-
Ανελλιπώς από ...δεν θυμάμαι πότε.Ήταν το τεύχος με τη δοκιμή του Peugeot 306 kit car παραμονές του Σαν Ρέμο και νομίζω και της Maserati 3200.Πρέπει να έχει 5-6 χρόνια που μπήκε το μικρόβιο.
Τότε βέβαια δυσκολευόμουν αρκετά να κατανοήσω διάφορα άρθρα,ιδιαίτερα του Σ.Χ. λόγω έλλειψης τεχνικών και όχι μόνο γνώσεων.Πάντως με τον καιρό 'μορφώθηκα' και τα ξαναδιάβασα αρκετές φορές έχοντάς τα πλέον κατανοήσει πλήρως. -
Βεεεεέβαια! Τούς διαβάζω πάντα! Εχω και το πρωτο τεύχος!
-
Από το 1982 μέχρι και πριν από λίγο καιρό (ένα-ενάμιση χρόνο δεν θυμάμαι) ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ κάθε μήνα. Μάλιστα θυμάμαι πως κλεινόμουν στο δωμάτιό μου για επτά-οκτώ ώρες και το 'ξεκοκάλιζα'.
Ομητρικές οι μάχες με τον πατέρα μου αλλά και μέ όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει τον Κ.Κ.
Εως ότου (το έχω ξαναγράψει) , είδα σε ένα τευχος συνέντευξη του δημοσιογράφου Γιάννη Μπεχράκη και στο επόμενο πρόσεξα το όνομά του ανάμεσα στους 'τυχερούς' που θα οδηγούσαν κάποιο JEEP Chrysler σε κάποιο βουνό. Πολύ τυχερός πράγματι......
Αηδίασα και σταμάτησα να το παίρνω από τον επόμενο μήνα.Πριν από λίγους μήνες πέταξα όλα τα τευχη εκτός από το Νο1 που το είχα αγοράσει από τα γραφεία των 4Τ , και μερικά τευχη-σταθμούς στην ιστορία του περιοδικού.
Φυσικά έστειλα και γράμμα διαμαρτυρίας , αλλά ουδεμία απάντηση.
Τώρα διαβάζω ανελλιπώς DRIVE ,και AUTOCAR και όποτε βλέπω τους 4Τ κρεμασμένους στο περίπτερο ΠΑΝΤΑ- ΜΑ ΠΑΝΤΑ - νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά.... -
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
Από το 1982 μέχρι και πριν από λίγο καιρό (ένα-ενάμιση χρόνο δεν θυμάμαι) ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ κάθε μήνα. Μάλιστα θυμάμαι πως κλεινόμουν στο δωμάτιό μου για επτά-οκτώ ώρες και το 'ξεκοκάλιζα'.
Ομητρικές οι μάχες με τον πατέρα μου αλλά και μέ όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει τον Κ.Κ.
Εως ότου (το έχω ξαναγράψει) , είδα σε ένα τευχος συνέντευξη του δημοσιογράφου Γιάννη Μπεχράκη και στο επόμενο πρόσεξα το όνομά του ανάμεσα στους 'τυχερούς' που θα οδηγούσαν κάποιο JEEP Chrysler σε κάποιο βουνό. Πολύ τυχερός πράγματι......
Αηδίασα και σταμάτησα να το παίρνω από τον επόμενο μήνα.Πριν από λίγους μήνες πέταξα όλα τα τευχη εκτός από το Νο1 που το είχα αγοράσει από τα γραφεία των 4Τ , και μερικά τευχη-σταθμούς στην ιστορία του περιοδικού.
Τώρα διαβάζω ανελλιπώς DRIVE ,και AUTOCAR και όποτε βλέπω τους 4Τ κρεμασμένους στο περίπτερο ΠΑΝΤΑ- ΜΑ ΠΑΝΤΑ - νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά........ και δεν τους παίρνεις επειδή δεν θέλεις να χαραμίσεις τα 5 ευρώα, η για να τους τιμωρήσεις; Τα 'μαρκετινίστικα' κόλπα με αφήνουν παγερά αδιάφορο και τα προσπερνώ, ψάχνοντας την ουσία. Και δε θα γίνουμε και προσωπολάτρες, έτσι; Το θέμα είναι ότι βρίσκεις μέσα σε αυτό το περιοδικό πληροφορίες, 'πράγματα' αλλά και ψυχή, που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού. Η κάνω λάθος;
Και, μάλιστα, στην τιμή ενός (πολύ) κακής ποιότητας πούρου. -
Συμφωνώ μαζί σου. Ενώ ανελιπώς διαβάζω το περιοδικό περίπου 20 χρόνια, από αυτόν το μήνα θα σταματήσω να το αγοράζω για τον εξής λόγο: Έστειλα μια επιστολή με e-mail για να παραπονεθώ για το κόστος και για το after sales service της Renault, και όχι μόνο δεν δημοσιεύτηκε στο περιοδικό, αλλά δεν μπήκαν και στον κόπο να μου απαντήσουν (Βλέπετε, η Renault είναι χορηγός στην πίστα στα Μέγαρα και προφανώς δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε τον χρηματοδότη μας). Αντίθετα, στην ίδια επιστολή η Renault μου απάντησε (μου απολογήθηκε, γιατί είχα δίκαιο) τηλεφωνικά την επόμενη μέρα.
-
Ο χρήστης nisianp έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου. Ενώ ανελιπώς διαβάζω το περιοδικό περίπου 20 χρόνια, από αυτόν το μήνα θα σταματήσω να το αγοράζω για τον εξής λόγο: Έστειλα μια επιστολή με e-mail για να παραπονεθώ για το κόστος και για το after sales service της Renault, και όχι μόνο δεν δημοσιεύτηκε στο περιοδικό, αλλά δεν μπήκαν και στον κόπο να μου απαντήσουν (Βλέπετε, η Renault είναι χορηγός στην πίστα στα Μέγαρα και προφανώς δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε τον χρηματοδότη μας). Αντίθετα, στην ίδια επιστολή η Renault μου απάντησε (μου απολογήθηκε, γιατί είχα δίκαιο) τηλεφωνικά την επόμενη μέρα.μετα απο αυτη την δημοσιευση φαντασου πως θα αισθανθεις αν σε καποιο τευχος στο εγγυς μελλον δεις και την δικη σου e-επιστολη αλλα και την απαντηση της ρενω!!
δεν μας λες πριν ποσο καιρο εστειλες το mail αλλα θα πρεπει φανταζομαι να γνωριζεις οτι αυτου του ειδους η αλληλογραφια πολλες φορες εχει σημαντικη καθυστερηση δημοσιευσης οχι για κανενα αλλο λογο αλλα εξ αιτιας της περιορισμενης διαθεσιμοτητας χωρου σε καθε περιοδικο που αφιερωνει καποια ή καποιες απο τις πολυτιμες σελιδες του σε αυτην την θεματολογια και με δεδομενη την πληθωρα των επιστολων που δεχεται.
παρ'ολα αυτα δεν θεωρω ως σοβαρο το σκεπτικο ''δεν μου απαντησαν και εγω με την σειρα μου τους τιμωρω με τον τροπο μου''............μου φανταζει λιγο εως πολυ εγωιστικο και νομιζω οτι θα πρεπει να σταθει κανεις περισσοτερο σε αλλους πιο σοβαρους λογους που θα τον κανουν αναγνωστη η οχι ενος περιοδικου!!!!!!!!!!
δεν μιλω φυσικα εξ'ονοματος κανενος αλλου πλην του εαυτου μου και ουδεμια σχεση εχω με το εν λογω περιοδικο πλην του οτι μετεχω στο φορουμ του.
-
alexastrag σωστα τα επιχειρήματα σου,
για την προώθηση της ΒΡ των 100 οκτανίων μέσω των 4Τ εχεις να πεις κάτι; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
για την προώθηση της ΒΡ των 100 οκτανίων μέσω των 4Τ εχεις να πεις κάτι;Στο τελευταίο τέστ πρωτη βγήκε η Kinitron!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
για την προώθηση της ΒΡ των 100 οκτανίων μέσω των 4Τ εχεις να πεις κάτι;Στο τελευταίο τέστ πρωτη βγήκε η Kinitron!!
Νομίζω ότι κάπου αναφέρει ότι οι δοκιμές αφορούν αποκλειστικά τό συγκεκριμένο αυτοκίνητο,καί τά αποτελέσματα βγαίνουν στίς συγκεκριμένες συνθήκες(θερμοκρασίας καί ατμ.πίεσης),έτσι δέν είναι;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελα tiger που εισαι ? Γιατι βουβαθηκες ?
-
Μήπως μπερδεύεις τους 4Τ με άλλο περιοδικό του χώρου Tiger???
-
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
Τώρα διαβάζω ανελλιπώς DRIVE ,και AUTOCAR και όποτε βλέπω τους 4Τ κρεμασμένους στο περίπτερο ΠΑΝΤΑ- ΜΑ ΠΑΝΤΑ - νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά....εδω περιμενουμε επι της ουσιας απαντηση σε πιο 'φλεγοντα' θεματα οπως της 'πιστας'....
'Κομματι του συγχρονου ελληνικου πολιτισμου'. Ε ο ελληνικος πολιτισμος εχει μεσα καθε καρυδιας καρυδι. Καλο ειναι να μην γενικευουμε, εξαλλου μαγαζι ειναι οι 4Τροχοι, ετσι γουσταρουν να το κουμανταρουν.
Γενικα θελω να πιστευω οτι λειτουργουν κατα το δυνατο αξιοκρατικα....
Τωρα τι να πω, δεν ειναι αναγκη να πιστευουμε οτι πανε παντου με το σταυρο στο χερι....
Οταν αυτο γινει ξοφθαλμο και ενοχλητικο θα το καταλαβουν μην ανησυχεις...
Θα γεμισει τοτε το περιοδικο κατα 9/10 διαφημισεις, κατα 100% σπονσορες και 0% ανεξαρτησια. Οσο ζει ο καβαθας δε νομιζω να ξεπεσει παντως το περιοδικο οσο και να εμφανιζει αδυναμιες.Εγω περιμενω να ξεκαθαρισουν τη σταση τους (το χαβα μου εγω) στο προς κατασκευη 'αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων'
Θελουν? δε θελουν?
Μπορουν? δεν μπορουν?
Θελουν βοηθεια-χρηματα και δε φτανουν?
Κατι αλλο?
τους κρατανε ομηρους οι εξωγηινοι? Κατι τελος παντων...παντως αξιζει να το παιρνεις το περιοδικο πιστευω. Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε με ολα οσα γινονται.
Και η ηθικη που εχει συνδεσει ο καβαθας με τους 4Τ, ακομα κραταει... -
ήμουν μέχρι που κατάλαβα οτι δεν είναι αντικειμενικοί σε αυτά που γράφουν. Π.χ. κόντρα με Σαρακάκη.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
ήμουν μέχρι που κατάλαβα οτι δεν είναι αντικειμενικοί σε αυτά που γράφουν. Π.χ. κόντρα με Σαρακάκη.Δηλαδή?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ήμουν μέχρι που κατάλαβα οτι δεν είναι αντικειμενικοί σε αυτά που γράφουν. Π.χ. κόντρα με Σαρακάκη.
Δηλαδή?
Ακριβώς !!!!!!!!!!!
Δηλαδή ?????????Πιστεύω πως οι όποιες επισημάνσεις ή επικρίσεις και γιατί όχι και θετικές κρίσεις , θα πρέπει να συνοδεύονται απο παραπομπές των άρθρων , διαφορετικά είναι εύκολο να εκληφθούν λανθασμένα
Αποστόλης.
-
Εξάλλου ο Σαρακάκης και λίγα ακούει, με την πολιτική που ακολουθεί, οπότε...
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ 4Τ??