-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Μην περνετε MR2!!!Θα κυκλοφορουν πολλα!
XAXAXA!!!!!!!!!
Σωστος Θοδωρη!Λιγα και καλα!
...Εξαιρετικο τελικα το MG 160,ε??? χεχεχε... -
Loipon mias kai to telos tou etous plhsiazei apilitika....kai eutixws exw xekoutsathei...tha hthela na zhthsw mia xarh....
Ena mr2 kai ena MX5 na me paei bolta...na dw telika ti esti berikoko...
Giati ama doune palikari na koutsenei na thelei amaxi gia test drive...mallon tha faw porta -
Ο χρήστης Dont_Panic έγραψε:
Loipon mias kai to telos tou etous plhsiazei apilitika....kai eutixws exw xekoutsathei...tha hthela na zhthsw mia xarh....
Ena mr2 kai ena MX5 na me paei bolta...na dw telika ti esti berikoko...
Giati ama doune palikari na koutsenei na thelei amaxi gia test drive...mallon tha faw portaΕγω και να σε παω βολτα.... δεν θα καταλαβεις τιποτα! Δωρο αδωρο. Δεν εχει καμια σχεση με MR2 το δικο μου πλεον. Ελα σε καποιο απο τα meeting μας και διαλεξε και χρωμα
-
Mpaaa mhn to les...
Kai egw ama telika apofasisw ti tha parw...
Toso kairo koutsos kleismenos sto spiti exw brei ti tha parw....kai molis apofasisw ginontai oi paragelies apo japan...
To mr2 thelei prwta mia anarthsh TEIN, AEM cold air intake B&M short shift POWER FC klp klp...
Pragmata ta opoia ama parw tou xronou telika to amaxi tha paragelthoun apo fetos...
To thema pou skeutomai einai...an tha allaxei to montelo kathws kai epishs axizei na parw amaxi ianouario...kai febrouario na mpw fantaros...?
Perimenw pm gia thn epomenh sas sinantish...na dw kai ti kanoun sti dromo ta mr2 kai tosoi japanezoi ta eximnoun... -
Mpaaa mhn to les...
Toso kairo koutsos kleismenos sto spiti exw brei ti tha parw....kai molis apofasisw ginontai oi paragelies apo japan...
To mr2 thelei prwta mia anarthsh TEIN, AEM cold air intake B&M short shift POWER FC klp klp...Για τα Tein, B&M, συμφωνω... για τα αλλα που λες δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα θελει ψαξιμο. Αλλα ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας.
-
Mpaaa mhn to les...
To mr2 thelei prwta mia anarthsh TEIN, AEM cold air intake B&M short shift POWER FC klp klp...Ma giati to kourazeis...Exeis mpei se normal kai se xalaei? Ela na pame mia boltitsa kai meta mou les an xreiazetai ola ayta pou grafeis...Ektos kai an den thes mr2 alla thes ena s2000 i ena porsiko....tote dikio exeis thelei polla na allaxeis....
-
Dent helw oute S2000 oute porche...
Apla oti parw...eite auto einai MX5 eite MR2 eite an exw leuta to S2000 thelw na exei kati apo mena panw...
Na mhn einai ena apo to soro...kai auto bebaia den perilambanei neon kai pitsilistiria...alla leptes epembaseis se look kai stisimo -
Dent helw oute S2000 oute porche...
Apla oti parw...eite auto einai MX5 eite MR2 eite an exw leuta to S2000 thelw na exei kati apo mena panw...
Na mhn einai ena apo to soro...kai auto bebaia den perilambanei neon kai pitsilistiria...alla leptes epembaseis se look kai stisimoExeis dikio oti opio kai amaxi na pareis theleis na exei kati kai apo sena...Apla des to pos einai 'mama', psaxto kai meta allaxe oti se eyxaristei...Ego exo to mr2 edo kai 3,5 mines... Siga siga tha arxiso na bazo pragmatakia oste na me kaliptei perisotero... Alla gia na katalabeis ti den se kalyptei prepei na to ziseis gia ligo..kai oxi apla na diabaseis ti den kalyptei ton A i' B syntakti tou X i' Y periodikou...
Apla dont ''Dont panic''!
Pantos na ertheis se mia apo tis sygentroseis mas mesa ston noembri... -
Μια στιγμή μια στιγμή....γιατί Σας βλέπω οτι το πήρατε το MG πολύ παραμάζωμα.
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς!Είναι θέμα καθαρά φιλοσοφίας και νοοτροπίας το πως βλέπει κανείς ένα roadster
Το MR-2 δεν βλέπεται απο μέσα ή απέξω και το ΜΧ-5 εξίσου.
Χώρια που το τελευταιο είναι σούπα.Να χω κάτι που τό χει ο καθένας ?
Γιατι δεν μπορω να έχω διαφορετικότητα, πρέπει σώνει και καλά αυτό?Απο εσωτερικό και τα δύο είναι τραγικά, απο αίσθηση πολυτέλειας
Αν θέλεις κάτι πραγματικά κυριλέ, αρχοντικό για να απολαμβάνεις μια γρήγορη διαδρομή
τότε το MG εκπληρώνει με διαφορά τον σκοπό αυτο. Αν θέλεις ατελείωτο στύλ κάτι το διαφορετικό και ψαγμένο με παράδοση.Τα παρατεταμένα σαχλο παντιλίκια και σβουριλικια είναι για πολύ νεαρές ηλικίες όπως και οι καγκουριές για τις γκομενίτσες και τα φιλαράκια. έλεος ρε παιδιά
Πιο ΚΙΜΠΑΡΙΚΟ roadster απο το MG απλά δεν υπάρχει!
Για τα λεφτα που αναφέρεστε βέβαια για αυτήν την κλάση περίπου
Και τα περι αξιοπιστίας και όλα αυτα δεκτά παιδια αλλα δεν
είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Αν την ψάξεις μια χαρά βρίσκεις καλα συνεργέια
και ανταλλακτικά απο εξωτερικό.Κυριολεκτικά μια κούκλα!
Υπάρχουν και τα Spider και Barchetta τα οποία ούτα καν αναφέρατε
που φέρουν και αυτα αρκετές αξίες.Spider respect !!!!
To Barchetta είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.
Για το Mr-2 έχω να πώ οτι λατρευω το παλιότερο μοντέλο απο 92-98 το οποίο δεν ήρθε καν στην Ελλάδα.
Εκείνο μάλιστα. Ήταν φοβερό.Τωρα επιστροφή πάλι στο MG.
Δεν χρειάζονται 160 άλογα και 120 να έχει φτάνουν για μένα.
Για να μπορέις να οδηγέις το 160αρι θέλει να το μάθεις.Επίσης οικονομία μεγάλος χωρος αποσκευων και μεγάλη αναγνωρισημότητα απο ανθρώπους που ξέρουν απο στύλ.
Αυτα!
Ετυμολογία :κιμπάρης
**Άνθρωπος αξιοπρεπής - τζέντλεμαν, με την πραγματική έννοια.
Ντόμπρος και λίγο βαρύς, χωρίς περιττά λόγια.
Καλοντυμένος, ίσως και ακριβά ντυμένος, αλλά ποτέ επιδεικτικός.
Χωρίς μικρότητες, δεν τσιγκουνεύεται τα λεφτά. Δεν είναι απαραίτητα κονομημένος αλλά ξοδεύει γενναιόδωρα χωρίς όμως να κάνει επίδειξη.**Μια γυναίκα μπορεί να είναι κιμπάρισσα. Ένα πράγμα - ρούχο, έπιπλο, κόσμημα - μπορεί να είναι κιμπάρικο. Η ιδιότητα του κιμπάρη είναι το κιμπαριλίκι - μια αρχοντιά, τέλος πάντων.
-
Ωραίος άνθρωπος ο πεθερός σου, κιμπάρης... Λίγα λέει, πολλά καταλαβαίνει... Και παλτουδιά κασμίρι... Κι αυτή η αλυσιδίτσα που έφερε για το μωρό 22 καράτια είναι, ξέρω εγώ από τέτοια...
-
Τι να σου πω, αγόρι μου... Δικό σου είναι το σπίτι είναι και δικιά σου και η τσέπη... Αλλά αυτό είναι άλλο πράμα, κιμπάρικο... Κάνει κάτι παραπάνω αλλά τ' αξίζει.
-
-
Στην ώρα σου ήρθες ...
Το MG δεν υπάρχει πια, το MR2 δεν υπάρχει πια, το ΜΧ5 έχει αλλάξει μερικά μοντέλα.
Αυτό το θέμα εξαντλήθηκε προ πενταετίας.
-
Πιο θέμα εξαντλήθηκε ρε φίλε και πια αυτοκίνητα δεν υπάρχουν
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ?
-
Ε δες λίγο και την ημερομηνία της τελευταίας δημοσίευσης ντε.
-
Ωραία και τι να λέει, όσο βλέπω αυτην την συζήτηση να υπάρχει στην μηχανή αναζήτησης και να εκφράζονται απόψεις για ένα θέμα που μπορώ να πώ κάτι δε νομίζω να ενοχλεί συγγνώμη κιόλας αν ενόχλησα κανέναν ?
Κωνσταντίνε και συ Απο Σαλλονίκη?Εντάξει εντάξει να μην νομίζετε οτι τα έχω με τα MΧ-5
Από MX-5 μου αρέσουν το ΜΚ-2.5 και το ΜΚ-3
Απλά θέλει να το κάνεις ιδιαίτερο σαν στύλ για να ξεχωρίζει μιας και κυκλοφορόυν πολλά
-
πεστα ρε δερβιση σαββιδη...
και γω νομιζω οτι εχει παραγινει το κακο με το μχ5...το mg και το α3 καμπριολε ειναι κιμπαρικα αμαξια με ολη τη σημασια της κιμπαριας...χαλαλι τα λεφτα που θελουν!
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Το MR-2 δεν βλέπεται απο μέσα ή απέξω και το ΜΧ-5 εξίσου.
Χώρια που το τελευταιο είναι σούπα. -
Εσυ τώρα τι το παίζεις, ΚΙMΠΑΡΗΣ?
-
Και εγω εκει που πηγαινα προχτες, ακουω ενα γκομενακι και μου φωναζει ΚΙΜΠΑΡΗΗΗΗΗ, αλλα μετα κοιτάω και πισω μου ακριβως ηταν ενα MG.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ τώρα τι το παίζεις, ΚΙMΠΑΡΗΣ?Όχι, εγώ είμαι ο κάγκουρας
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εσυ τώρα τι το παίζεις, ΚΙMΠΑΡΗΣ?
Όχι, εγώ είμαι ο **κάγκουρας **:D
Δηλαδή εν προκειμένω θα λέγαμε:
1)Ωραίος άνθρωπος ο πεθερός σου, κάγκουρας ... Πολλά λέει, λίγα καταλαβαίνει... Και παλτουδιά Lakis Gavalas... Κι αυτή η αλυσιδίτσα που έφερε για το μωρό 22 καράτια είναι, ξέρω εγώ από τέτοια...
κλπ
-
ξέχασα τη φώτο της αλυσίδας του μπέμπη
MR2, MX5, MG TF160