-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
:fryingpan:Πάντως υπερπλήρης γκάμα:
2.0 στα 270
τώρα το 'δα ότι τον πιέσανε κι' άλλοΠάντως φοβάμαι για το vw group μην πάθει το ίδιο με την Kodak.
Η Kodak έχασε πολύ επειδή προσπαθούσε να τελειοποιήσει το φιλμ και όταν άρχισε να φτιάχνει ψηφιακές είχε χάσει το προβάδισμα που είχε επί φιλμ.
Αντίστοιχα μην προσπαθούν οι Γερμανοί να τελειοποιήσουν τα αμάξια εσωτερικής καύσης με turbo, diesel κτλπ ενώ το μέλλον (κατ' εμέ τουλάχιστον όπως βλέπω τα πράγματα) είναι η ηλεκτροκίνηση. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ενώ το μέλλον (κατ' εμέ τουλάχιστον όπως βλέπω τα πράγματα) είναι η ηλεκτροκίνηση.Δεν υπάρχει περίπτωση. Ίσως το υδρογόνο και μόνο εφόσον εξαντληθούν τα ορυκτά καύσιμα (ή η εξόριξή τους καταστεί ασύμφορη).
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
2.0 στα 270
τώρα το 'δα ότι τον πιέσανε κι' άλλοΣιγά την πίεση... ...στην πιάτσα τα έχουν rom-ιάσει, βελτιώσει και παίζουν στα 350-380.
Αλλά και εργοστασιακά η Μιτσου έχει το 2λιτρο εβο10 στα 295-300.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1110272/
Το θεωρεί κανείς δίκαια τιμολογημένο?
Μου δίνεις την ευκαιρία τώρα.
Η τιμή δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή όμως δεδομένου ότι ναι μεν έχει παρουσιαστεί το νέο Touareg αλλά και ότι έχει 0χλμ.
Είδα όμως το καινούριο μέσα έξω και ψιλοέπαθα να σου πω την αλήθεια. Στα 112 χιλιάρικα με τα πάντα μέσα και κινητήρα τον κομπρεσοράτο υβριδικό με 380 ίππους!!!....Αν εξαιρέσεις το σήμα της VW που δεν είναι τόσο πιασάρικο όσο αυτό της Porsche, BMW,Audi,Mercedes το θεωρώ το καλύτερο, το πιο ολοκληρωμένο και hi-tech SUV τη σήμερον ημέρα....
Κατά τη δική μου γνώμη ανώτερο από Cayenne την ως τώρα τουλάχιστον, γιατί Cayenne είναι μέσα έξω και το Touareg ακόμα και το κλειδί είναι ολόιδιο με αυτό των Porsche Cayenne/Panamera. Συν ότι σου μένουν και αρκετές χιλιάδες έουρος εις την τσέπη.
Εγώ πάντως ξαναβλέποντας την τιμή της αγγελίας μάλλον θα έβαζα κάτι παραπάνω να έπαιρνα το καινούριο με τον 3.6, αν και δεν είναι ιδανική επιλογή το ατμοσφαιρικό SUV...Υπάρχει εμπειρία από Q7 με τον 3.6 και για αυτά τα βάρη είναι λίγος ο κινητήρας. Ειδικά όταν έχεις δει τι σημαίνει Χ6 με τον διπλοτούρμπινο που πάει τον πάτο του....Πέρασαν τρεις μήνες και το έριξαν 3 χιλιαρικα! Απο 65 στα 62
-
και θα συνεχίσουν να το ρίχνουν .... μέχρι να το τσιμπήσεις σε τιμή ευκαιρίας. Kαλοτάξιδο!
πιο μεγάλη ρεζέρβα δεν μπορούσε να βάλει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και θα συνεχίσουν να το ρίχνουν .... μέχρι να το τσιμπήσεις σε τιμή ευκαιρίας. Kαλοτάξιδο!πιο μεγάλη ρεζέρβα δεν μπορούσε να βάλει;
είμαι πολύ υπερ της κανονικής ρεζέρβας
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και θα συνεχίσουν να το ρίχνουν .... μέχρι να το τσιμπήσεις σε τιμή ευκαιρίας. Kαλοτάξιδο!
κ εγώ αλλά όχι εκεί πίσω. Δεν είναι επικίνδυνη αλήθεια;
Αυτά γιατί είναι κανονικά; μην μου πεις λόγω πορτ μπαγκαζ...
σαφώς ομορφότερο από την αηδία επάνω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κ εγώ αλλά όχι εκεί πίσω. Δεν είναι επικίνδυνη αλήθεια;
Αυτά γιατί είναι κανονικά; μην μου πεις λόγω πορτ μπαγκαζ...
σαφώς ομορφότερο από την αηδία επάνω...
Tα 'κανονικα' έχουν car kit με όριο 50χλμ/ ώρα
ασε που με την κανονική έχεις και μια ζάντα extra που στην Ελλάδα δυστυχώς μπορεί να την χρειαστείς -
Σε παρακαλάει να το αγοράσεις cpp... Κάνε του την χάρη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε παρακαλάει να το αγοράσεις cpp... Κάνε του την χάρη.Αν δεν το πάει 50,000 και 4 χρόνια εγγύηση... δεν το παίρνω!
Αν το ρίχνει 1,000 το μήνα .... θέλουμε 1 χρόνο
Πάλι καλα που το έχει μέσα και δεν σκονίζεται -
το car kit ειναι για τα σκουπιδια, αν σου σκιστει το λαστιχο την εκατσες κανονικα
(οπως το ΤΤ που ειχα αναφερει παλιοτερα , ευτυχως που το s3 εχει κανονικη ρεζερβα και εσωσε τη κατασταση )
-
Ερωτηση. Το αμαξι της υπογραφης, εχει 19000 χλμ, με πρωτο σερβις περσι τον Μαιο(ειναι αγορασμενο ιουνη του 2009). Εδω και καμια βδομαδα μου πεταει στο trip computer οταν το βαζω μπρος, ενα γαλλικο κλειδι με 7500 χλμ( ειχε ξεκινησει απο τα 8000 νομιζω) και ενα μεγαλο ρολοι που απο κατω ξεκινησε απο το 20 και ειναι πλεον στο 14.
Ειναι η αντιστροφη μετρηση για το ποτε θα ανατιναχτει; . Ok seriously now, να κανω 7500 χλμ μεχρι τον Μαιο δεν παιζει, αλλα τις 14 ωρες σιγουρα θα τις εχω περασει(αφου πεφτει μια ωρα την ημερα η ^@&#!) ,παιζει καποιο ιδιαιτερο προβλημα, ή να το αγνοησω και να το παω οταν πρεπει για σερβις; -
μηπως περφτει μια μερα τη μερα; χεχεχε
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Ερωτηση. Το αμαξι της υπογραφης, εχει 19000 χλμ, με πρωτο σερβις περσι τον Μαιο(ειναι αγορασμενο ιουνη του 2009). Εδω και καμια βδομαδα μου πεταει στο trip computer οταν το βαζω μπρος, ενα γαλλικο κλειδι με 7500 χλμ( ειχε ξεκινησει απο τα 8000 νομιζω) και ενα μεγαλο ρολοι που απο κατω ξεκινησε απο το 20 και ειναι πλεον στο 14.
Ειναι η αντιστροφη μετρηση για το ποτε θα ανατιναχτει; . Ok seriously now, να κανω 7500 χλμ μεχρι τον Μαιο δεν παιζει, αλλα τις 14 ωρες σιγουρα θα τις εχω περασει(αφου πεφτει μια ωρα την ημερα η ^@&#!) ,παιζει καποιο ιδιαιτερο προβλημα, ή να το αγνοησω και να το παω οταν πρεπει για σερβις;απλα δε στο ρυθμισαν μαλλον μη δινεις σημασια, εσυ πας με το βιβλιαρακι σου
-
Το να είναι ένα αυτοκίνητο πιο άχρωμο από το προηγούμενο Passat είναι μεγάλο κατόρθωμα!Εδω πάνω κυκλοφορούν ήδη δυο ένα sedan και ένα SW ... από σύμπτωση μάλλον ... σε καφέ! Το SW εντελώς 'ανέραστο' αυτοκίνητο. Η παλιά Octavia Combi είχε έντονη προσωπικότητα μπροστά σ' αυτό. Αυτό το βλέπεις και το ξεχνάς.
Στο sedan ... είπα από μέσα μου 'σκατά' και σε χρώμα και σε σχεδίαση. Η πρόσοψη είναι συμπαθητική (μεγάλα φώτα, μεγάλο σήμα, πολύ νίκελ) αλλά προφίλ και πίσω καταφεραν να κάνουν ένα μακρύ με ευθείες και γωνίες αυτοκίνητο. Απορώ πως καταφεραν την αεροδυναμική με τέτοιο σχήμα!
Κρίμα! Δεν εντυπωσιάζει και δείχνει μεγαλίστικο! -
Το να είναι ένα αυτοκίνητο πιο άχρωμο από το προηγούμενο Passat είναι μεγάλο κατόρθωμα! -
και δω που εχω δει ενα καφε ειναι...
-
Eρωτηση..
Ο 1.2 tsi ειναι direct injection ε? Ποιο τουρμπο χρησιμοποιει(αν ξερετε τυπο π.χ roots και εταιρια) ?
Eπισης αν ξερετε καποιο site που να εχει αναλυτικες πληροφοριες για αυτο το κινητηρα θα ημουν υποχρεος γιατι δεν εχω καταφερει να βρω κατι αξιολογο.
thnx in advance
-
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2059&comp=volkswagen
Τις ξεσκίσανε τις τιμές ή μου φαίνεται? Dsg?
-
Ποια η διαφορα του με το Passat?
VW FORUM