-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το τουραν εχει βαρος............
Α για τουραν μιλαμε???
βαζουν τον 1.2 tsi στο τουραν????????
πεθαινωωωωωω -
και σε μένα μικρό μου φαίνεται το μοτέρ για αυτό το αμάξωμα όμως με τον1.4 tsi διπλότουρμπο ( mode on: αναξιόπιστο κατεμέ )πήγαινε καλά και δεν ήταν συμβιβασμός σε καμία περίπτωση
-
Το 1.6 tdi δεν το έχει οδηγήσει κανείς ? Εγώ για αυτό ενδιαφέρομαι πιο πολύ
-
για πετρελαιο δεν έχω γνώση...προσωπικά όμως δεν εμπιστεύομαι την αξιοπιστία των τουρμπάτων μοτερ βενζίνης τους. Τα πετρελαιοκίνητα του γκρουπ όμως (μεγαλύτερου κυβισμού) γράφουν καθημερινά ως ταξί πολλά χιλιόμετρα. Για να τα επιλέγουν οι επαγγελματίες κάτι θα ξέρουν
-
Η επιλογη ειναι μια Renault Grand scenic 1.6 dci
-
VW επέλεξε και μακρυά απο Renault!!!!!!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
VW επέλεξε και μακρυά απο Renault!!!!!!Τα Renault χαλάνε.
-
Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι τόσο αρνητικός όσο είναι όλος ο περίγυρος μου συμπεριλαμβανομένων συγγενών, φίλων, αλλά και της γυναίκας μου που δεν θέλει ούτε να παμε να το δούμε από κοντά. Εγώ θα πάω πάντως έστω και με κρύα καρδιά
-
αν θέλεις πρακτικότητα αυτό είναι το αμάξι σου παρά τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας...δεν λέω, εντυπωσιακό για πολυμορφικό το ρενώ, ίσως και το σιτροέν πικάσσο. Αν δεν θες γαλλικό οι επιλογές περιορίζονται στο ζαφίρα της όπελ στο αλτέα της σέατ και έσχατη επιλογή το ...αρχαίο πλέον πλην τίμιο και φθηνό μάτριξ.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αν θέλεις πρακτικότητα αυτό είναι το αμάξι σου παρά τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας...δεν λέω, εντυπωσιακό για πολυμορφικό το ρενώ, ίσως και το σιτροέν πικάσσο. Αν δεν θες γαλλικό οι επιλογές περιορίζονται στο ζαφίρα της όπελ στο αλτέα της σέατ και έσχατη επιλογή το ...αρχαίο πλέον πλην τίμιο και φθηνό μάτριξ.Υπάρχουν και τα ford cmax & grand cmax που είναι αρκετά όμορφα και με καλούς κινητήρες αλλά δεν θέλω να επεκταθώ μιας και εδώ είναι χώρος συζήτησης για τα vw (να μην ενοχλω και τους άλλους φιλους)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αν θέλεις πρακτικότητα αυτό είναι το αμάξι σου παρά τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας...δεν λέω, εντυπωσιακό για πολυμορφικό το ρενώ, ίσως και το σιτροέν πικάσσο. Αν δεν θες γαλλικό οι επιλογές περιορίζονται στο ζαφίρα της όπελ στο **αλτέα της σέατ **και έσχατη επιλογή το ...αρχαίο πλέον πλην τίμιο και φθηνό μάτριξ.Το Altea (XL) είναι μούφα....τα πίσω καθίσματα δεν μετακινούνται, δε βγαίνουν και γενικώς δε κάνουν τίποτε άλλο παρά να πέφτει η πλάτη, όπως και σε κάθε hatchback! Αυτά περί πρακτικότητας. Τα περί αμφιβόλου αισθητικής του πίσω μέρους το αφήνω, είναι υποκειμενικά! Τώρα αν υπάρχει budget και πάει σε Matrix....η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!
-
πράγματι ξέχασα τις προτάσεις της φόρντ...
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
αν θέλεις πρακτικότητα αυτό είναι το αμάξι σου παρά τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας...δεν λέω, εντυπωσιακό για πολυμορφικό το ρενώ, ίσως και το σιτροέν πικάσσο. Αν δεν θες γαλλικό οι επιλογές περιορίζονται στο ζαφίρα της όπελ στο **αλτέα της σέατ **και έσχατη επιλογή το ...αρχαίο πλέον πλην τίμιο και φθηνό μάτριξ.
Το Altea (XL) είναι μούφα....τα πίσω καθίσματα δεν μετακινούνται, δε βγαίνουν και γενικώς δε κάνουν τίποτε άλλο παρά να πέφτει η πλάτη, όπως και σε κάθε hatchback! Αυτά περί πρακτικότητας. Τα περί αμφιβόλου αισθητικής του πίσω μέρους το αφήνω, είναι υποκειμενικά! Τώρα αν υπάρχει budget και πάει σε Matrix....η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!
Εχεις μπει σε Altea XL??? Στο δικό μου μάλλον έχουν κάνει κάποιο λάθος και τα πίσω καθίσματα ....ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ... και πέφτει και η πλάτη τους.Να παω στην αντιπροσωπειά να τους ρωτήσω για τα πίσω καθίσματα ή λετε να μου χρεώσουν κάτι για τα πίσω καθίσματα Μετακόμιση πάντως έχω κάνει και δεν χρειάστικα το VW Transporter,του πεθερου μου.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
αν θέλεις πρακτικότητα αυτό είναι το αμάξι σου παρά τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας...δεν λέω, εντυπωσιακό για πολυμορφικό το ρενώ, ίσως και το σιτροέν πικάσσο. Αν δεν θες γαλλικό οι επιλογές περιορίζονται στο ζαφίρα της όπελ στο **αλτέα της σέατ **και έσχατη επιλογή το ...αρχαίο πλέον πλην τίμιο και φθηνό μάτριξ.
Το Altea (XL) είναι μούφα....τα πίσω καθίσματα δεν μετακινούνται, δε βγαίνουν και γενικώς δε κάνουν τίποτε άλλο παρά να πέφτει η πλάτη, όπως και σε κάθε hatchback! Αυτά περί πρακτικότητας. Τα περί αμφιβόλου αισθητικής του πίσω μέρους το αφήνω, είναι υποκειμενικά! Τώρα αν υπάρχει budget και πάει σε Matrix....η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!
Η επιστήμη είναι αυτόε που λέει 'μακρυά από τα Ρενώ'; Αν είναι έτσι, προτιμώ τον σαμάνο του χωριού, είναι λιγότερο προκατειλημμένος.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
VW επέλεξε και μακρυά απο Renault!!!!!!Για να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Εχεις μπει σε Altea XL??? Στο δικό μου μάλλον έχουν κάνει κάποιο λάθος και τα πίσω καθίσματα ....ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ... και πέφτει και η πλάτη τους.Να παω στην αντιπροσωπειά να τους ρωτήσω για τα πίσω καθίσματα ή λετε να μου χρεώσουν κάτι για τα πίσω καθίσματα Μετακόμιση πάντως έχω κάνει και δεν χρειάστικα το VW Transporter,του πεθερου μου.
Είχα πάει να το δω όταν σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το Scenic. Έχει μεν χώρους αλλά.... ή τότε τα στάνταρ καθίσματα δεν μετακινούνταν ή ο πωλητής ήταν άσχετος! (αν και όντως δεν έβγαιναν ή μετακινούνταν).
-
Γνωριζει καποιος να μου πει ποσο πουλαει σαν γνησιο ανταλλακτικο την μεταλλικη τραβερσα του εμπρος προφυλακτηρα του passat b6 η vw?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γνωριζει καποιος να μου πει ποσο πουλαει σαν γνησιο ανταλλακτικο την μεταλλικη τραβερσα του εμπρος προφυλακτηρα του passat b6 η vw?Φαντάζομαι εννοείς το Νο 11 που είναι τονισμένο:
Αυτό το δίνει στα 160 ευρώ. Βελγική τιμή όμως, οπότε η Ελληνική πρέπει να είναι στα 200+- κατά προσέγγιση.
-
Ναι το νο11. Σ ευχαριστω!
Θα μπορουσες να μου βαλεις και μια φωτογραφια απο την αντιστοιχη πισω μαζι με μια τιμη?
-
To 5 το δίνει στα 100-.
Το 35 στα 20-.
Στο 2 δεν δίνει κωδικό οπότε ίσως πηγαίνει μαζί με το 35.
Για τις ελληνικές βάζε κάτι παραπάνω αν και σε μερικά είναι φθηνότερα. Λίγο πολύ όμως οι τιμές εκεί κυμαίνονται.
VW FORUM