-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
lol 15 ατομα εχουν ψηφισει το κινεζικο σαραβαλο.....
Ο Ελληνας ποτε δεν πεθαινει. Αντε τραβατε τωρα και παρτε και την bmw 316 με 35.000 ευρο. Ειναι ευκαιρια βρε. ΤΡΕΞΤΕ
Σου διαφεύγει πως το θέμα έρχεται από τα...βάθη των αιώνων, δημιουργήθηκε το 2003, όταν η MG ήταν βρετανικότατη, ή μάλλον...γερμανικότατη, αφού ακόμη πρέπει ν'ανήκε στην BMW.
Η σημερινή αναβίωση, μάλλον δεν έχει προσθέσει παραπάνω από 1-2 ψήφους...
Βέβαια, δεν είναι και παράνομο να σου αρέσει ένα αυτοκίνητο, ακόμη κι αν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο, με την ίδια λογική , είναι ανόητο να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό (τυχαίο παράδειγμα... ), ενώ υπάρχει η Manchester United ή η Real Madrid...
Καλα τωρα μιλας με ανθρωπο που εκραζε τα 106 rallye, και τελικα (απο οτι λεει) μετα απο χρονια αγορασε ενα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
lol 15 ατομα εχουν ψηφισει το κινεζικο σαραβαλο.....
Ο Ελληνας ποτε δεν πεθαινει. Αντε τραβατε τωρα και παρτε και την bmw 316 με 35.000 ευρο. Ειναι ευκαιρια βρε. ΤΡΕΞΤΕ
Σου διαφεύγει πως το θέμα έρχεται από τα...βάθη των αιώνων, δημιουργήθηκε το 2003, όταν η MG ήταν βρετανικότατη, ή μάλλον...γερμανικότατη, αφού ακόμη πρέπει ν'ανήκε στην BMW.
Βέβαια, δεν είναι και παράνομο να σου αρέσει ένα αυτοκίνητο, ακόμη κι αν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο, με την ίδια λογική , είναι ανόητο να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό (τυχαίο παράδειγμα... ), ενώ υπάρχει η Manchester United ή η Real Madrid...
Καλα τωρα μιλας με ανθρωπο που εκραζε τα 106 rallye, και τελικα (απο οτι λεει) μετα απο χρονια αγορασε ενα.
με το καλό και βάζελος
-
Ετσι έτσι αραδιάστε 'επιχειρήματα'
Δείξτε μου τα δόντια σας
all time classic
ευτυχως που το mk-3 είναι πραγματικα όμορφο και γιατι όχι να το αγοράσω κάποια στιγμή ρε παιδια αλλα τα παλιότερα ...αστα
-
ratanplan
αν θεωρείς οτι ήθελα να προσθέσω ψήφους είσαι 'αλλου γι'αλλου'
οι πολλοι ψήφοι δεν μου λενε τίποτα και μπορεις να σκεφτεις ευρυτερα την έννοια παίρνω πολλές ψήφους
Απο τότε που τα αυτοκίνητα προσαρμόστηκαν στην μαζα για πολλές ψήφους χάσαν τον χαρακτήρα τους και γίνανε εν τέλει σουπα.
Βέβαια, δεν είναι και παράνομο να σου αρέσει ένα αυτοκίνητο, ακόμη κι αν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο
'Χειρότερο' για σένα που σε νοιάζει τι λέει η πλειοψηφία ενδεχομένως ..αφου αναφέρθηκες σε ψήφους
Γενικώς οτι νάναι ....αλλα και αυτο δεν ειναι παρανομο
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
'Χειρότερο' για σένα που σε νοιάζει τι λέει η πλειοψηφία ενδεχομένως ..
πως σου φαινεται το 'χειροτερο' σε σχεση με το mr-2 (για να μη λετε οτι ειμαι εγκαθετος με το μιατα )
σε
- απολυτες επιδοσεις
- συμπεριφορα
- μεταπωλητικη αξια
- τιμονι
- αποδοση κινητηρα (γιατι οσον αφορα το tf160... μεχρι να αρπαξει ο κινητηρας εχει ξημερωσει...)
- εγγυηση (6 χρονια η toyota)
... and counting?
-
ratanplanΗ σημερινή αναβίωση, μάλλον δεν έχει προσθέσει παραπάνω από 1-2 ψήφους...
αν θεωρείς οτι ήθελα να προσθέσω ψήφους είσαι 'αλλου γι'αλλου'
οι πολλοι ψήφοι δεν μου λενε τίποτα και μπορεις να σκεφτεις ευρυτερα την έννοια παίρνω πολλές ψήφους
Απο τότε που τα αυτοκίνητα προσαρμόστηκαν στην μαζα για πολλές ψήφους χάσαν τον χαρακτήρα τους και γίνανε εν τέλει σουπα.
Βέβαια, δεν είναι και παράνομο να σου αρέσει ένα αυτοκίνητο, ακόμη κι αν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο
'Χειρότερο' για σένα που σε νοιάζει τι λέει η πλειοψηφία ενδεχομένως ..αφου αναφέρθηκες σε ψήφους
Γενικώς οτι νάναι ....αλλα και αυτο δεν ειναι παρανομο
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις προσεκτικά πριν γράψεις...
-
Δεν έχω παρακολουθήσει την εξέλιξης της συζήτησης και όυτε πρόκειται να κάτσω να διαβάσω 13 σελίδες, αλλά το βέβαιο είναι κατ την ταπεινή μου άποψη, και έχω ζήσει απο λίγο ή πολύ και τα 3 αυτοκίνητα, οτι το καθένα απο αυτά έχει τα υπέρ και τα κατά του.
Απομένει λοιπόν στον καθε ενδιαφερόμενο να έπιλέξει ποιο απο τα 3 του ταιριάζει καλύτερα.
Για παράδειγμα το αξιόλογο ΜR2, εάν σου δέσουν τα μάτια και σε βάλουν μέσα, και μετα σου τα λύσουν, θα μπορούσες να πείς οτι σε είχαν απαγάγει και οτι τώρα βρίσκεσαι σε ένα ταξί προς το κρυσφύγετο των απαγωγέων κάπου στα βουνα του Αφγανιστάν, όπου όπως ξέρουμε μόνο σκληροτράχηλα αυτοκίνητα σαν τα ΤΟΥΟΤΑ επιβιώνουν....και πως το ταξί αυτό είναι σίγουρα ΤΟΥΟΤΑ, διότι δε τίποτα δεν θυμίζει sports car. μαλιστα το τιμόνι του θα μπορούσε κάλιστα να είχε θέση σαν ένας δακτύλιος του Κρόνου.
Τώρα εάν στρ'ιβει καλά, ουτε που θα με ενδιέφερε μιας και η ανακατοσούρα που θα είχα απο το εσωτερικό του Ταξι, θα μου είχε ήδη χαλάσει το στομάχι!!Όσο για το παγκοσμίως αναγνωρισμένο αντίγραφο της Lotus Elan, το αγαπημένο MX5 μας, που θυμίζει το ρητό 'τα κάνει όλα και συμφέρει', και πράγματι έτσι είναι προς τιμή του, ίσως αισθητικά να μην ενθουσιάζει και τα 4 δισεκατομύρια γήινων υπάρξεων, αλλά σίγουρα ενθουσίασε πολλούς και με το δίκιο του....μάλιστα αν ποτέ σου χαλάσει....μπορείς να πάρεις του γείτονα, σίγουρα κάπου θα έχει ένα!
Το καημένο το MGF, που η ταλάιπωρη Rover, εξέλιξε με μόνο 90 εκατ. λίρες, όταν η BMW, ξόδεψε περίπου 15 φορές παραπάνω για να εξελίξη το πρώτο ΝΕΟ ΜΙΝΙ (το οποίο σχεδίασαν και εξέλιξαν οι μηχανικοί της Ροβερ για λογαριασμό της τότε μαμάς BMW (oxi δεν τα γράφουν αυτα τα περιοδικά....σορυ), τότε για αυτό το ποσό, το MGF είναι ένα απο τα αξιοπρεπή αυτοκίνητα με ενδιαφέρουσα σχεδίαση μέσα έξω και αξιόλογη αξιοπιστία (κυρίως το TF).
Θα μπορούσα να γράφω 2 μέρες αλλά δεν υπάρχει χρόνος ούτε για γράψιμο ούτε μάλλον για διάβασμα...
-
συμπερασμα: το mr2 για εμετο (γιατι τι σημασια εχει ΠΩΣ ΠΑΕΙ ενα σπορ αμαξι..), το -ολοι εχουν κ απο ενα ασχημο αντιγραφη ελαν- μιατα, και το πανεμορφο mg. εγινεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
συμπερασμα: το mr2 για εμετο (γιατι τι σημασια εχει ΠΩΣ ΠΑΕΙ ενα σπορ αμαξι..), το -ολοι εχουν κ απο ενα ασχημο αντιγραφη ελαν- μιατα, και το πανεμορφο mg. εγινεεεεεεεεεεεεεεΞέχασες και το ΝΕΟ ΜΙΝΙ: το έφτιαξαν στην Rover, γι' αυτό βγήκε καλό σαν το MGF!
-
Εφιστώ την προσοχή σε πιθανούς αγοραστές MG.
Επειδή η εταιρεία έχει φαληρίσει στο εξωτερικό και έχει δώσει σε άλλον τη διαχείριση των ανταλλακτικών της, η δε εδώ αντιπροσωπεία έχει ρίξει πλέον αλλού το βάρος της, παρουσιάζουν μεγάλη έλλειψη διαθεσιμότητας ανταλλακτικών ακόμη και σε βασικά εξαρτήματα. Βέβαια φέρνουν το οπτιδήποτε αλλά οι χρεώσεις είναι συνήθως υψηλές και, ορισμένες φορές, η αναμονή μεγάλη. Από ποικιλία σε after market η κατάσταση είναι δραματική σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά του.
Αν συμπεριλάβει κανείς το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν, όπως και όλα της μάρκας μεγάλη ευαισθησία στη φλάντζα κυλινδροκεφαλής, θα έλεγα ότι καλό είναι να τα αποφεύγει κανείς εκτός αν έχει κόλλημα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
θα έλεγα ότι καλό είναι να τα αποφεύγει κανείς εκτός αν έχει κόλλημα.Η αν ειναι Κιμπάρης ντεεεεεεεε.
-
Ειλικρινα αρχίζουν να μην με εκπλήσουν πλέον οι απόψεις πολλών και φαίνεται να ακουν ότι λέει ο κάθε άσχετος ότι λεει η μάζα
Κάπιοι φαίνεται να ξέρουν...και τοποθετούνται αντιστοιχα και έχω κατάλαβει ποιοι ξέρουν και μιλούνΕιχα Rover 45 ....δεν μου βγαλε το παραμικρό.... έβρισκα ανταλλακτικα αν χρειαζόμουνα όποτε ήθελα και πάμφθηνα..εβρισκα αξεσουάρ απίστευτα απο αγγλία σε απίστευτες τιμές
το αυτοκίνητό ήταν άψογο δεν μου κόστiσε λεφτά και mου περίσσευαν πάντα για να αγοράζω αξεσουάρ ....τώρα το τι λέει ο κάθενας .........Χωρια το οτι υπάρχουν στο internet τα απίστευτα sites μπου μπορεις να τα κάνεις πάρα πολλά και μόνος σου.
Και εκει ακριβως φαίνεται πόσο έχει αγαπηθει το αυτοκίνητο στο εξωτερικό και ποσοσ σοβαρή δουλεια έχει γίνει.
Μου λέγαν καλα δεν χάλασε και τους έλεγα όχι γιατι να χαλάσει?
και διαπίστωνα ενα εκνευρισμο στους άλλους και το απολάμβανα ειλικρινά μα πραγματικά δεν χάλασε.Βγαίνει ο καθένας και κατηγορεί μια μάρκα και το χαύτουν οι υπόλοιποι εγω αυτο κατάλαβα
καλα δηλαδή τόσα και τόσα αυτοκίνητα διαλύουν στο εξωτερικό
τόσο δύσκολο είναι να βρείς ενα ανταλλακτικο και πρέπει να πας να το πάρεις απο αντιπροσωπείαη πας και φέρνεις ενα ολόκληρο...και το χεις να βγάζεις η το φέρνεις κομμένο
εδω υπάρχουν ανταλλακτικα για triumph spitfire του 60 και εσεις ζορίζεστε για να ενα πρόσφατο αυτοκίνητο
τι να σας πω .....
Εσεις θέλετε το ψωμι με το βούτυρο στο κρεβάτι σας να μην κουραστειτε κιόλας...τς τς τς
Απορω πόσο κακόβουλοι είναι ορισμένοι με συγκεκριμένες μάρκες αυτοκίνητων εδω στην Ελλάδα
Η Rover στην Ελλάδα σαν αυτοκίνητο συκοφαντήθηκε και κατηγορήθηκε ως εκει που δεν πάειΔεν ειναι τέλειο οπως και καμμια άλλη μάρκα Ηθελα να ξέρω πραγματικά το λόγο ...τα κάποια προβληματα που βγάζει κάθε αυτοκίνητο εγιναν αιτία τόσης συκοφαντίας ..τεσπα
Εντάξει Αν κάποια συνεργεια εκμεταλλευτηκαν ιδιοκτήτες και δέχονταν το τι τους έλεγε η αντιπροσωπεια σε τιμές ανταλλακτικων λογικό ειναι...
Εγιναν κακοι χειρισμοι..αυτο όως για κάποιον που ψάχνει και βρίσκει δεν σημαίνει τίποτα.Και μια φλάντζα που άλλαξα και μου βγήκε 250 ευρω ειναι θέμα να κάθομαι να το συζητάω δηλαδη?
αν ειναι δυνατόν
το mr-2 δεν έβγαλε προβλήματα το mx-5 δεν εβγαλε όχι πεστε μουκαι πρόσεξτε μην μου λετε αρλουμπες τα γνωρίζω λεπτομερώς ...φροντισα να ειμαι αρκετα καλα ενημερωμένος
Εχω φίλο τόσα χρόνια με συνεργείο BMW /Mercedes και το τι μιζερία ακουει καθημερινά απο ιδιοκτήτες δεν λέγεται...
να πάω να πάρω κάτι που δεν μπορω να συντηρήσω όπως κάνει τόσος κόσμος?
Ειδαμε και το Z3....Καλα εντααξει Αλλα Φυσικα σε μια χώρα που οι alfa romeo είναι κακές και ζημιάρικες και τα bmw είναι 'εργαλεία¨ ...ενω μετά έρχεται και σου λέει με καημό ...'Οταν το χα πάρει με τα ίδια λεφτα έπαιρνα ενα διαμέρισμα'...τι να λέει...ουδέν σχόλιο.....ή του χαλάει και δεν έχει τα λεφτα να το φτιάξει....τι να λεεεει....άσε που ο κάθε ρωσοπόντιος και αλβανος έχουν ξεφτιλίσει τις μάρκες πολυτελείας..τεσπα να μην ξεφευγω και απο το θέμα
πάρτε hyundai βάλτε και δέρμα και ζάντα και μια χαράα
Ειδαμε και to MAZDA Tribute του πατέρα μου που έχει χαλάσει 2 συμπλέκτες μέχρι στιγμής
το rx-7 που καιει τα εντερα του ...και αμα χαλασει η μηχανή που ειναι για πέταμα
Οταν ενα mx-5 το χειρίζεσαι βαναυσα το γκαζώνεις κρύο επειδη λές οτι είναι αξιόπιστο απο ιαπωνία δεν πα ναναι mazda δεν πα ναναι ότι θέλεις, θα χαλάσει δεν υπάρχει περίπτωση αργα η γρήγορα
όπως του φέρεσαι θα σου φερθει .....αυτος είναι απόλυτος κανόνας
-
Οταν ενα mx-5 το χειρίζεσαι βαναυσα το γκαζώνεις κρύο επειδη λές οτι είναι αξιόπιστο απο ιαπωνία δεν πα ναναι mazda δεν πα ναναι ότι θέλεις, θα χαλάσει δεν υπάρχει περίπτωση αργα η γρήγοραΑυτά τα θες και τα λες ή σου βγαίνουν καταλάθος; Βρες μου ένα αμάξι που να το πλακώνεις κρύο και να μη χαλάσει σε βάθος χρόνου και θα σε παραδεχτώ...
-
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν χαλάει οταν το πλακώνεις κρύο ή το δουλευεις ψηλά συνεχώς Hammer και γιαυτο Ακριβώς το αναφέρω σαν παραδειγμα γιατι μου λεει ο καποιος σε καποιο προηγούμενο ποστ .....το ξέσκισα και μετα το πούλησα και δεν έβγαλε προβλήματα......έτσι εντελως λιτα ....ποιος μπορει να πιστευει κάτι τέτοιο ....και το θέμα είναι τι συντήρηση προηγήθηκε και πόσα λεφτα για να συγυριστει προκειμένου να μην βγάλει προβλήματα στον επόμενο.
1000 ευρω θέλουν τουλάχιστον τα υδραυλικα ωστήρια για να διορθωθουνε στο αξιοσέβαστο mx-5, η φλάντζα του mg μας ενόχλησε τώρα?
Αναλογα ποσο το αγαπας το ψάχνεις γενικότερα και βρίσκεις λύσεις συνάπτεις καλές σχεσεις με οικονομικα συνεργεία και το παλευεις το θέμα.
χωρια που η landrover η φλάντζα ειναι η πλεον σιγουρη λύση, την βάζεις και ξενοιάζεις.
-
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν χαλάει οταν το πλακώνεις κρύο ή το δουλευεις ψηλά συνεχώςΠοιος είπε ότι χαλάνε όταν τα δουλεύεις ψηλά; Αν είναι ζεστό και με (σχετικά) ποιοτικό λάδι μπορεί να φτάσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, ακόμα και σε εξαιρετικά πολύστροφες κατασκευές τύπου S2000. Πόσο μάλλον στις 7000rpm max!
Και ποιος είπε ότι χαλάνε τα υδραυλικά ωστήρια; Ακούγονται καμιά φορά, αλλά δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να του έχουν χαλάσει, και ξέρω πολλούς ιδιοκτήτες MX5. Δεν το αποκλείω, αλλά σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο να χαλάνε...
Δεν ξέρω αν το MG είναι όντως αναξιόπιστο ή όχι, αλλά σίγουρα ξέρω ότι το MX5 είναι αξιόπιστο. Το να προσπαθείς να μειώσεις ένα αυτοκίνητο για να αναδείξεις το αγαπημένο σου, δεν είναι ότι καλύτερο και σίγουρα δεν αναιρεί τα όποια μειονεκτήματα πας να καλύψεις. Ρίξε μια ματιά εδώ και πες μου, καλά δεν είναι από 2η ως 4η θέση στα αυτοκίνητα 10-11 ετών που είναι και τα πιο παλιά στον κατάλογο του TUV?
-
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν χαλάει οταν το πλακώνεις κρύο ή το δουλευεις ψηλά συνεχώς Hammer και γιαυτο Ακριβώς το αναφέρω σαν παραδειγμα γιατι μου λεει ο καποιος σε καποιο προηγούμενο ποστ .....το ξέσκισα και μετα το πούλησα και δεν έβγαλε προβλήματα......έτσι εντελως λιτα ....ποιος μπορει να πιστευει κάτι τέτοιο ....και το θέμα είναι τι συντήρηση προηγήθηκε και πόσα λεφτα για να συγυριστει προκειμένου να μην βγάλει προβλήματα στον επόμενο.1000 ευρω θέλουν τουλάχιστον τα υδραυλικα ωστήρια για να διορθωθουνε στο αξιοσέβαστο mx-5, ** η φλάντζα του mg μας ενόχλησε τώρα?**
Αναλογα ποσο το αγαπας το ψάχνεις γενικότερα και βρίσκεις λύσεις συνάπτεις καλές σχεσεις με οικονομικα συνεργεία και το παλευεις το θέμα.
χωρια που η landrover η φλάντζα ειναι η πλεον σιγουρη λύση, την βάζεις και ξενοιάζεις.
Το πρόβλημα δεν είναι η φλάντζα του mg. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις ανέβαζε λίγο θερμοκρασία, οι 'γνώστες' κάτοχοι την αλλάζαν από μόνοι τους. Γιατί αλλιώς έτρεχαν λίγο αργότερα για πλανιάρισμα κεφαλής και ζημιά πολλών περισσότερων € από όσα περιγράφεις...
Και αυτά δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Τα αναφέρει και γελάει ο υπεύθυνος εγγυήσεων της rover σε αντιπροσωπεία... Που τον ξέρουν με το μικρό του και κάνουν καλαμπούρι οι κάτοχοι, γιατί έχουν βαρεθεί να τον βλέπουν. Στο φινάλε ξέρεις πόσοι από τους εργαζομένους εκεί έχουν rover;;; ΚΑΝΕΙΣ -
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν χαλάει οταν το πλακώνεις κρύο ή το δουλευεις ψηλά συνεχώς Hammer και γιαυτο Ακριβώς το αναφέρω σαν παραδειγμα γιατι μου λεει ο καποιος σε καποιο προηγούμενο ποστ .....το ξέσκισα και μετα το πούλησα και δεν έβγαλε προβλήματα......έτσι εντελως λιτα ....ποιος μπορει να πιστευει κάτι τέτοιο ....και το θέμα είναι τι συντήρηση προηγήθηκε και πόσα λεφτα για να συγυριστει προκειμένου να μην βγάλει προβλήματα στον επόμενο.ΕΓΩ το ειπα αυτο. ΝΑΙ ειχα το mx-5, ΝΑΙ εφαγε ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 135.000 ΧΛΜ (ακομα και οταν ηταν κρυο), και επισης δεν εβγαλε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως (εκτος αν βαζεις τις.. καμμενες λαμπες στο προγραμμα, εκαψε 2-3 )
Ποιος μπορει να το πιστευει ή να μην το πιστευει ειναι δικο του προβλημα. ΟΜΩΣ δυστυχως για σενα, υπαρχουν ατομα απο αυτο το φορουμ που ξερουν τοσο εμενα οσο και το ΜΙΑΤΑ που ειχα οταν το ειχα.
οποτε ειναι ο λογος σου εναντια στον δικο μου. μονο που εγω, εχω και ΜΑΡΤΥΡΕΣ. εσυ απλως παπαρολογεις για ενα αυτοκινητο που δεν ειχες ποτε και απλα θες να μειωσεις...προσωπικα ζμπτσαμ λουλουδια το μιατα και το καθε μιατα και το καθε αμαξι. Δεν εχω πια το συγκεκριμενο αμαξι εδω και χρονια, ουτε καποιο αλλο της εταιρειας και δεν εχω καμια αναγκη ή κομπλεξ να το υπερασπιστω. Ο,τι ειχα και εχω ειναι απλως ενα μεσο να περναω καλα. Ομως γεγονος ειναι οτι με το ΜΙΑΤΑ, το 99% των ΟΔΗΓΩΝ θα περασει καλα. Γιατι ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις απο ενα MG. σε κρατημα, αξιοπιστια, στα παντα (η εμφανιση ειναι υποκειμενικη). Επισης ειναι ενα αμαξι που ζει ακομα, ενω τα MG σαπιζουν στα χερια μερικων κινεζων που καποιο βραδυ μεταξυ βραδυνης μαλακιας και κινεζικου φαγητου με ξυλακια ειπαν να αγορασουν την παραπαιουσα mg γιατι δεν ειχαν δουλεια να κανουν.
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO MIATA -
kyr80 αμα σου χαλάσει η φλάντζα θα την αφήσεις?
Εννοειται οτι θα πας να την αλλάξεις?Εννοείται οτι θα γίνει μεγαλυτερη ζημιά
Τι ειναι αυτο τώρα εξυπνάδα που είπες?skye με βρισιές και με υπερβολικές εκφράσεις και εμπάθεια μάλλον ΕΣΥ παπαρολογείς.....
Επισης ειναι ενα αμαξι που ζει ακομα, ενω τα MG σαπιζουν στα χερια μερικων κινεζων που καποιο βραδυ μεταξυ βραδυνης μαλακιας και κινεζικου φαγητου με ξυλακια ειπαν να αγορασουν την παραπαιουσα mg γιατι δεν ειχαν δουλεια να κανουν.
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO MIATAΤο σκεφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό?
Κατα τα αλλα δεν σε νοιάζει εεε! Γιαυτο τόσο μανιασμένη εμπάθεια !!
Εγω ήρθα απλα εδω, το τοπικ δεν το δημιουργησα εγω και επαναλμαβανω δεν θελεω να πεισω
ουτε να τσακωθω αλλα να αντικρουσω τις σαχλαμαρες που λετε υποστηριζοντας την επιλογή σας κατηγορωντας
Κάτι μου λέει οτι ο πιο θιγμένος απο όλους είσαι εσυ ...και ας τα σάπια ... με τις ανοησίες που γράφεις
και καταλαβαινεις ποσο σημασια μπορω να σου δωσωΚαι μην τρελενεσαι για το παρελθοντικό σου mx-5 σου μιας και υπάρχουν πάρα πολλοι που κακομεταχειριζονται και τα mg τους
και έχω και μάρτυρες και ζωντανα παραδειγματα
οποτε δε μας ειπες και τίποτα συνταρακτικόσε ανεφερα σαν παραδειγμα για την τοποθετηση σου και όχι για του λόγου το αληθές
-
Δεν έχω οδηγήσει ΜG, αλλά θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό τεστ των 4Τ, που το έκραζε για τη δυναμική του συμπεριφορά. Προσπάθησαν, έλεγε το άρθρο, να το κάνουν πιο foolproof, δίνοντας κάργα υποστροφική ρύθμιση, και το αποτέλεσμα στο δρόμο ήταν τραγικό. Γενικώς, ακόμα και στον βρετανικό Τύπο, δεν θυμάμαι να έχω πετύχει κάποιο κολακευτικό άρθρο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
Το αρθρο το γνωρίζω και έβγαλε καλύτερη την barchetta σε οδηγικη συμπεριφορά και απο mg και απο mx-5 που ηταν μπροσθιοκίνητη
αν ειναι δυνατόν...είχα μπόλικα ιταλικά αυτοκινητα στην κατοχή μου respect για αυτα αλλα
η συγκριση ειναι αδύνατη.Απο την εποχή της ιδρυσης τους ιταλόφιλοι οι 4 τροχοί, και πολλές φορές υπερβάλοντας για άλλα αυτοκίνητα αλλα λέω μήπως άλλο μπροστινή και αλλο πισινή
κίνηση λέω μήπως? για το παραδειγμα σουΧώρια που το τι γραφουν ειναι και παιχνιδι δημοσίων σχεσεων και συμφερόντων πολλές φορες με τις αντιπροσωπείες τουλάχιστον στην ελλάδα αλλα αυτο ειναι ενα μεγάλο θεμα.Οχι μονο οι 4 τροχοι άλλα και αλλα περιοδικα του χωρου.
και μιλάμε για την ιδιαιτερη ελληνικη αγορά όπου δεν ήρθαν αλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας καθαρά λογω κυβισμου
Όλα τα άρθρα στον βρετανικο τύπο απορρίπτουν το αυτοκίνητο, τίποτα κολακευτικό
και απεναντίας επικριτικά για το miata
Σωστά λοιπον αυτο μου διέφυγε ,ελα τώρα μην τα βγάζεις ολα στην φόρα κριμα είναι
Συγκρινουμε αυτοκίνητα κεντρομήχανα με μπροσθιομήχανα λες και ειναι το ίδιο.
Πάντως Απο το πολυ το διαβασμα θα βγάλετε και μυωπία προσοχή εε
MR2, MX5, MG TF160