-
δν ξερω προσφατα αν διαβασατε για εργο ασφαλτοστρωσης που δημοπρατηθηκε για την πολη τ ηρακλειου γενικα για τις λακουβες....
παλι καλα ειπα στην αρχη.. να δουμε ασπρη μερα..να κ κατι καλο.. τα πρωτα σχολια μ......
οποτε λοιπον παιρνωντας απο κεντρικη οδο ν.προαστειων... βλεπω ενα δρομο καροδρομο αλλα αυτη τη φορα γεματο μπαλωματακια σε μεγεθος πιτσας
δλδ νταξει τι να πεις πια σ αυτη την ελλαδα.. τοσο δυσκολο ειναι να ριξουν ασφαλτο σ ολο τ δρομο.. να τον ξυσουν.. η εστω κτ....
απο κει π ειχαμε λακουβες ...πλεον θα εχουμε βουναλακια!!
-
[quote='scirocco123']δν ξερω προσφατα αν διαβασατε για εργο ασφαλτοστρωσης που δημοπρατηθηκε για την πολη τ ηρακλειου γενικα για τις λακουβες....
παλι καλα ειπα στην αρχη.. να δουμε ασπρη μερα..να κ κατι καλο.. τα πρωτα σχολια μ......
οποτε λοιπον παιρνωντας απο κεντρικη οδο ν.προαστειων... βλεπω ενα δρομο καροδρομο αλλα αυτη τη φορα γεματο μπαλωματακια σε μεγεθος πιτσας
δλδ νταξει τι να πεις πια σ αυτη την ελλαδα.. τοσο δυσκολο ειναι να ριξουν ασφαλτο σ ολο τ δρομο.. να τον ξυσουν.. η εστω κτ....
απο κει π ειχαμε λακουβες ...πλεον θα εχουμε βουναλακια!!
[/quot
Απο περιεργεια ρωταω.... η επισκευη - συντηρηση αυτη εγινε και το μπαλωμα ειναι 'προσωπο' με την υπολοιπη επιφανεια??. Για ενημερωση και μονο και για να ξερετε ποσο μας δουλευουν σπαταλοντας χρηματα οι υπηρεσιες του ΠΕΧΩΔΕ, Δημου κ.λ.π. για να ειναι ποιοτικη η επισκευη θα επρεπε να κοψουν με τροχο την περιμετρο της λακουβας... να γεμισουν με υλικο σωστο την λακουβα και να το πατησουν σωστα (98%), να ψεκασουν ειδικο ασφαλτικο στην περιμετρο της κομμενης ασφαλτου για να κολλησει η νεα με την παλια ασφαλτο, και να πατησουν την νεα σφαλτο τσι ωστε να μην 'νοιωθεις' βουναλακι...... Ετσι καπως περιγραφεται αυτη η εργασια.... οποιος λοιπον την πληρωνει και δεν ειναι ετσι κατασκευασμενη ΚΛΕΒΕΙ ολους εμας..... Ενα γραμμα καταγγελια στην υπηρεσια που πληρωσε τον εργολαβο με κοινοποιηση στην υπηρεσια επιθεωρητων του ΥΠΕΧΩΔΕ θα εκανε ολους εκει να τρεχουν....... και να μην το 'ξανακανουν'
-
Χθές πέρασα κάτω απο τη γέφυρα της Παπαναστασίου με 120 και ηδονιζόμουνα!!!!!!
Επιτέλους τέλος οι ουρές, τέλος τα φανάρια!!!! -
http://www.patris.gr/articles/155315?PH ... a9s8s60es0
ρε μας δουλεύουν, ή το έχουν πάρει ζεστά το θέμα?
-
Εγώ γράφω εδώ γιατί συμπαθώ την Κρήτη και θέλω να έρθω για διακοπές για να στύψω δύο αυτοκινητάκια στο Χανιά-Σούγια το οποίο μου είπαν ότι είναι ενδιαφέρον (και αν μου βρείτε και δουλειά...)
Θα είμαι και άγριος σε αυτό το τόπικ.
-
Με καλό να μας έλθετε πάτερ.
Η διαδρομή αυτή όντως είναι !
-
Γουστάρεις τη διαδρομή μου ρε;
...κατά το Αστερίξ στην Κορσική 'Σ'αρέσει η αδερφή μου;'
-
θελει καλο αυτοκινητο για αυτη τη διαδρομη...(οχι q7)
-
O δρόμος Ηράκλειο - Επισκοπή έχει βαλτώσει για τα καλά. Έπρεπε να είχε τελειώσει νομίζω αλλά μέχρι προχθές είχε παραδοθεί ένα μικρο τμήμα 1 χιλιομέτρου λίγο πριν απο το χωριό. Σήμερα ξαναπέρασα. Έχει στρωθεί άλλο ένα κομμάτι 3-4 χιλιόμετρα. Στο υπόλοιπο τμήμα, το χάος. Ακόμα και στο στρωμένο κομμάτι δεν έχουν μπει γραμμές, σήμανση ούτε καν προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου.
Το σίγουρο είναι ότι απο τη διασταύρωση για Ανώπολη και πάνω έχει πλέον άσφαλτο. -
προχθες εκανα την διαδρομή οροπέδιο λασιθίου-αγ.νικόλαος.. δεν την είχα ξανακάνει.. μου φάνηκε αρκετά εως πολύ ενδιαφέρουσα ειδικά για όσους έχουν μικρό αυτοκίνητο τύπου 106rallye..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
προχθες εκανα την διαδρομή οροπέδιο λασιθίου-αγ.νικόλαος.. δεν την είχα ξανακάνει.. μου φάνηκε αρκετά εως πολύ ενδιαφέρουσα ειδικά για όσους έχουν μικρό αυτοκίνητο τύπου 106rallye..Και με RAV4 ΜΚ2 ωραία είναι.
-
Από ποιο δρόμο κατέβηκες μέχρι τον ΒΟΑΚ;
-
H παραλιακή προχωράει μεν αλλά βλέπω κάτι που με ανησυχεί. Έχουν μπει φανάρια σε 2 σημεία που πριν δε υπήρχαν. Αν δεν ρυθμηστούν σωστά έτσι ώστε να ανοίγουν σχεδόν ταυτόχρονα να μην μποτιλιαρίζεται ο κοσμάκις, θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών που έγιναν στη πόλη αυτη!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
H παραλιακή προχωράει μεν αλλά βλέπω κάτι που με ανησυχεί. Έχουν μπει φανάρια σε 2 σημεία που πριν δε υπήρχαν. Αν δεν ρυθμηστούν σωστά έτσι ώστε να ανοίγουν σχεδόν ταυτόχρονα να μην μποτιλιαρίζεται ο κοσμάκις, θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών που έγιναν στη πόλη αυτη!!!!Όλη η παραλιακή από την είσοδο του λιμανιού και ανατολικά είναι έγκλημα.
-
Μεγάλος κόπος και έξοδα για να γίνει το μόνο αξιόλογο κομμάτι της παραλιακής μπο...λο!!! Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να έχει γίνει με τόσα λεφτά που έπεσαν για την α'αναμόρφωση' του δρόμου. Κρίμα.
-
Oι άνθρωποι απλά δνε παίζονται. έχει σκοτωθεί τόσος κόσμος στην παραλιακή, και τωρά πάνε να κάνουν ένα έκτρωμα.κάτι τεράστια πεζοδρόμια, με στένεμα του δρόμου, με κακή χάραξη. ντροπή. όσο για τις Ε.Ο ας μην μιλάμε. ανάποδες κλίσεις όλο το δίκτυο. είτε νιώθεις να πλησιάζεις τη νησίδα είτε το γκρεμό. χάραξη δρόμου δε σημαίναι απλά σκάβω και βάζω άσφαλτο.πρέπει να κοιτάνε και ένα δυο πράγματα όπως οι κλίσεις
-
-
-
Mοναδικό στα χρονικά μποτιλιάρισμα στην Εθνική. Από τον κόμβο της Αλικαρνασού μέχρι το ΚΤΕΟ!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Mοναδικό στα χρονικά μποτιλιάρισμα στην Εθνική. Από τον κόμβο της Αλικαρνασού μέχρι το ΚΤΕΟ!!!!!Είχε γίνει μία καραμπόλα όπως έμαθα. Εγώ την ψιλιάστικά ότι θα έχει κίνηση και πήγα από τον παλιό! Στο ύψος της ΣΕΑΠ χάζευα τη Ν.Ο. από την παλιά και δεν πίστευα στα μάτια μου.
Οδικο δικτυο Κρητης, κυκλοφοριακα κλπ!!!