-
αυτά που βλέπουμε είναι R-line
-
Τα 100 αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις φέτος στην Ευρώπη
Το 2015 φτάνει στο τέλος του σε λιγότερο από έναν μήνα και ας δούμε τα 100 αυτοκίνητα που έχουν πουλήσει περισσότερο στην Ευρώπη. Στην κορυφή της λίστας παραμένει για ακόμη μια χρονιά το Volkswagen Golf με 562.835 πωλήσεις (+10,8%). Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Volkswagen Polo με 314.494 πωλήσεις (+3,4%), ενώ ακολουθεί το Renault Clio με 290.070 πωλήσεις (-1,4%).Την μεγαλύτερη αύξηση την είχε BMW Σειράς 2 (+487,9%), ανεβαίνοντας από την 205η θέση στην 57η, ακολουθεί το Peugeot 108 με αύξηση 214,9% στις πωλήσεις του (60.364 πωλήσεις) που το οδήγησαν στην 70η θέση (από την 161η το 2014), ενώ μεγάλη αύξηση (+210,3%) είδε το Citroen C4 Cactus (73η θέση από την 163η το 2014), με την μεγαλύτερη αύξηση να την παρουσιάζει το Fiat 500X (+88.744,2%) επειδή η Fiat για κάποιον λόγο το 2014 είχε “πουλήσει” 57 αυτοκίνητα (λογικά πρόκειται για test drives αυτοκίνητα ή κάτι αντίστοιχο), μιας και επίσημα το 500X ξεκίνησε εμπορική πορεία από τις αρχές του 2015. Αναλυτικά τα 100 αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις φέτος στην Ευρώπη είναι:
http://www.autoblog.gr/2015/12/07/ta-100-aytokinhta-me-tis-perissoteres-pwlhseis-fetos-sthn-eyrwph/ -
Για τον κινητήρα 1,2 tsi στα 105 άλογα με dsg έχουν ακουστεί τίποτα σοβαρά θέματα;
-
Για το μοτέρ όχι το DQ200 εχει βγάλει προβλήματα σε παλαιότερα revisions τα οποία αντιμετωπίζονταν πάντα μέσα στην εγγύηση. Οδήγηση με DSG όμως είναι απλά απόλαυση
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ. Για το μοτέρ δεδομένου ότι είναι μόνο κομπρεσσορας αυτό σκέφτηκα και εγώ. Για το dsg θα πρέπει τότε να δω τυχόν αλλαγές ή επισκευές.... Μιας και σκέφτομαι ένα polo του 2010 ... Αλήθεια σε αυτοκίνητο 2010 ο υπολογισμός γίνεται με βάσει τους ρύπους, σωστά ;
-
Νομιζω το 2011 αλλαξαν. Προσεξε τα DSG γιατι εχουν βγαλει ζημιες.
-
Μέχρι 31/12/10 τα τέλη με τα κυβικά.
Απο 1/1/11 τα τέλη με τα CO2.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Κώστα ευχαριστώ. Δεν το θυμόμουν επακριβώς. Βέβαια ίσως σε 1200 που κοιτάω να μην έχει και σημασία γιατί απο ότι είδα έχει 124 γραμμάρια ρύπους άρα με τις νέες τιμές κοντά θα είναι τα τέλη. Αν μπαίνει και δακτύλιο χωρίς να υποχρεωνόμαστε για άδεια δακτυλίου θα είναι τέλειο ....
Για το dsg θα ψάξω ιστορικο service αλλά ένα που έχω δει από μεγάλο αντιπρόσωπο wv δίνει και εγγύηση ενός έτους απο την αγορά .... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μεχρι 31/10/10 τα τελη με κυβικα
Απο 1/11/10 τα τελη με ρυπουςΣτάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μεχρι 31/10/10 τα τελη με κυβικα
Απο 1/11/10 τα τελη με ρυπουςΣτάλθηκε απο s4 με tapa
Σωστά. Απο το Νοέμβρη του 2010 με τους ρύπους.
Λάθος μου!From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ερώτηση άσχετου ... Σε μτχ αυτοκίνητα που πουλάνε έμποροι του δικτύου υπάρχει περίπτωση παζαριού κλπ ή θα με νομίσουν για ουγκανο; Μέσω βύσματος στην εταιρεία ;
-
Να διαπραγματευτεις την τιμή φυσικα μπορείς. Ο πωλητής βέβαια μικρά περιθώρια έκπτωσης εχει. Το 'βισμα' κάπου ψηλά στην αντιπροσωπία κάτι καλύτερο θα κάνει. Στόχος ΚΑΙ αυτών είναι να φύγει το μτχ τους και να μην το έχουν να λιαζεται...
Ας ξέρεις πόσο πάει το ίδιο αυτοκίνητο και σε μάντρες, ή ιδιώτες για να έχεις μια εικόνα 'προσφοράς'.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Μάλλον βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο κάνουμε την κουβέντα γιατί όλο και κάτι που θα μου μυρίζει θα βρω. Το να μου έδιναν το οποίο μτχ με το νοίκι και όχι να το φορτώσω εγώ θα το έβλεπα ευχαρίστως.. Αν δεν είναι κάτι δικό μου δεν με πολύ νοιάζει να είναι τέλειο...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ευχαριστώ. Για το μοτέρ δεδομένου ότι είναι μόνο κομπρεσσορας αυτό σκέφτηκα και εγώ. Για το dsg θα πρέπει τότε να δω τυχόν αλλαγές ή επισκευές.... Μιας και σκέφτομαι ένα polo του 2010 ... Αλήθεια σε αυτοκίνητο 2010 ο υπολογισμός γίνεται με βάσει τους ρύπους, σωστά ;Δεν είναι κομπρεσσεράτο, τουρμπάτο είναι. Και έβγαλε κάποια θέματα με το τούρμπο και τους πολλαπλασιαστές. Για το δε DSG δεν θέλεις να ακούσεις τις ιστορίες τρόμου που κυκλοφορούν...
-
Έχω διαβάσει αλλά η αίσθηση όταν οδηγείς είναι ανακάλυψη. Σαν τυφλός που βρήκε το φως του.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έχω διαβάσει αλλά η αίσθηση όταν οδηγείς είναι ανακάλυψη. Σαν τυφλός που βρήκε το φως του.Για τις φορές που είναι οκ. lol
Στέφανε προσωπικά για πολλούς λόγους θα σε απετρεπα απο την αγορά μτχ Polo. Βασικα και καινούριου, πόσο μάλλον για μεταχειρισμένο. Καλύτερα να γκρινιαζεις για τριγμούς και κακοσυναρμολογηση παρά για μηχανικά και τεχνικά θέματα.
Αν έβλεπες για Fiesta 1,0 ecoboost? Χειροκίνητο αλλά πολύ καλύτερο σαν σύνολο.
Κάποια μτχ που είχα δει πέρσι ηταν απο test drive αλλά κατά την συνήθεια των αντιπροσώπων να έχουν ενεργό τον περιοριστη ταχύτητας φαινόντουσαν τουλάχιστον το λιγότερο δυνατό κακοποιημένα.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Εχε στο μυαλο αυτο που λεει και ο Διας για τους πολλαπλασσιαστες-καλωδια του 1.2 και επειδη μαλλον καταλαβα τι σκεφτεσαι και απο αλλο θεμα που κατι εγραψα, μαλλον ευκαιρια για ολους σας ειναι..
-
Θελουμε και οι δυο αυτόματο ....
-
Το μεκατρονικ ειναι αχειλιος πτερνα,καποια στιγμη θα χρειαστει αλλαγη αυτο και αν δεν εχει εγγυηση,κλαφτα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Το μεκατρονικ ειναι αχειλιος πτερνα,καποια στιγμη θα χρειαστει αλλαγη αυτο και αν δεν εχει εγγυηση,κλαφτα.Βασικά είχα βρει ένα 1,2 λευκό με 105 αλόγα του 10 με το 7αρι dsg και 65.000km στην Καρεντα (δεν το βλέπω τώρα στο car.. μάλλον γουρι τους έφερα και το έδωσαν) που πήγα και το είδα το πρωί (€9.000)!
Το καλό ήταν ότι έδιναν και ένα χρόνο εγγύηση που κάλυπτε και το dsg, ενώ την εγγύηση μπορούσες μέχρι τα 100.000 km να την ανανεώνεις με 250 ευρώ το χρόνο...
Για τα δικά μου χιλιόμετρα και γουστα αυτό μου άρεσε!
Με χάλασαν όμως ότι:- ήταν euro 4 (άρα γλείψιμο για άδεια δακτυλίου)
- ήταν από κοπέλα
- είχε χτυπημένο μαρσπιέ (κλασσική γυναικεία μαλακία)
- δεν είχε καν αισθητήρες πίσω (οπότε +250 για αισθητήρες και συναγερμό), ούτε bluetooth, ούτε usb....(άρα + 500-600 ευρώ για κανα σύστημα με android)...
- δεν είχε πολλά σημάδια φθοράς, αλλά πολλά για εμένα και το πόσο ψειρας ειμαι...
Μηχανικά κλπ θα έστελνα τη spotmechanic να το δει μιας και δεν ξέρω συνεργεία πλην Toyota και εσχάτως Nissan....
Τέσπα αν βρεθεί κάτι τέτοιο ισως και με λιγότερα χλμ και πιο προσεγμενο (καλύτερα ίσως από leasing) πείτε τίποτα!
VW FORUM