-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το ξεφτιλίσαμε το ανεκδοτάκι με τόση μόρφωση εδώ μέσα...
εεε... το υποβιβάσαμε ήθελα να πω!
είναι και γρήγορος εκτός από κακός.... ούτε ένα έντιτ δεν προλαβαίνω να κάνω...
Βρε μανία να μικραίνεις τα γράμματα , φοράμε και γυαλιά
Πάτα ένα 'quote' να τα διαβάσεις άνετα.
-
http://home.kabelfoon.nl/~mjvdh/fotos/M ... 0kruis.jpg
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σε εμάς που χρησιμοποιούμε firefox αρκούν ένα ή δύο πατήματα των [control] [+] και τελειώσαμε...
-
ή control + ρόδα mouse
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ή control + ρόδα mouseΕγώ στη δουλειά έχω IE
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ή control + ρόδα mouse
Εγώ στη δουλειά έχω IE
Απαγορεύται να εγκαταστήσεις firefox????
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Απαγορεύται να εγκαταστήσεις firefox????Σαν microsoft gold partners, είναι θέμα δεοντολογίας
-
βάλτον κρυφά, με skin σαν του ΙΕ
(κάποιος το είχε ποστάρει εδώ, θα το βρω)ΕΔΙΤ: ιδού http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 552#240552
(credits to StavrosG) -
Είναι ο ελέφαντας με το μυρμήγκι και θέλουνε να πάνε σινεμά, αλλά έχουνε λεφτά μόνο για ένα εισιτήριο. Τί θα κάνουμε, λένε, θα σε κρύψω πίσω από το αυτί μου, λέει ο ελέφαντας στο μυρμήγκι.
Πηγαίνουνε στο ταμείο ''Ένα εισιτήριο, παρακαλώ'' λέει ο ελέφαντας '' Ένα?
λέει ο ταμίας, αφού είσαστε δύο, το μυρμήγκι πίσω από το αυτί ?''
Φτου, μαμώτο, λένε και φεύγουνε.'' Λέει ο ελέφαντας, τώρα θα σε κρύψω μέσα στην προβοσκίδα μου, αποκλείετεαι να το καταλάβει. Ξαναπηγαίνουνε, ζητάει ο ελέφαντας ένα εισιτήριο, '' ένα λέει ο ταμίας, και το μυρμήγκι μέσα την προβοσκίδα, δεν πληρώνει ?'' Φτου και πάλι, ξαναφεύγουνε. λέει το μυρμήγκι, άσε τώρα θα αναλάβω εγώ. παίρνει δύο φέτες ψωμί, βάζει μία κάτω και μία πάνω στον ελέφαντα,του βάζει ένα σχοινάκι, και πηγαίνει στο ταμία το μυρμήγκι. ''Ένα εισιτήριο ,''λέει. ''Μπα , λέει ο ταμίας, και ο ελέφαντας από πίσω ? και το μυρμήγκι''Λογαριασμό θα σου δώσω ρε, τι θα βάλω στο σάντουιτς μου ?'' -
Tι μαθαίνει κανείς από το Hollywood!
Ο αρχηγός της αστυνομίας δίνει πάντα 48 ώρες προθεσμία.
Μπορείς να προσγειώσεις ένα τζάμπο αρκεί να σου μιλά κάποιος απο κάτω.
Ο άντρας δεν αισθάνεται πόνο απ τις σφαίρες που τρώει παρά μόνο οταν κάποια γκόμενα του πλένει την πληγή.
Το σύστημα εξαερισμού είναι καλή κρυψώνα και σε πάει όπου θες.
Όλες οι βόμβες είναι ωρολογιακές με μεγάλα κόκκινα νούμερα για να ξέρεις πότε θα εκραγούν.
Τα σεντόνια όλα έχουν σχήμα L φθάνουν πάνω απ τα στήθη μιας γυναίκας και μέχρι την μέση του άντρα.
Πάντοτε υπάρχει χώρος να παρκάρεις εκεί που πας.
Όλοι όσοι ξυπνούν απο εφιάλτη είναι ιδρωμένοι.
Τα κραγιόν και τα μέικ απ παραμένουν ακόμη και σε κατάδυση για ψαροντούφεκο.
Δεν έχει σημασία με πόσους θα τα βάλεις έτσι κι αλλιώς οι αντίπαλοι έρχονται ένας ένας.
Όλα τα αυτοκίνητα που τρακάρουν εκρύγνηνται και τυλίγονται στις φλόγες.
Όλες οι κλειδαριές ανοίγουν με μια πιστωτική εκτός αν το σπίτι καίγεται και υπάρχει ένα παιδί μέσα.
Είναι πολύ πιθανό να γλιτώσεις απο μία μάχη αρκεί να μην πείς πως πεθύμησες την οικογένεια σου.
Τα βράδια οι κουζίνες δεν έχουν φως, γιατί του ψυγείου είναι αρκετό.
Τα εξάσφαιρα πιστόλια πολλές φορές ρίχνουν έως και 75 σφαίρες με ένα γέμισμα.
Όλοι οι αστυνομικοί ντετέκτιβ συχνάζουν σε στρυπτιζάδικα.
Όσο ξύλο και αν φάς ακόμη κι αν σε σαπίσουν στις γροθιές θα την γλιτώσεις με λίγο αίμα απ το στόμα.
Αν περνάμε μέσα απο μια πόλη, σίγουρα θα πέσουμε πάνω σε κάποια παρέλαση.
Ο πύργος του Αιφελ στο Παρίσι, φαίνεται απο οποιδήποτε παράθυρο της πόλης.
Όποτε θές να φορτώσεις το όπλο σου με σφαίρες, πάντα θα έχεις, άσχετα αν δεν κουβαλούσες απο πριν.
Οπου κι αν παρκάρεις το αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται να το κλειδώσεις. Ούτε καν να κλείσεις το παράθυρο!
-
αυτό το ξέρατε?
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe
Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μια λξηέ, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και να μροπετίε να τις δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τη λξηέ σαν σνύλοο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σε εμάς που χρησιμοποιούμε firefox αρκούν ένα ή δύο πατήματα των [control] [+] και τελειώσαμε...
Κάποτε δούλευε και στον ΙΕ αυτό, οπότε δεν είστε ιδιαίτερα προνομιούχοι... Το ζήτημα είναι, αν δεν θυμάσαι πόσα κλικ έκανες, πώς το γυρίζεις μετά στο default που είναι το πιο οικείο;
edit: Πιάνει ακόμα...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
κοιτα να δεις τι μαθαινεις σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ.
-
αν δεν μπορείς να το γυρίσεις στο default (με CTRL+ρόδα mouse είναι ακόμα πιο δύσκολο), κλείνεις το tab και το ξανανοίγεις
(μήπως αυτά να πήγαιναν στο 'Περί Η/Υ' κύριε mod?)
-
αν δεν μπορείς να το γυρίσεις στο default (με CTRL+ρόδα mouse είναι ακόμα πιο δύσκολο), κλείνεις το tab και το ξανανοίγεις(μήπως αυτά να πήγαιναν στο 'Περί Η/Υ' κύριε mod?)
Μπααα!Ο ΙΕ είναι ανέκδοτο από μόνος του ετσι κι αλλοιώς!!!
-
αν δεν μπορείς να το γυρίσεις στο default (με CTRL+ρόδα mouse είναι ακόμα πιο δύσκολο), κλείνεις το tab και το ξανανοίγεις(μήπως αυτά να πήγαιναν στο 'Περί Η/Υ' κύριε mod?)
Στα περι Η/Υ τέτοια λέτε?
Θα του ρίψω μια ματιά μπας και ξεστραβωθώ -
συναντιούνται δυο φίλοι
-τί γίνεται ρε θανάση;
-άσε ρε κώστα..χώρισα με τη μαρία
-τί λες ρε, και εγώ τα ίδια!! Χώρισα! μα καλά προχτές δεν βγήκαμε, και ήσασταν μια χαρά;
-άσε, πάμε εχθές στο βίλατζ, πάμε να βγάλουμε εισιτήρια, και η κοπέλα στο γκισέ είχε κάτι βυζιά απίστευτα! και αντί να πω 'θέλω δυο εισιτήρια', μπερδεύομαι και λέω 'θέλω δυο βυζιτήρια', το άκουσε η άλλη και με χώρισε! Εσύ;
-και εγώ τα ίδια!εμείς εχθές που τρώγαμε, θέλω το αλάτι, και αντί να της πω 'αγάπη μου μου φέρνεις το αλάτι;' , της λέω 'μου'χεις γαμ@#ει τη ζωή!' -
Σε κάποιο αγώνα του Παγκοσμίου,στην ομάδα της Ford επικρατεί μία χαοτική κατάσταση.Κόλιν και Κάρλος είναι το 1-2,αλλά θέλουν και οι δύο τη νίκη!Πάνε flat-out,όταν ακούγεται η φωνή του Wilson:'Κόλιν, κόψε!'.O Kόλιν κάνει πως δεν ακούει.Του το ξαναλέει ο Wilson,αλλά ο Κόλιν χαμπάρι.Από το θυμό του πέταξε κάτω τον ασύρματο.Τότε πετάγεται ο Jimmy,o πατέρας του Κόλιν και λεει:AMAN ΡΕ ΓΟΥΙΛΣΟΝ!ΞΟΔΕΨΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΨΕ!
-
Joke About Economists
A mathematician, an accountant and an economist apply for the same
job.
The interviewer calls in the mathematician and asks 'What do two plus
two equal?' The mathematician replies 'Four.' The interviewer
asks 'Four, exactly?' The mathematician looks at the interviewer
incredulously and says 'Yes, four, exactly.'Then the interviewer calls in the accountant and asks the same
question 'What do two plus two equal?' The accountant says 'On
average, four - give or take ten percent, but on average, four.'Then the interviewer calls in the economist and poses the same
question 'What do two plus two equal?' The economist gets up, locks
the door, closes the shade, sits down next to the interviewer and
says 'What do you want it to equal?' -
Είναι προφανές ότι μας πολεμάνε, επειδή καίμε τον κοσμάκη...
Aνέκδοτα [#1]