!!
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Κύρκο, αλλά για οποιονδήποτε άλλο πάει στον αγώνα. Μεγαλύτερος συναγωνισμός ===> μεγαλύτερη αξία στον πρωταθλητή.
Αυτό που λέει ο ivan να κράξουμε δηλαδή (και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ) δεν το καταλαβαίνω... Δηλαδή θα πρέπει να αφήσουμε την κόντρα των τριών και να μην συμμετάσχει άλλος; Τότε ο Χ'τσοπάνης θα κερδίσει το πρωτάθλημα μόνο αν ο Τσολακίδης εγκαταλείψει, ή έρθει τρίτος με 2ο το Νασούλα (αφού ο όποιος άλλος θα πρέπει να ΚΡΑΧΤΕΙ...). Δηλαδή ΑΥΤΟ είναι το ζητούμενο, ή ο συναγωνισμός, η κόντρα, οι συμμετοχές και η δυσκολία και ένας άξιος πρωταθλητής όπως είχαμε πέρισυ στην Α5;
Σόρι, αλλά μου φαίνεται πως είμαι πολύ χαζός για να τα καταλάβω όλα αυτά, και κάπου εδώ θα με ξαναμαλώσει ο sx.
sx, πάντα στις δημοσιεύσεις μου σε έλεγα με τα ψευδώνυμα που τότε άλλαζες ανάλογα με το τρέχον εξώφυλλο, ή ΣΧ, αφού έτσι υπέγραφες. Συνηθίζω να απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του φόρουμ (λίγες φορές μου έχει ξεφύγει) με το nickname τους. Κακό είναι; Πάντως το χειμώνα δεν ήταν...
-
Ολα καλά θα είναι οποιος και να συμμετάσχει, αρκει να μην υπάρχουν περίεργες ανακατατάξεις στις τελευταίες ειδικές...
-
παντως συναγωνισμος η οχι,θεαμα η οχι,μηπως τελικα οι ιδιοι οι πρωταγωνιστες του πρωταθληματος κυνηγουν την απολυτη βαθμοθηρια,δηλαδη το 'πρωταθλημα'.Αυτο αποδεικνειεται απο τις πραξεις τους.Ο μεν Τσολακιδης αλλαζει αυτοκινητα οχι για να τα ευχαριστηθει,αλλα για να κερδισει αγωνες.Ο Χατζητσοπανης (δυστυχως χωρις να ξερουμε τον λογο)φευγει στο τελευταιο αγωνα του πρωταθληματος απο μια εταιρεια για να τρεξει με ενα αυτοκινητο που πιστευει οτι ...επιτελους...μπορει να του χαρισει τον τιτλο.Αν αυτο δεν ειναι βαθμοθηρια(εστω και για ολο το πρωταθλημα) τοτε τι ειναι? Δεν το λεω κακοπροαιρετα,ισως και εγω το ιδιο να εκανα.Το λεω απλως για να ξερουμε(υπενθυμισω) ουσιαστικα τι ειναι αυτο που βλεπουμε!Εμενα παντως δεν μου αρεσει...
-
Πάντως αν αναγάγουμε το θέμα στο WRC θα είναι σα να λέμε ότι στο RAC δε θα πρέπει να 'ανακατευτεί' κανείς στη μάχη του πιθανού φετινού πρωταθλητή!!! και δε στέκει με τίποτα.
Για το θέμα της αλλαγής αυτοκινήτων με στόχο το πρωτάθλημα, στην αρχή έδειξε ωραίο και η κίνηση του Σωκράτη με το 306 πέτυχε το στόχο της (νίκη-δημοσιότητα-ενδιαφέρον των... πάντων).
Από την άλλη, αν είναι να έχει ο καθένας 2 και 3 αυτοκίνητα για κάθε επιφάνεια, ας ξαναφέρουμε και τα WRC στο παιχνίδι που υποτίθεται ότι βγήκαν λόγω κόστους και συναγωνισμού... -
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγω (δικαιολογούμαι γιατι είμαι από τους απ'εξω!!),είναι πως δέχεται η Renault να οδηγήσει ο επίσημος οδηγός της Mitsubishi,ακόμα και αν αυτό του δώσει το Πρωτάθλημα??!!
Ο Τσολακίδης είναι ιδιώτης,ότι γουστάρει κάνει!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Πάντως αν αναγάγουμε το θέμα στο WRC θα είναι σα να λέμε ότι στο RAC δε θα πρέπει να 'ανακατευτεί' κανείς στη μάχη του πιθανού φετινού πρωταθλητή!!! και δε στέκει με τίποταTελειως διαφορετικό μια και κανεις δεν μπορει να χτυπήσει τα εργοστάσια
Από την άλλη, αν είναι να έχει ο καθένας 2 και 3 αυτοκίνητα για κάθε επιφάνεια, ας ξαναφέρουμε και τα WRC στο παιχνίδι που υποτίθεται ότι βγήκαν λόγω κόστους και συναγωνισμού...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ και ειναι κατι που έχει συζητηθεί http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4463&postdays=0&postorder=asc&start=0 και πρέπει να συζητηθεί εκτενέστερα μετα απο το Ολύμπιο!!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πάντως αν αναγάγουμε το θέμα στο WRC θα είναι σα να λέμε ότι στο RAC δε θα πρέπει να 'ανακατευτεί' κανείς στη μάχη του πιθανού φετινού πρωταθλητή!!! και δε στέκει με τίποτα
Tελειως διαφορετικό μια και κανεις δεν μπορει να χτυπήσει τα εργοστάσια
Ακριβώς τπ ίδιο με τον glf είχα σκεφτεί κι εγώ. Δεν είναι διαφορετικό, εκεί τα άλλα εργοστάσια 'χτυπάνε' τα υπόλοιπα. Και εκεί υπάρχουν οδηγοί που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν, αλλά είναι αδιάφοροι για τον τίτλο των οδηγών.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Πάντως αν αναγάγουμε το θέμα στο WRC θα είναι σα να λέμε ότι στο RAC δε θα πρέπει να 'ανακατευτεί' κανείς στη μάχη του πιθανού φετινού πρωταθλητή!!! και δε στέκει με τίποτα
Ακριβώς τπ ίδιο με τον glf είχα σκεφτεί κι εγώ. Δεν είναι διαφορετικό, εκεί τα άλλα εργοστάσια 'χτυπάνε' τα υπόλοιπα. Και εκεί υπάρχουν οδηγοί που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν, αλλά είναι αδιάφοροι για τον τίτλο των οδηγών.
Nαι αλλα με την διαφορά οτι συμμετέχουν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ή οι εταιρίες έχουν δηλώσει οτι θα τους χρησιμοποιήσουν σε κάποιους επιλεγμένους αγώνες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγω (δικαιολογούμαι γιατι είμαι από τους απ'εξω!!),είναι πως δέχεται η Renault να οδηγήσει ο επίσημος οδηγός της Mitsubishi,ακόμα και αν αυτό του δώσει το Πρωτάθλημα??!!Τι σημαίνει 'επίσημος οδηγός' ? Στις συμμετοχές ως συμμετέχων και οδηγός φαίνεται ο Χατζητσοπάνης Παναγιώτης (πχ. στο ράλι Μαύρο Ρόδο), σε αντίθεση με πχ. τη Fiat ή την Peugeot, όπου στις συμμετοχές (ίδιο URL) φαίνεται ως συμμετέχων η 'Fiat Auto Hellas' και η 'Λάιον Ελλάς'. Συνεπώς η σχέση Πάνου-Renault δεν φαίνεται να είναι η ίδια με τη σχέση Jr-Fiat ή Αρη-Peugeot/Lion. Από εκεί και πέρα, ας μας πληροφορήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα για τους όρους της συνεργασίας του με τη Renault, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ('εργοστασιακός οδηγός' κτλ.)
Μήπως είναι και ο Πάνος ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Από την άλλη, αν είναι να έχει ο καθένας 2 και 3 αυτοκίνητα για κάθε επιφάνεια, ας ξαναφέρουμε και τα WRC στο παιχνίδι που υποτίθεται ότι βγήκαν λόγω κόστους και συναγωνισμού...Μια απλή μέθοδος είναι να απαιτείται 'registration' (δωρεάν, ε! ) για τη συμμετοχή και βαθμολόγηση στο Πρωτάθλημα και αυτό να περιλαμβάνει και την ομάδα/κλάση του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιηθεί, πχ. Ν/4 ή Α/7 ή Α/6. Ετσι ώστε να μπορεί κάποιος να αλλάξει αυτοκίνητο με άλλο ίδιας ομάδας/κλάσης (λόγω βλάβης ή γιατί βρήκε φτηνότερο/καλύτερο από άλλο προμηθευτή) αλλά να μην μπορεί να έχει ένα Ν/4 για χώμα και ένα Α/7 Kit Car για άσφαλτο.
Τα περί κινδύνου αύξησης του κόστους είναι βέβαια σωστά, αλλά ισχύουν αν κάποιος έχει στην ιδιοκτησία του ένα αυτοκίνητο. Αν όμως ακολουθηθεί το μοντέλο της ενοικίασης, τότε δεν έχει μεγάλη διαφορά κόστους να νοικιάσεις ένα Ν/4 ή ένα Kit Car.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγω (δικαιολογούμαι γιατι είμαι από τους απ'εξω!!),είναι πως δέχεται η Renault να οδηγήσει ο επίσημος οδηγός της Mitsubishi,ακόμα και αν αυτό του δώσει το Πρωτάθλημα??!!
Τι σημαίνει 'επίσημος οδηγός' ? Στις συμμετοχές ως συμμετέχων και οδηγός φαίνεται ο Χατζητσοπάνης Παναγιώτης (πχ. στο ράλι Μαύρο Ρόδο), σε αντίθεση με πχ. τη Fiat ή την Peugeot, όπου στις συμμετοχές (ίδιο URL) φαίνεται ως συμμετέχων η 'Fiat Auto Hellas' και η 'Λάιον Ελλάς'. Συνεπώς η σχέση Πάνου-Renault δεν φαίνεται να είναι η ίδια με τη σχέση Jr-Fiat ή Αρη-Peugeot/Lion. Από εκεί και πέρα, ας μας πληροφορήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα για τους όρους της συνεργασίας του με τη Renault, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ('εργοστασιακός οδηγός' κτλ.)
Μήπως είναι και ο Πάνος ?
Αυτό μάλλον δεν θα το μάθει ποτέ κανείς
μόνα τα 2 μέρη ξέρουν
πάντως η Ρενώ απ΄ όσο ξέρω πλήρωνε τα έξοδα του αυτοκινήτου και του αγώνα αλλά όχι των δοκιμών και το αμάξι των δοκιμών είναι του Πάνου
Μάλλον η εμπλοκή του συνδέεται με την αντ/πεια του
τι να πω δεν ξέρω περισσότερα -
Περί κόστους, αποκλείεται με Ν στο χώμα και kitcar στην άσφαλτο να υπερβαίνεις το budget ενός αξιοπρεπούς WRC.
Για την επιλογή του Πάνου μόνο απορίες μας δημιουργούνται, αφού όπως σωστά γράφτηκε, νέος είναι και έχει μπροστά του, πολλά πρωταθλήματα να κατακτήσει. Σε Ακροπολικές ειδικές το Megane είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε καλά Ν, σύμφωνα με το φετινό Ακρόπολις, οπότε υπάρχει παρασκήνιο που προκάλεσε στην στροφή.
Μας μένουν λοιπόν απορίες για τις μελλοντικές κινήσεις του μιας και δεν νομίζω πως ένας τέτοιος οδηγός πρέπει να εξελιχθεί στον Λέα του 2020.
Σωστά πάντως αναφέρεται πως η συμμετοχή ΔΕΝ είναι επίσημη της Ρενώ, ενώ το πατρονάρισμα είναι της Εuropcar Rent a Car....
http://www.rally.gr/data/photo-large/10150.jpg
Καλά, περί κραξίματος κλπ ούτε συζήτηση. Η ευχή πάντα θα είναι, μέσα όλοι και να νικήσει ο καλύτερος.
Αλλιώς ας βγάλει η FIA Martin, Gro εκτός από το RAC μην τυχόν επηρεάσουν, ας απαγορέψουν στο Ευρωπαικό κάτι συμμαχίες που προκύπτουν την τελευταία στιγμή κλπ κλπ.
Ευχές για έναν τέλειο αγώνα με πλούσιες συμμετοχές που θα ρίξει την αυλαία σε ένα τόσο bitter-sweet όσο και φοβερά συναρπαστικό πρωτάθλημα !
Ας κανονίσουμε συνάντηση στο γνωστό τελείωμα στις Καρούτες! Όχι με οδηγό τον Kouk! Tι ώρα είναι αυτή βρε Νίκο; -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κι αν έρθει η Mitsubishi στο RAC για να τεστάρει το Έβο 16,7 με το οποίο θα τρέχει του χρόνου, και με τον τρόπο αυτό παίξει ρόλο στο ποιος θα βγει πρωταθλητής, τότε θα την ΚΡΑΞΟΥΜΕ; Ή θα την θεωρήσουμε 'αλεξιπτωτιστή'; (για να θυμηθούμε και έναν περσινό 'δόκιμο' όρο του τελευταίου αγώνα...)
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Βέβαια έχουν υπάρξει περιπτώσεις που τα εργοστάσια χτυπήθηκαν ακόμα και από ιδιώτες πχ Rovanpera με Corolla πριν 3 χρόνια σε Φιλανδία και Πορτογαλία..
Αν κατέβει ο McRae του χρόνου σαν ιδιώτης σε 2-3 αγώνες που μπορεί να χτυπήσει θα πρέπει να τον κράξουμε;
Ποιος θα παρει το Πρωταθλημα φετος?