-
Ας τα ισοπεδωσουμε ολα λοιπον, η vw ειναι μονο φρου φρου και τοσα εκκατομυρια κοσμου που τη προτιμουν το κανουν μονο γι αυτη τη μοστρα.
Αν καποιος ριξει μια ματια στις ανακλησεις θα δει ποοοσα μοντελα ανακαλλουνται. Διαβασα τις προαλλες για κατι subaru πχ , και χτες στις ειδησεις για το θανατο του παντελιδη, ακουσα πως ειχαν ανακληθει τετοια τζιπ λογω προβληματος με το γκαζι.
Το αν ο ελληνας εισαγωγεας δεν ειναι απολυτα σωστος , κατι που εχω ακουσει σαν παραπονο απο αρκετους, δε σημαινει οτι τα αυτοκινητα ή η εταιρεια, δεν ειναι αξιοπιστα.
Πχ http://www.kathimerini.gr/850083/articl ... cedes-benz
http://www.autogreeknews.gr/hrisima/ana ... -ana-marka
http://www.drive.gr/news/agora/anaklisi-subaru-impreza
http://www.gocar.gr/useful/anakliseis/
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ας τα ισοπεδωσουμε ολα λοιπον, η vw ειναι μονο φρου φρου και τοσα εκκατομυρια κοσμου που τη προτιμουν το κανουν μονο γι αυτη τη μοστρα.Αν καποιος ριξει μια ματια στις ανακλησεις θα δει ποοοσα μοντελα ανακαλλουνται. Διαβασα τις προαλλες για κατι subaru πχ , και χτες στις ειδησεις για το θανατο του παντελιδη, ακουσα πως ειχαν ανακληθει τετοια τζιπ λογω προβληματος με το γκαζι.
Το αν ο ελληνας εισαγωγεας δεν ειναι απολυτα σωστος , κατι που εχω ακουσει σαν παραπονο απο αρκετους, δε σημαινει οτι τα αυτοκινητα ή η εταιρεια, δεν ειναι αξιοπιστα.
Πχ http://www.kathimerini.gr/850083/articl ... cedes-benz
http://www.autogreeknews.gr/hrisima/ana ... -ana-marka
http://www.drive.gr/news/agora/anaklisi-subaru-impreza
http://www.gocar.gr/useful/anakliseis/
Οπα!! Ενδιαφερουσα πληροφορια.
-
Όλες οι εταιρείες κάνουν ανακλήσεις όταν διαπιστώσουν ότι κάτι έκαναν λάθος. Αυτές σέβονται τους πελάτες τους. Η vw σχεδόν ποτέ. Ούτε για τους κινητήρες που καίνε λάδια σαν φρυτέζες, ούτε για τις καδένες, ούτε για τα παράθυρα που έπεφταν μέσα στις πόρτες, ούτε για τα mechatronic, ούτε για τα Πόλο που έσβηναν. Και τα χιλιάρικα για να τα επισκευάσεις έπεφταν βροχή. Είπαμε ότι είναι ποιοτικά, όχι όμως αξιόπιστα όσο χρειάζεται μια εταιρεία που θέλει να λέγεται σχεδόν premium. Επαναλαμβάνω ότι μια ματιά στο φόρουμ της μάρκας -όταν ξαναδουλέψει και αυτό- μπορεί να διαφωτίσει αρκετούς.
-
Γι αυτους που αντιμετωπισαν προβληματα, υπαρχουν αλλοι τοσοι που δεν αντιμετωπισαν τιποτα απολυτως και χαιρονται τα αυτοκινητα τους.
Αν η vw δε σεβοταν τους πελατες της, δε θα εκανε καθημερινα καινουριους.Οσο για τα φορουμ γι αυτο υπαρχουν για να συζητουνται και τυχον προβληματα. Οσο πιο πολυ πουλαει ενα αμαξι, τοσο πιο πολυ θα ακουγεται, λογικο ειναι. Ξερω τοσο κοσμο ευχαριςτημενο με τ αυτοκινητο του που δεν ειναι γραμμενοι καπου για να τα εκθειασουν, οπως κανουμε εμεις στα φορουμ. Και φυσικα και αλλους με προβληματα, που επισης δε γραφονται καπου οποτε ουτε αυτα ακουγονται.
Αμα παρω σβαρνα τα φορουμ που υπαρχουν για καθε εταιρεια, σιγουρα θα δω καμποσα θεματα στο καθενα.
Κι εδω μεσα διαβαζω θεματακια για διαφορα αυτοκινητα.@sbr ειχε εμφανιστει προβλημα στο γκαζι και γι αυτο η ασφαλιστικη ζητησε ελεγχο του αυτοκινητου. Τωρα αν ηταν ραδιο αρβυλα δε ξερω, αλλα αυτο ειπαν τα καναλια.
-
Ρε ursus.......ουτε η Μερκελ δεν τους υποστηριζει ετσι!
Υ.Γ οχι αλλα χρηματα στους μαμημενους......λιγη εθνικη συνειδηση. -
Ειναι γιατι εχω μετοχες στη kosmocar Δε με νοιαζει να τους υποστηριξω δε κερδιζω κατι απ αυτο δυστυχως, απλα αναφερω την αποψη μου.
Δε μπορω να διαβαζω τοσα αρνητικα για μια εταιρεια που ο κοσμος εδω και χρονια εχει στην κορυφη , και να μη μιλησω. Στα πλαισια του ευγενους διαλογου παντα!
Υγ: αλλο θεμα αυτο....
-
Σαφώς και υπαρχουν ευχαριστημένοι και σίγουρα είναι οι περισσότεροι. Και όλα τα αυτοκίνητα έχουν μικρά ή μεγάλα θέματα. Ο τρόπος όμως αντιμετώπισης από την εκάστοτε εταιρεία είναι ένα θέμα. Θεωρώ όμως ότι αναλογικά έχουν δημιουργηθεί πολλά και πανάκριβα προβλήματα. Έχω μεγαλώσει σε δύο vw και ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν ήρθε η ώρα να αποκτήσω δικό μου αμάξι. Όμως μόνο από τον τρόπο που μου μιλούσαν οι πωλητές και από τα κόστη συντήρησης κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν δε άρχισαν και τα φόρουμς και διάβαζα όλο και περισσότερα κατάλαβα ότι μάλλον καλά έκανα και δεν ασχολήθηκα περισότερο. Η εδώ αντιπροσωπεία τουλάχιστον είναι μακράν η χειρότερη ever. Επιεικώς απαράδεκτοι, είρωνες και αλαζόνες.
-
Όχι άλλα λεφτά στους Γερμανούς....
-
Φιλε μου το ανεφερα κι εγω οτι εχω ακουσει αρνητικα για την αντιπροσωπεια. Επειδη ειμαι νεος κατοχος, προς το παρον δεν τους εχω χρειαστει, οποτε η προσωπικη μου εμπειρια με το θεμα περιοριζεται στους πωλητες. Επισκεφθηκα λοιπον 2 αντιπροσωπειες της κοσμοκαρ.
Απο τη μια κανενα παραπονο, απο την αλλη εφυγα με τη σιγουρια οτι δε προκειται να το παρω απ αυτους. Τι να πω? οτι δε σηκωθηκε καν απ το γραφειο? οτι καναμε βολτες 10' στην εκθεση και δεν ηρθε κανεις να μας μιλησει? αντε γεια που λεει κι ο τσουκαλας..Τελικα πηγα σε 3η αντιπροσωπεια, εκτος κοσμοκαρ, απ οπου και το αγορασα. Γι αυτος εχω να λεω μονο τα καλυτερα. Και στην αντιμετωπιση τη πρωτη φορα και σ ολες μας τις επικοινωνιες και στη παραλαβη..
Ειναι και που θα πεσεις. Αν ο αλλος δε καταλαβαινει οτι χανει πελατες ετσι τι να πω εγω...Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πάω το 1999, στις 3 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, να παραγγείλω ένα Golf στην Καρέντα στην Κηφισίας. Πρόσεξε διάλογο...
-Καλησπέρα. Ήρθα να παραγγέιλω ένα golf ασημί με αιρκοντίσιον.
-Φέρατε κύριε ένα εκατομύριο?
-Όχι, έχω πεντακόσιες χιλιάδες πάνω μου.
Σταυρώνει τα χέρια και μου λέει...
Λυπάμαι, δεν προχωράμε.
-Είναι ετοιμοπαράδοτο και θέλετε τόσο μεγάλη προκαταβολή?
-Η παράδοση είναι σε 8 ή 9 μήνες.
Ούτε γειά δεν του είπα. Στην επιστροφή σταματάω στον Παζαρόπουλο στην Κύμης. Εκεί ήθελα 500χιλιάδες προκαταβολή. Τα άλλα 500 τα έβαζαν αυτοί γιατί η Κοσμοκάρ δεν δέχοταν μικρότερη προκαταβολή. Παράδοση για Ιούνιο. Ζητάω να μου βάλουν το κουμπί του ac στην κανονική του θέση και όχι φυτεμένο κάπου στο ταμπλό. Σημειωτέον ότι το ac έμπαινε μόνο στην Ελλάδα για λόγους που μόνο η Κοσμοκάρ ήξερε. Τον Απρίλιο με παίρνουν τηλέφωνο να μου πούνε ότι πρέπει να τους δώσω 25 χιλιάδες ακόμα για το κουμπί. Το αμάξι έβγαινε 5.505.000, θα πληρώνονταν μετρητά και ήθελαν ακόμα 25. Τα πήρα στο κρανίο, ακύρωσα την παραγγελία, δεν ήθελαν να μου δώσουν τα λεφτά και κόντεψα να τους φέρω εισαγγελέα. Με τις απειλές τελικά τα πήρα πίσω.
Όλα αυτά την πρώτη φορά που πήγα να πάρω vw.
Σόρρυ για το σεντόνι αλλά καλό είναι να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Άλλωστε κουβέντούλα κάνουμε εδώ μέσα..... -
Μαλιστα..... πηγε τζαμπα κ η αναμονη, αλλα τουλαχιστον τα πηρες πισω, τι να πω
Εννοειται καλα εκανες!Εγω δε το πηρα απ τη πρωτη κοσμοκαρ γιατι ο πωλητης δε μου εδινε ακριβες ποσο αγορας, ελεγε οτι επειδη θα ναι παραγγελια δε μπορει να ναι σιγουρος. Φυσικα δε θα δινα προκαταβολη για ενα αμαξι που δε θα ξερα ποσο τελικα θα κοστιζε!! Και μου εκανε αντυπωση αυτο γιατι οι αλλοι δυο μου εδωσαν ακριβες ποσο....
-
Θα βαριόταν να χτυπήσουν τα νούμερα στη φόρμα και να βγάλουν το ποσό...τι να πω......χάλια μαύρα....
Το 2001 που πήγα να ξανατσεκάρω το Golf μου έκανε εντύπωση το υπέρογκο κόστος σέρβις. Η απάντηση που πήρα όταν ρώτησα ήταν:'Με 100 χωρίς 60' . Όταν ρώτησα τι είναι αυτά τα με και χωρίς μου είπε ότι εννοούσε τα τακάκια. Μα καλά,40.000 τα τακάκια? Χρυσά είναι? Και 60 το απλό το σέρβις?
Πήγα και πήρα μια 316 που το μικρό έκανε 17,5 χιλιάδες και το μεγάλο 35 και ησύχασα. Και τα τακάκια 28.000 αν θυμάμαι καλά. -
Αρκετη διαφορα, δε θα περιμενα τοσο.
Να τη χαιρεσαι τη μπεμπα!
-
Να σαι καλά....την χάρηκα όσο πήγαινε....από τότε έχω αλλάξει άλλα 4 αυτοκίνητα.....
Όλοι να είμαστε γεροί και να χαιρόμαστε τα αμάξια μας.... -
Σωστός!
-
Καλα εκανες για το γκαζι και το ανεφερες ursus. Ενταξει και ραδιο αρβυλα αν ειναι, ας προσεχαν οσοι το ειπαν στις ειδησεις. Βασικα εμενα μου περναει απο το μυαλο μου, μια στις χιλιες μηπως κολησε το γκαζι. Ή το παλικαρι (η ψυχουλα του να αναπαυθει) μηπως το πηρε ο υπνος. Δλδ τα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Πάω το 1999, στις 3 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, να παραγγείλω ένα Golf στην Καρέντα στην Κηφισίας. Πρόσεξε διάλογο...
-Καλησπέρα. Ήρθα να παραγγέιλω ένα golf ασημί με αιρκοντίσιον.
-Φέρατε κύριε ένα εκατομύριο?
-Όχι, έχω πεντακόσιες χιλιάδες πάνω μου.
Σταυρώνει τα χέρια και μου λέει...
Λυπάμαι, δεν προχωράμε.
-Είναι ετοιμοπαράδοτο και θέλετε τόσο μεγάλη προκαταβολή?
-Η παράδοση είναι σε 8 ή 9 μήνες.
Ούτε γειά δεν του είπα. Στην επιστροφή σταματάω στον Παζαρόπουλο στην Κύμης. Εκεί ήθελα 500χιλιάδες προκαταβολή. Τα άλλα 500 τα έβαζαν αυτοί γιατί η Κοσμοκάρ δεν δέχοταν μικρότερη προκαταβολή. Παράδοση για Ιούνιο. Ζητάω να μου βάλουν το κουμπί του ac στην κανονική του θέση και όχι φυτεμένο κάπου στο ταμπλό. Σημειωτέον ότι το ac έμπαινε μόνο στην Ελλάδα για λόγους που μόνο η Κοσμοκάρ ήξερε. Τον Απρίλιο με παίρνουν τηλέφωνο να μου πούνε ότι πρέπει να τους δώσω 25 χιλιάδες ακόμα για το κουμπί. Το αμάξι έβγαινε 5.505.000, θα πληρώνονταν μετρητά και ήθελαν ακόμα 25. Τα πήρα στο κρανίο, ακύρωσα την παραγγελία, δεν ήθελαν να μου δώσουν τα λεφτά και κόντεψα να τους φέρω εισαγγελέα. Με τις απειλές τελικά τα πήρα πίσω.
Όλα αυτά την πρώτη φορά που πήγα να πάρω vw.
Σόρρυ για το σεντόνι αλλά καλό είναι να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Άλλωστε κουβέντούλα κάνουμε εδώ μέσα.....Golf 4? Ο θεός σε έσωσε. Όποιον μισώ τέτοιο του προτείνω. Πραγματικά άχρηστο αυτοκίνητο. Σε αντίθεση με το πολύ καλό 5. Γενικά όμως βγάζουν θέματα τα VW. Καμία σχέση με αξιοπιστία...
-
Πετυχαίνω συνάδελφο με Golf 4 λίγο πριν την Λάρισα, καταχείμωνο με χιονόνερο και ορθάνοιχτο παράθυρο. 'Πάω Καβάλα και έπεσε το παράθυρο στην πόρτα'. Τον λυπήθηκα....Νομίζω στο Golf 19 το έλυσαν.....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Πετυχαίνω συνάδελφο με Golf 4 λίγο πριν την Λάρισα, καταχείμωνο με χιονόνερο και ορθάνοιχτο παράθυρο. 'Πάω Καβάλα και έπεσε το παράθυρο στην πόρτα'. Τον λυπήθηκα....Νομίζω στο Golf 19 το έλυσαν..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ρε ursus.......ουτε η Μερκελ δεν τους υποστηριζει ετσι!
Υ.Γ οχι αλλα χρηματα στους μαμημενους......λιγη εθνικη συνειδηση.+1 (Για την υποσημειωση)..
VW FORUM