-
Καλορίζικο. Χαλαρά τώρα που στρώνεται.
-
Παιδιά SOS! Εχω ένα GOLF FSI 1.4 trendline. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο με μόλις 6500 χλμ. Χτες μου άναψε το λαμπάκι για λάδια! Είδα το κάρτερ και ήταν σχεδόν άδειο. Πήγα στην αντιπροσωπεία στην Ξάνθη και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι αυτοί οι κινητήρες καίνε λάδι.Απλώς μου το συμπλήρωσαν και δεν κάνανε τίποτα παραπάνω. Να πάω να τους βρίσω αύριο;
-
Ο χρήστης GODOS έγραψε:
Παιδιά SOS! Εχω ένα GOLF FSI 1.4 trendline. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο με μόλις 6500 χλμ. Χτες μου άναψε το λαμπάκι για λάδια! Είδα το κάρτερ και ήταν σχεδόν άδειο. Πήγα στην αντιπροσωπεία στην Ξάνθη και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι αυτοί οι κινητήρες καίνε λάδι.Απλώς μου το συμπλήρωσαν και δεν κάνανε τίποτα παραπάνω. Να πάω να τους βρίσω αύριο;Ισως να ειχε λιγο λαδι οταν εφυγε απο την αντιπροσωπεία,αλλιως ειναι κακο σημάδι.
-
Ο χρήστης GODOS έγραψε:
Παιδιά SOS! Εχω ένα GOLF FSI 1.4 trendline. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο με μόλις 6500 χλμ. Χτες μου άναψε το λαμπάκι για λάδια! Είδα το κάρτερ και ήταν σχεδόν άδειο. Πήγα στην αντιπροσωπεία στην Ξάνθη και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι αυτοί οι κινητήρες καίνε λάδι.Απλώς μου το συμπλήρωσαν και δεν κάνανε τίποτα παραπάνω. Να πάω να τους βρίσω αύριο;[list:opf5713w]Οχι να μην τους βρισεις.Στα 7500 km τα αλλαζεις και βαζεις 0/40 προδιαγραφων 503,01 και αλλαγη παντα ανα 7500 .Αναλογα με το 'σκισιμο' δικαιολογειτε καψιμο και ενα λιτρο( τα εχουμε πει και παλιοτερα περι ανιχων).Αν η καταναλωση ειναι υπερβολικη, τοτε αρχιζεις και ανυσηχεις (που δε νομιζω)[/list:u:opf5713w]
-
Ο χρήστης GODOS έγραψε:
Παιδιά SOS! Εχω ένα GOLF FSI 1.4 trendline. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο με μόλις 6500 χλμ. Χτες μου άναψε το λαμπάκι για λάδια! Είδα το κάρτερ και ήταν σχεδόν άδειο. Πήγα στην αντιπροσωπεία στην Ξάνθη και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι αυτοί οι κινητήρες καίνε λάδι.Απλώς μου το συμπλήρωσαν και δεν κάνανε τίποτα παραπάνω. Να πάω να τους βρίσω αύριο;το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου το διάβασες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παιδιά SOS! Εχω ένα GOLF FSI 1.4 trendline. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο με μόλις 6500 χλμ. Χτες μου άναψε το λαμπάκι για λάδια! Είδα το κάρτερ και ήταν σχεδόν άδειο. Πήγα στην αντιπροσωπεία στην Ξάνθη και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι αυτοί οι κινητήρες καίνε λάδι.Απλώς μου το συμπλήρωσαν και δεν κάνανε τίποτα παραπάνω. Να πάω να τους βρίσω αύριο;
το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου το διάβασες;
Πολύ σωστά.
Πώς γίνεται να είμαστε τόσο 'αρνητικοί', όταν οι ίδιοι δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία στα στοιχεία που δίνει ο κατασκευαστής;
-
Ελπιζω να μην αναφερεστε σε εκεινο το σημειο οπου το βιβλιαρακι λεει οτι το αυτοκινητο δικαιολογείται να καταναλώνει πιο πολυ λαδι και απο tanker.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ελπιζω να μην αναφερεστε σε εκεινο το σημειο οπου το βιβλιαρακι λεει οτι το αυτοκινητο δικαιολογείται να καταναλώνει πιο πολυ λαδι και απο tanker.αναφέρει επίσης και τις ιδιότητες των λιπαντικών long life
-
Παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση οι μαλακιες που γραφουν τα βιβλια των νεων αυτοκινητων, του στυλ οτι δικαιολογειτε να καιει ως 1 λιτρο στα 1000 χλμ και πιο κατω νασου λεει, αλλαγη λαδιων καθε 10,000 ή 15000 ακομα και 30,000 χλμ!!!
Αυτο ισχυει για ολα σχεδον τα αυτοκινητα ανεξαιρετος μαρκας...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση οι μαλακιες που γραφουν τα βιβλια των νεων αυτοκινητων, του στυλ οτι δικαιολογειτε να καιει ως 1 λιτρο στα 1000 χλμ και πιο κατω νασου λεει, αλλαγη λαδιων καθε 10,000 ή 15000 ακομα και 30,000 χλμ!!!Αυτο ισχυει για ολα σχεδον τα αυτοκινητα ανεξαιρετος μαρκας...
Ναι σωστά χαζό ακούγεται..
Αλλά σου λένε και να τσεκάρεις συχνά τα λάδια. Οπότε δεν σημαίνει οτι θα μείνεις από λάδι πριν φτάσεις στα χιλιόμετρα αλλαγής.Βέβαια αν βάζεις 1 λίτρο κάθε 1000χλμ, στα 15-20-30000 δεν θα χρειάζεται να αλλάξεις λάδια... θα έχεις κάτι σαν 'κυλιόμενη' αλλαγή λαδιών
-
Εμένα μου άναψε το λαμπάκι για λάδια μόλις έφτασα στην παραλία. Έφαγα τον κόσμο να βρω ένα μπουκάλι λάδι με τον φόβο να μην κολλήσει ο κινητήρας. Το kadett που έχω καίει ποιο λίγο λάδι τελικά από το FSI
-
Σύμφωνα με το 'Focus' ένας βουλευτής της Γερμανικής Κυβέρνησης προσκλήθηκε σε σεξουαλικό πάρτι με διαυθυντές από την Audi. Η εταιρεία πληρώσε 15,000 στα κορίτσια για να περάσουν ένα βράδυ στο κλάμπ του Ανόβερο...
Το κόστος καλύφθηκε από ένα κονδύλι ψυχαγωγίας της VW....Αυτά είναι τα ωραία.... μπορούν να τα βάζουν και στα έξοδα R&D από εδώ και πέρα....
-
wow!! my kind of business meeting!!
-
Σε ναυτηλιακή εταιρεία που δουλεύει φίλος, όταν είχαν έρθει κάτι κινέζοι για επιθεωρήσεις τους πήγαν για strip show και σε μερικούς κινέζους κεράσαν και το πηδ**μα... Είμαι περίεργος... Να ζήτησαν τιμολόγιο???
1 SEX (περιγραφή) (κόστος μονάδας) (μονάδες) Μερικό Σύνολο....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σύμφωνα με το 'Focus' ένας βουλευτής της Γερμανικής Κυβέρνησης προσκλήθηκε σε σεξουαλικό πάρτι με διαυθυντές από την Audi. Η εταιρεία πληρώσε 15,000 στα κορίτσια για να περάσουν ένα βράδυ στο κλάμπ του Ανόβερο...
Το κόστος καλύφθηκε από ένα κονδύλι ψυχαγωγίας της VW....Αυτά είναι τα ωραία.... μπορούν να τα βάζουν και στα έξοδα R&D από εδώ και πέρα....
Έ κι αυτό 'λάδι' είναι.
-
Μια απο τις κυριες (συμφωνα με την εφημεριδα) http://www.brozova.cz/
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Έ κι αυτό 'λάδι' είναι.
και long life....
-
αυτες του ειδους οι 'περιποιησεις ' ηταν γνωστες απο ανεκαθεν. αλλα ποιος τα πληρωνει ολα αυτα?? ο καταναλωτης φυσικα. αρα μεσα στην τιμη των αυτοκινητων VW ειναι και τα μαμισιατικα των διευθυντων και των διαφορων εκλεκτων τους καλεσμενων. αρα αλλος μαμαει και αλλος πληρωνει.
-
ε, νταξει τωρα... πιο αδικημενος νιωθει ο εργαζομενος στον ομιλο vw που του βαζουνε τα δυο ποδια σ'ενα παπουτσι,
παρα ο τελικος καταναλωτης.. -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
:lol: αρα αλλος μαμαει και αλλος πληρωνει.xaxaxaxaxa αλλού τρώς , αλλού πίνεις, αλλού πας και τον δίνεις
VW FORUM