-
Καθε χρονο . (περιπου 10 χιλιαδες χλμ το χρονο δηλαδη)
-
και εμενα ετσι θα μου βγαίνουν γαμώτο περιπου 10.000 το χρονο και ειναι κρίμα γιατι στο δευτερο χρόνο θα μου αλλαξουν πράγματα που κανονικά θα αλλαζονταν στα 30.000
Σκέφτομαι σοβαρα να πηγαινω σε εξωτερικο δικο μου συνεργειο και να πηγαινω αντιπροσωπεια μονο στα longlife service .
Δηλαδη 1ος χρόνος 10.000χμ Λάδια-Φίλτρο(σε φίλο με συνεργειο) 2ος χρόνος 20.000χμ Λάδια-Φιλτρο (σε φιλο με συνεργείο) 3ος χρόνος 30.000 Long Life Service VW Λαδια Φίλτρο Λαδιου,Αερος,Καμπίνας ή γύρης δεν θυμαμαι και βενζινης(στην αντιπροσωπεια)
Εχω μιλησει με Kosmokar και μου εχει πει οτι στα service για να εισαι οκ με εγγυηση και επεκταση εγγυησης πας οποτε ειναι ρυθμισμενο το διαστημα σερβις σου. Εμενα ειναι με long life service(δειχνει στο καντραν) Ολα ειναι με Long life εκτός του UP
η κοσμοκαρ μου ειπε οτι ΑΝ θες μπορεις να τα αλλαξεις τα διαστηματα καθε 15.000 ή χρονο !!!
Πως σας φαινεται η ιδεα μου να το κανω ετσι? -
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
και εμενα ετσι θα μου βγαίνουν γαμώτο περιπου 10.000 το χρονο και ειναι κρίμα γιατι στο δευτερο χρόνο θα μου αλλαξουν πράγματα που κανονικά θα αλλαζονταν στα 30.000
Σκέφτομαι σοβαρα να πηγαινω σε εξωτερικο δικο μου συνεργειο και να πηγαινω αντιπροσωπεια μονο στα longlife service .
Δηλαδη 1ος χρόνος 10.000χμ Λάδια-Φίλτρο(σε φίλο με συνεργειο) 2ος χρόνος 20.000χμ Λάδια-Φιλτρο (σε φιλο με συνεργείο) 3ος χρόνος 30.000 Long Life Service VW Λαδια Φίλτρο Λαδιου,Αερος,Καμπίνας ή γύρης δεν θυμαμαι και βενζινης(στην αντιπροσωπεια)
Εχω μιλησει με Kosmokar και μου εχει πει οτι στα service για να εισαι οκ με εγγυηση και επεκταση εγγυησης πας οποτε ειναι ρυθμισμενο το διαστημα σερβις σου. Εμενα ειναι με long life service(δειχνει στο καντραν) Ολα ειναι με Long life εκτός του UP
η κοσμοκαρ μου ειπε οτι ΑΝ θες μπορεις να τα αλλαξεις τα διαστηματα καθε 15.000 ή χρονο !!!
Πως σας φαινεται η ιδεα μου να το κανω ετσι?το εφαρμόζω ειδή εδώ και ενα χρονο στο γκολφ μου αφου εχει λονκλιφε σερβις! απο την στιγμή που κανεις 10000χλμ το χρόνο πηγενέ με τις ενδείξεις αξιζει γτ το όφελος για τιν τσεπη σου ειναι μεγγαλο!(300ευρω!)
εγω προσοπικα αλαγα στον προτο χρονο λαδια με 10.000χλμ και τωρα στα 3χρονια με 29000χλμ θα αλλαξω ολα τα φιλτρα με εξερεση του αερος καθος συμφωνα με το βιβλιαρακι! δεν θελει αλλαγη...ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! -
Το είδατε αυτό;
http://www.autoblog.gr/2012/05/28/vw-ap ... x-problem/(Πως φοβούνται όλοι τους μην χάσουν την τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη αγορά της Κίνας. Στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα δεν θα γινόταν ποτέ ανάλογη ενέργεια από οποιαδήποτε εταιρία)
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Πως σας φαινεται η ιδεα μου να το κανω ετσι?το εφαρμόζω ειδή εδώ και ενα χρονο στο γκολφ μου αφου εχει λονκλιφε σερβις! απο την στιγμή που κανεις 10000χλμ το χρόνο πηγενέ με τις ενδείξεις αξιζει γτ το όφελος για τιν τσεπη σου ειναι μεγγαλο!(300ευρω!)
εγω προσοπικα αλαγα στον προτο χρονο λαδια με 10.000χλμ και τωρα στα 3χρονια με 29000χλμ θα αλλαξω ολα τα φιλτρα με εξερεση του αερος καθος συμφωνα με το βιβλιαρακι! δεν θελει αλλαγη...ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!Μάλλον κ εγώ έτσι θα τα κάνω ! Απλά αργότερα ΑΝ παει για πώληση στο book service δεν είναι ότι το καλύτερο να βλέπεις
σερβις κάθε 30.000 !Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Πλάκα πλάκα πέτυχα ένα Tiguan σήμερα να βγαίνει σε κεντρικό από ανηφορικό στενάκι με όλα και να κάνει (πλέοντας) παντιλικάκι. Το χω κάνει κι εγώ με άλλα αυτοκίνητα με haldex αλλά δεν περίμενα να μπορεί να το κάνει κι αυτό. Βλέποντας προφίλ ποιοι τροχοί δούλεψαν και πως, φάνηκε σαν να έδωσε σχεδόν 100% πίσω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλάκα πλάκα πέτυχα ένα Tiguan σήμερα να βγαίνει σε κεντρικό από ανηφορικό στενάκι με όλα και να κάνει (πλέοντας) παντιλικάκι. Το χω κάνει κι εγώ με άλλα αυτοκίνητα με haldex αλλά δεν περίμενα να μπορεί να το κάνει κι αυτό. Βλέποντας προφίλ ποιοι τροχοί δούλεψαν και πως, φάνηκε σαν να έδωσε σχεδόν 100% πίσω.Κουνάω και εγώ το πίσω μέρος του σε δρόμο αλλά μόνο σε άσφαλτο σαπούνι και με 1η ταχύτητα. Στα χιόνια κάνεις καλό παιχνίδι αλλά άμα είχε πλήρως απενεργοποιούμενο ESP θα γινόταν πάρτι.
Δεν είναι πάντως και το ευκολότερο αυτοκίνητο να του σπάσεις την πρόσφυση. Μου φαίνεται δυσκίνητο και βαρύ.
Για τη δουλειά του όμως είναι άψογο. Άνετος ασφαλής ανθρωπομεταφορέας, με αξιοπρεπείς επιδόσεις και εκτός δρόμου ικανότητες που καλύπτουν τον μέσο οδηγό και ενδεχομένως για πιο απαιτητικούς.
Όχι επειδή το έχω αλλά το Tiguan το θεωρώ την πλέον τίμια πρόταση της VW στην αγορά. Λόγω 1.4TSI & 4Motion παίζει χρόνια μπάλα χωρίς αντίπαλο. -
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ απλά το βρίσκω πολύ άσχημο το καημένο. Τεχνικά όμως έχει τη δυνατότητα το haldex να δώσει τόση ροπή πίσω ώστε να το ψιλογυρίσει (εννοείται πάντα με 1η και από στάση)? Πάντως θεωρώ ότι με το Tiguan θα είχα αποφύγει πολύ από την ξεφτίλα της Κυριακής στο Λουτράκι, πηγαίνοντας για την τελευταία ειδική, που κόλλησα 2 φορές σε αστεία σημεία που πέρναγαν για πλάκα κάτι Astra κτλ. Quattro+Scorpio Verde=της πλάκας συνδυασμός για offroad καταστάσεις.
-
Το αισθητικό κομμάτι έχει να κάνει με την τακτική της VW να προσφέρει εργονομικά αυτοκίνητα. Εγώ το Βαγγέλη τον λέω ενίοτε και υπερυψωμένο περίπτερο αλλά όταν είναι θεωρητικά μια κατηγορία κάτω από το Q5 και έχει πιο άνετη καμπίνα, ειδικά στα πίσω καθίσματα, μπορείς να πεις κάτι? Εξάλλου σου είπα ότι το αμάξι αυτό δεν βγήκε για καλλιστεία αλλά για άνεση, προσβασιμότητα κλπ.
Στέφανε να τα πούμε κάποια φορά παρέα με τα γουρουνάκια
-
Καλύτερα να τα πούμε ΣΤΑ γουρουνάκια!
-
Ωραία ιδέα. Κανόνισε το.
-
180 euro το σερβις (φυσικα οχι σε αντιπροσωπεια) , μετα απο μια μικρη εκπτωση. Λαδια, φιλτρο, υγρα φρενων , πισω τακακια , μια καμμενη ασφαλεια, καρτα καυσαεριων ( ) και σε καμια 5αρα χιλιαδες χλμ θα πρεπει να αλλαξω και τα μπροστα τακακια, ενω και τα λαστιχα λογω 3ετιας πνεουν τα λοισθια .
Κατα τα αλλα, χαιρει ακρας υγειας το αυτοκινητο. -
προς χρήστες DSG7
βγήκε νεο update με κωδική ονομασια 37G7 -
Παιζει να μην εχω κανει ουτε ενα update στο κιβωτιο ολα αυτα τα χρονια
Δεν θα επρεπε κανονικα η αντιπροσωπεια να επικοινωνει μαζι μου για αυτα τα θεματα; -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Παιζει να μην εχω κανει ουτε ενα update στο κιβωτιο ολα αυτα τα χρονια
Δεν θα επρεπε κανονικα η αντιπροσωπεια να επικοινωνει μαζι μου για αυτα τα θεματα;Πιθανότερο να στα κανει στα προγραμματισμένα service και να μην το λέει.
-
Το πηγαίνω σε εξειδικευμένο από το πρώτο του service, το αυτοκίνητο...
-
φίλε pierce21 πόσα χμ εχεις με το DSG? Ευχαριστημένος? Κουδουνάει ?
-
32600 KM, με τα 32000 να ειναι εντος Αττικης. Ναι κουδουναει στις χαμηλες ταχυτητες με 2η-3η-4η, και προσφατως εχω παρατηρησει εναν αντιστοιχο μεταλλικο ηχο και με μεγαλυτερες ταχυτητες (70-80χλμ ) οταν το αφηνω να ρολαρει μη πατωντας γκαζι. (ολα αυτα με κατεβασμενα παραθυρα και χαμηλωμενη μουσικη, για να τα ακουσεις)
Κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το κιβωτιο, το οποιο θεωρω ειναι το τελειο συμπληρωμα για τον TSI Και τωρα να το αγοραζα, παλι με dsg θα ηταν. -
ευχαριστώ για τις πληροφοριες
VW FORUM