-
Το εργοστάσιο με τα ξύλινα πατώματα από σφένδαμο ήταν ουσιαστικά μια αμφιλεγόμενη πολιτική και PRστικη επένδυση. Κόστισε τον αγλέορα, και έχει πολύ χαμηλή παραγωγικότητα.Αξιοποιείται για λόγους προβολής προς τα έξω κυρίως.
-
...είναι μαγκιά ο τρόπος που προμοτάρουν τα προϊόντα τους διότι αφενός κάνουν τον πελάτη να αισθανθεί σημαντικός, αφετέρου να νιώσει ότι αποτελεί μέρος και καλά της εταιρείας.
Με τον τρόπο αυτό άτυπα γίνεται εν δυνάμει πελάτης και στο μέλλον. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Παρόλο που η εταιρεία μου είναι αντιπαθέστατη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την μαγκιά τους σε τέτοια πράγματα...- 4.20: 'To enjoy the show...'
Όλα για το θεαθήναι. Να χορτάσει το μάτι το αποχαυνωμένου, πιθανότατα αμαθούς αγοραστή.
-
Σήμερα αλλαχτηκε η 2η πεταλούδα γκαζιού στο Γκολφιδι της οικογένειας μετά από 10 χρόνια κι 95000 χλμ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ VW -
To γκολφακι σας μου θυμιζει το c2 του κιουση.. Ειναι και τα 2 μυθοι εδω μεσα.. Για γραψε και τι εχει βγαλει μεσα σε αυτα τα 95.000km.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
... Για γραψε και τι εχει βγαλει μεσα σε αυτα τα 95.000km.ΔΕΝ έπαθε λαστιχο! Τα υπολοιπα κάτι σε ταινία με ... τίτλο όλο νόημα!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σήμερα αλλαχτηκε η 2η πεταλούδα γκαζιού στο Γκολφιδι της οικογένειας μετά από 10 χρόνια κι 95000 χλμ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ VWτώρα είμαι σε δίλημμα...
από την μία ξυπνάει ο προ κρίσης εαυτός μου και μπαίνω στον πειρασμό να σου μιλήσω περί αξιοπιστίας όπως την ορίζουμε εμείς οι χοντάδες ή γενικότερα οι Ιάπωνες αλλά και να ειρωνευτώ το συμπέρασμα σου.
Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι ζούμε σε τραγικές εποχές κρίσης οπότε αν κάποιος δεν έχει ζημιές στο αυτοκίνητο του τότε μάλλον είναι τυχερός και ευτυχής από την χρήση του. Πλέον εστιάζουμε σε αυτά και το να μην καίει!
Οπότε θα κάνω το εξής: θα σου ευχηθώ να έχεις τα διπλά και άλλα τόσα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο σου . -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
To γκολφακι σας μου θυμιζει το c2 του κιουση.. Ειναι και τα 2 μυθοι εδω μεσα.. Για γραψε και τι εχει βγαλει μεσα σε αυτα τα 95.000km.Θα το κάνω μόλις βρω pc γιατί δεν βολεύει από το κινητό
-
Υπάρχει κανένας φίλος με touran 1.6 tdi ? Αν ναι, και αν του είναι εύκολο θα ήθελα να με ενημερώσει αν είναι αξιοπρεπής ο κινητήρας ή είναι εντελώς ψόφιος μιας και δεν το βρίσκω ως τεστ drive. Επίσης αν υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
Υπάρχει συνάδελφος με το 1.2 TSI και το μετάνιωσε που δεν πήρε κάτι ισχυρότερο. Το αμάξι είναι πολύ βαρύ και με μεγάλη μετωπική επιφάνεια, και αγκομαχάει.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υπάρχει συνάδελφος με το 1.2 TSI και το μετάνιωσε που δεν πήρε κάτι ισχυρότερο. Το αμάξι είναι πολύ βαρύ και με μεγάλη μετωπική επιφάνεια, και αγκομαχάει.Απλά το 1.6 tdi έχει 250 Nm ροπή ενώ το 1.2 tsi 175 Nm για αυτό ρώτησα αν έχεις κάποιος το diesel . Το 1.2 tsi μάλλον θα το βρω σε τεστ drive αν και με ενδιαφέρει περισσότερο το diesel. Θα πήγαινα στο 2.0 tdi αλλά ας όψονται οι κυβερνώντες που χρεώνουν χαράτσια για τέτοια κυβικά
-
Mην πέφτεις στην παγίδα της ροπής των πετρελαιοκινητήρων στον στρόφαλο. Μετράνε άλλα πράγματα, κυρίως η ροπή στον τροχό, η κατανομή της, αλλά το βάρος που έχει να αντιμετωπίσει. Δεν θα εκπλαγώ αν οι συσχετισμοί είναι χειρότεροι για το πετρέλαιο έναντι του 1.2 ΤΣΙ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mην πέφτεις στην παγίδα της ροπής των πετρελαιοκινητήρων στον στρόφαλο. Μετράνε άλλα πράγματα, κυρίως η ροπή στον τροχό, η κατανομή της, αλλά το βάρος που έχει να αντιμετωπίσει. Δεν θα εκπλαγώ αν οι συσχετισμοί είναι χειρότεροι για το πετρέλαιο έναντι του 1.2 ΤΣΙ.Σε ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά δεν μπορεί να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή...και καλό κινητήρα και χαμηλή κατανάλωση και σχετικά καλή τιμή και χαμηλά τέλη
-
κάποτε είχε φέρει ο φίλος gatoz σε μια συνάντηση μας, ένα τουραν 140tsi τα διπλότουρμπα...
παρόλο που το έβριζα άσχημο από την πρώτη στιγμή που το είδα ως κλασσικός αντιvagιτης , εντυπωσιάστηκα από την πρακτικότητα του(τεράστιοι χώροι επιβατών και αποσκευών) ενώ και στο δρόμο ήταν αρκετά δυνατό και ροπάτο κάτι που διαπίστωσα ως οδηγός. Όπως του είπα όταν κατέβηκα το τουραν είναι το αγαπημένο μου φορτηγό vw
Πρακτικά απορούσα γιατί ο έχων πολυμελή φαμίλια να επιλέξει κάποιο από τα διάφορα mpv της αγοράς και όχι το συγκεκριμένο 'κουτί'. Με δαύτο κάνεις και μετακόμιση... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κάποτε είχε φέρει ο φίλος gatoz σε μια συνάντηση μας, ένα τουραν 140tsi τα διπλότουρμπα...
παρόλο που το έβριζα άσχημο από την πρώτη στιγμή που το είδα ως κλασσικός αντιvagιτης , εντυπωσιάστηκα από την πρακτικότητα του(τεράστιοι χώροι επιβατών και αποσκευών) ενώ και στο δρόμο ήταν αρκετά δυνατό και ροπάτο κάτι που διαπίστωσα ως οδηγός. Όπως του είπα όταν κατέβηκα το τουραν είναι το αγαπημένο μου φορτηγό vw
Πρακτικά απορούσα γιατί ο έχων πολυμελή φαμίλια να επιλέξει κάποιο από τα διάφορα mpv της αγοράς και όχι το συγκεκριμένο 'κουτί'. Με δαύτο κάνεις και μετακόμιση...Και εγώ που περιμένω 3ο παιδί σε λίγους μήνες για αυτό ακριβώς το σκοπό το θέλω. Μπορεί σαν εμφάνιση να μην με ενθουσιάζει αλλά έχει εξαιρετικούς χώρους και διαμόρφωση που το κατατασσουν στις πρώτες μου επιλογές (χωράει και 3 παιδικά καθισματακια πίσω)
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mην πέφτεις στην παγίδα της ροπής των πετρελαιοκινητήρων στον στρόφαλο. Μετράνε άλλα πράγματα, κυρίως η ροπή στον τροχό, η κατανομή της, αλλά το βάρος που έχει να αντιμετωπίσει. Δεν θα εκπλαγώ αν οι συσχετισμοί είναι χειρότεροι για το πετρέλαιο έναντι του 1.2 ΤΣΙ.ποσο χειροτερο δηλ απο το 1.2τσι;;;;
-
ουτε κ οι πιο αξιοπιστοι,συμφωνα με οσα ακουγονται κατα καιρους..
αν το κοιταξεις με μια διαφορετικη ματια,βαγκ παιρνεις κυριως για τους αξιολογους βενζινοκινητηρες.οσο για το τουραν,δεν γνωριζω ποσους χωρους εχει,αλλα δεν νομιζω να εχει την τοσο μεγαλη διαφορα(αν εχει) εν συγκρισει με αλλα πολυμορφικα-οικογενειακα..
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Mην πέφτεις στην παγίδα της ροπής των πετρελαιοκινητήρων στον στρόφαλο. Μετράνε άλλα πράγματα, κυρίως η ροπή στον τροχό, η κατανομή της, αλλά το βάρος που έχει να αντιμετωπίσει. Δεν θα εκπλαγώ αν οι συσχετισμοί είναι χειρότεροι για το πετρέλαιο έναντι του 1.2 ΤΣΙ.
ποσο χειροτερο δηλ απο το 1.2τσι;;;;
Τι κακο ακριβως εχει ο 1.2 tsi?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ουτε κ οι πιο αξιοπιστοι,συμφωνα με οσα ακουγονται κατα καιρους..
αν το κοιταξεις με μια διαφορετικη ματια,βαγκ παιρνεις κυριως για τους αξιολογους βενζινοκινητηρες.οσο για το τουραν,δεν γνωριζω ποσους χωρους εχει,αλλα δεν νομιζω να εχει την τοσο μεγαλη διαφορα(αν εχει) εν συγκρισει με αλλα πολυμορφικα-οικογενειακα..
Στην κατηγορία τιμών που θέλω να κυμανθώ το Τουράν είναι από τα πιο ευρύχωρα μαζί με άλλα 2 γαλλικά ενώ έχει και το μεγαλύτερο πορτ παγκαζ . Θέλω να χωράει 3 παιδικά καθισματακια πίσω και τελικά είναι πιο δύσκολο από όσο νόμιζα. Το ford c MAX είναι ενώ μου άρεσε πολύ είναι λίγο πιο στενό με σαφώς μικρότερο πορτ παγκαζ ενώ φαντάζει καλή επιλογή και το zafira tourer.
Απλώς ρώτησα μήπως το έχει κάποιος φίλος από εδώ να μου πει και τις δικες του εντυπώσεις -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
ποσο χειροτερο δηλ απο το 1.2τσι;;;;
Τι κακο ακριβως εχει ο 1.2 tsi?
το τουραν εχει βαρος............
VW FORUM