-
το μπλε που εβαλε ο κωνσταντινος,ειναι το ρ.το γραφει κ στην πινακιδα.φερει κ τους αναλογους προφυλακτηρες κ ζαντες κ καθισματα.
το κοκκινο το πρωτο ειναι γτι,το δευτερο ειναι απλο.αυτο το μωβ που παρεθεσες ειναι απλο.ουτε γτι ουτε ρ. -
Ναι οι φωτογραφίες από το NETVARSHOW ήταν το R
To ΜΩΒ ήταν απλό -
Διαφερουν αρκετα οι προφυλακτηρες μεταξυ του R, του GTi και του απλου. Ξεχωριζουν.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Στην ασχήμια το ίδιο άσχημα είναι όμως
-
To A3 cabrio του φτωχού
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
αν δεν λανθανω,ειναι το γκολφ ρ καμπριο.κ οχι το γτι.
επισης αν δεν λανθανω,οι πισω δεν αποτελουν μερος φωτογραφιας,απλως ειναι ''κρυμμενοι'' μεσα σε καπνους που υπαρχουν κατα την παρουσιαση μοντελων.
εμενα παντως σου αρεσει..Ακόμα χειρότερα!!!
Και μενα!!
-
Μοντέλο 'εισόδου' στις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές αυτοκινήτου (της Κίνας & Ινδίας) ετοιμάζει η VW.
Θα κοστίζει περίπου 20% λιγότερο από το up!.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/vw-kleinstwagen-einstiegsmodell-fuer-china-und-indien-4415175.html -
Το r cabrio,παλευεται μονο απο μπροστα...Προφιλ κ πισω δε βλεπεται
-
To Passat B6 1.8 Tsi έβγαινε και με κανονικό αυτόματο κιβώτιο και με DGS;
Αν ναι, στην Ελλάδα έρχοταν και τα 2?
-
μμμμμμμ.......πολυ φρεσκο σχημα,τι προτοτυπο ειναι;;;;
-
-
-
Φαντάσου Μπέπε κανένα σοβαρό off roader πως θα πήγαινε εκεί...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάσου Μπέπε κανένα σοβαρό off roader πως θα πήγαινε εκεί...Για να τα λέμε όλα και χωρίς λινκ, μια χαρά τα πάει ο τίγκος για αυτό που είναι.
Μην νομίζεις ότι υπάρχει και κάποιο καλύτερο στην κατηγορία του για παράδειγμα, εκτός και αν μου διαφεύγει.
Ακόμα και ο αδερφός Q5 είναι μάλλον χειρότερος εκτός δρόμου αφού το Torsen B(αν δεν απατώμαι τέτοιο έχει) είναι σαφώς δρομίσιου προσανατολισμού.
Εκτός των άλλων, θα έχουν τελειώσει οι δικές μου δυνατότητες πριν από του αυτοκινήτου. -
Ντάξει, για την κατηγορία του καλό είναι αλλά αν έρθεις από τα μέρη μου θα σε πάω βόλτα με κάτι με 3 διαφορικά (τα 2 μπλοκέ), 25 εκ. από το έδαφος το χαμηλότερο σημείο, σχέση υποπολλαπλασιασμού του κοντού κιβωτίου 3,7:1, άκαμπτους άξονες μπρος-πίσω, γωνίες προσβολής, ράμπας και αποχώρησης άρματος και χωμάτινα λάστιχα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ντάξει, για την κατηγορία του καλό είναι αλλά αν έρθεις από τα μέρη μου θα σε πάω βόλτα με κάτι με 3 διαφορικά (τα 2 μπλοκέ), 25 εκ. από το έδαφος το χαμηλότερο σημείο, σχέση υποπολλαπλασιασμού του κοντού κιβωτίου 3,7:1, άκαμπτους άξονες μπρος-πίσω, γωνίες προσβολής, ράμπας και αποχώρησης άρματος και χωμάτινα λάστιχα.Εγώ θα σε πάω μια βόλτα με 200 στην εθνική και θα δεις τι αρχοντικά που πας
Θέλω να πω ότι δεν με ενδιέφερε η ακραία προσέγγιση του off road.
Λίγο χαλικάκι, λίγο χωματάκι, χιονάκι και αυτά τα περνά ικανοποιητικά.
Σίγουρα όμως κρατάω στη μνήμη τη βόλτα που μου έταξες Πολύ ευχαρίστως. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ντάξει, για την κατηγορία του καλό είναι αλλά αν έρθεις από τα μέρη μου θα σε πάω βόλτα με κάτι με 3 διαφορικά (τα 2 μπλοκέ), 25 εκ. από το έδαφος το χαμηλότερο σημείο, σχέση υποπολλαπλασιασμού του κοντού κιβωτίου 3,7:1, άκαμπτους άξονες μπρος-πίσω, γωνίες προσβολής, ράμπας και αποχώρησης άρματος και χωμάτινα λάστιχα.
Εγώ θα σε πάω μια βόλτα με 200 στην εθνική και θα δεις τι αρχοντικά που πας
Θέλω να πω ότι δεν με ενδιέφερε η ακραία προσέγγιση του off road.
Λίγο χαλικάκι, λίγο χωματάκι, χιονάκι και αυτά τα περνά ικανοποιητικά.
Σίγουρα όμως κρατάω στη μνήμη τη βόλτα που μου έταξες Πολύ ευχαρίστως.Μωρε δίκιο έχεις. Σήμερα δεν χρειάζεται extreme off roading ο μέσος οδηγός. Τα περισσότερα SUV τα κάνουν όλα λίγο-πολύ καλά, αλλά ποτέ δεν θα έχεις τις δυνατότητες μιας 911 και ενός Discovery στο ίδιο αυτοκίνητο. Για αυτό προτιμώ για κάθε δουλειά το ιδανικό εργαλείο.
-
Ο sv2 θα σου απαντούσε με 3 λέξεις: Porsche Cayenne Turbo
-
Το ξέρω Νάσσο αλλά δεν είναι 911 στην άσφαλτο και δεν είναι και Disco εκτός. Όπως και να το κάνουμε...
VW FORUM