-
Ναι το ξέρω ότι παίζει ασυμβατότητα με windows 64bit...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος VAGelis που να έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το ETKA 7.3 με τα updates?Δεχόμεθα και ΠΜ...
Τι είναι αυτό ρε παιδιά??
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Υπάρχει κάποιος VAGelis που να έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το ETKA 7.3 με τα updates?
Δεχόμεθα και ΠΜ...
Τι είναι αυτό ρε παιδιά??
Είναι το πρόγραμμα που έχουν στις αντιπροσωπείες με τους κωδικούς για όλα τα ανταλλακτικά του Group μαζί με τα απαραίτητα σχεδιαγράμματα. Δεν υπάρχει στο ελεύθερο εμπόριο (για ιδιώτες) αλλά μπορείς να το βρεις.
Διαλέγεις όχημα:
Και μετά από κάποιες επιλογές καταλήγεις σε κάτι τέτοιο :
-
Προφέσορα έχεις καταφέρει να το κάνεις να δουλέψει? Δυστυχώς αυτό που είχα κατεβάσει μου κολλάει στα updates και δεν λειτουργεί. Τώρα κατεβάζω ένα torrent iso να το κάψω σε dvd μπας και είναι καλύτερη λύση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Προφέσορα έχεις καταφέρει να το κάνεις να δουλέψει? Δυστυχώς αυτό που είχα κατεβάσει μου κολλάει στα updates και δεν λειτουργεί. Τώρα κατεβάζω ένα torrent iso να το κάψω σε dvd μπας και είναι καλύτερη λύση.Μου δούλεψε σε 7αρια. Όχι με την πρώτη που βρήκα αλλά με τη δεύτερη. Πριν περίπου ένα χρόνο το είχα εγκαταστήσει. Δεν έχω πρόχειρη την έκδοση γιατί το έχω μόνο στον φορητό αλλά ήταν η τελευταία πριν από ένα χρόνο περίπου.
Τι πρόβλημα έχεις? Δεν εγκαθίσταται καθόλου ή έχει πρόβλημα ή λειτουργία μετά την εγκατάσταση? Όταν λες updates εννοείς αυτά που έχει μέσα το 'πακέτο' που κατέβασες? Χωρίς αυτά σου δουλεύει?
-
Ότι έχω βρει μέχρι στιγμής λέει ότι δεν δουλεύει σε 7αρια 64bit. Οπότε δεν έχω δοκιμάσει καν. Σε 7αρια 32bit και win xp που δοκίμασα μου βγάζει ότι για να δουλέψει θέλει τα updates. Βάζω τα updates σύμφωνα με τις οδηγίες στους κατάλληλους φακέλους αλλά και πάλι κολλάει στην εγκατάστασή τους.
Από εκδόσεις έχω δοκιμάσει την 7.2+updates και την 7.3+updates Germany 2012 και international.
-
Έσκαψα στους σκληρούς μου και βρήκα ποια έχω. Την έβαλα και στον σταθερό και είναι οκ.
Etka 7.2 Version 5 (μέσα έχει το ETKA72V5.exe που τρέχεις πρώτο)
Updates 792-795
setup766-791.exeΑυτοί οι δύο φάκελοι και το ένα .exe είναι μέσα στο αρχείο. Έκδοση γερμανική. Μέγεθος 2.3 γίγα περίπου.
Ψάξε στα γνωστά καταγώγια να βρεις την ίδια.
-
Αυτή δοκίμασα πρώτη απ' όλα. Είναι παλιά πλέον και δεν δουλεύει.
-
Περίεργο. Εμένα είναι οκ. Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Όταν ψαχνόμουνα είχα διαβάσει ότι από μηχάνημα σε μηχάνημα κάτι μπορεί να αλλάζει. Μήπως antivirus ή κάτι άλλο δημιουργεί πρόβλημα? Αν βρω ή θυμηθώ κάτι παραπάνω,θα ενημερώσω.
-
http://www.carfolio.com/specifications/models/?man=6483 εχει για ολες τις μαρκες με μεγαλο αρχειο, λιωστε!!
-
Ναι, αλλα αυτο που ψαχνεις εσυ το εχει σωστα... Εναλλακτικα ξεψαχνισε το αρχειο των 4Τ!!! http://library.techlink.gr/4t/ (παλι καψιμο αλλα δε βαριεσαι)
-
το τελευταιο πολο, ποσα κιλα ζυγιζει ?
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
το τελευταιο πολο, ποσα κιλα ζυγιζει ?
1090 λέει η VW και οι 4τροχοί το έχουν μετρήσει στα 1183.
σε ευχαριστω πολυ!
-
Σκάνδαλο κιλών...
-
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Το μοναδικό αμάξι που αγόρασα με μισή καρδιά είναι ένα golf plus tsi του 2008. Μου κόστισε κοντά 28 χιλιάρικα πριν από ακριβώς 4 χρόνια. 2 μήνες πριν από μένα είχε αγοράσει ένα παρομοιο φίλος και του είχε αρχίσει τα νάζια πριν ακόμη παραλάβω εγώ. Χωρίς άλλη εναλλακτική όμως (μαζεμένο, αυτόματο, με μεγάλο χώρο αποσκευών), δεν μπορούσα ούτε να ακυρώσω. Παρέλαβα τέλη απριλίου του 2008, έκανα και την επέκταση εγγυήσεως και παρακαλούσα να πάνε όλα καλά.
Και πράγματι, 4 χρόνια τώρα το μόνο που 'στράβωσε' ήταν η επαφή του διακόπτη που ανοίγει την τάπα του ρεζερβουάρ, και διορθώθηκε σε 30 λεπτά χωρίς χρέωση. Το αμάξι πάει μια χαρά, καταναλώνει λογικά, είναι καλοφτιαγμένο (αν και δεν μπορώ να δω κάποια διαφορά σε σχέση με το 3008 που έχω παράλληλα). Χιλιόμετρα δεν έχει κάνει πάντως πολλά για να έχω πιο πλήρη άποψη, πάντως αυτά που έχω κάνει και για τη δουλειά που το πήρα, το αμάξι μέχρι στιγμής είναι κούκλα. Νομίζω μια αξιοπρεπέστατη επιλογή για οικογένεια με 1 παιδάκι που κουβαλάει το μισό νοικοκυριό για τα μπάνια του λαού, ή 2 παιδάκια και πιο λογικές απαιτήσεις.
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στο συνεργείο 'ΜΠΟΥΡΜΑΣ' στον Άλιμο που παραμένει σοβαρό και εν μέσω κρίσης. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Εξωτερικά το χάλασαν αλλά μέσα είναι....
Δε βρίσκω πως το χάλασαν εξωτερικά. Η μάσκα του είναι λίγο καλύτερη τώρα αν και γενικά δε κατάλαβα ποτέ την ύπαρξη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου!
-
Κι εγώ βρίσκω πολύ καλύτερο το προ-φ/λ εξωτερικά.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
... αν και γενικά δε κατάλαβα ποτέ την ύπαρξη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου!Aν κανεις την μεταφραση του Volkswagen Passat Comfort Coupé ισως αντιληφθείς!!!
Και με το f/l καταφεραν να το χαλασουν εξωτερικά. Κρίμα!
-
H αλήθεια είναι πως καλό έκανε στη VW στις ΗΠΑ αβαντάροντας τις πεσμένες πωλήσεις του κλασικού Passat μετά το 2008.
-
Παρόλο που η εταιρεία μου είναι αντιπαθέστατη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την μαγκιά τους σε τέτοια πράγματα...
VW FORUM