-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δεν έχω οδηγήσει ΜG, αλλά θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό τεστ των 4Τ, που το έκραζε για τη δυναμική του συμπεριφορά. Προσπάθησαν, έλεγε το άρθρο, να το κάνουν πιο foolproof, δίνοντας κάργα υποστροφική ρύθμιση, και το αποτέλεσμα στο δρόμο ήταν τραγικό. Γενικώς, ακόμα και στον βρετανικό Τύπο, δεν θυμάμαι να έχω πετύχει κάποιο κολακευτικό άρθρο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.Ακριβώς. Θυμάμαι στο Autocar όπου υπήρχε μια στήλη και διάφοροι γνωστοί άνθρωποι της αυτοκίνησης όπως οδηγοί αγώνων, δοκιμαστές, σχεδιαστές κ.α. ανέφεραν ποιο είναι το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο που έχουν οδηγήσει και ποιο το χειρότερο. Παραδόξως η συντριπτική πλειοψηφία χαρακτήριζε το MG ως το χειρότερο που έχουν οδηγήσει ενώ οι επιλογές του καλύτερου κυμαίνονταν γύρω από τις Ferrari 550, 911, Μ3 και πολλά άλλα.
-
Γιαυτό λοιπον θα παω να πάρω μια ferrari αφου ειναι καλύτερη
Μου ανόιξατε τα μάτια ευχαριστώ!
και όχι μια μεταχειρισμένη καπότα του 92 χωρις a/c
που την πουλαν 9.000 ευρω η 8.500 να ριχνω κανα κολλίδιαφου το λέει και το autocar ee
θα φοράω ότι μου υποδεικνύουν τα περιοδικα μόδας, θα βγαίνω στα μέρη που προτείνουν οι οδηγοί νυχτερινής διασκέδασης δεν θα μιλώ σε αγνώστους και θα κολυμπώ μόνο σε παραλίες με το ειδικό σήμα.
Επίσης θα καταναλώνω μόνο προίόντα μεγάλης αναγνωρισημότητας και θα φορώ πάντα μάρκες.
το 'εμ-ιξ-φαιβ' ειναι αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού μου στάτους και δεν θέλω να μου φερει κανεις μα κανεις αντίρρηση....και φυσικά πασίγνωστο στην χαζογκομενα που έχω βάλει στο μάτι...
Οσο για την πίστα θα μπορω να το παίζω και ραλλίστας και να διασκεδάζω αφου ότι και να κάνω θα με σώζει...
ναι mx-5 αφού όλοι το λένε...ειναι καλό
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Γιαυτό λοιπον θα παω να πάρω μια ferrari αφου ειναι καλύτερηΜου ανόιξατε τα μάτια ευχαριστώ!
και όχι μια μεταχειρισμένη καπότα του 92 χωρις a/c
που την πουλαν 9.000 ευρω η 8.500 να ριχνω κανα κολλίδιαφου το λέει και το autocar ee
Δεν κατάλαβες καλά τι είπε ο Παύλος και ποιο το σκεπτικό του Autocar. Μπορεί το MG να ήταν αντικειμενικά πιο όμορφο αυτοκίνητο (και πιο κιμπάρικο όπως σου αρέσει να λες) από τον τότε ανταγωνισμό αλλά σε οδική συμπεριφορά ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Και αυτό είναι ένα γεγονός που δε σηκώνει αμφισβήτηση.
-
Αμα αναπτύξουμε τώρα και θεωρίες περί αξιοπιστίας rover θα μας γελάνε και τα μυρμήγκια
-
για τα λεφτά του ειναι πολυ αξιόπιστο δεν έχω κανενα λογο να υποστηρίζω κάτι εφόσον δεν με πούλησε
μην μου το συγκρινεις με κάτι ακριβότερο όμως
για το mgf έγιναν αρκετες εξελίξεις ειδικα όταν μπήκαν και οι γερμανοι στο παιχνίδι
εχω τα παντα σε ντοκουμέντα κατι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος
οπως επίσης πολλά σημεια συντηρησης του τα αγνοουν ορισμένοι ιδιοκτήτες
ειναι αυτοκίνητο για ενημερωμένο για ψαγμένο και οργανωμένο ιδιοκτήτη οχι ευρείας κατανάλωσης
δεν μπορω να αμφισβητησω κάποια αναρμοστη συμπεριφορά που παρουσιάζει στο όριο
όμως εχουν εντοπιστει τα σημεια τα οποια προκαλει κάτι τέτοιο
και εξαλειφονται χαλαρα
μπορω να σας το αναλύσω ως εκει που δεν πάει ή και όχι αναλογως την όρεξη σας
αααα θελετε να συζητήσουμε επιπλεόν πως ήταν το πρωτο miata χωρίς το μπλοκε και ας γελάσουν και τα μυρμήγκια?
γιατι πολυ πλέουν σε πελαγη ιαπωνικης ευτυχίας με αυτα τα ωραία που διαβαζουν και μετα βλέπουν την εμ-ιξ πατατα που αγόρασαν και ακριβοπλήρωσαν κιόλας
και δεν εχω λογο να πω ψέμματα .....
τοχει και λίγο το χούι ο ελληνας ότι ακριβοπληρωνει να του δινει και αξία
και αυτο το έμαθα οταν διετέλεσα καποια στιγμη ως πωλητής ....αυτοκινήτων -
Ξεκίνα και ανέλυε, πέστα ΟΛΑ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ξεκίνα και ανέλυε, πέστα ΟΛΑ+100
να βγει επιτελους προς τα εξω η αληθεια για τα παρεξηγημενα MG & Rover. Να μαθει ο κοσμος οτι περα απο την αδιαμφησβητητη κυμπαροσυνη διεθεταν και εξαιρετικη αξιοπιστια (για τα λεφτα τους).
-
Πάντως το MR2 ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ αναξιόπιστο σε ότι αφορά τον κινητήρα. Άλλο 1000άρι Yaris και άλλο αυτό.
-
...αααα θελετε να συζητήσουμε επιπλεόν πως ήταν το πρωτο miata χωρίς το μπλοκε και ας γελάσουν και τα μυρμήγκια?Το πρωτο ΜΧ5 ΕΙΧΕ μπλοκε διαφορικο φιλε μου..
-
EIXE EE?
ΚΑΛΑΑ ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ
Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ
ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΑΡΑΔΙΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΤ ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
ΤΕΛΟΣ
-
Απ' όσο ξέρω το πρώτο MX5 όντως ΕΙΧΕ μπλοκέ διαφορικό, κάτι που έλειπε από την δεύτερη γενιά (εκτός από κάποιες εκδόσεις).
-
Μη μασάς, πες τα όλα
ΟΛΑ! -
Το αρθρο το γνωρίζω και έβγαλε καλύτερη την barchetta σε οδηγικη συμπεριφορά και απο mg και απο mx-5 που ηταν μπροσθιοκίνητηαν ειναι δυνατόν...είχα μπόλικα ιταλικά αυτοκινητα στην κατοχή μου respect για αυτα αλλα
η συγκριση ειναι αδύνατη.εε
Το πού μεταδίδεται η κίνηση, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ποιότητα οδικής συμπεριφοράς ενός οχήματος.
i.e. fiat coupe 20
clio sport 2.0
kai megane sport 2.0.
golf gti
alfa romeo GT (new) κ.ο.κ.
Για τη βαρκούλα δέ ξέρω αλλά πράγματι δε μου γεμίζει το μάτι.Διαβάζοντας δε τα προηγούμενα πόστς αναρωτιέμαι, τι αυτοκίνητο έχει ο καθένας. Πάντως ο καθένας, έχει και τη δική του άποψη, πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου κακό.
Όμως έαν εξετάσουμε καλύτερα τα πράγματα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι, όταν ένα αυτοκίνητο είναι ποιοτικά αλλά και μηχανικά καλό, τότε έχει και συνέχεια και δεν είναι θέμα marketing.
Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Έτσι δεν είναι τυχαίο πως το μιάτα συνεχίζει και εξελίσσεται. Είναι το καλύτερο value for money roadster χωρίς αμφιβολία.
Τώρα οδηγικά το τι είναι καλύτερο το καθορίζει ο εκάστοτε οδηγός του οχήματος και φυσικά οι συνθήκες.
Έαν το ένα έχει καλύτερη πλευρική επιτάχυνση 0.001G από το άλλο, ή επιταχύνει 0.03sec γρηγορότερα, δε κάνει και μεγάλη διαφορά.
Όποιος θέλει να τρέξει σε αγώνες, αφού πρώτα μάθει πώς, ας πάρει και το καλύτερο, σε απόλυτους αριθμούς, αυτοκίνητο, για να κερδίσει το κυπελλάκι που δίνουν με την καρό σημαία.Καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που το χαίρεσαι περισσότερο.
Παρεμπιπτόντως έχω ΜΧ5 NC και νομίζω πως είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο. Δε μπορώ όμως να πώ πως το MR2 ή το MG η το Ζ3, δεν είναι καλά ή ότι το ΜΧ5 είναι καλύτερο γιατί απλώς δεν τα έχω δοκιμάσει. Όμως, η προϊστορία πίσω από το κάθε αυτοκίνητο ήταν καταλυτική για την τελική μου απόφαση. -
EIXE EE?ΚΑΛΑΑ ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ
ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΑΡΑΔΙΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΤ ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΤα μοντέλα 1990 έως και 1993 είχαν μπλοκέ. Τα 1994 - 1997 δεν είχαν. Πού την είδες την ειρωνία;
Και σταμάτα να φωνάζεις, δε σου φώναξε κανείς.
-
Ποιός ξέρει ποσες πίκρες θα έχει φάει απο ΜΧ-5 και MR-2 για να στραβώσει τόσο με την πάρτη τους
Να ένα επιχείρημα φίλε μου.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
EIXE EE?
ΚΑΛΑΑ ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΑΡΑΔΙΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΤ ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΤα μοντέλα 1990 έως και 1993 είχαν μπλοκέ. Τα 1994 - 1997 δεν είχαν. Πού την είδες την ειρωνία;
τον πνίγει το δίκιο τον άνθρωπο
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Το πού μεταδίδεται η κίνηση, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ποιότητα οδικής συμπεριφοράς ενός οχήματος.
i.e. fiat coupe 20
clio sport 2.0
kai megane sport 2.0.
golf gti
alfa romeo GT (new) κ.ο.κ.
Για τη βαρκούλα δέ ξέρω αλλά πράγματι δε μου γεμίζει το μάτι.κακως, η βαρκουλα ηταν φοβερη στο δρομο
βεβαια της ελειπε η πισω κινηση, αλλα κατα τ'αλλα και γκαζι ειχε, και εστριβε, και θεϊκο τιμονι, και το πιο ομορφο εσωτερικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο της.. βεβαια για καθημερινη οδηγηση στους ελληνικους δρομους ηταν λιγο σαπια, αλλα αυτο για μενα εχει ελαχιστη σημασια σε ενα τετοιο αυτοκινητο της εποχης..κατα τ'αλλα, οπως ειπα:
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
EIXE EE?
ΚΑΛΑΑ ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
τον πνίγει το δίκιο τον άνθρωπο
Πάντως ότι είναι ποιό όμορφο απ τα τρία δεν μπορεί κανείς να τον φάει το δίκιο
Δεν ξέρω αν είναι κυμπάρικο αλλά όμορφο είναι σίγουρα...... -
...και τα τρια ειναι αντικειμενικα ομορφα roadsters!
Τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου.
Ειναι κακο να προσπαθεις να πεισεις τον αλλο οτι τα γουστα του ειναι μαπα,επειδη δεν συμβαδιζουν με τα δικα σου.@savides:καταντησε κουραστικη αυτη η αντιπαραθεση σου,ειδικα οταν εισαι μονος σου...
Κι εμεις ειμαστε κολλημενοι miataκιδες αλλα δεν κανουμε ετσι...PEACE! -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
...και τα τρια ειναι αντικειμενικα ομορφα roadsters!Τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου.
Ειναι κακο να προσπαθεις να πεισεις τον αλλο οτι τα γουστα του ειναι μαπα,επειδη δεν συμβαδιζουν με τα δικα σου.@savides:καταντησε κουραστικη αυτη η αντιπαραθεση σου,ειδικα οταν εισαι μονος σου.
Κι εμεις ειμαστε κολλημενοι miataκιδες αλλα δεν κανουμε ετσι...PEACE!Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος όμως που αγνοείς ως προς την.....αντικειμενικότητα.
Αν πχ το κακάσχημο MG ήταν mazda θα ήταν ΚΑΙ πολύ όμορφο για τους μαζντάκιδες
MR2, MX5, MG TF160