-
capdim,
θεωριτικα το 190αρι μοτερ εχει αλλους κωδικους μπιελες, καθως και καποιες αλλες λεπτομερεις,
που κανουνε διαφορα μονο σε αρκετα μεγαλες ιπποδυναμεις (>>300++)βεβαια, αν στοχευεις τοσο ψηλα, ετσι κι αλλιως σου προτεινω να αλλαξεις και αυτες του 190ριου με after market.
οποτε ασχολησου πρωτιστως να βρεις το καλυτερο μεταχειρω Α4 που μπορεις,
και να ξερεις οτι ειναι πιο σημαντικο να το βρεις στο χρωμα/εξοπλισμο που σου αρεσει σε καλη κατασταση,
παρα αν ειναι το 163 ή το 190. (κατα τη γνωμη μου παντα)με ενα προγραμμα, και τα δυο στα 200-210 πανε.
με περιφεριακες αλλαγες, χωρις να πειραξεις καθολου μοτερ,
και τα δυο θα σε πανε στα 270-300 σχετικα οικονομικα, και κανοντας σωστες επιλογες, με αξιοπιστια.. -
ΠΕΤΡΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΓΩ ΕΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΝΘΟ????
-
Kαλησπέρα σε όλους.
Δεν είμαι νέο μέλος,
αλλά από χτές έχω στην πυλωτή της πολυκατοικίας
μια μπορντώ Veyron.Γνωρίζετε πόσους κυλίνδρους έχει ?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
capdim,
θεωριτικα το 190αρι μοτερ εχει αλλους κωδικους μπιελες, καθως και καποιες αλλες λεπτομερεις,
που κανουνε διαφορα μονο σε αρκετα μεγαλες ιπποδυναμεις (>>300++)βεβαια, αν στοχευεις τοσο ψηλα, ετσι κι αλλιως σου προτεινω να αλλαξεις και αυτες του 190ριου με after market.
οποτε ασχολησου πρωτιστως να βρεις το καλυτερο μεταχειρω Α4 που μπορεις,
και να ξερεις οτι ειναι πιο σημαντικο να το βρεις στο χρωμα/εξοπλισμο που σου αρεσει σε καλη κατασταση,
παρα αν ειναι το 163 ή το 190. (κατα τη γνωμη μου παντα)με ενα προγραμμα, και τα δυο στα 200-210 πανε.
με περιφεριακες αλλαγες, χωρις να πειραξεις καθολου μοτερ,
και τα δυο θα σε πανε στα 270-300 σχετικα οικονομικα, και κανοντας σωστες επιλογες, με αξιοπιστια..apo oti katalaba file,
moy les oti den a3izei epi ths oysias ta 4-5000 xiliarika ths diaforas toys.
telika ta montela apo 2002-03 me ta 163 HP bgenane me 5ari h 6ari sasman ?
h k me ta dio ?
to A4 1.8TQ 163 HP montelo 2002 to briskw se mantrades/emoroys girw sta 25-26 K !
einai kalh timh h mporw na to brw k poio katw apo idioth ?
bebea olla einai sxetika k e3artate apo ta extra k ton e3oplismo, alla 8elw na exw mia timh ws bash gia na mhn me piasoyn kotso !!!!!
afto poy moy kanei entiposh einai oti enw sto dromo blepw para polla A4 1.8TQ den yparxoyn tosa antistixa sthn agora twn metaxirismenwn !!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kαλησπέρα σε όλους.Δεν είμαι νέο μέλος,
giati den tous metras esy na mas peis emas olous?????
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Kαλησπέρα σε όλους.
Δεν είμαι νέο μέλος,
giati den tous metras esy na mas peis emas olous?????
Συνέχεια χάνω τη σειρά...
-
Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτησεις στους φίλους συμφορουμίτες και ειδικούς επί του group Vag.
- Πότε βγαίνει το ανανεωμένο Golf με την ενιαία μάσκα αλά passat και gti.
- Στην έκδοση sportline του Golf είναι αλλαγμένα και τα αμορτισέρ και τα ελατήρια σε σχέση με την έκδοση comfortline ή μόνο τα ελατήρια?
thanks
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτησεις στους φίλους συμφορουμίτες και ειδικούς επί του group Vag.- Πότε βγαίνει το ανανεωμένο Golf με την ενιαία μάσκα αλά passat και gti.
- Στην έκδοση sportline του Golf είναι αλλαγμένα και τα αμορτισέρ και τα ελατήρια σε σχέση με την έκδοση comfortline ή μόνο τα ελατήρια?
thanks
1.Πάγια τακτικη της VW (και είναι προς όφελος του golf αυτό) ότι δεν κάνει ποτέ f/l στο συγκεκριμένο μοντέλο. Το πολύ να αλλάξει τα πλαινά φλας με φιμέ τα πίσω κωλοφάναρα με φιμέ πάλι (ποτέ άλλο σχήμα-μόνο στο MKI τα είχαν αλλάξει) τις ταπετσαρίες, τα όργανα και να προσθαφαιρέσει μερικά χρώματα στη γκάμα. Οπότε f/l όπως το περιγράφεις δε ννομιζω να γίνει.
2. Λογικά είναι αλλαγμένα και τα αμορτισέρ. Ένα τηλεφωνάκι σε ένα συνεργείο θα σου λύσει την απορία. Αν έχουν άλλο κωδικό ανταλλακτικού π.χ. -
Αν θυμάμαι καλά το είχα διαβάσει σε περιοδικό ότι σύντομα αλλάζει η εμπρός μάσκα για να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα μοντέλα όπως passat και polo. Το ίδιο δηλαδή που έκαναν και στην audi με το Α3. Μάλλον είναι θέμα χρόνου, το ζήτημα είναι πότε.
-
Για αυτό μιλάω:
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Για αυτό μιλάω:
Αυτό δεν ειναι f/l. Είναι μία έκδοση η οποία έχει χρωμιωμένο ένα σημείο στη μάσκα.
facalift modell 06
-3 ακτινο τιμονι πλαστικο στο TRENDLINE K COMFORTLINE
-ταμπλο σκουρο σε ολες τισ εκδοσεις
-αλλαγες στη σταχτοθηκη χρωματικα(ασημι τελος)
-εσωτερικα χερουλια πορτας ,χειροφρενο,πομολο, κλειδαρια ντουλαπακι αλουμινιου αντι χρωμιο
-νεες επενδυσεις καθισματων κοκκινο-γκρι κ μπλε-γκρι
-καταργηση του coastalblue k red spice ,προσθηκη river blue k sunset red
-προσθηκη πακετου χρωμιου(χρωμια στη μασκα ,πισω πορτα,πλαινα ντεκορ)
-καταργηση ενσωματωμενης κεραιας,κεραια κανονικα οπωs golf 4 ektos navi(shark tale)Όπως βλέπεις το συγκεκριμένο Golf είναι εξοπλισμένο με το πακέτο χρωμίου...
-
Και πότε αναμένεται να έρθει Ελλάδα?
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF II ME MOTEΡ ΑΠΟ GTI ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΡΕΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?
-
Ο χρήστης TAIRIS έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF II ME MOTEΡ ΑΠΟ GTI ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΡΕΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?το μαστορα στα καλυβια δεν τον ξερεις??
επισης δες και στο vwclub.gr..
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
gia sas paidia k kalos sas brhka k egw neos sto forummerikes erwthseis sxetika me to A4 1.8T Quattro opoy psaxnw edw k mia bdomada sthn agora twn metaxirhsmenwn.
1.poies oi diafores (tourbo, programma, DP, I/C klp) toy monteloy meta3h 1.8TQ 165 HP k 1.8TQ 190 HP.
2.to montelo me ta 190 HP ebgene mono to 2003-2004.
3.giati to stamatisan.
4.poia ta peri8wria beltiwshs k mexrh poy ftanoyn me full 1 stadio se dynamh k roph sto 165HP k sto 190HP, panta me asfaleia k a3iopistia.
5.mia normal mesh timh twn dio montelwn xronologias 2002-2003 me 30-50 K xlm poia einai re paidia.
- san agora sta lefta ths a3izei h na koita3w k gia kati allo.
eyxaristw ek twn proterwn
ΑΠΑΤΕΩΝΑ CAP-DIM!!!!!
παρε Α4Q ρε να σε φορτωνω τσαι οσο χωραει το τανκερ σου!!!
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
....to A4 1.8TQ 163 HP montelo 2002 to briskw se mantrades/emoroys girw sta 25-26 K !einai kalh timh h mporw na to brw k poio katw apo idioth ?.....
Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις να δεις το καινουριο Octavia RS.
200 αλογακια μαμα και ποιοτητα εφαμιλλη πλεον του Αουντι.Ayto poy moy kanei entiposh einai oti enw sto dromo blepw para polla A4 1.8TQ den yparxoyn tosa antistixa sthn agora twn metaxirismenwn !!!!
Οπως και παρα πολλα μοντελλα με ακριβη τιμη αγορας ειναι ασυμφορο να το πουλησει κανεις μετα απο 2-3 χρονια χανοντας ενα 40% της αξιας τους.
Με λιγα λογια δε συμφερει καποιον να δωσει 25 χιλιαρικα για να αγορασει ενα αμαξι τετραετιας οταν με τα ιδια λεφτα παιρνει καινουριο εστω και με λιγοτερη ιπποδυναμη (για εξοπλισμο δε το συζηταμε.Ενα καινουριο σε αυτη τη τιμη εχει σχεδον τα παντα).
Και φυσικα δε συμφερει καποιον να πουλησει ενα αμαξι που κανει 45 χιλιαρικα για 25. -
...και ειναι αρκετα ικανοποιητικο αυτοκινητο οποτε συνηθως για να το αλλαξεις πρεπει να εχεις λογο...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
gia sas paidia k kalos sas brhka k egw neos sto forum
merikes erwthseis sxetika me to A4 1.8T Quattro opoy psaxnw edw k mia bdomada sthn agora twn metaxirhsmenwn.
1.poies oi diafores (tourbo, programma, DP, I/C klp) toy monteloy meta3h 1.8TQ 165 HP k 1.8TQ 190 HP.
2.to montelo me ta 190 HP ebgene mono to 2003-2004.
3.giati to stamatisan.
4.poia ta peri8wria beltiwshs k mexrh poy ftanoyn me full 1 stadio se dynamh k roph sto 165HP k sto 190HP, panta me asfaleia k a3iopistia.
5.mia normal mesh timh twn dio montelwn xronologias 2002-2003 me 30-50 K xlm poia einai re paidia.
- san agora sta lefta ths a3izei h na koita3w k gia kati allo.
eyxaristw ek twn proterwn
ΑΠΑΤΕΩΝΑ CAP-DIM!!!!!
παρε Α4Q ρε να σε φορτωνω τσαι οσο χωραει το τανκερ σου!!!
αν παρω ομως το νεο RS
-
Ο χρήστης TAIRIS έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF II ME MOTEΡ ΑΠΟ GTI ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΡΕΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?THA ROTISO KAI STO VW GOLF CLUB HELLAS MIA KAI UPARXOUN POLOI GOLFAKIDES ME MK 2 THA SE ENHMEROSO SYNTOMA
-
Βασισμενο στο πατωμα του golf V με 3 κινητηρες: τον νεο ΤSI (170ps), εναν 2λιτρο turbo (200ps) και μαλλον μια τετρακινητη εκδοση με μοτερ 3.2l V6 στα 250ps. Ε ρε γλεντια που εχουν να γινουν.....
VW FORUM