-
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=31711thanks...
θα προσπαθησω να ελεχξω αν ειναι σωστα...!!!
ευχαριστω και παλι..!
-
παιδια μια ερωτησουλα , εχουμε στην οικογενεια passat διλιτρο turbo μοντελο 2006, και καποιο προβλημα στον εγκεφαλο του τιμονιου το νεκρωνει και δεν παιρνει καν μπρος , το χει ξανακουσει κανεις σας ??
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
παιδια μια ερωτησουλα , εχουμε στην οικογενεια passat διλιτρο turbo μοντελο 2006, και καποιο προβλημα στον εγκεφαλο του τιμονιου το νεκρωνει και δεν παιρνει καν μπρος , το χει ξανακουσει κανεις σας ??δεν το ξερω αλλα διαβασε στη σελιδα 46, για τα σχετικα
-
πριν 3-4 μερες μου αναψε ενδειξη ''airbag fault'' σε passat B6. οταν αναψε δεν κουνησα καθισμα ωστα να πειραζω κανενα καλωδιο απο αυτα που ειναι απο κατω ουτε επεσα σε λακουβα η κατι τετοιο.
εχει κανεις ιδεα?? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
πριν 3-4 μερες μου αναψε ενδειξη ''airbag fault'' σε passat B6. οταν αναψε δεν κουνησα καθισμα ωστα να πειραζω κανενα καλωδιο απο αυτα που ειναι απο κατω ουτε επεσα σε λακουβα η κατι τετοιο.
εχει κανεις ιδεα??Μήπως ο αισθητήρας στο κάθισμα είναι σαν μεμβράνη και έσπασε , οπότε θέλει ξύλωμα
-
Η Volkswagen θα ανακαλέσει τελικά τα αυτοκίνητα με τα προβληματικά DSG στη Κίνα
http://www.autoblog.gr/2013/03/19/vw-to-recall-vehicles-in-china-on-complaints-about-gearbox/
το 7αρι dsg εξελίσεται σε epic fail
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Η Volkswagen θα ανακαλέσει τελικά τα αυτοκίνητα με τα προβληματικά DSG στη Κίναhttp://www.autoblog.gr/2013/03/19/vw-to-recall-vehicles-in-china-on-complaints-about-gearbox/
το 7αρι dsg εξελίσεται σε epic fail
Δεν εξελίσεται, αλλά ΕΙΝΑΙ Epic Fail
-
στο Ελλαντα γιατι δεν ανακαλουνται αραγε;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στο Ελλαντα γιατι δεν ανακαλουνται αραγε;;;;;Δεν χαλανε!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν χαλανε!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν χαλανε!
Μεμονωμένο περιστατικο
Οπως και ολα τα αλλα!!!
-
μεμονωμενο περιστατικο=1περιστατικο
1επι καποιες χιλιαδες=ανακληση!!!!!
-
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τι κοστος συντηρησης εχει το συγκεκριμενο αυτοκινητο (σερβις κ τετοια).Θα ηθελα να μαθω πχ καθε ποσα χλμ χρειαζεται σερβις κ ποσο στοιχιζει!Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
γιατι δεν πας σε μια αντιπροσωπεία για παραδειγμα;
-
Για πολλους λογους.Πρωτον γιατι ειμαι φοιτητης σε δυσκολη σχολη οποτε δεν εχω χρονο να τρεχω.Δευτερον γιατι θεωρησα πως θα ηταν καλυτερο κ ευκολοτερο σε πρωτη φαση να συμβουλευτω καποια ατομα απο το παρον φορουμ.Ενα φιλαρακι θελω να εξυπηρετησω!Ελπιζω να σε καλυψα
φιλικα παντα,
Γιωργος -
Ο χρήστης geomar_z έγραψε:
Για πολλους λογους.Πρωτον γιατι ειμαι φοιτητης σε δυσκολη σχολη οποτε δεν εχω χρονο να τρεχω.
ΓιωργοςΣυγκλονιστικό επιχείρημα
-
Ρε φιλε,δυσκολευεσαι να πειστεις?Που ακριβως δυσκολευεσαι?νομιζω ημουν σαφης,δεν εχω χρονο κ διαθεση να τρεχω.Εκανα μια απλη ερωτηση για ενα φιλαρακι,περιμενοντας σοβαρη αντιμετωπιση.Ωραια ανταποκριση...οκ ρε φιλε,να σαι καλα
-
Αν σου αφήσει χρόνο η δύσκολη σχολή σου κανε έρευνα αγοράς στον τοπο σου
-
Ο χρήστης geomar_z έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τι κοστος συντηρησης εχει το συγκεκριμενο αυτοκινητο (σερβις κ τετοια).Θα ηθελα να μαθω πχ καθε ποσα χλμ χρειαζεται σερβις κ ποσο στοιχιζει!Ευχαριστω εκ των προτερων!καθε 30000χλμ θελει σερβις το αμαξι η 2 χρονια.
αυτο ισχειει αν το αμαξι εχει το προγραμα κινιτικοτιτας λονγλιφε,αναγραφετε στην ετικετα του εξοπλισμου του
συμφωνα με αυτο βγαζει μονο του ενδειξη καθε ποτε θελει σερβις με μεγιστο οριο τα 2χρονια και 30000χλμ αλλιος πας με το συμβατικο οριο των 15000χλμ η 1 χρονου.ολα τα φιλτρα καθε 2χρονια αλλαγη κοστος μεγαλου σερβις 170 σε εξηδικευμενο συνεργειο 'μακρια απο αντιπροσωπιες'+60 με αλλαγη μπουζι καθε 4χρονια η 60000χλμ
αλλαγη υγρων φρενων καθε 2η 3 χρονια κοστος 20ευρω
κοστος αλλαγης τακακια αναλογα με τιν χρηση περιπου στα 50000χλμ 50τα πισω και 80 τα μπροσταΥ.Γ το αυτοκινητο αν εχει το λογκλιφε προγραμα σερβις και το ακολουθει γλιτωνεις το μικρο σερβις=90ευρω (λαδια-φιλτρο λαδιου-εργασια)
VW FORUM