-
Ρωτάω και εδώ γιατί πρέπει αύριο-μεθαύριο να πάω για σέρβις.
Αυτό: http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=el
είναι πιο καινούργιο από αυτό:http://siriocenter.gr/product/17224?
(Για να ξέρω ποιο θα παραγγείλω)
-
Λοιπόν, παίδες...όλα καλά!
Τώρα που το βάλαμε μπροστά, δεν τον έκανε τον θόρυβο και τελικά χθες που το ξεκινήσαμε είχε να μπει 2 εβδομάδες. Οπότε ίσως γιαυτό.
Πήγαμε λοιπόν να το τσεκάρουμε και ο τύπος έκανε εξονυχιστικό έλεγχο. Δηλαδή:
-Τσεκάραμε γύρω-γύρω με μηχάνημα το πάχος της βαφής (βαμμένο καπώ και πίσω φτερό)
-Το βάλαμε στη διάγνωση για να δούμε χιλιόμετρα και βλάβες
-Τσέκαρε βιβλίο σέρβις αν είναι το δικό του (έχει ένα αυτοκόλλητο λέει κολλημένο που δε ξεκολλάει)
-Τσέκαρε δίσκους/τακάκια (όλα καλά κι εδώ)
-Τσέκαρε ρουλεμάν για τζόγους κλπ
-Όλο από κάνω καθώς και στο μηχανοστάσιο για να δούμε αν έχει φάει καμιά γερή
-Το πήγε και βόλτα να το δει στο δρόμοΌλα καλά, το αυτοκίνητο είναι μια χαρά! Του είπα και για τον ήχο που μας έκανε χθες, ο κωδικός του μοτέρ (CAXA νομίζω ήταν ή κάτι τέτοιο) είναι λέει διαφορετικός από αυτόν που είχε θέματα. Προφανώς το έκανε επειδή είχε να πάρει 2 βδομάδες μπροστά στον έμπορο. Αν μου το κάνει λέει πολύ συχνά, να το δούμε.
Έχει καινούρια λάστιχα και το μόνο που θέλει είναι λάδια και φίλτρα. Θα μου κάνει και έναν βιολογικό και όλα καλά!
Λοιπόν, έδωσα προκαταβολή και το κλείσαμε!
Λογικά αύριο παραλαμβάνουμε!
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3528224/
Κοίτα να δεις που βρέθηκα πάλι με Golf...
-
Με γειες, καλοτάξιδο και μακριά από προβλήματα! Αρκετά θα έχεις ως πατέρας, δεν χρειάζεσαι και τα αυτοκινητιστικά!
-
θα το καταευχαριστηθεί η σύζυγος
αν είχε κ την σπορ αναρτηση θα γουσταρες κ εσύ -
Thx Γρηγόρη
Ο χρήστης chemic έγραψε:
θα το καταευχαριστηθεί η σύζυγος
αν είχε κ την σπορ αναρτηση θα γουσταρες κ εσύΜόνο η σύζυγος...κι εγώ, κι εγώ
Το μόνο ρε γμτ είναι ότι ο προηγούμενος ήταν καπνιστής και το αυτοκίνητο ΒΡΩΜΑΕΙ τσιγαρίλα!
Ελπίζω με το βιολογικό που θα κάνει να ξεβρομίσει.
-
Μεγεια και καλοταξιδο.. προσωπικα θα πηγαινα σε bravo 120 ως αναβαθμιση απο 500 αλλα αυτος ειμαι εγω..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ο κωδικός του μοτέρ (CAXA νομίζω ήταν ή κάτι τέτοιο) είναι λέει διαφορετικός από αυτόν που είχε θέματαΜεγειά καταρχήν.
Στο Tiguan μου έχω κινητήρα CAVA, ενώ τα πρώτα μοντέλα είχαν τον BWK. Το νέο Tig φοράει τον CAVB. Αυτά είναι τα twincharged. O CAXA είναι ο μονοτούρμπινος.
Σχετικά με τον ήχο. Και στον τίγρη κάνει περίπου τον ίδιο ήχο σε cold start. Προφανώς έχει να κάνει με την ροή του λαδιού που έχει στραγγίξει. Να ένας παραπάνω λόγος που αυτοί οι κινητήρες χρειάζονται λεπτόρευστα λιπαντικά όπως τα 5-30 της Castrol που συστήνει ο κατασκευαστής. Πιθανόν όταν αλλάξεις λάδια να ελαττωθεί αυτό το φαινόμενο κάπως.
-
Καλες διαδρομες Νικο!
-
Καλορίζικο Νικο και μακρυά από προβλήματα. Αν έχεις κανένα θέμα να το αναφέρεις και σε εμάς, ίσως να μπορούμε να βοηθάμε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το ευχαριστηθείτε το γκολφάκι
υγ. βάλε πρόγραμμα και ανάρτηση
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Καλορίζικο Νικο και μακρυά από προβλήματα. Αν έχεις κανένα θέμα να το αναφέρεις και σε εμάς, ίσως να μπορούμε να βοηθάμε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το ευχαριστηθείτε το γκολφάκιυγ. βάλε πρόγραμμα και ανάρτηση
πρόγραμμα σε 122αρη μοτέρ βαγκ είναι πεταμένα λεφτά .-
-
Ευχαριστούμε guys!
Νονέ, εγώ θα προτιμούσα Giulietta βασικά αλλά ήταν εντελώς εκτός budget ή Focus που ήταν εντός. Η σύζυγος ήθελε Golf, οπότε το πήραμε.
Τι πρόγραμμα και ζάντες λέτε ρε σεις. Έχετε καταλάβει για τι χρήση προορίζεται?
Έτσι θα μείνει το αμαξάκι, είναι μια χαρούλα για τη δουλειά που το θέλουμε.
Αύριο πάω να παραλάβω.
Εντάξει, θα μας λείψει πάντως το 500άκι...η μικρή έχει στεναχωρηθεί.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νονέ, εγώ θα προτιμούσα Giulietta βασικά αλλά ήταν εντελώς εκτός budget ή Focus που ήταν εντός. Η σύζυγος ήθελε Golf, οπότε το πήραμε.
Εγω προσπαθησα να κρατησω και το budget χαμηλα..
-
Καλοτάξιδο! Μια φορά παίρνεις vag και μετά ξαναεπιστρέφεις
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ιμαντες ρουλζζζΝαι, όταν καδένα και group benchmark πάνε μαζί, όντως ίσως έχεις θεματάκι!
-
Βρε ιμαντας κάθε 4-5 χρόνια να έχεις την κεφαλα σου ήσυχη
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βρε ιμαντας κάθε 4-5 χρόνια να έχεις την κεφαλα σου ήσυχηΚαδένα!!!
-
Μια χαρά το Golfάκι.
Ωραίο μοτεράκι, ελαστικό, ροπάτο και σου δίνει μια γενικά σβέλτη αίσθηση και απίστευτα άνετο στους κωλόδρομους! Βασικά αυτό μου έχει μείνει. Το πόσο άνετο είναι. Περνάς από λακούβα και δε καταλαβαίνεις τίποτα.
Νταξ, τιμόνι (για τα δικά μου δεδομένα) κλασσικό VW, ελαφρύ...αλλά ό,τι πρέπει για τη πόλη και σούπερ χώροι!
Επίσης ως βασικό εξοπλισμό πρακτικά δε του λείπει κάτι. Μέχρι και θύρα AUX έχει και RCD που παίζει mp3.
-
Σήμερα που πήγα το polo για σέρβις στην Καρέντα μου είπαν πως όσα αυτοκίνητα τους πάνε τους έχουν δώσει οδηγία να τα αλλάζουν σε QG1(?) δηλαδή σε αλλαγή λαδιών κάθε 15.000χλμ. γιατί έχουν πολλά αυτοκίνητα με επικαθίσεις.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που μου το είπαν έτσι από μόνοι τους
Υ.Γ. Τσούζει το τσιρότοοοο.......1η και τελευταία
-
Ηταν σε longlife service το δικο σου?
Γιατι αυτο ισχυει εδω και αρκετα χρονια στα Audi τουλαχιστον. -
Ναι ήταν.Τώρα το ρύθμισαν για 15.000χλμ ή 1 χρόνο.Μου είπε δηλαδή ότι αν και ακόμη βγαίνουν αυτοκίνητα από το εργοστάσιο με αισθητήρα και ρύθμιση για longlife,τους έχουν δώσει οδηγία να το βάζουν στο computer και να το αλλάζουν.Είχε και ένα golf που δεν πήγαινε βήμα επειδή είχε μπουκώσει τελείως
VW FORUM