-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δεν ξερω αν καιει καθολου η λιγο,παντως οσες φορες το εχω τσεκαρει,δεν δειχνει μεταβολη.
επισης στο συνεργειο μου ειπαν οσες φορες αλλαξα λαδια οτι οσα μπηκαν,τοσα βγηκαν.τωρα αν με δουλευαν ως προς την ακριβεια της μετρησης,δεν το γνωριζω..για μένα είναι φυσιολογικό να σου κάψει λίγο στα τόσα χιλιόμετρα...μην θεωρείς ότι σε κοροϊδεύουν απλά μάλλον θεωρούν ότι η κατανάλωση είναι αμελητέα...
Σαφέστατα βέβαια αυτό συνδέεται και με τον τρόπο οδήγησης πέραν φυσικά των συνθηκών που αυτή γίνεται...οι πιτσιρικάδςε λόγου χάρη που παίρνουν τα 180αρια, δεν τα παίρνουν για να κάνουν οικονομική οδήγηση σε χαμηλές στροφές αλλά για να τους πιουν το αίμα...λογικό να καίνε λάδια λοιπόν -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν ξερω αν καιει καθολου η λιγο,παντως οσες φορες το εχω τσεκαρει,δεν δειχνει μεταβολη.
επισης στο συνεργειο μου ειπαν οσες φορες αλλαξα λαδια οτι οσα μπηκαν,τοσα βγηκαν.τωρα αν με δουλευαν ως προς την ακριβεια της μετρησης,δεν το γνωριζω..για μένα είναι φυσιολογικό να σου κάψει λίγο στα τόσα χιλιόμετρα...μην θεωρείς ότι σε κοροϊδεύουν απλά μάλλον θεωρούν ότι η κατανάλωση είναι αμελητέα...
Σαφέστατα βέβαια αυτό συνδέεται και με τον τρόπο οδήγησης πέραν φυσικά των συνθηκών που αυτή γίνεται...οι πιτσιρικάδςε λόγου χάρη που παίρνουν τα 180αρια, δεν τα παίρνουν για να κάνουν οικονομική οδήγηση σε χαμηλές στροφές αλλά για να τους πιουν το αίμα...λογικό να καίνε λάδια λοιπόνσπύρο, τα 180αρια καίνε λάδια όπως και να τα οδηγείς... όπως καίγαν και τα ατμοσφαιρικά πούντο κλπ
αν η σειρά καίει , πάει , θα καίς για μια ζωή -
spyros.s οχι το 160αρι δεν θελει ουτε σταγόνα συμπλήρωμα , εκτός απο κάποιες περιπτώσεις που και πάλι ειναι ελαχιστο ουτε 100ml στα 15.000. Το 180αρι καιει οσο σου ειπα ειτε του χώνεις στα αυτια ειτε το πας ταριφικα .
Και εγω του πίνω το αίμα στο 160αρι έχω 7500 το λάδι ήταν εκεί που ήτανα από την πρώτη μερα ...
Οπως ειπε και ο red_monster απλά ετσι φτιάχτηκαν για αυτο οι κάτοχοι να σταματήσουν να αλλαζουν μοτέρ λες και ειναι ζάντες .... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
TSI 160αρης διαμάντι ! Μακράν το καλύτερο μοτέρ του group αυτη την στιγμή ...
εγώ νομίζω πως το καλύτερο μοτέρ είναι το καινουργιο 1800αρι που μπαίνει στα αουντι προς το παρόν. Τερατώδη ροπή, με συνδιασμό άμεσου κ έμμεσου ψεκασμού.
Κ από εκεί κ πέρα, ο απλός 1400αρης με τα 120+ άλογα έχει αποδειχθεί σκυλί, χωρίς την πολυπλοκότητα των twincharged, θορύβους 'κουνιας' κτλ κτλτο 160αρη που μπαίνει σε ρόκο κλπ δεν έχει -κατα κανόνα θέματα-...
το 120αρη μου φαίνεται το πλέον αδιάφορο...
το νέο 1800αρη δεν το έχω οδηγήσει και το 1,2 tsi είναι επίσης επικόθυμάμαι το πολιτισμικό σοκ που είχα φάει όταν το είχα πρωτοδηγήσει το 170αρη σε γκολφ γτ...
κ όμως ο 1800 160αρης που μπήκε στο fl leon εχει κάποια θέματα με κατανάλωση λαδιών (δεν θυμάμαι κωδικους) από ότι βλέπω στο σεατ κλαμπ σε αντιθεση με τον 'προηγούμενο' bbz (? )
από την άλλη, κ φίλος με τον 120αρη συμπληρώνει λάδι, αλλά δεν ασχολείται πόσο βάζει κ στα ποσα χιλιομετρα (ειναι εταιρικό)
μπαχαλο τα εχει κανει η VW
κ εγώ είχα γράψει στο φορουμ για το σοκ το 09 όταν είχα οδηγήσει το γκολφ με τα 140 κ κατάφερα να κάνω τον εαυτό μου να παθει ναυτία με το πάτα άσε
ειχα ακουσει κ τον ήχο 'σκουριασμένης κουνιας' που τότε δεν ήξερα τί είναι (ο κατοχος του παντως δεν τον ακουσε ποτέ μέχρι που το έδωσε ) -
ουτε εγω εχω ακουσει ποτε αυτον τον ηχο της σκουριασμενης κουνιας.μπορει να ειναι ηχος που υπηρχε στην προηγουμενη γενια.η μπορει να ειναι ηχος που ακουνε οσοι ακομα συχναζουν σε παρκα! (πλακα κανω!)
ταπεινη μου αποψη οτι τα φαουβε μπορεις να τα κατηγορησεις για πολλα πραγματα,αλλα τουλαχιστον στην περιπτωση του 1.4 160,εγω δεν εχω να του προσαψω τιποτα.παλια θεωρουσα οτι επινε πολλη βενζινη,αλλα ουσιαστικα ηταν το πρωτο αυτοκινητο που καθησα να ασχοληθω με καταναλωσεις κ δεν ειχα σκεφθει ποτε τι καταναλωσεις ειχαν προηγουμενα αυτοκινητα μου..κ οταν το εκανα,ειδα οτι το θεωρω κ οικονομικο,παντα σχετικα με τις επιδοσεις που παρεχει..
κ το κιβωτιο το θεωρω εξαιρετικο..αποκλειστικα με βαση την προσωπικη μου εμπειρια.. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ειχα ακουσει κ τον ήχο 'σκουριασμένης κουνιας' που τότε δεν ήξερα τί είναι (ο κατοχος του παντως δεν τον ακουσε ποτέ μέχρι που το έδωσε )
Τι εννοεις? Ποτε εκανε αυτο τον ηχο?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
ειχα ακουσει κ τον ήχο 'σκουριασμένης κουνιας' που τότε δεν ήξερα τί είναι (ο κατοχος του παντως δεν τον ακουσε ποτέ μέχρι που το έδωσε )
Τι εννοεις? Ποτε εκανε αυτο τον ηχο?
μιλάει για τα διπλοσυμπιεστά...
-
Κ εδω τι μπαινεις να πεις ?Δηλαδη αμα σου πουν 2-3 ατομα οτι τα vw ειναι ποιοτικοτατα κ αξιοπιστα θα πας να δωσεις προκαταβολη για το polo?Καινουριο αυτοκινητο παιρνεις..Εχει τις ιδιες πιθανοτητες να βγαλει ζημια με οποιασδηποτε αλλης εταιριας αυτοκινητο.Αλλο να πετυχεις monday car,αλλο να πετυχεις καποια αστοχια υλικου.Ομως να μιλαμε για μη αξιοπιστια σε καινουριο αυτοκινητο εν ετει 2012 ειναι ακυρο
κοψε μερικες εταιριες ντε........
γι'αυτο ειναι οι πιθανοτητες.......επειδη δεν εχουν ολες(εταιριες)τις ιδιες πιθανοτητεςμαζντα και χιουντάι είναι τα πλέον αξιόπιστα ... οι δε ιδιοκτήτες τους κατά κανόνα χαρισματικοί και προικισμένοι...
οποιος εχει τη μυγα............να τη φερει πισω redknoweverything
-
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες μου συνέβηκε το εξής περίεργο: Κλείνω το ράδιο στο golf μου και βγάζω το κλειδί από τη μηχανή και μετά από λίγη ώρα το ράδιο ξεκινάει να παίζει μόνο του χωρίς να χω τα κλειδιά πάνω στη μηχανή! Αν έχει κάποιος υπ' όψη του κάτι ας το αναφέρει, σημειωτέον ότι είναι το εργοστασιακό cd player. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Ο χρήστης golfV έγραψε:
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες μου συνέβηκε το εξής περίεργο: Κλείνω το ράδιο στο golf μου και βγάζω το κλειδί από τη μηχανή και μετά από λίγη ώρα το ράδιο ξεκινάει να παίζει μόνο του χωρίς να χω τα κλειδιά πάνω στη μηχανή! Αν έχει κάποιος υπ' όψη του κάτι ας το αναφέρει, σημειωτέον ότι είναι το εργοστασιακό cd player. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!Κάποιος έχει κρυφτεί μέσα και μόλις φεύγεις το ανοίγει. Κορόιδεψε τον βγάζοντας του τους πόλους της μπαταρίας.
-
Ο χρήστης golfV έγραψε:
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες μου συνέβηκε το εξής περίεργο: Κλείνω το ράδιο στο golf μου και βγάζω το κλειδί από τη μηχανή και μετά από λίγη ώρα το ράδιο ξεκινάει να παίζει μόνο του χωρίς να χω τα κλειδιά πάνω στη μηχανή! Αν έχει κάποιος υπ' όψη του κάτι ας το αναφέρει, σημειωτέον ότι είναι το εργοστασιακό cd player. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!Ορισμένα εργοστασιακά ηχοσυστήματα μπορούν να παίζουν και χωρίς το κλειδί. Κάποια ρύθμιση θα είναι, δες το manul σου.
-
Μπορεί απλά να τα έφτυσε το εργοστασιακό cd player. Εμφανίστηκαν και στο όχημά μου τα ίδια συμπτώματα , όλες οι τεχνικές παραπλάνησης του ηχοσυστήματος (αποσύνδεση μπαταρίας , κρυφά και φανερά μενού κλπ) να μην κάνει τα δικά του , απέβησαν άκαρπες
Τελικά αντικαταστάθηκε με νέο εντός της εγγύησης. -
το σκέφτηκες μήπως το πήραν απο αρ και έχει ψυχή ??
-
το σκέφτηκες μήπως το πήραν απο αρ και έχει ψυχή ??Γκαφρε!
Εγω προσωπικα δε θα ασχολιομουν με τα μαμα ραδιο σιντι ειναι χαμενα λεφτα.
-
Μήπως ξέρεις κάποιος να μου πει πόσο είχε η μεγάλη οθόνη στο Passat CC;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως ξέρεις κάποιος να μου πει πόσο είχε η μεγάλη οθόνη στο Passat CC;To RNS510 εννοείς, με τον σκληρό δίσκο και τα 8 πλήκτρα δεξιά αριστέρα της οθόνης?
Σαν ανταλλακτικό το έχει στα 2.000 παρά χωρίς χάρτες και κάπου στα 2.500+- με τους χάρτες. Η τοποθέτηση χρεώνεται περίπου 150-200 ευρώ. Αν ενδιαφέρεσαι να αναβαθμίσεις το υπάρχον, το ebay είναι μονόδρομος. Βρίσκεις ένα diy το τοποθετείς μόνος σου και ταυτόχρονα βρίσκεις σε γνωστά καταγωγια τους τελευταίους χάρτες. Είναι υπέρογκα τα ποσά που ζητάνε για το θέμα.
-
Δεν ξέρω κωδικό αλλά αν κρίνω από την εικόνα δεν εννοώ αυτό.
Μιλάω για το παρακάτω:Με ενδιαφέρει να μάθω πόσο είχε για να το βάλεις στην παραγγελία.
-
Αυτό της φώτο δεν έχει GPS κλπ, απλά έχει οθόνη αφής. Μιας και είναι το ίδιο με αυτό των Golf/Scirocco, σαν έξτρα κόστιζε (αν θυμάμαι καλά) περίπου 250ε
-
Και εγώ τόσο θυμάμαι πως είχε.
Γιατί τότε υπάρχει σε λίγα Passat CC; Δεν τους έβγαιναν τα 250Ε στα 30.000Ε που είχε το υπόλοιπο;
Άνοιξε πιο μετά ο κωδικός;
Πραγματικά μου φαίνεται περίεργο μιας και αλλάζει όλο το εσωτερικό. -
Καλή η απορία σου Δε ξέρω γιατί, ίσως στην αρχή να το κοστολογούσαν παραπάνω; Δε ξέρω, τι να πω.. Πάντως αν βρεις Passat CC χωρίς την οθόνη, μπορείς να την βάλεις μετά με μικρό κόστος, καθώς πολλοί τις πουλάνε γιατί βάζουν κινεζιές με tv-gps κλπ.
Συμφωνώ πάντως πως αλλάζει αισθητά το εσωτερικό (προς το καλύτερο) ενώ και ο φωτισμός της ταιριάζει γάντι με τον υπόλοιπο φωτισμό του αυτοκινήτου
edit: Αν έχει και το εργοστασιακό parctronic το αυτοκίνητο, έχει και οπτική ένδειξη στην οθόνη (δείχνει αυτοκίνητο να πλησιάζει ενα εμπόδιο και τον διαθέσιμο χώρο τον δείχνει με διάφορα χρώματα)
VW FORUM